De la: Ame_ly, la data 2011-06-27 13:38:10De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 13:28:05valy...daca ai si carcei...sigur ai lipsa de potasiu...recomandat pentru a scapa de ei o banana pe zi dimineata pe stomacul gol...si ai sa vezi ca dispar ca prin farmec...incearca si vei vedea si mai lasa tigarile...
io stiam de calciu,da nu ma contrazic
amely...si calciu ...dar cele mai bune rezultate da cu banane
|
RUY_BLAS Postat pe 27 Iunie 2011 17:26
|
De la: Valy90, la data 2011-06-27 14:34:25http://gastronomie.ele.ro/Cura_cu_otet_de_mere_--a117.html
Am citit aici si in mare parte( ca sa zic asa) ma regasesc.
Cred ca saptamana asta voi incerca o programare la un doctor.
doar nu faci cura cu otet de mere ...ce vrei sa ramai ...si nu stii cum ?
|
RUY_BLAS Postat pe 27 Iunie 2011 17:27
|
De la: Valy90, la data 2011-06-27 11:12:34Incerc sa refac filmul la ce mi s-a intamplat aseara.Sunt un bucuroasa dar in acelasi timp, inca foarte speriata.Dupa ce am vazut moartea cu ochii azi-noapte, de azi ma voi bucura de fiecare clipa a vetii, cu bune si rele.Ma iau caldurile cand ma gandesc, cum un om se poate sfarsi intr-o clipita.
Cineva de Sus ma iubeste mai mult de cat credeam.
Dragilor, traiti fiecare moment al vietii.
ce s-a intamplat!?
|
|
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 17:33
|
De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 12:43:15De la: Valy90, la data 2011-06-27 12:38:26De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 12:18:33De la: Valy90, la data 2011-06-27 12:14:16De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 11:46:16De la: Valy90, la data 2011-06-27 11:12:34Incerc sa refac filmul la ce mi s-a intamplat aseara.Sunt un bucuroasa dar in acelasi timp, inca foarte speriata.Dupa ce am vazut moartea cu ochii azi-noapte, de azi ma voi bucura de fiecare clipa a vetii, cu bune si rele.Ma iau caldurile cand ma gandesc, cum un om se poate sfarsi intr-o clipita.
saru mana ...scuze ca va intreb stimata domnita...dar ca ati patit aseara ?
eu ma holbam pe aici si am vazut ...acest mesaj mai interesant...daca se poate ...
Poate ti se pare o gluma stupida, dar de la un simplu CASCAT era sa ma duc.Inca nu-mi pot da seama ce s-a intamplat.Noroc ca iubitul a fost destul de ,,zvelt", si mi-a acordat ajutor.
ce ai patit te-ai blocat...sau ce ?ca nu inteleg...si doar esti destul de...mare
Deci, ma pusesem la somnic, eram cu fata in sus si mi-a venit sa casc, am cascat asa de tare incat am simtit o durere imensa in gat, si nu mai puteam respira.
Era o durere ca si cand te dor amigdalitele, dar o durere foarte, foarte mare.Imi aduc aminte ca am pus mana pe el si am inceput sa-l trag de tricou, fara sa scot vreun sunet.Ma sufocam, nu puteam respira, lacrimile imi ,,inunda" obrajii, si tot felul de ganduri imi treceau prin minte.Ma zbateam pur si simplu ca un pui.Groaznic.Nu stiu exact cat timp am stat fara sa respir, poate 1min, poate cateva secunde, cert e ca mie mi s-a parut o vesnicie.Stau si ma gandesc la pers. care sunt omorate prin sufocare.O Doamne, saracele suflete. sigur acum te dor muschii de la falci ...
ai probleme ceva lipsa de metale...ai mers la un medic asa de control...
chiar ieri iti comentam la pozele in care am vazut ca aveai carcei la picioare se pare ca esti subnutrita si ai lipsa mare de substante importante ca fierul si cuprul aflat de obicei in carne pune mana si mananca ca te bat pana te zapacesc!
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 17:37
|
De la: Valy90, la data 2011-06-27 14:26:10De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 13:28:05valy...daca ai si carcei...sigur ai lipsa de potasiu...recomandat pentru a scapa de ei o banana pe zi dimineata pe stomacul gol...si ai sa vezi ca dispar ca prin farmec...incearca si vei vedea si mai lasa tigarile...
Obisnuiesc sa mananc fructe pe stomcul gol, dar nu neaparat banane, orice, fruct sa fie..Mamanc si banane, dar mai rar, cam una la doua zile, oricum nu-mi lipsesesc din casa, chiar daca incerc sa le evit.Le evit ca imi provoaca alte neplaceri, daca intelegi ce vreau sa spun.
Acum iau vitamine si minerale, am ceva timp de cand le-am inceput.
CARNE!!! mananca mai multa carne! sunt bune si fructele dar tu nu esti vaca sa mananci iarba
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 17:40
|
De la: pickard, la data 2011-06-27 17:37:12De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 12:43:15De la: Valy90, la data 2011-06-27 12:38:26De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 12:18:33De la: Valy90, la data 2011-06-27 12:14:16De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 11:46:16De la: Valy90, la data 2011-06-27 11:12:34Incerc sa refac filmul la ce mi s-a intamplat aseara.Sunt un bucuroasa dar in acelasi timp, inca foarte speriata.Dupa ce am vazut moartea cu ochii azi-noapte, de azi ma voi bucura de fiecare clipa a vetii, cu bune si rele.Ma iau caldurile cand ma gandesc, cum un om se poate sfarsi intr-o clipita.
saru mana ...scuze ca va intreb stimata domnita...dar ca ati patit aseara ?
eu ma holbam pe aici si am vazut ...acest mesaj mai interesant...daca se poate ...
Poate ti se pare o gluma stupida, dar de la un simplu CASCAT era sa ma duc.Inca nu-mi pot da seama ce s-a intamplat.Noroc ca iubitul a fost destul de ,,zvelt", si mi-a acordat ajutor.
ce ai patit te-ai blocat...sau ce ?ca nu inteleg...si doar esti destul de...mare
Deci, ma pusesem la somnic, eram cu fata in sus si mi-a venit sa casc, am cascat asa de tare incat am simtit o durere imensa in gat, si nu mai puteam respira.
Era o durere ca si cand te dor amigdalitele, dar o durere foarte, foarte mare.Imi aduc aminte ca am pus mana pe el si am inceput sa-l trag de tricou, fara sa scot vreun sunet.Ma sufocam, nu puteam respira, lacrimile imi ,,inunda" obrajii, si tot felul de ganduri imi treceau prin minte.Ma zbateam pur si simplu ca un pui.Groaznic.Nu stiu exact cat timp am stat fara sa respir, poate 1min, poate cateva secunde, cert e ca mie mi s-a parut o vesnicie.Stau si ma gandesc la pers. care sunt omorate prin sufocare.O Doamne, saracele suflete. sigur acum te dor muschii de la falci ...
ai probleme ceva lipsa de metale...ai mers la un medic asa de control...
chiar ieri iti comentam la pozele in care am vazut ca aveai carcei la picioare se pare ca esti subnutrita si ai lipsa mare de substante importante ca fierul si cuprul aflat de obicei in carne pune mana si mananca ca te bat pana te zapacesc!
Ba voi aveti ce aveti cu mancare si ca sunt slabuta.
Asa sunt eu, mananc cat o vacuta dar degeaba, fructele nu-mi lipsesc, dupa fiecare masa le mananc, si in orice timp al zile.Nu-ti imagina ca mananc una sau doua, imi umplu dita mai castronu cu tot felul de fructe, nu glumesc.
Eu zic ca ma tratez bine, acum nu stiu, doar un medic imi poate spune daca DA sau NU.
Apa recunosc ca nu beau, sunt dati cand nu beau toata ziua.Inainte ma fortam sa beau 2l pe zi, dar acum mi-e lene sa mai beau. Nu stiu de ce, dar nu simt nevoia sa beau.Si nici sucuri nu beau, doar la masa beau doua pahar de ceai, dar nu mereu.
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 17:45
|
De la: pickard, la data 2011-06-27 17:40:53De la: Valy90, la data 2011-06-27 14:26:10De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 13:28:05valy...daca ai si carcei...sigur ai lipsa de potasiu...recomandat pentru a scapa de ei o banana pe zi dimineata pe stomacul gol...si ai sa vezi ca dispar ca prin farmec...incearca si vei vedea si mai lasa tigarile...
Obisnuiesc sa mananc fructe pe stomcul gol, dar nu neaparat banane, orice, fruct sa fie..Mamanc si banane, dar mai rar, cam una la doua zile, oricum nu-mi lipsesesc din casa, chiar daca incerc sa le evit.Le evit ca imi provoaca alte neplaceri, daca intelegi ce vreau sa spun.
CARNE!!! mananca mai multa carne! sunt bune si fructele dar tu nu esti vaca sa mananci iarba
Pick, calm mama ca ai sa te duci inaintea mea.
Recunosc ca, acum n-am carne in frigider din cauza ca am terminat-o.
Nu stam fara carne, mancam tot timpul la felul doi carne, de porc, pui sau curcan.
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 17:47
|
De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 17:27:59De la: Valy90, la data 2011-06-27 14:34:25http://gastronomie.ele.ro/Cura_cu_otet_de_mere_--a117.html
Am inteles bine, sau..............???
Nu, nu fac nici o cura cu otet, eu din cate stiam/stiu o lingura de otet pe zi te ajuta la slabit, si eu nu vreau asta.Am vazut ca, anumite simtome enumerate acolo, le am si eu.Mai ales unde e vb de somn, dorm foarte mult, si tot obosita ma trezesc.
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 17:52
|
De la: Valy90, la data 2011-06-27 17:52:10De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 17:27:59De la: Valy90, la data 2011-06-27 14:34:25http://gastronomie.ele.ro/Cura_cu_otet_de_mere_--a117.html
Nu, nu fac nici o cura cu otet, eu din cate stiam/stiu o lingura de otet pe zi te ajuta la slabit, si eu nu vreau asta.Am vazut ca, anumite simtome enumerate acolo, le am si eu.Mai ales unde e vb de somn, dorm foarte mult, si tot obosita ma trezesc.
ai dreptate ...dar e si pentru ce ti-am zis eu...daca dormi bine si te trezesti tot obosit ai grija la ficat...asa se manifesta...
iar otetul slabeste inima...nu mai fa chestii din astea..."slabeste natural"...fara alte suplimente ...nu sunt bune sunt aberatii...mananca echilibrat si evita stresul...plimbari multe sport...
dar tu arati foarte bine ce tot ii dai atat cu slabitul...sa nu mi-o iei in nume de rau dar esti facuta in ciuda...
|
RUY_BLAS Postat pe 27 Iunie 2011 17:58
|
De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 17:58:48De la: Valy90, la data 2011-06-27 17:52:10De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 17:27:59De la: Valy90, la data 2011-06-27 14:34:25http://gastronomie.ele.ro/Cura_cu_otet_de_mere_--a117.html
ai dreptate ...dar e si pentru ce ti-am zis eu...daca dormi bine si te trezesti tot obosit ai grija la ficat...asa se manifesta...
iar otetul slabeste inima...nu mai fa chestii din astea..."slabeste natural"...fara alte suplimente ...nu sunt bune sunt aberatii...mananca echilibrat si evita stresul...plimbari multe sport...
dar tu arati foarte bine ce tot ii dai atat cu slabitul...sa nu mi-o iei in nume de rau dar esti facuta in ciuda...
Da tu de unde stii cum arat eu???
Ai inteles gresit, eu n-am tinut niciodata cura de slabire, n-am avut de ce, tot timpul am fost slaba.Bine cand eram la mama acasa poate aveam 2,3kg in plus.
Chestia cu otetul o stiu ca, cand eram mica imi placea otetul, pur si simplu il beiam fara nici o problema, atunci o matusa de-a mea mi-a zis, si mi-a atras atentia sa am grija.
De mult am tinut niste cure de dezintoxificare a organismului, dar acum nu mai am treaba cu asa ceva.
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 18:05
|
De la: Valy90, la data 2011-06-27 17:47:32De la: pickard, la data 2011-06-27 17:40:53De la: Valy90, la data 2011-06-27 14:26:10De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 13:28:05valy...daca ai si carcei...sigur ai lipsa de potasiu...recomandat pentru a scapa de ei o banana pe zi dimineata pe stomacul gol...si ai sa vezi ca dispar ca prin farmec...incearca si vei vedea si mai lasa tigarile...
Pick, calm mama ca ai sa te duci inaintea mea.
Recunosc ca, acum n-am carne in frigider din cauza ca am terminat-o.
Nu stam fara carne, mancam tot timpul la felul doi carne, de porc, pui sau curcan.
bine! du-te la doctor!sau dormi mai mult
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 18:10
|
Ai inteles gresit, eu n-am tinut niciodata cura de slabire, n-am avut de ce, tot timpul am fost slaba.Bine cand eram la mama acasa poate aveam 2,3kg in plus.
Chestia cu otetul o stiu ca, cand eram mica imi placea otetul, pur si simplu il beiam fara nici o problema, atunci o matusa de-a mea mi-a zis, si mi-a atras atentia sa am grija.
De mult am tinut niste cure de dezintoxificare a organismului, dar acum nu mai am treaba cu asa ceva
tu credeai ca daca ai pus restrictie la poze esti protejata?
mie imi stiu si adresa de resedinta si numele nevestei si de cate ori ragai astia
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 18:12
|
De la: pickard, la data 2011-06-27 18:12:50Da tu de unde stii cum arat eu???
De mult am tinut niste cure de dezintoxificare a organismului, dar acum nu mai am treaba cu asa ceva
mie imi stiu si adresa de resedinta si numele nevestei si de cate ori ragai astia
N-am nimic de ascun, doar un sac de oase.
O sa ma duc la medic, dar nu-mi place sa iau tot felul de tratamente aiurea, deasta fug de ei.
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 18:15
|
De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:15:01De la: pickard, la data 2011-06-27 18:12:50Da tu de unde stii cum arat eu???
O sa ma duc la medic, dar nu-mi place sa iau tot felul de tratamente aiurea, deasta fug de ei.
poate muncesti prea mult
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 18:16
|
De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:05:50De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 17:58:48De la: Valy90, la data 2011-06-27 17:52:10De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 17:27:59De la: Valy90, la data 2011-06-27 14:34:25http://gastronomie.ele.ro/Cura_cu_otet_de_mere_--a117.html
De mult am tinut niste cure de dezintoxificare a organismului, dar acum nu mai am treaba cu asa ceva.
stai cuminte ca nu am zis cu rautate si nici nu am ceva ascuns...stiu cum arati si atat...stiu mai multe si le stiu doar eu...restu ...daca stiu ...dau pe goarna...asta e cel mai urat lucru.
iar despre cura...asa am inteles din postarea ta...hai sa fii bine vesela si fericita ...
|
RUY_BLAS Postat pe 27 Iunie 2011 18:18
|
De la: pickard, la data 2011-06-27 18:16:26De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:15:01De la: pickard, la data 2011-06-27 18:12:50Da tu de unde stii cum arat eu???
poate muncesti prea mult
Eiii da, ma rup in spate de atata munca.
Mie nu-mi place ideia asta, ca as fi ,,bonlava".Nu vreau ca cineva sa se preocupe pt mine, eu sunt puternica.
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 18:19
|
De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:19:32De la: pickard, la data 2011-06-27 18:16:26De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:15:01De la: pickard, la data 2011-06-27 18:12:50Da tu de unde stii cum arat eu???
poate muncesti prea mult
Mie nu-mi place ideia asta, ca as fi ,,bonlava".Nu vreau ca cineva sa se preocupe pt mine, eu sunt puternica.
d-aia ti-ai tras tzashti bashtiu ala de baiat! ca sa pari puternica?
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 18:23
|
De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 18:18:00De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:05:50De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 17:58:48De la: Valy90, la data 2011-06-27 17:52:10De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 17:27:59De la: Valy90, la data 2011-06-27 14:34:25http://gastronomie.ele.ro/Cura_cu_otet_de_mere_--a117.html
stai cuminte ca nu am zis cu rautate si nici nu am ceva ascuns...stiu cum arati si atat...stiu mai multe si le stiu doar eu...restu ...daca stiu ...dau pe goarna...asta e cel mai urat lucru.
iar despre cura...asa am inteles din postarea ta...hai sa fii bine vesela si fericita ...
stiu mai multe si le stiu doar eu.
Si ma rog ce stii tu???
Cine esti tu pana la urma??
Daca ai ceva de spus, spune, nu scriti doua randuri aici ca sa lasati rost de interpretari.
Mai sunt cateva zile pana imi voi lua talpasita de aici, deci n-am de ce sa regret, m-am lamurit cu acest site.
Sa nu crezi ca m-am suparat, n-am de ce.
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 18:23
|
De la: pickard, la data 2011-06-27 18:23:07De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:19:32De la: pickard, la data 2011-06-27 18:16:26De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:15:01De la: pickard, la data 2011-06-27 18:12:50Da tu de unde stii cum arat eu???
poate muncesti prea mult
d-aia ti-ai tras tzashti bashtiu ala de baiat! ca sa pari puternica?
tzashti bashtiu
poti sa-mi traduci, nu-mi baga mie limbaj de mess ca nu le am
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 18:25
|
tzashti bashtiu
adica prea mic pentru tine. si cand zic mic nu ma refer doar la statura lui.scuze dar eu spun ce gandesc si asa pleci de pe site si nu conteaza parerea mea
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 18:29
|
De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 18:18:00De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:05:50De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 17:58:48De la: Valy90, la data 2011-06-27 17:52:10De la: RUY_BLAS, la data 2011-06-27 17:27:59De la: Valy90, la data 2011-06-27 14:34:25http://gastronomie.ele.ro/Cura_cu_otet_de_mere_--a117.html
sti pe dr*ku! asa cum ai zis si de mine ca am fost eliminat de pe nu stiu ce forum
vorbesti prostii.sau esti un ipocrit care acuza pe altii dar el este mai prost decat toti.
daca esti asa usa de biserica de ce nu te vedem si noi cum arati, ce sti sa faci, ce gandesti? vrei respect doar asa pe gargara!?
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 18:33
|
De la: pickard, la data 2011-06-27 19:00:09De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:55:53De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:53:33De la: pickard, la data 2011-06-27 18:41:34De la: Valy90, la data 2011-06-27 18:37:21De la: pickard, la data 2011-06-27 18:29:20tzashti bashtiu
adica prea mic pentru tine. si cand zic mic nu ma refer doar la statura lui.scuze dar eu spun ce gandesc si asa pleci de pe site si nu conteaza parerea mea
Nu, nu-l vad mic din nici un punct de vedere, nu stiu cum de tu ajungi mereu la astfel de concluzii, IDIOATE
Ai fi tu prietenul meu, dar te rog sa avem respect si cand vb sa fim implicati numai noi doi, nu si persoanele care nu le cunoastem.
Mai mic ca mine de inaltime nu este, deci, te referi mai mic in sensul ca ar fi un papa-lapte, dar inca odata te inseli, ca de obicei.La naiba!
Nu e genul de putoi care sa-l joc pe degete, o fi el crescut cu mentalitate de broscar, dar in vene tot sange de roman are.Eu nu stiu de unde iti ies tie tot felul de ganduri deastea, mai ales ca nu ma cunosti/nu-l cunosti.
Pick, cateodata chiar trantesti mucii in fasole, asa d'am pu.lea.
eu am spus ce gandesc! esti mai puternica decat el, muncesti mai mult, gandesti mai mult
normal ca nu am pretentia sa ma aprobi pentru ca il iubesti dar atentie !
Pick, nu stii, dar interpretezi aiurea.
Am zis eu ca muncesc mai mult ca el?? Nu mai vb aiurea, te rog frumos.Poate incerci sa ma ridici pe mine in slavi, dar n-am nevoie, multumesc.Si ca sa va lamuresc pe toti.Eu sunt in Franta datorita lui.Si nu gandesc mai mult ca el, nu-l laud, dar el are un liceul terminat, el in Italia a avut un magazin deschis de produse romanesti, deci Pick inca odata nu mai vb aiurea.
A si inca ceva, la inceput cand am venit aici n-am muncit luni bune, acum iar nu muncesc, deci......chiar nu muncesc mai mult ca el, si nici n-am muncit.
te agiti prea mult! foarte bine, te cred ca nu sunt mafalda sa te contrazic
Nu ma agit deloc, vreau doar sa dau niste raspunsuri la ceea ce afirmi tu d'am pulea.Daca ai fi stat sa te gandesti un pic iti dadeai seama care e treaba.Ai facut niste afirmatii aiurea, fara sa ne cunosti.Eu n-am vb niciodata cu tine despre viata mea, doar daca ti-am zis doua, trei ,,maruntisuri".Vreau sa inteleg, cum D-zeu ajungi tu sa gandesti asa fara sa cunosti pers.??Asa ai facut cu toti, ma asteptam sa fiu si eu luata in vizor, dar totusi hai sa nu uitam cei ala respect.
Si nu trebuie sa te contrazici cu mine, pt ca tu nu-mi cunosti viata, nu ai avea cu ce sa ma contrazici.
Ceilalti la care le-am zis cate ceva stiu adevarul, asa ca......oricum nu ma intereseaza pe mine de lume.
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 19:06
|
Nu ma agit deloc, vreau doar sa dau niste raspunsuri la ceea ce afirmi tu d'am pulea.Daca ai fi stat sa te gandesti un pic iti dadeai seama care e treaba.Ai facut niste afirmatii aiurea, fara sa ne cunosti.Eu n-am vb niciodata cu tine despre viata mea, doar daca ti-am zis doua, trei ,,maruntisuri".Vreau sa inteleg, cum D-zeu ajungi tu sa gandesti asa fara sa cunosti pers.??Asa ai facut cu toti, ma asteptam sa fiu si eu luata in vizor, dar totusi hai sa nu uitam cei ala respect.
Si nu trebuie sa te contrazici cu mine, pt ca tu nu-mi cunosti viata, nu ai avea cu ce sa ma contrazici.
Ceilalti la care le-am zis cate ceva stiu adevarul, asa ca......oricum nu ma intereseaza pe mine de lume.
eu sunt foarte calm
recunosc ca am vrut sa te provoc pentru chestia ca in cateva zile o sa pleci de pe forum si o sa-ti vezi de viata ta minunata.am vrut sa-ti arat ca si aici te poti enerva de-adevarata-lea chiar daca nu dai doi bani pe prieteniile virtuale
am confirmat ce zice si nevasta-mea: ca ar prefera ceteodata sa-i trag o bataie decat sa deschid gura
sa vedem cine te mai enerveaza cand o sa pleci daca iubitul tau e asa de bun
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 19:12
|
De la: pickard, la data 2011-06-27 19:12:00Nu ma agit deloc, vreau doar sa dau niste raspunsuri la ceea ce afirmi tu d'am pulea.Daca ai fi stat sa te gandesti un pic iti dadeai seama care e treaba.Ai facut niste afirmatii aiurea, fara sa ne cunosti.Eu n-am vb niciodata cu tine despre viata mea, doar daca ti-am zis doua, trei ,,maruntisuri".Vreau sa inteleg, cum D-zeu ajungi tu sa gandesti asa fara sa cunosti pers.??Asa ai facut cu toti, ma asteptam sa fiu si eu luata in vizor, dar totusi hai sa nu uitam cei ala respect.
eu sunt foarte calm
recunosc ca am vrut sa te provoc pentru chestia ca in cateva zile o sa pleci de pe forum si o sa-ti vezi de viata ta minunata.am vrut sa-ti arat ca si aici te poti enerva de-adevarata-lea chiar daca nu dai doi bani pe prieteniile virtuale
am confirmat ce zice si nevasta-mea: ca ar prefera ceteodata sa-i trag o bataie decat sa deschid gura
N-o mai da la intors te rog frumos
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 19:20
|
De la: Valy90, la data 2011-06-27 19:20:29De la: pickard, la data 2011-06-27 19:12:00Nu ma agit deloc, vreau doar sa dau niste raspunsuri la ceea ce afirmi tu d'am pulea.Daca ai fi stat sa te gandesti un pic iti dadeai seama care e treaba.Ai facut niste afirmatii aiurea, fara sa ne cunosti.Eu n-am vb niciodata cu tine despre viata mea, doar daca ti-am zis doua, trei ,,maruntisuri".Vreau sa inteleg, cum D-zeu ajungi tu sa gandesti asa fara sa cunosti pers.??Asa ai facut cu toti, ma asteptam sa fiu si eu luata in vizor, dar totusi hai sa nu uitam cei ala respect.
eu sunt foarte calm
pleca acum! nu o mai lungi! si uita-ne pe toti asa cum au facut si ceilalti
|
pickard Postat pe 27 Iunie 2011 19:23
|
ietete! cate spirite incinse!
nici n-ai zice ca afara bate vantu'
|
ego71 Postat pe 27 Iunie 2011 19:26
|
ce aveti mah!!!!!!!!
Valy dc te rog io ramai?
|
Ame_ly Postat pe 27 Iunie 2011 19:30
|
De la: pickard, la data 2011-06-27 19:23:45De la: Valy90, la data 2011-06-27 19:20:29De la: pickard, la data 2011-06-27 19:12:00Nu ma agit deloc, vreau doar sa dau niste raspunsuri la ceea ce afirmi tu d'am pulea.Daca ai fi stat sa te gandesti un pic iti dadeai seama care e treaba.Ai facut niste afirmatii aiurea, fara sa ne cunosti.Eu n-am vb niciodata cu tine despre viata mea, doar daca ti-am zis doua, trei ,,maruntisuri".Vreau sa inteleg, cum D-zeu ajungi tu sa gandesti asa fara sa cunosti pers.??Asa ai facut cu toti, ma asteptam sa fiu si eu luata in vizor, dar totusi hai sa nu uitam cei ala respect.
eu sunt foarte calm
pleca acum! nu o mai lungi! si uita-ne pe toti asa cum au facut si ceilalti
Plec, si nu ca-mi spui tu, ci pt ca am fost sfatuita si cred si eu sa-mi sterg contul din seara asta.
Chiar am o viata fericita si minunata, cum orice fata si-ar dori.
De acum ma poti barfi cat vrei.Iti multumesc pt tot
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 19:31
|
adevarul ca un forum mai brambura ca asta,nici ca am vazut. nu mai spun de vocablarul folosit, moderare ciuciu.
foarte atractiv!
|
ego71 Postat pe 27 Iunie 2011 19:40
|
De la: Ame_ly, la data 2011-06-27 19:30:57 ce aveti mah!!!!!!!!
Valy dc te rog io ramai?
Noi vom vb pe mess, daca iti face placere
|
Valy90 Postat pe 27 Iunie 2011 19:44
|