Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: piscotica, la data 2013-09-05 15:23:05
acu un pic ai sarit...la 4 ani totusi....nu cred ca poti lasa un copil nesupravegheat ...la 13 deja e maricel

n-am sarit deloc...gandeste-te ce adult se formeaza dintr-un copil care n-a facut nimic singur
MissDarine
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:28
De la: yumy, la data 2013-09-05 15:21:43
miss societatea noastra nu are sanse sa mai avanseze...oricum trebuia supravegheat pt ca era un copil de 4 ani, chiar daca nu ar fi fost cainii i s-ar fii putut intampla altceva tocmai pt ca nu era supravegheat, copii mici sunt f curiosi si fac multe prostioare care pot duce la accidente nedorite...

la 4 ani cand e o zvarluga, nu-l lasi cu o mamaie reumatica,...ala mic alearga, nu sta locului
MissDarine
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:30
De la: piscotica, la data 2013-09-05 15:24:51
De la: rondina, la data 2013-09-05 15:21:22
De la: MissDarine, la data 2013-09-05 15:16:34
De la: rondina, la data 2013-09-05 15:07:27
Pentru un caz ca acesta, hai sa exterminam toti cainii, este numai vina lor ca exista in nr. asa mare pe strazile RO, nu? Nu este de vina sistemul, faptul ca banii alocati adaposturilor de animale si sterilizarii lor au ajuns cine stie unde dreaq'...nu, este numai vina cainelui fara stapan! Bine ca lacrimam atunci cand citim ca a salvat un copil de la inec, ca a salvat un cal cazut intr-un canal, sau ca a refuzat mancarea dupa moartea stapanului, plangand-ul denezlipit fiind de mormantul acestuia!
De vina este cretina de bunica'sa care, trebuia sa aiba grija acestor doi copii cu varste atat de fragede, nu sa caste gura cine stie pe unde!

eu am un nepot de 13 ani care e nedezlipit de ma-sa,ta-su, bunica-sa sau oricare alt adult din familie si asta pt ca a fost supravegheat 24 din 24...acu'vin si te intreb, cum e mai bine?...sa-l lasi sa se descurce singurel intr-un spatiu de joaca bine amenajat si fara frica masinilor,tiganilor sau a cainilor....sau sa stai dupa pantalonii lui pana la majorat?...unde este progresul societatii?

Darine, noi nici intr-o suta de ani nu vom ajunge la stadiul de tara civilizata, ne lipseste educatia! A ajuns RO o tara plina de agramati analfabeti, hoti, violatori de babe si criminali, pe astia nu-i mai "eutanasiaza" nimeni!

da de baba aia violata ai auzit...aia de era tare nemultumita de violator...ca cica nu o prestat calumea

Care ...asta? http://www.youtube.com/watch?v=fhRPjqN9Xyw
rondina
De la: kiss_my_ass, la data 2013-09-05 15:23:10
stii ceva pisco nu-i vorba despre vina, pur si simplu ne place sa aruncam "pisica" unii in curtea altora si asa problemele raman nerezolvate!!si pe strada mea cred ca-s vreo 20 de astfel de caini pentru ca asa zisi oamenii cu suflet mare ii hranesc dar la poarta in curte nu-i vor, fiica mea cea mica mai iese cu bicicleta acum eu ce ar trebui sa fac sa alerg dupa ea?!!chiar azi dimineata o vecina abea a scapat de ei urcandu-se repede intr-un taxi atfel o faceau praf!!nu am nimic cu cainii am la socrii 4 dar cat de curand voi suna la primarie pentru a venii sa-i adune!!

las ca stiu...si la noi o aparut la poarta ...doar ca noi nu le dam papa...si nu din rautate...da de le dai nu mai pleaca .Ce-i drept aci la noi nici nu sunt asa multi...avem noroc cu un primar super ,care inca-si i-a jobu la cel mai ridicat nivel de seriozitate .
piscotica
De la: MissDarine, la data 2013-09-05 15:28:09
acu un pic ai sarit...la 4 ani totusi....nu cred ca poti lasa un copil nesupravegheat ...la 13 deja e maricel

n-am sarit deloc...gandeste-te ce adult se formeaza dintr-un copil care n-a facut nimic singur

hai ma ca ai sarit...la 4 ani e mic..nu-l poti lasa singur....io pe cel amre abea de la 10 ani am inceput sa-l las putin cate putin singur...si la 11 ani mi lo lovit unu pe trecerea de pietoni...de-am stat luni in spitale cu el.
Cazuri si cazuri...copii si copii.
piscotica
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:33
De la: rondina, la data 2013-09-05 15:30:24
De la: piscotica, la data 2013-09-05 15:24:51
De la: rondina, la data 2013-09-05 15:21:22
De la: MissDarine, la data 2013-09-05 15:16:34
De la: rondina, la data 2013-09-05 15:07:27
Pentru un caz ca acesta, hai sa exterminam toti cainii, este numai vina lor ca exista in nr. asa mare pe strazile RO, nu? Nu este de vina sistemul, faptul ca banii alocati adaposturilor de animale si sterilizarii lor au ajuns cine stie unde dreaq'...nu, este numai vina cainelui fara stapan! Bine ca lacrimam atunci cand citim ca a salvat un copil de la inec, ca a salvat un cal cazut intr-un canal, sau ca a refuzat mancarea dupa moartea stapanului, plangand-ul denezlipit fiind de mormantul acestuia!
De vina este cretina de bunica'sa care, trebuia sa aiba grija acestor doi copii cu varste atat de fragede, nu sa caste gura cine stie pe unde!

eu am un nepot de 13 ani care e nedezlipit de ma-sa,ta-su, bunica-sa sau oricare alt adult din familie si asta pt ca a fost supravegheat 24 din 24...acu'vin si te intreb, cum e mai bine?...sa-l lasi sa se descurce singurel intr-un spatiu de joaca bine amenajat si fara frica masinilor,tiganilor sau a cainilor....sau sa stai dupa pantalonii lui pana la majorat?...unde este progresul societatii?

Darine, noi nici intr-o suta de ani nu vom ajunge la stadiul de tara civilizata, ne lipseste educatia! A ajuns RO o tara plina de agramati analfabeti, hoti, violatori de babe si criminali, pe astia nu-i mai "eutanasiaza" nimeni!

da de baba aia violata ai auzit...aia de era tare nemultumita de violator...ca cica nu o prestat calumea

Care ...asta? http://www.youtube.com/watch?v=fhRPjqN9Xyw

da
piscotica
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:34
De la: MissDarine, la data 2013-09-05 15:30:22
miss societatea noastra nu are sanse sa mai avanseze...oricum trebuia supravegheat pt ca era un copil de 4 ani, chiar daca nu ar fi fost cainii i s-ar fii putut intampla altceva tocmai pt ca nu era supravegheat, copii mici sunt f curiosi si fac multe prostioare care pot duce la accidente nedorite...

la 4 ani cand e o zvarluga, nu-l lasi cu o mamaie reumatica,...ala mic alearga, nu sta locului

acum degeaba cautam un vinovat..copilul e mort si nu-l mai putem invia...problema este ca sunt caini, foarte multi caini, care musca nu doar copii ci si adulti si autoritatile nu fac nimic, in cazul copilului cred ca toti sunt de vina si primaria care de ani buni tot incearca sa faca ceva cu cainii comunitari, dar nu a facut dar si ong-urile care dau bir cu fugiti si muta niste caini de colo colo si iau niste bani fara sa ajute bietele animale, dar si cei care nu au fost in stare sa supravegheze un copil, care din cate am inteles era f activ
yumy
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:35
De la: piscotica, la data 2013-09-05 15:33:23
De la: MissDarine, la data 2013-09-05 15:28:09

hai ma ca ai sarit...la 4 ani e mic..nu-l poti lasa singur....io pe cel amre abea de la 10 ani am inceput sa-l las putin cate putin singur...si la 11 ani mi lo lovit unu pe trecerea de pietoni...de-am stat luni in spitale cu el.

cand e sa se intample ceva, se intampla oricat ti-ai lua masuri de precautie
yumy
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:38

de multe ori avem nevoie si de cate o mamaie reumatica
Titanika
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:43

ne invartim in jurul cozii...am ajuns intr-o etapa in care e musai sa ne supraveghem copii, ca daca nu, se intampla numa nenorociri...eu pe vremea impuscatului, de la 5 ani l-am lasat pe fi-miu sub supravegherea moatelor mai mari, la 7 se ducea singurel la scoala cu cheia de gat...nu sunt nostalgica, dar atunci se putea...acu' de ce nu????
MissDarine
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:44
De la: MissDarine, la data 2013-09-05 15:44:08

ne invartim in jurul cozii...am ajuns intr-o etapa in care e musai sa ne supraveghem copii, ca daca nu, se intampla numa nenorociri...eu pe vremea impuscatului, de la 5 ani l-am lasat pe fi-miu sub supravegherea moatelor mai mari, la 7 se ducea singurel la scoala cu cheia de gat...nu sunt nostalgica, dar atunci se putea...acu' de ce nu????

pe vremea aia am trait si eu darine ...exact cum spui tu....mama ne lasa cheia in gat ...ea la munca ...iar eu trebuia sa am grija de fratele meu....el evident cutreiera cartierele iar eu cu ale mele...si niciodata nu s-a intamplat ceva rau.
Acu nu mai e asa....masini sunt prea multe...pe atunci era pe drum cate una la juma de ora ....
Azi mi-a spus o colega ca nu stiu unde in ce oras s-a sechestrat o fetita in toaleta magazinului kaufland...noroc ca mama a alertat paza si au inchis magazinul pana au gasit fata .......si multe altele
piscotica
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:48
De la: MissDarine, la data 2013-09-05 15:44:08

acum asa ceva e imposibil, numarul masinilor din bucuresti este de 50 de ori mai mare decat cel dinainte de `89, iar riscul ca vreun tanar teribilist sa te spulbere pe trecere de pietoni e de 90%, caini maidanezi sunt peste tot, tiganii care iti dau in cap sunt peste tot, drogatii bantuie prin scari de bloc si parcuri...sunt convinsa ca pe vremea "impuscatului" situatia nu era asa
yumy
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:49
De la: Titanika, la data 2013-09-05 15:43:43

in general mamaia reumatica trebuie tinuta la cald,eventual la pat...si gasit un inlocuitor viabil pentru copii...unu d`ala de are energie si vedere la distanta
piscotica
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:50
De la: piscotica, la data 2013-09-05 15:48:07
Acu nu mai e asa....masini sunt prea multe...pe atunci era pe drum cate una la juma de ora ....
Azi mi-a spus o colega ca nu stiu unde in ce oras s-a sechestrat o fetita in toaleta magazinului kaufland...noroc ca mama a alertat paza si au inchis magazinul pana au gasit fata .......si multe altele

ca tot ai amintit de kaufland, inainte nu erau supermarketuri si atatea magazine si totusi toti oamenii aveau loc de munca
yumy
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:52
De la: piscotica, la data 2013-09-05 15:50:57

in general mamaia reumatica trebuie tinuta la cald,eventual la pat...si gasit un inlocuitor viabil pentru copii...unu d`ala de are energie si vedere la distanta

Mai mult ca sigur ca bunica'sa l-a lasat in grija fratiorului mai "mare" ...de 6 ani! Sigur a mai facut asa si alte dati, iar ea cine stie pe ce banca spargea seminte impreuna cu altele ca ea!
rondina
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:54

stii romanii au ajuns asa si din cauza banilor..sa fim sinceri daca copilul ala era cu o bona ea era acuzata de neglijenta in serviciu...dar oricum parintii nu au luat o bona pt ca ar fii cerut pra multi bani, oricum mamaie nu cere si e gratis si poate chiar mai da ceva bani si ingroasa bugetul familiei
yumy
Postat pe 5 Septembrie 2013 15:54
alerg un tantar si nu reusesc sa-l prind... m-o cipit toata noaptea..
Salutare feteleor, va citez, da e tragic ce s-a intamplat cu copilul mancat de caini in Bucuresti...sa mai ziceti sa iubim cainii maidanezi..
Fulg-de-nea
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:00
De la: yumy, la data 2013-09-05 15:54:46

stii romanii au ajuns asa si din cauza banilor..sa fim sinceri daca copilul ala era cu o bona ea era acuzata de neglijenta in serviciu...dar oricum parintii nu au luat o bona pt ca ar fii cerut pra multi bani, oricum mamaie nu cere si e gratis si poate chiar mai da ceva bani si ingroasa bugetul familiei

sti...bunicii nu au nici o obligatie sa-si creasca nepotii.Ei si-au crescut copii la randul lor ,probabil ca acum la batranete ar fi timpul sa i-a o pauza .Apropo..numa la romani e treaba asta cu bunicii ce au grija de nepoti...din obligatie deoarece trebuie ajutati copii.
piscotica
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:00
De la: piscotica, la data 2013-09-05 16:00:56
De la: yumy, la data 2013-09-05 15:54:46

sti...bunicii nu au nici o obligatie sa-si creasca nepotii.Ei si-au crescut copii la randul lor ,probabil ca acum la batranete ar fi timpul sa i-a o pauza .Apropo..numa la romani e treaba asta cu bunicii ce au grija de nepoti...din obligatie deoarece trebuie ajutati copii.

pai eu ce am zis... de ce tot bat apa in piua aici, doar am zis mai sus luam de la americani doar exemplele buna, de aia la noi batranei nu pleaca in excursii asa cum o fac strainii, pt ca stau si la batranete dupa fundul copiilor, obiceiuri proaste, evenimente nefaste
yumy
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:03
De la: yumy, la data 2013-09-05 16:03:20
pai eu ce am zis... de ce tot bat apa in piua aici, doar am zis mai sus luam de la americani doar exemplele buna, de aia la noi batranei nu pleaca in excursii asa cum o fac strainii, pt ca stau si la batranete dupa fundul copiilor, obiceiuri proaste, evenimente nefaste

la noi batranii nu pleaca in excursii deoarece nu-si permit...nu neaparat ca nu au timp sau au alte obligatii.Din pacate la noi nu sunt corelate salariile/pensiile cu preturile implicit cheltuielile.dar deja am ajuns pe langa subiect
piscotica
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:08
De la: piscotica, la data 2013-09-05 16:08:01

la noi batranii nu pleaca in excursii deoarece nu-si permit...nu neaparat ca nu au timp sau au alte obligatii.Din pacate la noi nu sunt corelate salariile/pensiile cu preturile implicit cheltuielile.dar deja am ajuns pe langa subiect
e bine si pe langa subiect eu cunosc multi batranei care strang banii de pensie si le dau copiilor ca sa le cumpere nepotilor de doar cativa ani telefoane smechere sau tablete, de ex un pusti de 11 ani are telefon mai smecher decat mine asta pt ca bunicuta lui scumpa a strans la ciorap si i-a dat 60 de mil bani sa isi cumpere ce vrea el
yumy
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:12
Il imit pe Creanga!!!
BIMIBI
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:18
De la: BIMIBI, la data 2013-09-05 16:18:10Il imit pe Creanga!!!

in ce sens?
Fulg-de-nea
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:23
De la: yumy, la data 2013-09-05 16:12:47
De la: piscotica, la data 2013-09-05 16:08:01

e bine si pe langa subiect eu cunosc multi batranei care strang banii de pensie si le dau copiilor ca sa le cumpere nepotilor de doar cativa ani telefoane smechere sau tablete, de ex un pusti de 11 ani are telefon mai smecher decat mine asta pt ca bunicuta lui scumpa a strans la ciorap si i-a dat 60 de mil bani sa isi cumpere ce vrea el

nu te supara pe mine Yummy da mi se pare o porcarie....nu-s de acord cu atetea gadgeturi practic inutile cumparate copiilor .pentru ce/?defapt?
ok inteleg un computer sau tableta...ok accept si un telefon....dar nu consider ca un copil de 10-15 ani are nevoie de iphone ...serios .Ai mei nu au asa tehnologii,si nici nu vor avea...cel putin nu pana vor fi pe propriile lor salarii.
piscotica
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:24
l-am prins cu pliciul si l-am facut afis
Fulg-de-nea
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:26
De la: piscotica, la data 2013-09-05 16:24:38
nu te supara pe mine Yummy da mi se pare o porcarie....nu-s de acord cu atetea gadgeturi practic inutile cumparate copiilor .pentru ce/?defapt?
ok inteleg un computer sau tableta...ok accept si un telefon....dar nu consider ca un copil de 10-15 ani are nevoie de iphone ...serios .Ai mei nu au asa tehnologii,si nici nu vor avea...cel putin nu pana vor fi pe propriile lor salarii.

de ce sa ma supar? mai ales ca suntem pe aceeasi unda de miscare, nici eu nu sunt de acord si sincer mi se pare stupid ca eu care am muncit atata sa am un telefon mai praf si mai vechi decat al unui pusti cu muci la nas, e aiurea pt ca ii invata pe copii aia cu totul de a gata, cand vor fii la varsta mea ii vor trimite pe parintii, poate chiar si pe bunici la munca si le vor lua si casa si banii si tot ce au pt ca au fost invatati ca totul li se cuvine lor
yumy
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:30
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-09-05 16:26:32 l-am prins cu pliciul si l-am facut afis
mi-ai adus aminte de bahmu si prigoana
yumy
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:31
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-09-05 16:23:18
De la: BIMIBI, la data 2013-09-05 16:18:10Il imit pe Creanga!!!

in ce sens?

imi amintesc de copilarie, adolescenta..
BIMIBI
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:33
De la: yumy, la data 2013-09-05 16:31:27
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-09-05 16:26:32 l-am prins cu pliciul si l-am facut afis
mi-ai adus aminte de bahmu si prigoana

foarte tare, urmeaza sa se recasatoreasca... eu ma refer la tantar..
Fulg-de-nea
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:33
v-am pupat...io decolez
piscotica
Postat pe 5 Septembrie 2013 16:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Kudika 14 De la: mahy33 2 Ianuarie 2010 16:41
vinul rosu 10 De la: kudika457402 20 Octombrie 2011 19:23
Budgetul familiei in Ro 39 De la: mkdisk 25 Martie 2009 15:44
tehnologie avansata sau... 4 De la: fericire___ 16 Mai 2009 23:05
Exista Dumnezeu ? 61 De la: Aurel_inventatorul 22 Februarie 2010 17:07