|
http://youtu.be/2ySrluSxpFY
|
kudika_945470 Postat pe 30 Ianuarie 2014 16:29
|
eu te-as sfatui prieteneste sa-ti retragi cuvintele..
crezi ca impresioneszi pe cineva facand pe agramatul p'aici? asa te-a invatat aia de te-a nascut sa vb cu o d-soara?
|
mauuu1987 Postat pe 30 Ianuarie 2014 16:49
|
HAAA NU MAI IM STERJETI MESAJILE
|
|
|
GONGOI_BOSS____ Postat pe 30 Ianuarie 2014 18:02
|
De la: alandalaportocala, la data 2014-01-30 16:00:29De la: kudika_15804, la data 2014-01-30 15:57:36De la: alandalaportocala, la data 2014-01-30 15:37:35De la: kudika_15804, la data 2014-01-30 15:30:24De la: alandalaportocala, la data 2014-01-30 15:12:57De la: kudika_15804, la data 2014-01-30 14:58:08De la: MaddeLinne, la data 2014-01-30 14:47:37
Ai dreptate,dar mitocania,minciuna,prefacatoria sa fie adevarate..Eu asta cred,in lucruri certe..In ceea ce te priveste cu lezatul. si in sit voastra nu ma bag,eu generalizam..ca in viata:* Da, be yourself,'couase we are different.but with atitude :P Sunt f relaxata,my dear,relex,take your time for all these things nice
I am agree with you,Madde!!! Always I will do,my dear Madde!!!!A strong character shows the same attitude,I know it and it is my motto,dear,do not worry !!!
missing character will be your name ,you like to offend,you like to undermine everyone around you,you're a phony woman and jerk,all who disagree with you must be exterminated.This is you ,unhappy woman without good sense
You and those ,which are like you,all are what you think,what you speak and what you do,mean,you all are some nullity!!!!Good work!!!
nullity are you,you know why?,because you have reached an age,and you did not learn anything from life.You're nothing,do shadow Earth for nothing,you just have a mouth,filthy mouth.You're not a woman,
you're just a nobody
Get off to learn,dear ZERO,do it,do not waste the time!!!
how you can afford to talk like that, everyone like me, are ordinary people, and we don't want to get in the way that you came.
You are a constant presence here, you don't have anything else to do, not even during the service company, does your bosses know what they pay?
Stop, you get embarrassed, so old and still mindlessly.
Unfortunately for you, you're really a nullity.
bravo, bravo! chiar te reprezinta cuvintele de mai sus.
si mai ai tupeu sa-mi zici ca n-am avut dreptate despre tine? din pacate, tot n-ai trecut de stadiul de copchilita cu fite de liceu ce rusine...
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:17
|
De la: alandalaportocala, la data 2014-01-30 15:37:35De la: kudika_15804, la data 2014-01-30 15:30:24De la: alandalaportocala, la data 2014-01-30 15:12:57De la: kudika_15804, la data 2014-01-30 14:58:08De la: MaddeLinne, la data 2014-01-30 14:47:37
Ai dreptate,dar mitocania,minciuna,prefacatoria sa fie adevarate..Eu asta cred,in lucruri certe..In ceea ce te priveste cu lezatul. si in sit voastra nu ma bag,eu generalizam..ca in viata:* Da, be yourself,'couase we are different.but with atitude :P Sunt f relaxata,my dear,relex,take your time for all these things nice
I am agree with you,Madde!!! Always I will do,my dear Madde!!!!A strong character shows the same attitude,I know it and it is my motto,dear,do not worry !!!
missing character will be your name ,you like to offend,you like to undermine everyone around you,you're a phony woman and jerk,all who disagree with you must be exterminated.This is you ,unhappy woman without good sense
You and those ,which are like you,all are what you think,what you speak and what you do,mean,you all are some nullity!!!!Good work!!!
nullity are you,you know why?,because you have reached an age,and you did not learn anything from life.You're nothing,do shadow Earth for nothing,you just have a mouth,filthy mouth.You're not a woman,
you're just a nobody
Ca bine zici!
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:21
|
On: mananc un mar si ma duc sa pregatesc cina.
Alandalaportocala, Muza, va salut, fetelor!
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:22
|
|
http://a1.ro/news/inedit/o-studenta-romanca-din-leeds-a-facut-un-clip-despre-romania-mai-bun-decit-campaniile-de-brand-ale-statului-id305655.html?utm_source=income&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:23
|
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:22:45On: mananc un mar si ma duc sa pregatesc cina.
Vio, scuza-mi curiozitatea, dar asa inveti tu tineretul de azi? :) chiar nu ma intereseaza daca are sau nu dreptate. dar asta nu mi se pare un mod de a vorbi unei persoane care, pana la urma, poate sa ii fie si mama, sau matusa, etc.
De ce ii incurajezi lipsa de respect fata de semeni?
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:24
|
De la: alandalaportocala, la data 2014-01-30 16:00:29De la: kudika_15804, la data 2014-01-30 15:57:36De la: alandalaportocala, la data 2014-01-30 15:37:35De la: kudika_15804, la data 2014-01-30 15:30:24De la: alandalaportocala, la data 2014-01-30 15:12:57De la: kudika_15804, la data 2014-01-30 14:58:08De la: MaddeLinne, la data 2014-01-30 14:47:37
you're just a nobody
Get off to learn,dear ZERO,do it,do not waste the time!!!
how you can afford to talk like that, everyone like me, are ordinary people, and we don't want to get in the way that you came.
You are a constant presence here, you don't have anything else to do, not even during the service company, does your bosses know what they pay?
Stop, you get embarrassed, so old and still mindlessly.
Unfortunately for you, you're really a nullity.
Trebuia s-o puna si cineva pe ea la punct. Ma surprinde neplacut ca are varsta pe care o are, si e atat de rea si ranchiunoasa. Nu o bagi in seama si, cu toate astea, nu pierde ocazia sa-si mai arunce sagetile otravite inspre aia ca noi cei care n-o (mai) placem.
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:25
|
De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:24:59De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:22:45On: mananc un mar si ma duc sa pregatesc cina.
Vio, scuza-mi curiozitatea, dar asa inveti tu tineretul de azi? :) chiar nu ma intereseaza daca are sau nu dreptate. dar asta nu mi se pare un mod de a vorbi unei persoane care, pana la urma, poate sa ii fie si mama, sau matusa, etc.
Pentru ca nici kudika_15804 nu are respect. Hai, sa zicem ca eu si altii suntem mai tineri si fara foarte multa minte, dar ea la varsta ei ce scuza are pentru rautatile pe care le scrie la adresa noastra? Noi nu suntem copiii cuiva, nu avem si noi sentimente si un suflet care ar putea fi ranit de rautatile ei? In fine, nu mai continui ca nu vreau sa ne ciondanim din cauza ei, din nou.
Imi pare rau, dar eu acord respect si unui copil daca merita, dar persoanelor care ma fac in fel si chip, in permanenta, nu pot sa le acord respect, sorry.
Si pune-te in locul meu, sa fi primit cuvintele pe care ea le-a zis la adresa mea, cum te-ai fi simtit? Iti spun eu, ca nici tu nu ai fi fost prea blanda...
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:33
|
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:33:55De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:24:59De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:22:45On: mananc un mar si ma duc sa pregatesc cina.
Pentru ca nici kudika_15804 nu are respect. Hai, sa zicem ca eu si altii suntem mai tineri si fara foarte multa minte, dar ea la varsta ei ce scuza are pentru rautatile pe care le scrie la adresa noastra? Noi nu suntem copiii cuiva, nu avem si noi sentimente si un suflet care ar putea fi ranit de rautatile ei? In fine, nu mai continui ca nu vreau sa ne ciondanim din cauza ei, din nou.
Imi pare rau, dar eu acord respect si unui copil daca merita, dar persoanelor care ma fac in fel si chip, in permanenta, nu pot sa le acord respect, sorry.
Si pune-te in locul meu, sa fi primit cuvintele pe care ea le-a zis la adresa mea, cum te-ai fi simtit? Iti spun eu, ca nici tu nu ai fi fost prea blanda...
eu, de obicei, nu sunt blanda
un om ajuns sa zicem, la o varsta, cam isi asuma responsabilitatea pt greselile comise.
dar un copil care e in floarea varstei, ce scuza ii gasesti pt un asemenea limbaj? eu una nu gasesc.
un om la 50 de ani are caracterul deja format, nu prea mai ai cum sa il intorci asa cu una, cu doua. unui copil daca i se da nas, va continua sa vorbeasca urat...
poate ca e doar opinia mea....... nu ma ciondanesc.
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:37
|
iar am dezacorduri :D scuzeeeeeee
sunt prea distrata
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:38
|
Muza, o seara frumoasa in continuare! Ne mai citim noi!
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:41
|
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:41:16Muza, o seara frumoasa in continuare! Ne mai citim noi!
same to you
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:42
|
ideea era, cand vei avea timp sa citesti, ca o asemenea femeie.. va avea copii la randul ei. ce educatie va da copiilor ei?
zerooooooooo.........
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:43
|
De la: mauuu1987, la data 2014-01-30 16:49:56eu te-as sfatui prieteneste sa-ti retragi cuvintele..
crezi ca impresioneszi pe cineva facand pe agramatul p'aici? asa te-a invatat aia de te-a nascut sa vb cu o d-soara?
Lsa-l ,mauu! :) nu conteaza ca e femeie ca e barbat...e un psihopat..:)) poate sa jigneasca cat vrea//
|
MaddeLinne Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:47
|
Madde
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:54
|
De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:37:57De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:33:55De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:24:59De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:22:45On: mananc un mar si ma duc sa pregatesc cina.
un om ajuns sa zicem, la o varsta, cam isi asuma responsabilitatea pt greselile comise.
dar un copil care e in floarea varstei, ce scuza ii gasesti pt un asemenea limbaj? eu una nu gasesc.
un om la 50 de ani are caracterul deja format, nu prea mai ai cum sa il intorci asa cu una, cu doua. unui copil daca i se da nas, va continua sa vorbeasca urat...
Da, am remarcat ca nu te ciondanesti, si apreciez lucrul asta, chiar n-as mai vrea sa stam suparate una pe cealalta.
Asa, unui copil sau, ma rog,unui om tanar, ii poti scuza comportamentul din diferite motive: lipsa de maturitate, lipsa de experienta de viata, atitudine rebela, spirit tanar si nelinsitit (ah, ce am zis-o), dar la o persoana trecuta prin viata si ajunsa deja la 50-55 de ani, ma astept la mai multa rabdare, mai multa intelepciune, mai multa maturitate.
Repet, eu nu acord respect pe baza varstei, ci pe baza comportamentului. Poti sa ma si injuri, daca, dupa aceea, imi spui ca-ti pare rau, iar eu remarc ca sunt scuzele sincere, iert intotdeauna, pentru ca si eu fac gafe, si eu gresesc, si eu am avut varsta lor si stiu cum e sa-ti clocoteasca sangele in vene si sa te ia gura pe dinainte. Asa, iar adolescentul sau tanarul acela, daca e un om inteligent, o sa realizeze mai tarziu, unde si cum a gresit.
Cam pana la 12 ani, poti avea influenta asupra unui copil si-l poti educa si sa-i dai peste mana, cum ai spus tu, dar dupa aceea, copilul incepe sa se autoeduce, asa ca, degeaba, ii mai dai peste mana la varsta adolescentei si la 20 si ceva de ani.
Ma uit la mama, pai ea, sarmana, si acum imi spune ca are multe de invatat de la noi, astia tineri, inclusiv mi-a recunoscut ca a invatat multe lucruri si de la nepotul meu, pustiul de 13 ani. Ca ea, sunt si eu. Daca am ceva de invatat, invat de la oricine, chiar si de la un copil, chit ca am varsta pe care o am. Asta e, daca esti un om cu mintea deschisa, inveti la orice varsta, de la oricine, indiferent de varsta. :)
Gata, Muza, trebuie sa plec, ca sa pregatesc cina.
Te pup si sa stii ca apreciez gestul tau, chiar daca il faci pentru altii, dar incearca sa intelegi si punctul nostru de vedere. Mersi mult.
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:55
|
De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:54:22Madde
Muse,te pup scumpa :*
|
MaddeLinne Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:58
|
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:55:10De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:37:57De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:33:55De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:24:59De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:22:45On: mananc un mar si ma duc sa pregatesc cina.
Da, am remarcat ca nu te ciondanesti, si apreciez lucrul asta, chiar n-as mai vrea sa stam suparate una pe cealalta.
Asa, unui copil sau, ma rog,unui om tanar, ii poti scuza comportamentul din diferite motive: lipsa de maturitate, lipsa de experienta de viata, atitudine rebela, spirit tanar si nelinsitit (ah, ce am zis-o), dar la o persoana trecuta prin viata si ajunsa deja la 50-55 de ani, ma astept la mai multa rabdare, mai multa intelepciune, mai multa maturitate.
Repet, eu nu acord respect pe baza varstei, ci pe baza comportamentului. Poti sa ma si injuri, daca, dupa aceea, imi spui ca-ti pare rau, iar eu remarc ca sunt scuzele sincere, iert intotdeauna, pentru ca si eu fac gafe, si eu gresesc, si eu am avut varsta lor si stiu cum e sa-ti clocoteasca sangele in vene si sa te ia gura pe dinainte. Asa, iar adolescentul sau tanarul acela, daca e un om inteligent, o sa realizeze mai tarziu, unde si cum a gresit.
Cam pana la 12 ani, poti avea influenta asupra unui copil si-l poti educa si sa-i dai peste mana, cum ai spus tu, dar dupa aceea, copilul incepe sa se autoeduce, asa ca, degeaba, ii mai dai peste mana la varsta adolescentei si la 20 si ceva de ani.
Ma uit la mama, pai ea, sarmana, si acum imi spune ca are multe de invatat de la noi, astia tineri, inclusiv mi-a recunoscut ca a invatat multe lucruri si de la nepotul meu, pustiul de 13 ani. Ca ea, sunt si eu. Daca am ceva de invatat, invat de la oricine, chiar si de la un copil, chit ca am varsta pe care o am. Asta e, daca esti un om cu mintea deschisa, inveti la orice varsta, de la oricine, indiferent de varsta. :)
Te pup si sa stii ca apreciez gestul tau, chiar daca il faci pentru altii, dar incearca sa intelegi si punctul nostru de vedere. Mersi mult.
si eu trebuie sa pregatesc
ma impiedic in kudika
asa e, trebuie sa invatam de la ceilalti, indiferent de varsta, atat timp cat avem ce invata.
ma iau pe mine spre exemplu: eu, ce pot invata de la o copila ca ea? chiar n-am ce! bun simt n-are, temperamentala..no comment, rabdare zero, as putea sa enumar la nesfarsit, dar na! ma opresc aici..
imi place sa invat de la cei de langa mine, dar cand nu am ce, zic pas.
ma duc sa pregatesc cina :D
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 19:59
|
De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:43:21ideea era, cand vei avea timp sa citesti, ca o asemenea femeie.. va avea copii la randul ei. ce educatie va da copiilor ei?
zerooooooooo.........
Of, si eu care ziceam ca plec...
Nu, pentru ca omul se maturizeaza, Muza. Nu ramane la acelasi stadiu de maturitate, pret de toata viata.
Desi, in privinta unora precum kudika_15804, nu cred ca ma insel daca afirm ca a ramas cu acelasi grad de maturizare de la 18-20 de ani.
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 30 Ianuarie 2014 20:00
|
De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:59:43De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:55:10De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:37:57De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:33:55De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:24:59De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 19:22:45On: mananc un mar si ma duc sa pregatesc cina.
si eu trebuie sa pregatesc
ma impiedic in kudika
asa e, trebuie sa invatam de la ceilalti, indiferent de varsta, atat timp cat avem ce invata.
ma iau pe mine spre exemplu: eu, ce pot invata de la o copila ca ea? chiar n-am ce! bun simt n-are, temperamentala..no comment, rabdare zero, as putea sa enumar la nesfarsit, dar na! ma opresc aici..
imi place sa invat de la cei de langa mine, dar cand nu am ce, zic pas.
ma duc sa pregatesc cina :D
pofta buna:* O seara faina tuturor :*
|
MaddeLinne Postat pe 30 Ianuarie 2014 20:01
|
Seara buna va doresc!
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 30 Ianuarie 2014 20:02
|
De la: kudika_953535, la data 2014-01-30 20:02:33De la: MaddeLinne, la data 2014-01-30 19:58:48De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:54:22Madde
Muse,te pup scumpa :* 
MA PIS PE TN ZDRIANTO
du-te la 9 ;)
|
MaddeLinne Postat pe 30 Ianuarie 2014 20:03
|
De la: kudika_953535, la data 2014-01-30 20:04:47De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:54:22Madde
HAAA NO MA I PUPA MUZO CA TE UMPLI DE SIDA RIE PURICI SI PADUCI
lasa-ne,lasa-ne... !!!!!! interneaza-te urgent frate. :)
|
mauuu1987 Postat pe 30 Ianuarie 2014 20:08
|
De la: kudika_953535, la data 2014-01-30 20:04:47De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:54:22Madde
eu in mod normal nu te iau in seama,dar tu nici macar nu ma cunosti personal.astea sunt imaginatii precare ;)
|
MaddeLinne Postat pe 30 Ianuarie 2014 20:09
|
De la: mauuu1987, la data 2014-01-30 20:08:04De la: kudika_953535, la data 2014-01-30 20:04:47De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:54:22Madde
lasa-ne,lasa-ne... !!!!!! interneaza-te urgent frate. :)
|
MaddeLinne Postat pe 30 Ianuarie 2014 20:11
|
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 20:02:18Seara buna va doresc!
la fel,Vio
|
MaddeLinne Postat pe 30 Ianuarie 2014 20:27
|
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-30 20:00:40De la: Muse__, la data 2014-01-30 19:43:21ideea era, cand vei avea timp sa citesti, ca o asemenea femeie.. va avea copii la randul ei. ce educatie va da copiilor ei?
zerooooooooo.........
Of, si eu care ziceam ca plec...
Nu, pentru ca omul se maturizeaza, Muza. Nu ramane la acelasi stadiu de maturitate, pret de toata viata.
Desi, in privinta unora precum kudika_15804, nu cred ca ma insel daca afirm ca a ramas cu acelasi grad de maturizare de la 18-20 de ani.
uite ca eu nu sunt de aceeasi parere cu tine si nu inseamna ca tin neaparat sa te fac sa iti schimbi parerea.
atitudinea ta mi se pare gresita, aceea de a incuraja comportamentul unui copil de a vorbi urat si de a raspunde cum ii vine pe moment, si anume, tot urat.
bineinteles ca atunci cand ti se vb urat, intr-un mod sau altul, trebuie sa te aperi daca ai sange in vene
sa-mi traiasca miss curcubeu a.k.a mami ca am avut de invatat de la ea si inca am ce invata.
MAMIIIIIIII nu mi-e rusine cu tine
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 20:28
|
oare?
|
Muse__ Postat pe 30 Ianuarie 2014 20:33
|