Mai multe
De la: Muse__, la data 2014-02-25 12:45:18De la: kudika_15804, la data 2014-02-25 12:41:35De la: Muse__, la data 2014-02-25 12:38:46De la: kudika_15804, la data 2014-02-25 12:33:50De la: Muse__, la data 2014-02-25 12:20:42:P ce stii tu! Cam asa!!! Keep it on!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Februarie 2014 12:48 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_15804, la data 2014-02-25 12:48:14De la: Muse__, la data 2014-02-25 12:45:18De la: kudika_15804, la data 2014-02-25 12:41:35De la: Muse__, la data 2014-02-25 12:38:46De la: kudika_15804, la data 2014-02-25 12:33:50De la: Muse__, la data 2014-02-25 12:20:42:P ce stii tu! thank you! :> |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 12:56 |
||
Buna ziua,tuturor,acum am revenit O zi faina
|
||
|
|
||
|
MaddeLinne Postat pe 25 Februarie 2014 13:16 |
||
De la: MaddeLinne, la data 2014-02-25 13:16:59Buna ziua,tuturor,acum am revenit Bine ai revenit,Madde,sa ai o dupa amiaza linistita!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Februarie 2014 13:18 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=EHnJgG_QQRo
|
||
|
-Iulya Postat pe 25 Februarie 2014 13:22 |
||
|
O, Muzã Micã, diafanã, Cu farmece sublime, Amorul tãu de curtezanã M-a secãtuit de rime! O, Scriitor închipuit, Cu farmec discutabil, Amorul tãu m-a lãmurit Cât mi-eºti de dispensabil! Prin ce þinuturi rãtãceºti Când rãtãceºti pribeagã? În care grotã din poveºti Ai hibernat o varã-ntreagã? O, Muza mea cu nasul mic ªi coapse foarte fine, Abia sculptate din nimic, De ce-ai plecat de lângã mine? Þi-am prins în pãrul inelat Vreo floare artificialã? Sau poate cã te-am ofensat Cu vreo metaforã banalã? Ori mi-ai bãtut vreodatã-n geam ªi, spionând perdeaua trasã, Te-ai supãrat cã nu eram Cã nu eram acasã? Vrei poate macii din livezi În jocul tãu sã-i scuturi? Sau poate vrei sã te distrezi Cu pãlãria dupã fluturi? N-ai adormit cumva pe-afarã ªi te-ai trezit sub un umbrar Îndrãgostitã de-un MÃGAR Ca-n „Visul unei nopþi de varã"? Cu demonul lui Lermontoff Te-ai fi-ntâlnit ºi þi-a fost fricã? Nu þi-a intrat într-un pantof Cumva o pietricicã? De-aceea-mi iese ºchiop ºi mic Un vers în fiecare stanþã; Vezi, tot m-ai inspirat un pic, Deºi de la distanþã. Ori m-ai zãrit vreodatã stând Cu muza altuia? Se poate! Le-am picurat chiar eu pe rând Cuvinte dulci la toate... Dar n-am fãcut-o pe furiº Cum fac confraþii mei cu tine, Ba sincer, public, pe afiº -- S-o vazã oriºicine! Iar confidenþele, tu ºtii, Le-am dat pe faþã integrale Într-un volum de parodii, De „Parodii Originale"... Oricum, de-ar fi ca-n viitor Sã placã stihurile mele Las mãrturie tuturor Cã n-ai colaborat la ele... Ci singur m-ai lãsat sã scriu O carte fãrã tine... Dar nici mãcar într-un târziu N-ai revenit la mine... Nici nu te-alung, nici nu te-mpac, Ci-n fund de cãlimarã Muind peniþa, am sã-þi fac Culcuº pânã la varã! |
||
|
-Iulya Postat pe 25 Februarie 2014 13:28 |
||
| :) | ||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 13:29 |
||
|
De când mã știu am vrut sã fiu poet, Nu cel mai mare, însã nici futil, Cãci în dorințe sunt un pic ascet, Am aroganța de a fi umil. Am numãrat silabe și accente, Dar pentru ce-a ieșit n-am nicio scuzã Și-am constatat cã dacã n-ai talent, e Neapãrat nevoie de o muzã. Am mers atunci la târg, sã-mi caut una, Dar la negocieri, niciun consens. Cu lauri, sã-mi predea pe cap cununa, Cereau, încã din start, un preț imens: - Sã-ți lași nevasta, fiii și nepoții! - Sã fii o viațã-ntreagã singur cuc! - Sã stai cu cerșetorii și cu hoții! - Sã fii urât! - Sã mori la balamuc! Ca sã-mi înec obida și amarul, În drum spre casã, intru într-o cramã Și-ncep sã scriu, golind cu sârg paharul, Pe-un șervețel pãtat, o epigramã. Când o citesc, constat cã-i flamboaiantã, Și mintea-mi deveni ușor confuzã Pânã-n momentul când m-am prins de poantã - De-alãturi îmi zâmbește larg o muzã: Stãpân mi-a fost, o viațã, Pãstorel, L-am însoțit în crame și bodegi, Și seara, degustând un pãhãrel, Și dimineața - vremea când te dregi. Și-n ãst rãstimp, scria pe șervețele Vers dupã vers, la fel ca tine-acum. Țigara și-aprindea apoi cu ele Și astãzi epigramele sunt scrum. Ce s-a-ntâmplat atunci e-o mare dramã, Aș vrea o parte sã recuperez Și, vreunui amator de epigramã, Când îl gãsesc, încep sã îi dictez. De-atunci am început sã scriu mai bine Cãci am o muzã și un pic de har. Mã mai înșealã, dar mereu revine, Cã-i place s-o cinstesc cu un Cotnar. Dan Norea |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 13:37 |
||
|
Poem pentru muza mea de Ioan Grigoraº 2013-11-05 | | Când din Olimp mi te-au adus în dar Zeul Apollo și cu Afrodita, Știam cã nu m-am rugat în zadar, Cã tu ai fost și îmi vei fi ursita. Te-am așezat pe-un piedestal de stele, În versul meu te-am prins iubitã muzã, Tu ai rãmas reginã printre ele, În dragoste îmi ești o cãlãuzã. Mã luminezi în nopțile de smoalã, În zilele lipsite de iubire M-ai rãsfãțat și eu ți-am plâns în poalã, Dar am știut cã nu ești amãgire. Mi-ai dãruit un vers frumos ce curge, Cuvinte construite cu mult har, Acum pânã la tine aș parcurge Olimpul. Zeii mi-au fãcut un dar! |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 13:44 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-02-25 13:18:12De la: MaddeLinne, la data 2014-02-25 13:16:59Buna ziua,tuturor,acum am revenit multumesc la fel,Curcubeu
|
||
|
MaddeLinne Postat pe 25 Februarie 2014 13:44 |
||
De la: Muse__, la data 2014-02-25 13:44:18 Cinste autorului ! Hello,Muse
|
||
|
MaddeLinne Postat pe 25 Februarie 2014 13:46 |
||
De la: MaddeLinne, la data 2014-02-25 13:46:17De la: Muse__, la data 2014-02-25 13:44:18
|
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 13:48 |
||
|
In dialog cu muza Muza: Leneºule, nu mai dormi, Hai, scrie-mi iar poezii! Eu: Muzã,sincer, acum mi-e greu Sunt obosit ºi eu... Trei nopþi la rând doar ode þi-am adus. Nu þi-a ajuns? Muza: Mai vreau si acum una. Iar de nu-mi vei scrie o oda fierbinte Ma duc la altul... Asa ca tine minte Capriciul de nu-mi vei satisface... Eu: Off! Mai lasa-ma-n pace Cu mofturile tale. Du-te unde-i vrea! Muza(incruntandu-se): Asa? Eu: Asa! Muza: Bine, dar o sa-ti para rau...! Eu: Hai, nu zau. Muza: Si... si... vei plange dupa mine In noptile senine! Eu (impaciuitor): Muzo, draga, nu te supara, dar nu pot scrie Atat de multa poezie Pe cat tu vrei... Si-apoi, ei, Cititorii mei, Repede s-ar plictisi Citind acelasi gen de poezii. Muza: Tu scrie, de vrei sa devii poet... Eu: O! Muzo, mai incet, N-o lua asa repede cu titulatura Ca inca-s la inceput cu... literatura. Si-n plus, poet veritabil nu vreau sa fiu nicicand Sau vrei cumva sa ma vezi mereu flamand Si fara nici un ban in buzunar...? Muza: Tu sa n-ai habar De bani sau de contabilitate, Ci doar de propria-ti eternitate. Eu: O, muza, dar naiva esti! Tu inca mai crezi in povesti? Sa traiesc doar cu poezie E-o nebunie! Iar gloria... e prea departe Nu-mi ajunge o eternitate! Muza: Totusi, scrie poezii. Eu: De ce? Nu vezi ca-s bazaconii. Si cine crezi c-o sa mi le citeasca...? Poate doar pronia cereasca. Muza: Daca tu crezi asta, atunci arunca-ti poeziile in foc. Eu: Si ce sa pun altceva in loc? Muza: Te priveste. Eu nu ma mai amestec. Esti prea-ncapatanat. Asa ca am sa plec. Vroiam sa fac din tine o celebritate Dar tu vrei avere, nu eternitate... Eu: Du-te! Te vei intoarce singura-napoi Cand vor fi naprasnice furtuni si ploi. Muza: Vad ca ma cunosti prea bine. Asa ca schimb planul Voi sta pe capul tau tot anul Pana cand imi vei scrie noapte si zi Sute sau poate mii de poezii. Acum te las sa dormi. Dar cu ochii pe tine am sa stau Si maine, la ziua, noi poeme vreau. Eu: Cam sadica esti, nu crezi! Ca maine iar sa ma torturezi... Dar, ca sa scap de tine, iti voi face pe plac. Muza: Te-am cicalit destul. Asa ca am sa tac. Si ma duc si eu la culcare Ca-s epuizata tare. Eu: Somn usor, muza mea! Muza: Noapte buna, Bogdan Groza! |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 13:48 |
||
De la: Muse__, la data 2014-02-25 13:48:01De la: MaddeLinne, la data 2014-02-25 13:46:17De la: Muse__, la data 2014-02-25 13:44:18
|
||
|
MaddeLinne Postat pe 25 Februarie 2014 13:50 |
||
De la: MaddeLinne, la data 2014-02-25 13:50:49De la: Muse__, la data 2014-02-25 13:48:01De la: MaddeLinne, la data 2014-02-25 13:46:17De la: Muse__, la data 2014-02-25 13:44:18 sunt niste randuri si poezii minunate,trecute tot de muza n oastra!
|
||
|
Titanika Postat pe 25 Februarie 2014 13:55 |
||
|
muza mea etilicã de Liviu Nanu Îmi învãþasem bine muza De cîte ori venea le mine ªi mã vedea cã-mi crapã buza Îmi aducea sirop de-afine În care completa fireºte Cu oarece alcool etilic Sã pot sã scriu, gospodãreºte Un minunat poem idilic De la un timp mã deranjeazã ªi versuri sã mai scriu nu pot Cã-n loc sã stea alãturi, treazã Ea bea cu mine cot la cot
|
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 13:56 |
||
De la: Titanika, la data 2014-02-25 13:55:28De la: MaddeLinne, la data 2014-02-25 13:50:49De la: Muse__, la data 2014-02-25 13:48:01De la: MaddeLinne, la data 2014-02-25 13:46:17De la: Muse__, la data 2014-02-25 13:44:18 Observ cu admiratie,sunt sublime
|
||
|
MaddeLinne Postat pe 25 Februarie 2014 13:57 |
||
|
Muza lui Narcis de Liviu-Ioan Muresan [L.I.Muresan ] 2011-11-16 | | Ea a mușcat din mine ca dintr-un mãr copt A mușcat cu poftã și mi-a transmis pofta de a fi mușcat Cînd lipsește singur mã mușc cum aș mușca un mãr Copt Și nu mã mai satur de mine
|
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 13:58 |
||
|
Muza de Elisabeta Gîlcescu 2010-03-23 | | Oricât aș fi de inspiratã Sã-þi fac și þie pe plac, Muza mea e mãritatã, Spre alþii ea s-a îndreptat. Și azi mã rog sã mai revinã, Mãcar în trecere pe-aici, În minte sã-mi facã luminã Sã-mi dea în inimã un brânci. De o caut pe acasã, Ea-i cu capul printre nori Și nu vrea, și nu îi pasã, Cã o chem de-atâtea ori. Lenevește și îi place Sã mã lase s-o aștept... Și îmi spune sã-i dau pace, Cã-i devreme s-o deștept. Dacã vreau o altã muzã E cam greu, am ghinion, Și îmi iau drept cãlãuzã Un baston și un creion. Și aștept sã se trezeascã Muza mea de altãdat', Poate c-o sã-și aminteascã C-am slujit-o și-am rãbdat; Doar ea-i manã cereascã Și-o aștept pe înserat. |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 14:00 |
||
|
Muza de Dan Cristian 2013-01-26 | | Din întuneric lumea A rãsãrit deodatã, Când nu era nimica, Nici start ca s-o înceapã. Aºa ºi muza lumii, poetul s-o cuprindã, Se naºte din nimic ºi face o splendoare. Ea rãsãrind din trudã, în trud-o sã se stingã, Deºi, pe cerul minþii va fi nemuritoare. Ea e esenþa lumii, dar lumea n-o pricepe Câte-adevãruri are, ºi cât de multe vieþi Au încãput în dânsa, nainte de-a-o-ncepe, Acei nefericiþi care îºi spun poeþi. E greu ca s-o pãtrundã o minte omeneascã, E greu sã se-nºeleagã cã are-atâta graþie, Cã cel ce-o va pãtrunde întâi o s-o iubeascã. De-aceea va rãmâne doar bazã de creaþie. |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 14:03 |
||
|
Muza cãtre poet de Sorin Olariu 2002-11-19 | | nisipul din clepsidre s-a scurs demult odatã cuprins de-o altã vrere strãinã ºi ciudatã eºti gol pe dinãuntru ºi gol pe dinafarã ºi-ncet încet cãutarea începe sã te doarã bandajul tãu de aripi te-mpiedicã sã sângeri dar tâmpla-þi naºte-ntruna caricaturi de îngeri ºi-þi aminteºti de mine ca de-o poveste ºtearsã damnatã din nãscare ucisã ºi-apoi arsã tu nu-mi cãuta cuvântul prin taina altor ºoapte nici umbra-amestecatã cu visele din noapte ci cautã-mã în tine mã vei gãsi virginã la fel ca-n prima clipã când ai zãrit luminã |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 14:06 |
||
|
O, Muzã Micã, diafanã, Cu farmece sublime, Amorul tãu de curtezanã M-a secãtuit de rime! Iar confidenþele, tu ºtii, Le-am dat pe faþã integrale Într-un volum de parodii, De „Parodii Originale"...http://www.youtube.com/watch?v=FzDuYVWEnq4 |
||
|
-Iulya Postat pe 25 Februarie 2014 14:06 |
||
|
Mofturoasa-mi muza... de Bogdan Nicolae Groza 2004-02-15 | | Mofturoasa-mi muza Tare des m-acuza Ca nu stau cu ea Ziua si noaptea... C-o prea neglijez; Ca ma enervez... Ca nu o ascult, Si ca scriu prea mult. Ca flirtez cu alta... Visandu-ma-n Malta; Ca n-o bag in seama; Ca nu vin cand ma cheama... Muza-mi mofturoasa Imi tot reproseaza: Ba ca-s comod din fire Si fara lecuire. Ba ca nu-i duc flori Ori de cate ori Ii vine ei cheful S-o faca pe seful. Ba ca-s prea ironic; Ba ca-s prea laconic; Ba ca nu-s asa Cum ar dori ea... Prea ma cicaleste Si ma oboseste. S-o alung cumva Si sa-mi caut alta? Sau sa-i dau o palma Sa fie mai calma? Ori sa fac ce n-am facut Si sa-i dau iute sarut? |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 14:09 |
||
|
Muza mea, un pui de lele de Casandra Adam umbla creanga, despletitã, fericitã sau rãnitã muza mea, fata de lunã, înþeleaptã sau nebunã, surioara mea, nãlucã m-a legat cu dor de ducã brâu de iele, chingi de jar sã mã-ntunec, sã rãsar.. eu n-am somn, ea n-are pace acum cânta, acum tace când o scutur cu nãduf îmi suflã, zâmbind un puf cu sclipire argintie ºi se-nalþã pãpãdie.. în zadar cu nopþi luminã umplu locu-i, nu m-alinã, de când muza-mi, pui de lele s-a rujat cu-argint de stele ºi-a plecat pe neºtiute toþi poeþii sã-i sãrute.. :) |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 14:10 |
||
|
Cuvinte pentru muza mea de Pana Georgeta 2004-05-16 | | M-am coborat in fila ta, M-am afundat in miez de scris, Mi-am cufundat iar inima In adancul-lung abis. Caut idei de viata noua, Caut ce-am cautat si ieri, V-as da ceva si voua, Dar tu muza iara pieri. Te vreau sa-mi cazi pe palma, Te vreau sa-mi uzi tulpina, Te-am luat ca ieri in seama, Si ai mintit taindu-mi radacina. Mi-s lungi trairile de ieri, Se prind cu forta de un azi, Ce-ai fost ieri tu astazi pieri, Ma-ntreb unde mai cazi? Te-ai afundat in lac de cer, Te-ai ascuns in locuri negre, Si azi ca ieri esti in mister, Iar cred ca vad himere |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 14:12 |
||
|
Eu îmi pârãsc muza de Ioana Camelia Sîrbu 2002-09-11 | | NU sunt o bandã rulantã dintr-o fabricã! Pe mine NU mã viziteazã ea în fiecare zi (nici mãcar în fiecare lunã sau semestru)! NU-mi acceptã invitaþia la cantina de dorinþe, pe mine doar mã face s-o tânjesc. Eu NU pot sã o chem, Nu vine la comandã. Eu pot doar sã o rog sã vinã: - Hai, vino! dar ea NU vine cine sunt eu s-o oblig sã vinã? - Hai, vino! Hai, fãrã tine nu respir... Hai! ssst! mi-a promis cã vine, acum lãsaþi-mã sã o aºtept cuminte... |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 14:15 |
||
|
MUZA de MIHAI HANCU 2001-11-16 | | PE BANCÃ,LÂNGÃ TEIUL SFÂNT UN ÎNGER DE COPIL ZÂMBEªTE UN SUFLET PUR,TRANSCEDENTAL,DRAGOSTE SÃDEªTE EU TE IUBESC MAI MULT CA IERI DAR MAI PUÞIN CA MÂINE UN ZÂMBET SCUMP,DOI OCHI FRUMOªI M-AU CUCERIT PE MINE. TU EªTI O FLOARE CE-MI ALINI,O INIMÃ NEBUNÃ RÃSARI MEREU CU MINE-AICI,ACOLO SUS ÎN LUNÃ AI APÃRUT IN VIAÞA MEA CA ROUA DIMINEÞII ªI MI-AI ADUS CE MI S-A LUAT,SURÂSUL DULCE-AL VIEÞII. |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 14:16 |
||
|
muza de Popescu Mihai Nicu 2002-11-18 | | ma uit in jur si nu-mi vad muza, ce ma ajuta deseori, dar nu pot sa-i arunc acuza, ca m-a lasat si afugit in zori... nu totdeauna se iveste, in cale-mi muza mea cea draga, dar cred ca ea sigur iubeste, pe cel ce vrea s-o inteleaga... incerc s-o fac iar sa revina, pe umaru-mi cel primitor, cu-n vers anemic, fara rima, ce cred ca poate fi ispititor... degeaba insa,pixul meu, nu-i astazi inspirat de ea, si-mi scapa iarasi,pe jerseu, o mica lacrima ca o margea... |
||
|
Muse__ Postat pe 25 Februarie 2014 14:18 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=g5S16EufE88
|
||
|
-Iulya Postat pe 25 Februarie 2014 14:20 |
||
ma joc cu negrut......
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 25 Februarie 2014 14:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ajutor! Mi s-a rupt proteza, nu mai pot sa merg! | 1 | De la: dragalaspui 28 Septembrie 2008 18:34 |
| PENTRU MISS BANAT :D | 5 | De la: yrtdssdd 4 Iulie 2009 14:01 |
| incercam??? | 21 | De la: kudika023403 7 Iulie 2009 17:05 |
|
|
||
| Fazan | 28396 | De la: 21 Martie 2016 07:11 |
| Traim intr-o lume libera? | 5 | De la: JosephineRose 4 Iulie 2013 08:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.