Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

Si din partea mea numai bine si fericire sarbatoritilor si sarbatoritelor!
kudika_956659
Postat pe 23 Aprilie 2014 15:40
De la: MaddeLinne, la data 2014-04-23 15:24:17La multi ani sarbatoritilor acestei zile
Sanatate..si numai bine
Zi faina tuturor

ja multi ani sa fi sanatoasa
kudika_950728
Postat pe 23 Aprilie 2014 15:48
*Cand luminile din incapere s-au stins si concertul era pe cale sa inceapa, mama s-a intors la locul ei si a descoperit ca fiul sau disparuse.
Dintr-o data, cortinele au fost date la o parte si lumina reflectoarelor a poposit pe impresionantul pian Steinway de pe scena.
Ingrozita, mama vazu ca baietelul ei se asezase la claviatura, apasand pe clape si alegand cu grija notele cantecelului „Twinkle,Twinkle Little Star”. In acea clipa, marele maestru pianist si-a facut intrarea in scena, a mers repede la pian si i-a soptit baiatului la ureche: „Nu te opri. Continua sa canti”.
Apoi, aplecandu-se, Paderewski si-a intins mana stanga si a inceput sa completeze melodia, adaugand partea de bas. Dupa putin timp, si-a intins si mana dreapta, de cealalta parte a baiatului si a adaugat un acompaniament cursiv. Impreuna, batranul maestru si tanarul ucenic au transformat o situatie ce s-ar fi putut dovedi a fi dezastruoasa, intr-o experienta extraordinar de creativa. Cei din public au fost atat de fascinati, incat nu si-au putut aminti ce a mai cantat marele maestru dupa aceea. Si-au amintit doar de piesa clasica: „Twinkle, Twinkle Little Star”.*

Poate ca asa stau lucrurile si cu Dumnezeu. Ceea ce poti realiza doar de unul singur este putin probabil ceva demn de a fi retinut. Ne dam silinta sa fim cat mai buni, dar rezultatele nu sunt întotdeauna o muzica frumoasa si armonioasa. Cu toate acestea, cu ajutorul Maestrului, lucrarea vietii noastre poate fi cu adevarat frumoasa.
Data viitoare cand iti propui sa faci lucruri marete, asculta cu atentie. S-ar putea sa auzi vocea Maestrului, cum iti sopteste la ureche: „Nu te opri. Continua sa canti”.

Fie sa-i simti bratele in jurul tau si cum te ajuta sa-ti transformi micile încercari in adevarate capodopere. Tine minte, Dumnezeu nu ii cheama pe cei pregatiti, ci mai degraba, ii pregateste pe cei „chemati”.
Viata se masoara mai exact prin vietile pe care le atingi, si nu prin lucrurile pe care le dobandesti.
Fie ca Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa fie mereu alaturi de tine!
Si tine minte:
„Nu te opri. Continua sa canti”.

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi,sa fiti fericiti in viata voastra!!! Buna seara ,doamnelor si domnilor,seara frumoasa, armonioasa, binecuvantata!
kudika_15804
Postat pe 23 Aprilie 2014 18:08
Buna dimineata!
http://www.trilulilu.ro/dana-nalbaru-am-nimic-fara-tine-21
Fulg-de-nea
Postat pe 24 Aprilie 2014 08:20
prepar o super cafea!
Muse__
Postat pe 24 Aprilie 2014 12:15
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-04-24 08:20:47Buna dimineata!
buna ziua,m/am trezit si eu
NEGRUTTTT
Postat pe 24 Aprilie 2014 13:16
De la: kudika_956391, la data 2014-04-24 13:16:59
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-04-24 08:20:47Buna dimineata!
buna ziua,m/am trezit si eu
si iar dorm
NEGRUTTTT
Postat pe 24 Aprilie 2014 13:31
F
De la: kudika_950728, la data 2014-04-23 15:48:02
De la: MaddeLinne, la data 2014-04-23 15:24:17La multi ani sarbatoritilor acestei zile
Sanatate..si numai bine
Zi faina tuturor

ja multi ani sa fi sanatoasa

Nu este ziua mea v.am urat voua

Zi insorita sa aveti ..macar in suflet
MaddeLinne
Postat pe 24 Aprilie 2014 17:37
*Simfonie pentru doua maini...
….fara pian, fara vioara, fara o orchestra normala. O simfonie a cuvintelor pentru doua maini ale unei femei.
Ati privit cu atentie mainile unei femei??!! I-ati urmarit abilitatea dezmierdarilor, moliciunea degetelor, arcuirea incheieturii, a cotului, a umarului?!!
Parca mana pleaca direct din inima. Parca transmite ritmic bataile inimii. Parca vrea sa fie auzita acea tresarire pentru orice denivelare, pentru orice durere sau frumusete intalnita in calea ei, a mainii...
Am vazut maini de diverse culori, de la albul de alabastru, alb pur cu nuante palide de roz, pana la maini brune, rozalii, sau maini negre cu palme batand usor spre alb-galbui. Maini aspre de femeie de la tara care cunoaste munca de orice natura, dar si maini din creier de munte, unde femeile inca mai folosesc unelte rudimentare pentru muncile casnice. Maini care ai spune ca la atingere ar trebui sa fie aspre, pline de bataturi sau fara o finete anume.
Nu era deloc asa. Erau fine, cu degete frumos desenate, cu unghii curate si conturate minunat, intrecand de zeci de ori, mainile unse cu fel de fel de creme, masate sau cu unghii colorate. Am vazut maini ale unor femei renumite, cochete, dar care erau imbatranite de stat, de nemunca.
Cata noblete intr-o mana care are fermitate, bunatate, caldura, placere, sinceritate, pe care o simte ca pe ceva deosebit si pe care ai tine-o in mainile tale o vesnicie...
Gratia cu care de multe ori vezi o mana intinsa, care te incanta si pe care ai saruta-o imediat…. si reversul, cand sunt maini frumoase, dar reci, insensibile, care nu iti spun nimic si te fac sa fii rezervat .
Ati vazut ce repede adoarme copilul daca mana mamei poposeste pe fruntea si ochisorii lui?! Ce transmite mama atunci ?!!
Sau de ce inima unui barbat, fie el tanar sau matur, tresalta de placerea atingerii unei maini de femeie?? Ce transmitem oare odata cu atingerea mainii noastre??!! Numai dragoste, liniste, bunatate... sau oare si ceva din caldura sufletului??!!
Toate la un loc fac un concert al trairilor, al iubirii, al celor mai nobile sentimente de care e capabila o femeie.
O simfonie pentru doua maini, dedicata tuturor femeilor, o simfonie pe care mi-as dori sa o ascultati cu totii. Auditie placuta!!!*

(Simfonie pentru doua maini - Bluerose)

Buna seara,dragilor,numai bine sa aveti in sufletele si viata voastra!!!O seara speciala!!!

https://www.youtube.com/watch?v=PjFH0s4j3pM
kudika_15804
Postat pe 24 Aprilie 2014 18:49
De la: kudika_15804, la data 2014-04-24 18:49:00*Simfonie pentru doua maini...
….fara pian, fara vioara, fara o orchestra normala. O simfonie a cuvintelor pentru doua maini ale unei femei.
Ati privit cu atentie mainile unei femei??!! I-ati urmarit abilitatea dezmierdarilor, moliciunea degetelor, arcuirea incheieturii, a cotului, a umarului?!!
Parca mana pleaca direct din inima. Parca transmite ritmic bataile inimii. Parca vrea sa fie auzita acea tresarire pentru orice denivelare, pentru orice durere sau frumusete intalnita in calea ei, a mainii...
Am vazut maini de diverse culori, de la albul de alabastru, alb pur cu nuante palide de roz, pana la maini brune, rozalii, sau maini negre cu palme batand usor spre alb-galbui. Maini aspre de femeie de la tara care cunoaste munca de orice natura, dar si maini din creier de munte, unde femeile inca mai folosesc unelte rudimentare pentru muncile casnice. Maini care ai spune ca la atingere ar trebui sa fie aspre, pline de bataturi sau fara o finete anume.
Nu era deloc asa. Erau fine, cu degete frumos desenate, cu unghii curate si conturate minunat, intrecand de zeci de ori, mainile unse cu fel de fel de creme, masate sau cu unghii colorate. Am vazut maini ale unor femei renumite, cochete, dar care erau imbatranite de stat, de nemunca.
Cata noblete intr-o mana care are fermitate, bunatate, caldura, placere, sinceritate, pe care o simte ca pe ceva deosebit si pe care ai tine-o in mainile tale o vesnicie...
Gratia cu care de multe ori vezi o mana intinsa, care te incanta si pe care ai saruta-o imediat…. si reversul, cand sunt maini frumoase, dar reci, insensibile, care nu iti spun nimic si te fac sa fii rezervat .
Ati vazut ce repede adoarme copilul daca mana mamei poposeste pe fruntea si ochisorii lui?! Ce transmite mama atunci ?!!
Sau de ce inima unui barbat, fie el tanar sau matur, tresalta de placerea atingerii unei maini de femeie?? Ce transmitem oare odata cu atingerea mainii noastre??!! Numai dragoste, liniste, bunatate... sau oare si ceva din caldura sufletului??!!
Toate la un loc fac un concert al trairilor, al iubirii, al celor mai nobile sentimente de care e capabila o femeie.
O simfonie pentru doua maini, dedicata tuturor femeilor, o simfonie pe care mi-as dori sa o ascultati cu totii. Auditie placuta!!!*

(Simfonie pentru doua maini - Bluerose)

Buna seara,dragilor,numai bine sa aveti in sufletele si viata voastra!!!O seara speciala!!!

https://www.youtube.com/watch?v=PjFH0s4j3pM
NEGRUTTTT
Postat pe 24 Aprilie 2014 19:26
http://www.trilulilu.ro/mecano-una-rosa-es-una-rosa-videoclip
Fulg-de-nea
Postat pe 24 Aprilie 2014 19:39
http://www.youtube.com/watch?v=1lyu1KKwC74
-Iulya
Postat pe 24 Aprilie 2014 21:24
sara buna oameni buni!!!
o seara frumoasa si relaxanta tuturor

http://www.trilulilu.ro/tu-si-eu-intr-un-dans
eu_ovidiu
Postat pe 24 Aprilie 2014 22:07
Seara buna sau somn usor va citesc cu drag si va doresc ceea ce va doriti!!!
Titanika
Postat pe 24 Aprilie 2014 23:11
De la: Titanika, la data 2014-04-24 23:11:55Seara buna sau somn usor va citesc cu drag si va doresc ceea ce va doriti!!!

eu_ovidiu
Postat pe 24 Aprilie 2014 23:16
De la: eu_ovidiu, la data 2014-04-24 23:16:40
De la: Titanika, la data 2014-04-24 23:11:55Seara buna sau somn usor va citesc cu drag si va doresc ceea ce va doriti!!!

salut Ovi sa fi si tu la de iubit
Titanika
Postat pe 24 Aprilie 2014 23:21
multumesc frumos !!!...sar`na!!!...si tu...mai mult ca oricine...pt ca meriti...
eu_ovidiu
Postat pe 24 Aprilie 2014 23:22
De la: eu_ovidiu, la data 2014-04-24 23:22:30multumesc frumos !!!...sar`na!!!...si tu...mai mult ca oricine...pt ca meriti...

crezi?de unde esti asa de sigur? oricum sunt la fel ca si tine de iubita somn usooor ma cheama jumatatea!!!
Titanika
Postat pe 24 Aprilie 2014 23:30
De la: Titanika, la data 2014-04-24 23:30:17
De la: eu_ovidiu, la data 2014-04-24 23:22:30multumesc frumos !!!...sar`na!!!...si tu...mai mult ca oricine...pt ca meriti...

crezi?de unde esti asa de sigur? oricum sunt la fel ca si tine de iubita somn usooor ma cheama jumatatea!!!

orice femeie isi doreste sa fie iubita...si...orice barbat...e firesc sa gandeasca ca...femeia merita sa fie iubita!!!
eu_ovidiu
Postat pe 24 Aprilie 2014 23:46
Olla

Hristos a Inviat!
criszoe
Postat pe 24 Aprilie 2014 23:52
De la: criszoe, la data 2014-04-24 23:52:49Olla

Hristos a Inviat!

ADEVARAT A INVIAT!!!...ce faci fato`?
eu_ovidiu
Postat pe 24 Aprilie 2014 23:58
Buna dimineata, o zi frumoasa tuturor!
http://www.trilulilu.ro/voltaj-crede-versuri-3
Fulg-de-nea
Postat pe 25 Aprilie 2014 08:15
De la: eu_ovidiu, la data 2014-04-24 22:07:12sara buna oameni buni!!!
o seara frumoasa si relaxanta tuturor

http://www.trilulilu.ro/tu-si-eu-intr-un-dans

Salut scumpete mica o zi binecuvantata sa ai. .sa fi iubit de cine vrei tu..
http://www.trilulilu.ro/colectie/muzica-de-relaxare-311/dumnezeu-e-iubire-si-asta-e-tot-ce-exista-cu-adeva
Fulg-de-nea
Postat pe 25 Aprilie 2014 09:18
Ziua buna dragii mei va doresc un sfarsit de saptamana minunat cu multa iubire si relax
Titanika
Postat pe 25 Aprilie 2014 11:19
De la: Titanika, la data 2014-04-25 11:19:53Ziua buna dragii mei va doresc un sfarsit de saptamana minunat cu multa iubire si relax

Multumesc scumpa o zi minunata tuturor
MaddeLinne
Postat pe 25 Aprilie 2014 12:36
De la: Titanika, la data 2014-04-25 11:19:53Ziua buna dragii mei va doresc un sfarsit de saptamana minunat cu multa iubire si relax
NEGRUTTTT
Postat pe 25 Aprilie 2014 13:51
.... fumez
NEGRUTTTT
Postat pe 25 Aprilie 2014 16:41
"Chiar dacã frumuseþea sufletului nostru este consideratã naivitate...
Chiar dacã sensibilitatea noastrã este consideratã slãbiciune...
Chiar dacã bunãtatea este consideratã prostie...
ªi chiar dacã sinceritatea este adesea pedepsitã...
ªi chiar dacã încrederea ne este adesea trãdatã...
Chiar dacã iertarea ne este rãsplãtitã cu alte greºeli...
Chiar dacã respectul oferit este tratat cu lipsã de consideraþie...
Chiar dacã nu primim întotdeauna ceea ce oferim...
Chiar dacã la iubire ni se rãspunde uneori cu indiferenþã...
.....noi sã rãmânem buni, frumoºi, sensibili, naivi, sinceri!
Sã credem cu toatã forþa inimii în oameni, în frumos, în prietenie ºi în iubire!"

(Irina Binder)

Buna seara,doamnelor si domnilor ,o seara excelenta si un weekend mai mult decat multumitor!!Sa fiti sanatosi si frumosi la suflet!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Jep1mFJKKJ0

on---doar relaxare!!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Aprilie 2014 18:33

Madde,Titanika,"391",Criszoe,va salut,dragelor si va urez sa aveti parte de un weekend placut voua1!!!Buna seara!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Aprilie 2014 18:41
sara buna oameni buni!!!
o seara frumoasa va doresc tuturor si weekend asa cum va doriti fiecare!!!

http://www.trilulilu.ro/urme-pe-cararile-sufletului-1
eu_ovidiu
Postat pe 25 Aprilie 2014 23:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine m-a facut sa zambesc astazi... 25 De la: yumalai 11 Aprilie 2010 20:25
Jurnalele Terorii/Chernobyl Diaries 1 De la: kudika_4506 27 Mai 2012 13:20
am si eu o intrebare... 1 De la: loredana_tomescu 30 Iunie 2008 21:53
Poezii ºi creaþii proprii, divertisment în cafenea. 461 De la: kudika_978660 10 Martie 2015 16:47
Un sfat pertinent-Mama iubitei mele. 23 De la: 30 Iunie 2014 14:58