Mai multe
pe unde te duci????
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 7 Iulie 2014 20:46 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_956391, la data 2014-07-07 20:46:14pe unde te duci???? Eforie Nord..te salut scumpa..
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 7 Iulie 2014 20:48 |
||
|
" Ganduri printre randuri Ganduri printre randuri - flori de camp Am obosit sa te caut. Ori am gresit drumul, ori am mers prea incet, ori am fost neatenta si nu am bagat de seama cand am trecut pe langa tine. Am fost mereu sigura ca voi sti, atunci cand te voi vedea. Din primul moment. Ca voi sti cu inima. Ca-ti voi sti mirosul. Ca-ti voi recunoaste respiratia. Ca oasele mele, carnea mea, toti muschii, firele de par si degetele, se vor prelungi inspre tine intr-o uniune perfecta, ca imbinarea triumfala a ultimei piese dintr-un puzzle neterminat. Unde esti? Pe unde ai umblat??! Pe unde umbli? Existi??! M-am bazat pe tine. Altfel, nu as fi mers mai departe – atat de departe… Niciun pas. Niciun sfert de pas. M-as fi incapatanat sa raman pe o piatra slefuita de apa unei mari zbuciumate si sa privesc de pe tarm. M-as fi multumit sa fiu un simplu. naufragiat. M-as fi putut impaca cu acest gand. Nu era mai bine asa? De ce sa-mi fi facut atatea bataturi in talpile intepate de iarba uscata pe care am calcat desculta, cautandu-te? De ce sa-mi tremure mainile de atatea emotii scufundate in tacere si incercari de uitare? De ce sa-mi las pletele sa curga in valuri pe care nu o sa le imblanzesti nicicand?Daca nu ma vei privi si saruta niciodata? De ce sa ma agat, ranindu-ma pana la carne, de resturile de amor ale unor sosii nereusite ale tale? De ce sa ma incapatanez sa te construiesc dintr-un vis, dintr-un dor, dintr-o speranta? Esti o iluzie sau chiar existi? Tu …!!" http://www.youtube.com/watch?v=lMhCZBro-YI&list=UUdi10BU8YjJNDcIFa5qWo0g&index=105 |
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Iulie 2014 20:51 |
||
|
...Gandesc, simt si traiesc …. FERICIRE Extrage fericirea din lucrurile mãrunte din viațã. Extrage-o din fiecare moment de bucurie, din fiecare zâmbet, din fiecare gând optimist. Extrage fericirea din starea ta interioarã, din pacea care-ți înconjoarã inima, din armonia care se regãsește în mintea și sufletul tãu. Joacã-te cu copii tãi, poartã-ți gândurile la vedere , exterioriza-ți stãrile și spune-le celor dragi cât de mult îi iubești. Gesturile tale sã fie însoțite de generozitate și blândețe, de dragoste și veselie, de pace și suport. Extrage fericirea din ceea ce ești, din ceea ce simți, din ceea ce trãiești. E posibil ca nu întotdeauna sã primești ceea ce îți dorești, însã învațã cum sã sã te bucuri de ceea ce ai și sã lupți pentru lucrurile importante din viațã : prietenie, iubire, bucurie, armonie, sãnãtate, echilibru. Credința sã-ți însoțeascã întotdeauna gândurile și pașii iar speranța sã nu pãrãseascã niciodatã încãperile sufletului tãu. Crede în puterea rugãciunii, în miracolele zilnice, în poveștile de viațã din care ai ce învãța și insuflã-le tuturor adevãrul, frumusețea, iubirea și simplitatea. Extrage fericirea din ziua de AZI, din cea de mâine și din cele care vor urma, dar nu uita niciodatã cã nectarul cel mai dulce e cel extras din clipa prezentã! |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 7 Iulie 2014 20:53 |
||
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-07-07 20:48:15vreme frumoasa....nu am mai fost de 5 ani...la mare....De la: kudika_956391, la data 2014-07-07 20:46:14pe unde te duci????
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 7 Iulie 2014 21:00 |
||
|
Iubirea nu este numai flori,zambete,culoare si daruire ,ci inseamna si lacrimi,dorinta si pasiune,si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea!!! " ALEG SA TE IUBESC,,,, Nu vreau sã-ntind mâna spre soare, Sã-þi umbresc drumul cu vreun nor, Mai bine muºc din depãrtare, Hrãnindu-mã cu al tãu dor. Aleg sã fiu sclava iubirii Orbeascã dracii toþi, de ciudã, Cã-n timp ce-ngrijesc trandafirii, Ei, pentru a mã-nþepa, asudã. Aleg sã dau vieþii culoare Din ochii tãi ºi geana mea, Ignorând orice vrãjitoare Ce nu invocã dragostea. Nu vreau sã rãtãcesc prin ceaþã, Mai bine-mi fac prin munte drum Decât sã strâng întreaga viaþã Saci îmbâcsiþi de ger ºi fum. Aleg sã-mi pun sare pe ranã Decât sã mã înec în miere, Zaharisindu-mã într-o canã Cu pereþi cãptuºiþi de fiere. Aleg sã port în suflet chinul ªi crucea-n spate, fãrã teamã, Decât sã dãruiesc suspinul Uitând cã dragostea mã cheamã. Nu vreau sã te admir pe tavã, Aburind, din cuptor, ieºit, Mai bine sufãr sub potcoavã ªi te iubesc la nesfârºit.!!!" http://www.youtube.com/watch?v=GBQa-2apznY&feature=share
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Iulie 2014 21:04 |
||
De la: kudika_956391, la data 2014-07-07 21:00:24De la: Fulg-de-nea, la data 2014-07-07 20:48:15vreme frumoasa....nu am mai fost de 5 ani...la mare....De la: kudika_956391, la data 2014-07-07 20:46:14pe unde te duci???? Multumesc,abia astept clipa in care sa razbat valurile, sa i-au marea in piept.. maine dimi la 6.00 prind si rasaritul.. ...seara frumoasa sa ai si o saptamana placuta placuta..!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 7 Iulie 2014 21:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=4dfS87pyoWI&list=RDGBQa-2apznY&index=2
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Iulie 2014 21:09 |
||
"Iubirea adevãratã înfruntã lumea, e generoasã și mândrã. Nici o plãcere în iubire nu se poate compara cu afișarea ei în fața oamenilor. Numai iubirea vinovatã se ascunde."__Liviu Rebreanu Buna dimineata,doamnelor si domnilor,o dimineata racoroasa si-a deschis portile,pasiti cu incredere in splendoarea acestei zile varatece si munciti cu spor!!!!!Chiar daca s-au anuntat temperaturi ridicate si astazi,fie sa aveti izvoare de lumina in suflet!! ![]() on---beau putina cafeluta!! http://www.youtube.com/watch?v=wpX9NbL0ykA&index=4&list=RDsZ2-EZ7GWmE
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Iulie 2014 07:36 |
||
buna ziua....ma gasiti pe forum,,garbo,,
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 8 Iulie 2014 14:26 |
||
Pffffffffff...ce plictisealaaaaa !!!! http://www.diseara.ro/files/uploads/9/9666_0_1.jpg
|
||
|
rondina Postat pe 8 Iulie 2014 14:49 |
||
Perdoname,Rondina!!! http://www.youtube.com/watch?v=WITxoffYyRs&index=12&list=PL286700D3D15090C2 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Iulie 2014 15:19 |
||
|
Fericirea.... Stie cineva ce este cu adevarat si unde o putem gasi? Fericirea este in noi, in tot ceea ce ne inconjoara, in lucrurile marunte de zi cu zi, in mine, in tine, in razele soarelui care ne incalzesc sufletul, in valurile marii care ne soptesc iubirea, pe crestele muntilor unde gasim linistea, in picaturile de ploaie care ne dezmiarda, in ciripitul pasarelelor... Trebuie doar sa descuiem acea usita care o tine inchisa si sa-i dam voie sa puna stapanire pe inima si sufletul nostru. Iar atunci cand vom reusi, sa aruncam cheita nefericii in cea mai adanca prapastie pentru a nu o mai gasi niciodata nimeni. Buna seara,doamnelor si domnilor,sa va fie searasenina, fara niciun norisor pe cerul sufletului vostru! on--ma racoresc putin cu o limonada!!! This time is special,...it is your time,feel it,..live it!!! http://www.youtube.com/watch?v=YRn5d0a4Puw&ob=av2e
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Iulie 2014 18:33 |
||
|
Once in a lifetime!!! http://www.youtube.com/watch?v=uuayiI5TVqM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Iulie 2014 18:34 |
||
|
We are only given today and never promised tomorrow. So,be sure to tell someone ,that you love them.Sometimes, there are no second chances so,.. forgive the past, remember the present and prepare for the future. It is the only life you are given. If you admire somebody, you should go ahead and tell them. The people never get the flowers ,while they can still smell them!!! Good evening everybody,have agreat evening here,on the "KUDIKA" site!! http://www.youtube.com/watch?v=PjyGKUB6bBo&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Iulie 2014 18:57 |
||
|
Centrul puterii fiecaruia dintre voi este insasi inima voastra!!Nu ezitati sa va urmati inima,este singura ,care nu suporta jocurile murdare, din viata!!! http://www.youtube.com/watch?v=M_EkT1VmcJo
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Iulie 2014 19:48 |
||
Buna seara dragele mele!!! imi fu dor de voi!!!O seara buna va urez urmata de o noapte dulce si calma!-Nu priviti in urma intrebandu-va,De ce?",priviti inainte si spuneti,De ce nu? -O Doamna este o femeie care-l face pe barbat sa se poarte cu ea ca un Domn! Sa fiti iubite dragele mele,de mine si de cine doriti voi! |
||
|
Titanika Postat pe 8 Iulie 2014 19:57 |
||
|
I am sorry,baby,please,forgive me,..I beg you,I love you....so much!!!!Listen!!! http ://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o&feature=share
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Iulie 2014 20:00 |
||
De la: Titanika, la data 2014-07-08 19:57:43Buna seara dragele mele!!! Hellooooooooooooooooooooooooo,Titanika,unde ai fosttttttttttttttttttt???Buna seara,draga mea!!!Adevarate cuvinte,multumesc!!!!Esti bine????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Iulie 2014 20:02 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-07-08 20:02:09De la: Titanika, la data 2014-07-08 19:57:43Buna seara dragele mele!!! da,sunt cat se poate de bine AMR 6 zile si astept odihna meritata,fur si eu olecutza de timp asa pe sustache ca-i luna plina si e de vaiiii,dar acum chiar mi se rupe,NA!!!
|
||
|
Titanika Postat pe 8 Iulie 2014 20:06 |
||
|
Cele 11 picaturi de intelepciune ale vietii: " * Picatura 1: "Este dureros sa iubesti pe cineva si sa nu ti se raspunda prin iubire. Dar ceea ce este si mai dureros este sa iubesti pe cineva si sa nu gasesti niciodata curajul sa-i marturisesti acelei persoane ceea ce simti" * Picatura 2: "Un lucru trist in viata este cand intalnesti pe cineva care inseamna enorm, totul pentru tine, ca sa afli, la final, ca nu a fost niciodata destinat ție. Trist este cand trebuie sa il lasi sa plece". * Picatura 3: "Cel mai bun prieten iti este acela alaturi de care poti sta intr-un leagan, pe o veranda, fara sa vorbiti nimic, iar cand plecati de acolo sa va simtiti ca si cum ati fi avut cea mai buna conversatie din viata voastra" * Picatura 4: "Este adevarat ca nu realizam ceea ce am avut decat in momentul in care pierdem acel ceva. La fel de adevarat este insa si faptul ca nu realizam ceea ce ne lipsea decat in momentul in care apare in viata noastra". * Picatura 5: "Iti ia doar un minut sa te indragostesti de cineva, o ora ca sa iti placã si o zi ca sa-l iubesti. Dar ai nevoie de o viațã pentru a uita pe cineva. ” * Picatura 6: "Nu cauta infatisari frumoase, te pot insela. Nu umbla dupa bogatie, chiar si aceasta poate disparea. Cauta o persoana care te poate face sa zambesti pentru ca un singur zambet este suficient pentru ca o zi intunecata sa devina luminoasa". * Picatura 7: "Viseaza ceea ce vrei sa visezi, mergi acolo unde vrei sa mergi, fii ceea ce vrei sa fii; fiindca ai doar o singura viata si o singura sansa de a face toate lucrurile pe care vrei sa le faci". * Picatura 8: "Pune-te intotdeauna in locul celeilalte persoane. Daca simti ca te doare, probabil ca o doare si pe ea". * Picatura 9: "Un cuvant aruncat la intamplare poate sa aprinda focul. Un cuvant nemilos poate sa darame o viata. Un cuvant potrivit poate sa niveleze stresul. Dar un cuvant tandru poate sa vindece si sa binecuvanteze" *Picatura 10: "Cei mai fericiti oameni nu dispun in mod necesar de tot ce este mai bun. Ei doar fac ceea ce este mai bun din tot ce vine in calea lor". * Picatura 11: "Iubirea incepe cu un zambet, creste cu un sarut, se termina cu o lacrima. Cand ai fost nascut, plangeai si toti din jurul tau zambeau.Traieste-ți viata astfel incat in ultimele clipe sa fii tu cel care zâmbeste, iar cei din jurul tau cei care plang." Iubiti pentru a trai,traiti pentru a iubi!!!!Fiti intelepti cu iubirea,dati-i libertate ,lasati-o sa zboare libera,numai asa veti fi fericiti!!!!Nimic nu are putere asupra voastra, mai mult ca iubirea!!!___EU http ://www.youtube.com/watch?v=qN7T_U47xsM&feature=share |
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Iulie 2014 20:08 |
||
De la: Titanika, la data 2014-07-08 20:06:22De la: kudika_15804, la data 2014-07-08 20:02:09De la: Titanika, la data 2014-07-08 19:57:43Buna seara dragele mele!!! Cam asa,draga mea!!!!Cred ca este timpul sa intri intr-un concediu binemeritat!!! Ai tai sunt bine??Cum este timpul la tine???
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Iulie 2014 20:10 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-07-08 20:10:06De la: Titanika, la data 2014-07-08 20:06:22De la: kudika_15804, la data 2014-07-08 20:02:09De la: Titanika, la data 2014-07-08 19:57:43Buna seara dragele mele!!! pai imi ajunge 6 sapt de chin si rabdare din cer si pana pe pamant,pfuuuu si mai ales restrictionata de la internet de "mumie" ai mei sunt bine,multam lui Dzeu,dar cel mai frumos lucru este ca in curand voi fi bunica,luna asta,poate cand ajung acasa sau chiar mai repede si afara ploua de la ora 16,macar s-a mai racorit un pic o seara buna mai departe va pup din nou -esti o persoana diferita pt fiecare om care te cunoaste
|
||
|
Titanika Postat pe 8 Iulie 2014 20:41 |
||
" Primul lucru este acela de a te accepta în mod profund pe tine însuþi. Fiecare se simte inferior într-un fel sau altul. Motivul este neacceptarea faptului cã fiecare este unic. Nu se pune problema superioritãþii sau a inferioritãþii. Fiecare face parte dintr-o categorie care îi este proprie ºi din acest lucru nu rezultã nicio comparaþie. ªi nu pot sã-mi închipui o fiinþã care sã aibã totul în aceastã lume. Unii nu au ezitat sã încerce, dar au eºuat lamentabil. Fii doar tu însuþi ºi va fi suficient." - Osho Buna dimineata,doamnelor si domnilor,o dimineata plina de frumusete tuturor!!Dragilor,nu m-am putut odihni din cauza caldurii,si ,drept urmare,dorm in sandale!!! Sa vina cafeauaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Numai bine,fratilor!!! Wake up and smile,my friends,because it is a beautiful day!!!My friendship for you all,be blessed!!! http://www.youtube.com/watch?v=uPy0ctqMwE0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Iulie 2014 07:19 |
||
De la: Titanika, la data 2014-07-08 20:41:38 Ma bucur pentru tot ce ti se intampla ,draga mea,te vei relaxa atunci cand vei ajunge acasa!!Salutari tuturor,din partea mea!!!Buna dimineata!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Iulie 2014 07:20 |
||
Neata buna ! Fetelor , imi e dor de o boriseala matinala pe aici , dar momentan nu prea am timp. Deci , beau cafeaua...http://berlinerkaffeehaustouristen.files.wordpress.com/2014/05/foto-1.jpg ...va urez o zi frumoasa si fug la treaba . http://img3.dreamies.de/img/316/b/eqc9srasflu.jpg Titanika !!! FELICITARI !
|
||
|
Rotty_ Postat pe 9 Iulie 2014 09:03 |
||
Rottyyyyyyyyyyyyyyyyy,aici,aici,unde este cea de a zecea cafea pentru mine,..dar,mai bine adu butoiul,caci mor de somnnnnnnnnnn!! Buna dimineata,draga mea!!!Si eu sunt prinsa cu treaba,am intrat pentru o clipa!!!!Zi faina!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Iulie 2014 10:15 |
||
buna dimineata.... ,,,pap varza...
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 9 Iulie 2014 11:07 |
||
De la: kudika_956391, la data 2014-07-09 11:07:09buna dimineata.... papa...si ai sa cresti mare... |
||
|
eu_ovidiu Postat pe 9 Iulie 2014 15:42 |
||
De la: eu_ovidiu, la data 2014-07-09 15:42:12pap ca sa ma micsorez....De la: kudika_956391, la data 2014-07-09 11:07:09buna dimineata....
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 9 Iulie 2014 19:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| animalute | 1 | De la: ingerasul_noptii 14 Noiembrie 2009 21:25 |
| decorare garsoniera-ajutor :( | 7 | De la: raluca_d 17 Martie 2009 05:01 |
| joc interesant | 1 | De la: Tzontzonik88 25 Octombrie 2009 19:20 |
|
|
||
| La cãþaua leºinatã - Cafenea cu circuit inchis | 3132 | De la: 24 Februarie 2014 09:04 |
| Care ma ajuta? | 12 | De la: mirelutza_mariusmoga 20 August 2010 13:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.