Mai multe
ce aveti mai ?????????? |
||
|
Ame_ly Postat pe 29 Septembrie 2011 13:39 |
||
|---|---|---|
De la: Ame_ly, la data 2011-09-29 13:39:58 totul functioneaza in parametrii normali hello riderita in devenire
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Septembrie 2011 13:45 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-09-29 11:10:39De la: kudika421339, la data 2011-09-29 10:56:26De la: DROMADERU, la data 2011-09-29 10:42:58De la: PRALEA_, la data 2011-09-29 10:40:48De la: DROMADERU, la data 2011-09-29 10:31:58spor la enervat, domnule! zapacita
|
||
|
|
||
|
Ame_ly Postat pe 29 Septembrie 2011 13:47 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-09-29 13:21:47[quote name='kiss_my_ass' date='2011-09-29 12:29:29'" Chiar nu te recunosc,zau asa,Kiss-ule,tu esti cea care a scris romanul acesta? Pai,daca-i asa,cum esti"Xena" Darinei,esti si "Dumas-ul" celei de-a doua mame,adica a mea!Vino sa te tuc dara! Acum,sa trecem la treaba!Uite,vezi, si eu sunt partial de acord cu cele spuse de catre tine(ne cam potrivim la multe,nu?),dar vreau sa fac o obiectie si anume;nu cred in prieteniile absolute dintre femei si asta o spun cu toata convingerea!Femeile sunt mai rele,invidioase,decat majoritatea barbatilor,de ce sa nu recunoastem acest lucru?Nu-mi etalez calitatile pe acest topic,caci nu este cazul,dar nu cred in sinceritatea tuturor femeilor!Si cea mai buna prietena iti poate deveni cel mai aprig dusman la un moment dat, asa ca problema cu cat de usor se poate socializa si cat de trainica poate fi o prietenie,eu una,de mult timp nu mai cred in asa ceva!Si ca sa-mi intaresc spusele,am mai multi prieteni barbati decat femei! Asta este parerea mea!In ceea ce priveste barbatii existenti pe forum,din punctul meu de vedere,este strict problema lor motivul intrarii pe forum!Da,pot fi compagnoni destul de buni pe topicuri,dar doar atat!Referitor la glume,aici nu sunt de acord cu tine;indiferent de conjunctura,sunt glume care se fac si sunt glume care nu ar trebui sa se faca!Si aspectul ,ca "ma accepta asa cum sunt",asta trebuie sa o aplici in privat ,nu in public!Este o chestiune ,ce tine de nuanta,nu de luat ad litteram!De ce trebuie sa te accepte toata lumea asa cum esti?Tu ,si aici nu ma refer la tine ca persoana,ci in general,nu trebuie sa mai lasi de la tine trebuie sa mai lasi de la tine si in favoarea celorlalti?Este usor sa te impui impunand conduita-ti preferata celorlalti!Intotdeauna,este mai lesne sa dominam decat sa fim maleabili cu cei din jurul nostru!Aici nu sunt de acord cu tine!Referitor la pasiunile tale,este pur si simplu problema ta pentru cine le ai si cum,dar si astea ar trebui sa tina de "private" si nicidecum de un forum public!Si apoi,pasiunile scurte si trecatoare, te ard,nu stiai asta?Gata,ma opresc aici,oi fi eu "lunga" la vorba scrisa,dar nu are rost sa mai continui! Fiecare este liber sa-si exprime opiniile! [/quote]hmmmm, in general imi fac prietenii dupa "chipul si asemanarea mea" asa ca pana acum nu am avut surpriza neplacuta de a-mi fi incalcate asteptarile! refuz sa fac acum si aici tipologia si apologia barbatiilor! vezi tu anumite evenimente m-au determinat sa reconsider totul! sa indepartez tot ce-i negativ in viata mea atat obiecte cat si persoane!daca te plac stau de vorba cu tine daca nu, nici macar nu te voi privi este dreptul meu de a selecta cu cine sa vorbesc au ba!de ce sa fac compromisuri? oare asta nu-i slabiciune ce poate fi exploatata foarte usor? simplu, inlatur orice urma speculativa! sa fiu rea? de ce? ca-ti spun franc in fata ce gandesc despre tine? este mai bine sa te mint, sa te lingusesc contribuind la starea de confuzie in care esti? prefer sa ma urasti pe moment si sa-mi multumesti dupa aceea, inca ceva a ascunde ceea ce esti mi se pare o forma de prefacatorie, este ca si cum as incerca sa vand ceea ce nu sunt!vorbest de substanta, vezi pentru mine este o notiune abstracta pentru ca difera de la persoana la persoana, spui ca "trebuie sa mai lasi de la tine"- alt compromis si ajungi la concluzia ca viata-ti este un lung sirag de compromisuri din care nu ai nimic de invatat si nici de luat in seama! aceste diferente de opinii cred ca subliniaza tocmai faptul ca nu semanam deloc! ps: chestia cu pasiunile trecatoare era strict o gluma referitor la indragosteala dar cum spuneai si tu " tine de nuanta si nu de luat ad litteram" gata, nu mai vreau sa filozofez!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 29 Septembrie 2011 13:48 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-09-29 13:45:17De la: Ame_ly, la data 2011-09-29 13:39:58 ooooooo tanti Darine place-ti ce motor mi-am tras?
|
||
|
Ame_ly Postat pe 29 Septembrie 2011 13:49 |
||
De la: Ame_ly, la data 2011-09-29 13:49:52De la: miss_darine, la data 2011-09-29 13:45:17De la: Ame_ly, la data 2011-09-29 13:39:58 ii place! ca si azi vede tot roz!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 29 Septembrie 2011 13:51 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-09-29 13:48:36De la: kudika421339, la data 2011-09-29 13:21:47[quote name='kiss_my_ass' date='2011-09-29 12:29:29'" hmmmm, in general imi fac prietenii dupa "chipul si asemanarea mea" asa ca pana acum nu am avut surpriza neplacuta de a-mi fi incalcate asteptarile! refuz sa fac acum si aici tipologia si apologia barbatiilor! vezi tu anumite evenimente m-au determinat sa reconsider totul! sa indepartez tot ce-i negativ in viata mea atat obiecte cat si persoane!daca te plac stau de vorba cu tine daca nu, nici macar nu te voi privi este dreptul meu de a selecta cu cine sa vorbesc au ba!de ce sa fac compromisuri? oare asta nu-i slabiciune ce poate fi exploatata foarte usor? simplu, inlatur orice urma speculativa! sa fiu rea? de ce? ca-ti spun franc in fata ce gandesc despre tine? este mai bine sa te mint, sa te lingusesc contribuind la starea de confuzie in care esti? prefer sa ma urasti pe moment si sa-mi multumesti dupa aceea, inca ceva a ascunde ceea ce esti mi se pare o forma de prefacatorie, este ca si cum as incerca sa vand ceea ce nu sunt!vorbest de substanta, vezi pentru mine este o notiune abstracta pentru ca difera de la persoana la persoana, spui ca "trebuie sa mai lasi de la tine"- alt compromis si ajungi la concluzia ca viata-ti este un lung sirag de compromisuri din care nu ai nimic de invatat si nici de luat in seama! aceste diferente de opinii cred ca subliniaza tocmai faptul ca nu semanam deloc! ps: chestia cu pasiunile trecatoare era strict o gluma referitor la indragosteala dar cum spuneai si tu " tine de nuanta si nu de luat ad litteram" gata, nu mai vreau sa filozofez! [/quote]Eu iti respect parerile,te caracterizeaza si nu pot adauga mai mult decat s-a spus deja!Repet,fiecare are opiniile lui,dac tu nu accepti asta,eu unu nu am ca sa-ti mai spun decat tine-o tot asa!Si chir vreau sa incheiem discutiile pe acesat tema,nu ca as ceda in fata ta ,dar nu este cazul sa te desfasori mai mult decat o faci,pentru ca stiu ca poti sa fii si altfel!Masca pe care o afisezi pe mine ma lasa complet indiferenta! Si sa fii ingaduitor si altruist cu ceilalti,nu denota slabiciune,ci dimpotriva ,sunt unele dintre fatetele calitatii de "om"!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 29 Septembrie 2011 13:58 |
||
De la: Ame_ly, la data 2011-09-29 13:49:52 sincer, nu-l disting prea bine...oricum pare unu' offroad...daca e asa, vrei sa colinzi pe coclauri?
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Septembrie 2011 14:01 |
||
|
Referitor la ce s-a spus strict pe acest topic despre prietenii: mi-ar place sa fiu prietena cuiva precum kiss in viata reala si probabil m-as rezuma la "buna!buna!" cu cineva ca 339 in real. Concluziile le trageti singuri Tip: oamenii in general sunt oglinda noastra, in general primesti inapoi ceea ce dai. |
||
|
kudika_pudika Postat pe 29 Septembrie 2011 14:04 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-09-29 14:04:33Referitor la ce s-a spus strict pe acest topic despre prietenii: mi-ar place sa fiu prietena cuiva precum kiss in viata reala si probabil m-as rezuma la "buna!buna!" cu cineva ca 339 in real. Like Like...
|
||
|
ad__83 Postat pe 29 Septembrie 2011 14:06 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-09-29 13:51:57De la: Ame_ly, la data 2011-09-29 13:49:52De la: miss_darine, la data 2011-09-29 13:45:17De la: Ame_ly, la data 2011-09-29 13:39:58 zapaceala si io te vaz pe tine roz si pretenuta mea ever |
||
|
Ame_ly Postat pe 29 Septembrie 2011 14:10 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-09-29 12:16:19[quote name='kiss_my_ass' date='2011-09-29 11:51:" Este foarte bine ,ca ai fost sincera ,nici nu vreau altceva de la tine!Si aici nu este vorba de placut!Femeile nu pot decat sa se accepte unele pe celelalte,barbatilor le revin sarcinile de a se face placuti femeilor si in aceeasi masura ,de a fi acceptati ca placere masculina!Si daca tu te simti in regula asa cum traiesti zi de zi,din punctul meu de vedere,este in regula!Este adevarat,nu te cunosc in realitate ,dar si reciproca este valabila!Si nu stiu daca in cazul in care te voi cunoaste,te voi iubi(la modul general vorbind),dar stiu mai mult ca sigur ,ca tu te vei "indragosti "(tot la modul general vorbind,nu dam nastere la interpretari)sigur de mine! [/quote]mi-a luat un timp sa citesc ce ati scris voi pe aici ca un scurt coment 339:"Femeile nu pot decat sa se accepte unele pe altele"? nu pot sa fiu de acord cu ce spui tu aici (parerea mea,desigur),eu am 2 PRIETENE de-o viata pe care nu le-as da pentru nimic in lume si sa spun despre ele ca doar le accept in preajma mea ar fi un sacrilegiu . |
||
|
Ame_ly Postat pe 29 Septembrie 2011 14:54 |
||
am citit tot ce s-a scris cat am lipsit azi de pe aici...stau si ma tot gandesc ...de ce oare nu suntem noi mai roleranti si mai acceptabili...sau nu mai stiu cum sa zic...unii cu altii...unele cu altele...de ce trebuie neaparat sa "ne caracterizam si sa spalam rufele in public"... e adevarat ca nici eu nu accept si nu voi accepta sa "ma calce cineva pe coada",dar nici nu dau ocazia pentru aceasta cred eu. nu e bine sa te dai exemplu...dar se poate vedea din postarile mele ca nu am relatii pe forum decat cu anumite persoane cu cre imi permit mai mult sau mai putin anumite chestii(glume,mistouri,chiar fapte virtuale...etc)si desi eu pe unele chiar le cunosc...ele nu cred ca ma vor cunoaste vreodata. ne acceptam zic eu si ne face placere sa ne stim acolo undeva...si la nevoie dezinteresat sa ne venim in intampinare cu un sfat sau o vorba buna care la acel moment face foarte mult. mereu evit sa tin partea cuiva...pentru a nu supara pe altcineva din cercul in care ma invart pe acest forum dar niciodata nu mi-au placut certurile si discutiile triviale. am spus si o repet "nu suntem nici mai buni nici mai rai decat asa cum suntem. nu suntem nici mai urati nici mai frumosi, nici mai prosti sau mai destepti decat asa cum ne-a inzestrat natura." asta nu inseamna ca cel mai inzestrat cu toate cele ...trebuie sa faca pe seful cu cel mai putin dotat...nici chiar daca ar fi in situatia de sef si subordonat sau cum se poarta acum patron si angajat...(nu sluga)...suntem pe un forum unde avem aceleasi drepturi si toti suntem egali...si putem sa ne exprimam niste opinii sa ne simtim bine fara a ne jigni sau a ajunge datorita opiniilor la situatii antagonice. daca nu va place de cineva nu-l bagati in seama si nu-l antrenati la discutii si se v-a elimina singur...niciodata nu vom fi placuti de toata lumea si nu vom fi acceptati ca prieteni de toata lumea. eu chiar am alte criterii dupa care stiu ca cineva imi e prieten sau nu...si nu faptul ca este in lista mea de prieteni.de aia nici nu alerg dupa asa ceva.(adica sa am cat mai multi prieteni in lista) e adevarat ca pe forum de unii/unile imi place mai mult de altii/altele imi place mai putin...de altii de loc...dar asta e alta poveste. o data ce ai acceptat sa vorbesti cu cineva pe forum inseamna ca ai avut ceva pentru el/ea...ca ii accepti idile sau nu...dar nu mereu la orice pas ne suspectam de nu stiu ce intentii sau scopuri urmarite. este parerea mea si va rog sa nu mi-o luati in nume de rau. nu astept comentarii la ce am scris.cand vad asa ceva (certuri intre voi care sunteti inteligenti/inteligente cred eu ma indispune) am sa va impartasesc un secret... am un colectiv de prieteni foarte bine inchegat...suntem 3 familii.stiti voi ce ne tine atat de legati si uniti ? sotiile. daca ele nu s-ar fi inteles si acceptat...nici noi nu am fi putut fi atat de buni prieteni. concluzia o trageti voi...
|
||
|
PRALEA_ Postat pe 29 Septembrie 2011 15:05 |
||
|
[quote name='Ame_ly' date='2011-09-29 14:54:22' "mi-a luat un timp sa citesc ce ati scris voi pe aici ca un scurt coment 339:"Femeile nu pot decat sa se accepte unele pe altele"? nu pot sa fiu de acord cu ce spui tu aici (parerea mea,desigur),eu am 2 PRIETENE de-o viata pe care nu le-as da pentru nimic in lume si sa spun despre ele ca doar le accept in preajma mea ar fi un sacrilegiu .[/quote]" Da,este un punct de vedere!Si eu am cateva prietene numarate pe degete,eu nu la acest aspect m-am referit,dar,ma rog,intrepretati cum doriti voi!Sacrilegiu?Nu,nu este cuvantul potrivit!Puteai sa spui nerecunostinta,asa da!Sacrilegiu comiti atunci cand judeci pe ceillati fara niciun drept si cand uiti ce greu este sa fii judecat!Cand iti aloci puteri ,ce nu-ti sunt proprii si ti le exerciti cu mandria inconstientului asupra celor de langa tine,asta da sacrilegiu! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 29 Septembrie 2011 15:11 |
||
Era vorba ... ce fac in acest moment ?! Beau o cafea cu lapte , imi fac enspe mii de nervi ca tastatura de la laptop merge ca un rahat si asta de cand am avut sufrageria plina ochi cu praf de la reconstructia toaletei .Ce altceva mai fac? Incerc sa inteleg niste mici chestiuni la olandeza .Nu ca ar fi sfarsitul lumii , dar nu-mi pot face tema Altceva? Ma ia o lene numa gandul ca trebuie sa iau bicla la spinare si sa distribui corespondenta pe ziua de azi.Bine ca e ultima zi ... Daca mai fac si altceva intre timp , trec p-aci si va anunt
|
||
|
Mayyyyana Postat pe 29 Septembrie 2011 15:44 |
||
De la: Ame_ly, la data 2011-09-28 16:30:22De la: dancombi, la data 2011-09-28 16:09:27...ma gandesc la sex... ...doar trupul draga mea...doar trupul...mintea-mi munceste frenetic...si caut sa echilibrez situatia...
|
||
|
dancombi Postat pe 29 Septembrie 2011 16:30 |
||
|
||
|
anastasia_m Postat pe 29 Septembrie 2011 20:37 |
||
imi admir unghiile
|
||
|
Ame_ly Postat pe 29 Septembrie 2011 20:48 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-09-29 12:09:18De la: DROMADERU, la data 2011-09-29 12:04:42De la: piscolino, la data 2011-09-29 12:02:21De la: DROMADERU, la data 2011-09-29 12:00:43De la: kudika421339, la data 2011-09-29 11:50:38[quote name='DROMADERU' date='2011-09-29 11:14:34' nu, draga, erau petalele florii cu care te mangaiam, dar tie numai la prostii iti sta capul.
|
||
|
DROMADERU Postat pe 29 Septembrie 2011 21:22 |
||
|
Buna dimineata,doamnelor dragi si domnilor la fel de dragi! In imaprtialitatea -mi proprie,va doresc o zi minunata cu pace si liniste in sufletele voastre! Acum consum cereale cu lapte,frunzaresc forumul si ma gandesc la pacea lumii! Si bineinteles,il ascult pe Brian Adams,my idol!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 30 Septembrie 2011 07:33 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-09-30 07:33:16 Sorry! *impartialitatea
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 30 Septembrie 2011 07:34 |
||
| pap covrigei! | ||
|
kiss_my_ass Postat pe 30 Septembrie 2011 09:20 |
||
| Pregatesc micul dejun , fac planul pe ziua de azi ...ce treburi au mai ramas de facut.Vreau sa stabilesc pentru maine o intrevedere cu o prietena draga mie si ca atare as dori sa fac ceva bun de mancare. | ||
|
Mayyyyana Postat pe 30 Septembrie 2011 09:37 |
||
buna dimineata la toata lumea...azi e deja weekend.... acum beu cafeeee...si imi fac planul cum sa inchei ziua cat mai repede....(ziua de munca nuuuu...) |
||
|
PRALEA_ Postat pe 30 Septembrie 2011 09:37 |
||
Imi sterg contul de pe kudika va pup cu drag pe toti cei care imi sunteti dragi
|
||
|
Ame_ly Postat pe 30 Septembrie 2011 10:54 |
||
De la: Ame_ly, la data 2011-09-30 10:54:25 Imi sterg contul de pe kudika NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! tocmai acuma cand mi-am intrat in mana pe-aici? |
||
|
DROMADERU Postat pe 30 Septembrie 2011 10:55 |
||
| buna dimineata | ||
|
DROMADERU Postat pe 30 Septembrie 2011 10:56 |
||
De la: Ame_ly, la data 2011-09-30 10:54:25 Imi sterg contul de pe kudika mi-ai frant inima!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 30 Septembrie 2011 11:16 |
||
Buna dimi la toata lumea.....cafeluta pentru toti si pupicii aferenti
|
||
|
piscolino Postat pe 30 Septembrie 2011 11:59 |
||
De la: Ame_ly, la data 2011-09-30 10:54:25 Imi sterg contul de pe kudika poftim? |
||
|
Alvin Postat pe 30 Septembrie 2011 12:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Va rog sa ma ajutati, nu va costa nimic | 62 | De la: mitura 9 Octombrie 2009 23:19 |
| bataie cu perneeee | 15 | De la: tanyka_21 25 Aprilie 2012 14:58 |
| 1 ori unu | 12 | De la: clau19 5 August 2010 01:02 |
|
|
||
| Prezentare pt balul bobocilor ... | 1 | De la: roxxy_roxanytza 7 Octombrie 2011 23:11 |
| Cand ai fost ultima data la pizza? | 39 | De la: Loredana_Best4You 4 Iulie 2013 08:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.