Mai multe
Sa iubesti si sa fii iubit este cel mai minunat lucru ce i se poate intampla fiintei umane!!Dragostea chiar poate fi rezolvarea tuturor problemelor si poate fi un motiv intemeiat de a trai,de a fi "OM",de a simti in inima zvacnirile acestui sentiment ravasitor!!Avansez lucrurile si spun ca,pana si micile certuri fac parte din iubire,caci vorbim de doua persoane,care se iubesc,dar care sunt doua fiinte personalizate de catre sentimentele lor,daca ele nu ar exista poate ca dragostea nu ar fi destul de intemeiata si tumultoasa!!Toate discutiile se nasc din prea multa preocupare fata de fiinta iubita,din prea multe griji,care apasa viata celor doi,si,dureros...chiar daca ai totul si esti sigura/sigur de el/ea ,de cel/cea ,care inseamna totul pentru tine,nu va disparea niciodata gandul si teama ca, intr-o buna zi,vei putea ramane cu nimic,nu vei inceta sa disperi la gandul ca ar putea sa se sfarseasca iubirea,si toata aceasta infrigurare se naste tot din prea multa iubire!!!Insa, se trece peste toate,bucurii si necazuri,fericire sau durere,pentru ca orice drum e mai usor si mai frumos in doi,este mai usor de parcurs traind si trecand printr=o singura inima,dar care are puterea,pasiunea,taria a doua inimi unite in aceeasi iubire!!!__EU Buna seara,doamnelor si domnilor,bine v-am regasit la inceputul unei seri,speciala prin calmitatea,frumusetea si seninatatea ei,toate aduse de aceasta viata in inimile domniilor voastre!!! On____Rasfoiesc forumul band un ceai Verde cu lamaie!! Pentru voi...!Forever love!!!! http://www.youtube.com/watch?v=yQuBtUMDmtM |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 17:55 |
||
|---|---|---|
|
http://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p526x296/10616055_1573822949512219_8789343828420604190_n.jpg?oh=9e2bb828928cc7b20a0a91ad5de7cbd9&oe=5486972E&__gda__=1418510827_62976307377736ad2dbdb44778a3d88e Cu adevarat esti un om norocos in viata daca ai fost nascut cu un suflet frumos si daca ai cultivat si dezvoltat aceasta frumusete unica afisand-o in relatiile interumane si personale!!!Si esti un binecuvantat daca reusesti sa fii caldura ,lumina si izvor de armonie pentru cei dragi si cei aflati in jurul tau!!!Esti frumos atunci cand iubesti dezinteresat!!!Atunci cand iubesti fara limite,caci iubirea nu are frontiere,bariere umane,o faci pur si simplu,fara teama de consecinte,te predai in fata vietii,lasandu-te subjugat de dulceata iubirii!!!Deasemenea,te daruiesti omului iubit cu toata fiinta ,cedand in fata sentimentelor,care se nasc si infloresc in sufletul tau,formand un buchet urias de simtiri si trairi far aegal!!!Atunci cand iubesti,iti lasi ofranda zilnic,jertfindu-te in fiecare clipa a vietii tale si a celei traita in doi!!!__EU O seara frumoasa,dragilor!! ![]() Walk hand in hand with me.... through all eternity...!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=thQCJliLTew
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:15 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=zlvBWVZddDE
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:16 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=psylchRDcpk&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:17 |
||
Superb!!For you..!! http://youtu.be/1cpUSwQj57M
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:19 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-09-10 17:14:31De la: Fulg-de-nea, la data 2014-09-10 15:18:08savurez cafeaua. |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:22 |
||
|
"Fericirea te face dulce, incercarile te fac puternic, regretele te fac uman, esecurile te fac umil, succesul te face sa stralucesti, Dumnezeu te face sa continui." ___Gandhi "Iubirea? Ce-i iubirea?, se g�ndea el! Iubirea st� �n calea mor�ii. Iubirea este via�a. Tot, tot ce �n�eleg, �n�eleg numai pentru c� iubesc. Tot ce exist�, exist� pentru c� iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu �i, c�nd mori, �nseamn� c�, tu, o particic� din iubire, te �ntorci la izvorul ve�nic al tuturor lucrurilor." ___Lev Tolstoi __"R�zboi �i pace" O seara blanda,de toamna! http://www.youtube.com/watch?v=LWNt5iKN0gM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:35 |
||
|
Enough to make any "Marquis de Sade" turn pale Enough to make the whores of habours blush Enough to make all echo cry for mercy Enough to make the walls of Jericho tremble I will love you! Enough to make Hells blaze in your eyes Enough to make all of the thunder of the gods cuss Enough to make your breast and all Saints rise Enough to make our hands beg and beseech I will love you! I will love you As we've never loved before I will love you Beyond what your dreams have wished I will love you, I will love you! I will love you Like anyone has never dared to love you I will love you As I would have dearly wished to be loved I will love you, I will love you Enough for the night to grow old and white Enough to make light burn till daylight Passionately and until madness I will love you, I will love you of love.................................................. I will love you...!! http://www.youtube.com/watch?v=nqICiNkgyWo |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:40 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-09-10 18:40:26frumos .... eu inca cred in omul cel cu zambet pe fata ce ma saluta la metrou in fiecare dimineata eu nu renunt la bunatate si iubire si am intrat aici sa va dau de stire .. daca prefer sa surad zilnic catre soare. sa nu ma las invinsa de lumea asta mare. inca vreau sa cred in iubire sincera si prin viata trec fara urma de ura. te salut omule cand te intanlesc pe drum si prieten devotat esti daca nu doresti altcum ... daca privesc mereu cu mirare, daca aleg sa nu traiesc la 'ntamplare. Daca iubesc florile , frumosul, oamenii, natura, daca sunt sincera oferind prietenilor cu toata caldura daca e loc in sufletul meu pentru incantare, daca scriu noaptea versuri amindu-mi de mare... de ce ma raniti si ma priviti cu repros nu imi suprimati existenta aruncand-o la cos sunt si raman o persoana sensibila poate sunt mai cidata dar nu sunt umila . imi pastrez speranta pana la sfarsit, imi cultiv spiritul cautand spre infinit tu omule bun de ma intanlesti multa bucurie poti sa-mi daruiesti. cu un cuvant sincer din suflet rostit o strangere de mana , prieten intanlit . G |
||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:42 |
||
|
"C�nd ai picioarele obosite, du-te �nainte cu inima" ___Paulo Coelho "Oboseala vine din lupta fiin�ei cu via�a. C�nd te opui vie�ii, judec�nd, critic�nd, m�niindu-te, pierzi via�a din tine �i obose�ti, �i este normal s� fie a�a, pentru c� mergi �mpotriva curentului. Iubirea este curgerea vie�ii. Pacea, lini�tea, se ob�in c�nd la�i via�a s� curg� prin tine �i nu mai opui rezisten�� la ceva." Silence!!!!Listen!!! http://www.youtube.com/watch?v=0Mpdxrog7i0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:47 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-09-10 18:42:42frumos .... eu inca cred in omul cel cu zambet pe fata ce ma saluta la metrou in fiecare dimineata eu nu renunt la bunatate si iubire si am intrat aici sa va dau de stire .. daca prefer sa surad zilnic catre soare. sa nu ma las invinsa de lumea asta mare. inca vreau sa cred in iubire sincera si prin viata trec fara urma de ura. te salut omule cand te intanlesc pe drum si prieten devotat esti daca nu doresti altcum ... daca privesc mereu cu mirare, daca aleg sa nu traiesc la 'ntamplare. Daca iubesc florile , frumosul, oamenii, natura, daca sunt sincera oferind prietenilor cu toata caldura daca e loc in sufletul meu pentru incantare, daca scriu noaptea versuri amindu-mi de mare... de ce ma raniti si ma priviti cu repros nu imi suprimati existenta aruncand-o la cos sunt si raman o persoana sensibila poate sunt mai cidata dar nu sunt umila . imi pastrez speranta pana la sfarsit, imi cultiv spiritul cautand spre infinit tu omule bun de ma intanlesti multa bucurie poti sa-mi daruiesti. cu un cuvant sincer din suflet rostit o strangere de mana , prieten intanlit . G [/quote] Foarte frumos,draga mea!!!Multumesc pentru lectura oferita!!!Buna seara!!! Sper ca nu te-a suparat cineva!!!! Te imbratisez prieteneste!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:50 |
||
Rainbow, buna seara! Imi place tot ceea ce postezi... Sunt anumite detalii splendide, care dau sens vietii, in ideile pe care le transmiti!
|
||
|
_MySelf_ Postat pe 10 Septembrie 2014 18:50 |
||
De la: _MySelf_, la data 2014-09-10 18:50:24Rainbow, buna seara! Imi place tot ceea ce postezi... Sunt anumite detalii splendide, care dau sens vietii, in ideile pe care le transmiti! Buna seara,draga mea,multumesc frumos pentru apreciere,si daca am reusit sa aduc macar o clipa de liniste interioara sau un strop de pace si unul de bucurie in viata ta,este suficient pentru mine!!!Rolul nostru,ca oameni vorbind,nu se termina aici sau in propriul sine,ci trebuie sa mearga mai departe,spre inimile semenilor,semanand bucurie,iubire si pace in sufletele lor!!!O seara asa cum o doresti!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 18:59 |
||
|
Am nevoie de o lacrima,ca sa pot spala durerea lumii intregi!!!Am nevoie de un zambet pentru a putea da viata unei tristeti,transformand-o in bucurie!!!Am nevoie de un cer senin ca sa pot zbura,sa ma pot inalta la Nemurire!!!Am nevoie de pamant pentru a nu uita lutul din care am fost zamislita!!!Am nevoie de flori pentru a-mi scalda sufletul in roua cu miros de petale!!!Am nevoie de viata ca sa pot darui viata!!!Am nevoie de iubire,caci numai cu ea ma pot identifica!!!Si,..am nevoie ...sa stiu de ce anume am nevoie,caci simt,traiesc nevoia de tine,..da,am nevoie de tine,...iubirea mea ,si stiu ca,atunci cand te voi atinge,o voi face prin muzica,prin sunete,prin mangaieri,prin taceri!!!!___EU Simfonia unei iubiri �ntr-o zi, m� ascundeam de noapte Ce mult doream ca tu s� m� z�re�ti! De�i �tiam c� suntem prea departe �i poate nu-�i doreai s� m� �nt�lne�ti. Orice cuv�nt, ��i adormea pe buze �i a�tepta ca eu s� �l g�sesc, Nemaiav�nd putere s� se scuze C�nd a� fi vrut s�-mi spun�, te iubesc! M� tem acum, s� m� g�ndesc la tine, De�i mi-e dor, �n vis s� te �nt�lnesc �i totu�i, ce s-ar �nt�mpla cu mine, C�nd timpul va veni s� m� trezesc? A� vrea, s� fiu mai mult dec�t t�cere, Iar tu, s�-mi fii mai mult dec�t un vis S� pot primi c�ndva o m�ng�iere, �i s�-�i pot spune tot ce am de zis. �n p�rul t�u s�-mi �mpletesc iubirea, Pe trupul t�u, s� simt c� m� topesc, Spun�ndu-mi c� mi-am �mplinit menirea, Am fost n�scut, prin tine s� tr�iesc!____Nicolae Panait Simtiti,dragilor,tot ce se poate simti cu inima,nu doar cu trupul!! More than I can say,babe!!! http://www.youtube.com/watch?v=dGKnSdikqjw&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 19:14 |
||
|
M-am intrebat mereu cat de usor este sa gasesti puterea de a mai spera cand toate visele in care ai crezut ti-au fost spulberate? Cand oamenii au plecat din viata ta fara niciun motiv; cand prietenii te-au uitat in momentele in care aveai cea mai mare nevoie de ei oare se poate trece cu usurinta la un alt capitol? Prietenii adevarati se gasesc foarte greu, iar oamenii falsi la fiecare pas..."fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singura". Au fost putini cei care m-au intrebat "esti bine" si carora chiar le-a pasat de raspunsul meu. Restul doar au incercat sa initieze un dialog prin care sa-mi ceara inca un favor. Si totusi...timpul este cel care pune la incercare relatiile de tot felul intre oameni. Daca nu ar exista orgoliul cu toii am fi mai fericiti. Dar cat de usor este sa sunam pe cineva dupa ce ne-a dezamagit? Sa fim seriosi mereu va exista macar un gram de orgoliu
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 10 Septembrie 2014 19:35 |
||
| mda,,la 18 ani asculti roxette,si ti cer oamenii favoruri,,chiar nu mi se pare ciudat | ||
|
kudika_950728 Postat pe 10 Septembrie 2014 19:42 |
||
|
"Iubirea este singura modalitate de a �n�elege alt� fiin�� uman� �n miezul cel mai ad�nc al personalit��ii sale." "Priveste apusul cuvintelor, care striga sau vor sa taca si asculta-mi soaptele necuvintelor mele, ce vor sa-ti spuna c�t de mult te iubesc ,chiar si atunci c�nd pe buze e frig si peste tot e numai durere sau �nstrainare si asta nu fiindca lumea ar fi straina de oameni, ci exact invers, oamenii se vor straini de lume fiindca daca ar iubi-o si ar �ntelege-o ar realiza ca ar trebui sa fie ceea ce nu sunt, adica, putin mai mult oameni, putina mai multa iubire si profunzime. Oare cere aceasta lume prea mult pentru a fi �nteleasa?" Hiding from the rain and snow Trying to forget but I won't let go Looking at a crowded street Listening to my own heart beat So many people all around the world Tell me where do I find someone like you gir Take me to your heart Take me to your soul Give me your hand before I'm old Show me what love is Haven't got a clue Show me that wonders can be true They say nothing lasts forever We're only here today Love is now or never Bring me far away Take me to your heart Take me to your soul Give me your hand and hold me Show me what love is Be my guiding star It's easy Take me to your heart................. Take me to your heart,take me to your soul,give me your hand,babe...!!!!!The love is now or never,my life,...take me to your heart...!!! http://www.youtube.com/watch?v=GKn3GGCbh_0&list=RDdGKnSdikqjw&index=6 Good night to all!!GOD bless you all with a peaceful night!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 19:45 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-10 19:35:21M-am intrebat mereu cat de usor este sa gasesti puterea de a mai spera cand toate visele in care ai crezut ti-au fost spulberate? Cand oamenii au plecat din viata ta fara niciun motiv; cand prietenii te-au uitat in momentele in care aveai cea mai mare nevoie de ei oare se poate trece cu usurinta la un alt capitol? Exact,draga mea!!!!Timpul este Marele Maestru in mersul vremii!!! Te intreb,cu drag,..."Ce faci,esti bine?"!!!Buna seara!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 19:47 |
||
De la: kudika_950728, la data 2014-09-10 19:42:52mda,,la 18 ani asculti roxette,si ti cer oamenii favoruri,,chiar nu mi se pare ciudat Ti-a cerut cineva parerea?? Chiar nu ma intereseaza parerile tale, pasteaza-le pentru tine! Ascult tot felul de muzica in afara de manele ai vreo problema?? Ce vrei sa postez aici nicolae guta sau florin salam?? eu ascult muzica de calitate poate tu ar trebui sa te mai cultivi!
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 10 Septembrie 2014 19:47 |
||
De la: kudika_950728, la data 2014-09-10 19:42:52mda,,la 18 ani asculti roxette,si ti cer oamenii favoruri,,chiar nu mi se pare ciudat..buna seara....iar te iei de oameni????...lasa fata in pace.....
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 10 Septembrie 2014 19:52 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-09-10 19:47:20De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-10 19:35:21M-am intrebat mereu cat de usor este sa gasesti puterea de a mai spera cand toate visele in care ai crezut ti-au fost spulberate? Cand oamenii au plecat din viata ta fara niciun motiv; cand prietenii te-au uitat in momentele in care aveai cea mai mare nevoie de ei oare se poate trece cu usurinta la un alt capitol? Sunt bine multumesc! Putin obosita pentru ca am fost la un suc si la o plimbare in parc cu 2 prietene. Profit de ultimele zile de vacanta! Maine incep sa fac o scurta recapitulare la mate , de saptamana viitoare incep meditatia si cred ca am uitat formulele e cazul sa le repet O seara linistita va doresc!!!
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 10 Septembrie 2014 19:52 |
||
| UITE CE MISTO FACE D-L FARA ZAHAR ...MA DISTREAZA MAXIM ...http://www.youtube.com/watch?v=mzhkXext8jk | ||
|
kudika_956659 Postat pe 10 Septembrie 2014 19:54 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-10 19:47:42De la: kudika_950728, la data 2014-09-10 19:42:52mda,,la 18 ani asculti roxette,si ti cer oamenii favoruri,,chiar nu mi se pare ciudat intelesul era altul,,si anume ca nu prea as crede ca ai 18 ani dupa ce scri si ce asculti decat daca nu prea as fi atent,,,chiar daca ai mai zis si altele ce te trimite cu gandul ca ai avea 18 ani,,,,cat despre cultura mea muzicala chiar daca ai avea multi mai multi ani nu stiu daca ai fi in masura sa o ajungi |
||
|
kudika_950728 Postat pe 10 Septembrie 2014 19:57 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-10 19:52:53 Te vei odihni,daca vei avea grija de tine!!!Greul,de acum incepe,dar sunt convinsa ca vei face fata tuturor problemelor si stresului!!!Iti doresc un an scolar plin de reusite,te asteapta un drum destul de lung si greu,eu am trecut ,in aceasta Vara,prin examenul de Bacalaureat ,cu mezina mea,stiu cum este!!!! Bafta in anul scolar,care vine !!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 19:58 |
||
De la: kudika_956391, la data 2014-09-10 19:52:07De la: kudika_950728, la data 2014-09-10 19:42:52mda,,la 18 ani asculti roxette,si ti cer oamenii favoruri,,chiar nu mi se pare ciudat..buna seara....iar te iei de oameni????...lasa fata in pace..... nu ma iau de nimeni,,imi exprim opinia ca doar nu zburam pe aici |
||
|
kudika_950728 Postat pe 10 Septembrie 2014 19:59 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-09-10 19:54:02UITE CE MISTO FACE D-L FARA ZAHAR ...MA DISTREAZA MAXIM ...http://www.youtube.com/watch?v=mzhkXext8jk Da,sunt simpatici!!! http://www.youtube.com/watch?v=YTaWayUE5XA&index=9&list=RDdGKnSdikqjw |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 20:00 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-09-10 19:58:45De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-10 19:52:53 Multumesc mult! Pe profil real este destul de dificil,mai ales la mate m1. Trebuie foarte multa munca pentru a obtine un rezultat frumos. Dar sunt pregatita!
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 10 Septembrie 2014 20:03 |
||
Because I love you,...I love you!!!! http://www.youtube.com/watch?v=RQB5dyyvLGo&list=RDdGKnSdikqjw&index=38
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 20:05 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-09-10 19:54:02UITE CE MISTO FACE D-L FARA ZAHAR ...MA DISTREAZA MAXIM ...http://www.youtube.com/watch?v=mzhkXext8jk
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 10 Septembrie 2014 20:05 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-10 20:03:26 Daca te vei pregati corespunzator,vei obtine rezultatele dorite,dar,te rog,sa iei in calcul si starea emotionala!!!! Cunosc profilul real,eu am terminat si liceul ,si facultatea pe profil real,tehnic si cunosc natura subiectelor,chiar daca au trecut multi ani de la absolvire!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Septembrie 2014 20:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vreti sfaturi in legatura cu asortarea hainelor?Va ajut eu! | 1 | De la: PuffDePapadie 30 Mai 2012 20:56 |
| buna | 1 | De la: kudika193021 12 Iunie 2010 10:42 |
| Cum sa faci bani pe internet fara efort | 27 | De la: Fulg-de-nea 27 Septembrie 2013 18:52 |
|
|
||
| HELP. Probleme cu gandacii de bucatarie !!!!!!!!!!!!!!! | 13 | De la: kudika042695 15 Aprilie 2014 14:26 |
| Counter-Strike website server | 1 | De la: csbestial 20 Decembrie 2008 00:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.