Mai multe
A ajuns Bela , merci. Cred ca la ora asta mananca de amiaza.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 18 Septembrie 2014 08:31 |
||
|---|---|---|
De la: Rotty_, la data 2014-09-18 08:27:32Ai fix Roxy ?..nu ...decat mobil... |
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 18 Septembrie 2014 08:35 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-09-18 08:31:48A ajuns Bela , merci. Ahaaaa,ne-a luat-o inainte,nu este admisibil asa cevaaa!!
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 08:37 |
||
Pacat Roxy , te sunam gratuit. Dar WhatsApp ai ?Ba e admisibil Bela , ca-i inaintea noastra cu 6 ore.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 18 Septembrie 2014 08:42 |
||
|
Haideti sa papam si noi ceva , ca ar fi vremea... http://www.lloyds-cafe-bar.de/photos/01.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 18 Septembrie 2014 08:50 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-09-18 08:50:29Haideti sa papam si noi ceva , ca ar fi vremea... Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,minunat,pai,sa avem pofta,nu????? Hai sa papm,...liniste,va rog!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 08:52 |
||
|
Nu vorbesc cu gura plina... http://media.giphy.com/media/OrHFWUm6CNnFu/giphy.gif Mmmmm...ce bun ... |
||
|
Rotty_ Postat pe 18 Septembrie 2014 09:00 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-09-18 09:00:51Nu vorbesc cu gura plina... Nici eu,am adus si Mustar!!!! Shhhhhhhhhhhhttttttttttttttttttttttttttttttttt! Merge ceva dupa,nu?????? Apa minerala!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 09:12 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-09-18 08:42:12Pacat Roxy , te sunam gratuit. But,the ladies firstttttttttt!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 09:15 |
||
La mine merge acum o plimbarica de vreo 5 km Papa cuminte , ca revin.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 18 Septembrie 2014 09:16 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-09-18 09:16:23La mine merge acum o plimbarica de vreo 5 km Pap pe muteste si voi lucra ceva pana vei reveni!!!! Plimbare placuta,Rotty!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 09:17 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-09-18 08:42:12Pacat Roxy , te sunam gratuit...te sun eu....azi vb in DANEMARKA....in fiecare zi sun in tari diferite....
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 18 Septembrie 2014 09:32 |
||
De la: Rotty_, la data 2014-09-18 08:50:29Haideti sa papam si noi ceva , ca ar fi vremea... ' neata doamnele mele , o cafea pentru noi ...??http://fs70.trilulilu.ro/imgs/aryianna/buna-dimineata-cafeaua-va-asteapta-1_239bf8b54ff744.jpg/ |
||
|
kudika_956659 Postat pe 18 Septembrie 2014 10:20 |
||
|
"Unui barbat sau unei femei i se poate lua totul mai putin un lucru: libertatea de a-si alege atitudinea in orice set de circumstante, libertatea de a-si alege propria cale."___ Viktor Frankl "Opusul dragostei nu este ura, ci indiferenta"__ Elie Weisel Dragilor,libertatea de a fi tu insuti/insati este unul dintre elementele de baza ale vietii civilizate!!Nu constrangeti pe nimeni cu absolut nimic,ci discutati,prezentati variante,solutii,cai de acces la ratiunea si inima interlocutorului!!!Acceptati ca ceilalti sa fie ei insisi pentru ca sa puteti fi voi insiva!!!Propriul vostru drum reprezinta decizie personala irevocabila si independenta de dorintele celorlalti!!Insasi viata este o alegere,urmati-o,puneti-o in practica!!! Daca iubiti faceti-o din toata inima,caci iubirea nu suporta falsitatea,prefacatoria,devenind o rebela,care va taia in carne vie!!Daca sunteti iubiti,nu fiti indiferenti la iubirea ,care vi se daruieste neconditionat,nu fiti impasibili,nu mimati raspunsuri fara acoperire cu sentimente reale!!!Nu "ucideti" acest sentiment prin indiferenta,neglijare,impasibilitate,si,cel mai crunt,prin minciuna!!Daca sunteti iubiti,raspundeti prin aceeasi iubire,fara a va fi teama ca veti fi subapreciati!!Iubirea inseamna calitatea vietii si nu cantitatea ei!!!!__EU Buna amiaza,dragii mei,sa aveti o dupa amiaza usoara!!Stiti ce gust au,deja, orele,care vor urma??Au gust de dulceata de trandafiri intinsa pe paine,moale,parfumata si aromata!!! For you all ,,...with love!!A joyful afternoon!! http://www.youtube.com/watch?v=mAB1QF9C_NA
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 12:34 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-09-18 10:20:43De la: Rotty_, la data 2014-09-18 08:50:29Haideti sa papam si noi ceva , ca ar fi vremea... Multumesc,Gabriela,buna ziua!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 12:36 |
||
|
Forever you and I!!!!Listen and enjoy this beautiful song!! http://www.youtube.com/watch?v=IDWsFOpNiBQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 12:54 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=V0jw-J1JbF8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 13:30 |
||
Buna ziua! " dupa un an de terapie, un psiholog i-a spus unui pacient " La cate masti se gasesc in aceasta viata, sa traiesti este un act de curaj. Oamenii te tradeaza cu zambetul pe buze! Daca simti ca nu esti privit cu ochi buni de cei din jur, cel mai bine este sa-i lasi si sa pleci din fata lor. Nu putem fi iubiti de toata lumea, dar uneori si cei care pretind ca ne iubesc ne tradeaza!
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 18 Septembrie 2014 14:07 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-18 14:07:57Buna ziua! Este adevarat,draga mea,dar la fel de adevarat este si faptul ca nu putem fi in asentimentul tuturor,nu putem placea ,in aceeasi masura, celorlalti,este chestiune de caractere si temperamente diferite,care,paradoxal,fac deliciul vietii,insa,ce doare cumplit este ,bine spus,TRADAREA DIN PARTEA APROAPELUI,pentru ca,de multe ori,cei ,pe care ii iubesti,cei carora le esti loial si fidel,tocmai aceia te tradeaza in cel mai josnic mod,fapt,care conduce la dizgratie si dezamagire!!!!Iubirea este incompatibila cu tradarea,iar cei care mint si inseala in numele iubirii,nu stiu ce inseamna dragostea cu adevarat,ei,doar mimeaza jocul dragostei,situatie existenta,chiar si in cadrul familiei,intre rude,prieteni,iubiti!!TRADAREA este gratuita,pe cand,IUBIREA necesita investitii uriase si constanta, in contrapartida cu ritmul nebunesc al modului cum decurg relatiile interumane!!! La fel de adevarat este ca ,trebuie sa avem mult curaj sa ne traim viata,dar,in aceeasi masura,este si o datorie de onoare,caci viata ne-a fost daruita in mod gratuit,este un dar inestimabil!!! Buna ziua,Criss,cum au decurs lucrurile in primele zile de an terminal?????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 14:24 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-09-18 14:24:13De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-18 14:07:57Buna ziua! Foarte frumoase cuvinte Prima saptamana este cea mai lejera, pana ne acomodam cu programul, profesorii ne lasa usor cu lectiile si absente nu se pun. De saptamana viitoare incepem treaba. Colegii au ramas aceeasi, sunt aceleasi grupuri si vechile barfe incep sa prinda din nou contur. Mie mi-a placut mereu sa fiu tacuta si sa stau in banca mea..si ei interpreteaza ca sunt ipocrita si aroganta. Pur si simplu mereu am fost tacuta si nu m-am bagat in seama aiurea si am evitat conflictele, fiindca nu particip la ultimele conflicte se trage concluzia ca sunt aroganta...nu e prima oara cand ma confrunt cu o astfel de situatie.
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 18 Septembrie 2014 14:31 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-18 14:31:30 Criss,stii deja acest lucru,situatia de acomodare este aceeasi la fiecare inceput de an scolar,vei intra in ritmul specific sfarsitului liceului!! Iti inteleg situatia descumpanitoare,caci am trait ceva asemanator cu mezina mea pe parcursul anilor de liceu,numai ca ea ,fiind sefa clasei inca din primul an de liceu,a fost nevoita,de multe ori,sa ia atitudine impotriva acelor bisericute ,care sporeau barfa reciproca dintre elevi,ceea ce i-a adus multa dezaprobare din partea celor in cauza!!Fiind a doua din clasa, din punct de vedere al rezultatelor obtinute la invatatura ,a fost privita ,intotdeauna,ca o tocilara ,ca o persoana separata de marea majoritate a clasei,ceea ce a durut-o foarte tare, pentru ca ea este un copil sociabil!!!DAR, mi-a urmat sfaturile,si anume ,sa fie rezervata in catalogari,sa fie perseverenta in tot ceea ce are de facut la scoala,sa fie corecta si respectuoasa cu elevii si cu profesorii,sa fie studioasa si ambitioasa,caci,pana la urma,se vor vedea roadele ,si asa a fost,ea,cea ,care a fost marginalizata de unii si de altii ,a fost apreciata la sfarsitul liceului, la nivel de colegiu si de clasa pe cand ,cei,care au depreciat-o au ramas corijenti sau au fost descalificati din cauza notelor obtinute la purtare!! Deci,draga mea,stiu cum este,dar vezi-ti de studiu si lasa "lupii" sa urle in pustiu,caci inteligenta si adevarul vor triumfa intotdeauna!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 14:44 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-09-18 14:44:40De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-18 14:31:30 Stiu asa este!
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 18 Septembrie 2014 15:04 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-18 15:04:55 Toate experientele de viata se obtin ,numai in urma trairii lor,nimic nu se dobandeste gratis,totul cere efort,autocontrol si capacitatea de a sti sa separi binele de rau,sa stii sa treci evenimentele prin sita vietii!!Toate acestea ti le spun acum,cand am atins maturitatea,dar si eu am fost ca tine si ca toti ceilalti tineri calatori prin viata!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 15:28 |
||
| ,,nu toti ,,,ceilalti sunt niste derbedei | ||
|
kudika_950728 Postat pe 18 Septembrie 2014 16:54 |
||
|
"Viata este ca un joc de carti in care-ti licitezi anii, mizand pe niste atuuri si cel putin o strigare. Dar pana la urma totul depinde numai de cel care face cartile.� ___ Ionut Caragea "Zilnic ne ridicam castele din cartile de joc. Sunt carti fabricate din emotii, stari, idei, sperante, ganduri. Le asezam in fel si chip pentru a ne da un echilibru. Zilnic le amestecam, le asezam... le suprapunem... Incercam sa ii dam siguranta, sa aiba o fundatie buna. Dar uneori un gest, o carte in plus ...aceea a nesigurantei si a lipsei de optimism, are puterea de a ne clatina castelul, Uneori acea suflare mai puternica a pesimismului ne darama castelul, lasand in jurul nostru o gramada de emotii imprastiate. Tragem aer in piept si recladim castelul... avand mai multa grija, pentru a nu mai patrunde acel aer demoralizator si demolator." "Nu po�i schimba c�r�ile pe care �i le-a �mp�r�it via�a, dar po�i hot�ri cum vei juca cu ele. " O seara perfecta, cu reusite, sperante-mplinite, bucurii nenumarate si pace in suflet,doamnelor si domnilor!!!Nicio clipa fara zambet in viata voastra!!! On___siesta dupa o cina servita in viteza serii!!! Pentru voi,dragilor!! Tell me,dear,...tell me,babe,are you lonesome tonight??? http://www.youtube.com/watch?v=fGwyToO_IXo&feature=share
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 18:01 |
||
|
" Univers de sentimente Intre lumile noastre, Priveste drumurile dintre noi Si zarile albastre! Distante de tristete Ne leaga uneori, Ne sarutam in seara Sa ne visam in zori! Si-n ziua mare Ne pierdem de visare. Stiu cum este... Tot timpul ne priveste.:___Corina Soare Dragilor,acolo unde exista bunatate si iubire,acolo veti gasi credinta cu toate tainele ei!!S� fiti mai buni, s� va bucurati din plin de frumuse�ea tuturor lucrurilor, care va �nconjoar� �i s� d�ruiti iubire celor dragi!O seara traita frumos,cu credinta in suflet si departe de orice neprevazut!!! When you were mine...!!!! http://www.youtube.com/watch?v=n4XKvSseg5A |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 18:08 |
||
|
O incantare a sufletului,dragii mei!!Ascultati!! http://www.youtube.com/watch?v=lJigGQnAKxA
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 18:21 |
||
|
"Visele sunt asemeni stelelor,..nu le poti atinge niciodata ,dar, daca le urmaresti , te vor conduce catre destinul tau." EU, FARA TINE!! Si brusc am inteles ca fara tine Nici eu in toate mintile nu sunt, Sa fug si sa ma-ntorc aici imi vine, Sa nu-mi mai aflu locul pe pamant. Atat de grabnic mi-ai intrat in sange, Atat de mult traiesti in sinea mea, Incat si zgariindu-ma as plange, Temandu-ma ca-n stropi te pierd cumva. Nu este primavara nicaierea, Cu muguri morti paltonul ti-l inchei. Cu fierea primaverii caut mierea, Iar tu existi, iubito-n locul ei. Si brusc am inteles ca fara tine, Eu insumi mor si nu pot invia, Desi am fost nascut, cum stii prea bine, Ca sa te apar si-mpotriva ta!-__Adrian Paunescu "I adore to dip me in the rain.. run and jump and get really really wet. I love so much the smell of the earth after the rain..." For you...!! http://www.youtube.com/watch?v=nYsW9HF3JwI |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 18:29 |
||
| www.youtube.com/watch?v=zvO4Moclv-U#t=108&hd=1 | ||
|
kudika_950728 Postat pe 18 Septembrie 2014 18:30 |
||
None,but the lonely heart!!! http://www.youtube.com/watch?v=uE6kbNuSOEY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Septembrie 2014 18:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| MELODII RECLAME | 9 | De la: Lucia1971 27 Mai 2009 17:39 |
| Asigurare locuinta | 1 | De la: andreea_state 23 Martie 2010 09:23 |
| Exista vampiri? | 460 | De la: 1 Martie 2015 23:56 |
|
|
||
| romanul s-a nascut poet !! | 248 | De la: AvocatCuculis 6 August 2015 12:05 |
| ATENTIE! Pentru romanii care se intorc in tara !!! | 198 | De la: andreea1976 18 August 2009 12:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.