Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

"Problema de baz� a iubirii este ca mai �nt�i s� te maturizezi. Atunci vei g�si un partener matur; persoanele imature nu te vor mai atrage deloc. Omul matur ofer� necondiționat iubire, și este recunosc�tor c� cel�lalt i-a acceptat iubirea, și nu invers. El nu se așteapt� la recunoștinț� din partea celuilalt, nu are nevoie de mulțumirile lui. Iar c�nd dou� persoane mature se iubesc, se �nt�mpl� unul dintre cele mai mari paradoxuri ale vieții, unul dintre cele mai frumoase fenomene: ele sunt �mpreun�, și totuși extraordinar de singure.

Iubirea �i face s� fie unul, dar unicitatea nu le distruge individualitatea � de fapt, le-o �nt�rește. Dou� persoane mature care se iubesc se ajut� una pe cealalt� s� devin� mai libere. Aici nu mai e vorba de politic�, de diplomație, de efortul de a domina.
Cum s�-l domini pe cel pe care �l iubești? Dominarea este un fel de ur�, de dușm�nie. Dac� iubești cu adev�rat pe cineva, vrei s�-l vezi liber, independent, �i dai c�t mai mult spațiu s�-și manifeste personalitatea. "____ Osho

Priviti cerul cum se deschide la nobletea sufletelor,pe care le purtati statornic!!!Binecuvantati intreg pamantul cu gandurile si faptele voastre bune!!!Primiti aceasta seara in viata voastra iubind pur!!Fiti imaculati pana dincolo de suflet!!!__EU

http://www.youtube.com/watch?v=bcdSNqhepxQ
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 18:17
http://www.youtube.com/watch?v=WIRDR-QXTbw&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 18:18
POVESTE FARA SFARSIT

A mai trecut o vara, peste mine
Am mai topit un sloi de anotimp
Mai scurg taceri, in boabe cristaline
Cu gust sarat si sangerari de timp.

Mi-a mai trecut un an pustiu, pe fata
Si-a mai lasat un rid pe fruntea-mi grea
Imbatranesc orbecaind prin ceata
Si nu-ti aud chemarea, draga mea.

In jurul meu se minte si se moare
Iubirea-i surogat de Dumnezeu
Doi ochi pierduti, cu licariri de soare
Se chinuie sa vada chipul tau.

De glezne imi atarna lanturi grele
Ma-mpiedic...ma ridic...si iar pasesc
Ma uit la cer, prin noaptea fara stele
Si ametesc...si cad...si te iubesc.

Oricat ai sa te-ascunzi prin vise moarte
Oricate usi incui in urma ta
De fericire nu vei avea parte
Nici astazi si nicicand, icoana mea.

Oricat ai sa ma dori si-ai sa ma sangeri
In basmul nesfarsit raman doar eu
Si n-ai sa poti trai povesti cu ingeri
Decat la pieptul ingerului tau.

Cum Dumnezeu in ziua-n care-aduna
Ne numara doar suflete perechi
Azi poti sa razi de-o clipa ce rasuna
Dar, maine, ai sa plangi pe drumuri vechi...

N-ai cum sa fugi, iubirea mea divina
Cand focul nemuririi ne-a aprins
O viata arsa-n van e doar o cina
O crampa din eternul necuprins.__Gelu Iancu

"In fata a adoi ochi ,ce radiaza iubire si cele mai stralucitoare diamante palesc!"__GI

Love to be loved!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AwPY70CEG_w&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 18:25
"I need your love,..I need your time,when everything's wrong,you make it right!!I feel so high,I come alive!I need to be free with you tonight,...I need your love!!!"

Forever,babe!!!!Our time is through,...all my life,only for you,forever,my darling...!!!!

Beautiful evening of Saturday for all of you!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kUekCPfoLEk&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:16
am venit la love, curcubeule i need your love
yumy
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:19
Mon Amour!!
My love!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PKD99tu55Qk&feature=youtu.be

kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:21
o seara placuta tuturor ... cu drag

"Fiecare zi este o binecuv�ntare, mai ales atunci c�nd sufletul stie acest lucru si este recunosc�tor pentru darul primit.
Fiecare zi este o �ncercare, dar si o provocare pentru cel ce stie s� �ndr�zneasc� si s� priveasc� lumea cu alti ochi.
Fiecare zi este o enigm� a tuturor posibilit�tilor, a viselor si a frumusetii ascunse �n fiecare clip�.
Fiecare zi este suma lectiilor �nv�tate si a experientei acumulate, rezultatul g�ndurilor pozitive si a t�riei de caracter, totalul amintirilor si al viselor frumos conturate �n suflet.
Fiecare zi este un miracol, fiindc� ofer� zeci de sanse celor care au nevoie, sute de oportunit�ti celor care le cer, mii de prilejuri celor care se roag� �n t�cere.
Fiecare zi este speranta cu care tr�im �n suflet, bratul de care ne ag�t�m pentru a ne ridica din mocirla p�catului, pasul pe care �l facem �n directia fericirii, lumina care ne conduce mai aproape de telul dorit.
Fiecare zi este o minune, un dar inestimabil care are puterea de a schimba vieti si de a transforma suflete."

pentru voi ....

kudika_956659
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:22
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:19:25am venit la love, curcubeule i need your love

Pai,cum nu???????La "love" inainteeeeeee!!!! Buna seara,Yumyyyyyyyyyyyyy,ce faci,draga mea??Cum ti-a fost ziua????? Te-ai bucurat de aceasta zi frumoasa?????
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:23
De la: kudika_956659, la data 2014-09-20 19:22:01o seara placuta tuturor ... cu drag

"Fiecare zi este o binecuv�ntare, mai ales atunci c�nd sufletul stie acest lucru si este recunosc�tor pentru darul primit.
Fiecare zi este o �ncercare, dar si o provocare pentru cel ce stie s� �ndr�zneasc� si s� priveasc� lumea cu alti ochi.
Fiecare zi este o enigm� a tuturor posibilit�tilor, a viselor si a frumusetii ascunse �n fiecare clip�.
Fiecare zi este suma lectiilor �nv�tate si a experientei acumulate, rezultatul g�ndurilor pozitive si a t�riei de caracter, totalul amintirilor si al viselor frumos conturate �n suflet.
Fiecare zi este un miracol, fiindc� ofer� zeci de sanse celor care au nevoie, sute de oportunit�ti celor care le cer, mii de prilejuri celor care se roag� �n t�cere.
Fiecare zi este speranta cu care tr�im �n suflet, bratul de care ne ag�t�m pentru a ne ridica din mocirla p�catului, pasul pe care �l facem �n directia fericirii, lumina care ne conduce mai aproape de telul dorit.
Fiecare zi este o minune, un dar inestimabil care are puterea de a schimba vieti si de a transforma suflete."

pentru voi ....

Superb,Gabriela,minunat apostare,multumesc!!Buna seara,ce faci,cum esti cu sanatatea?????

http://www.youtube.com/watch?v=mEEjSZeDqAc
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:24
De la: kudika_15804, la data 2014-09-20 19:23:22
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:19:25am venit la love, curcubeule i need your love

Pai,cum nu???????La "love" inainteeeeeee!!!! Buna seara,Yumyyyyyyyyyyyyy,ce faci,draga mea??Cum ti-a fost ziua????? Te-ai bucurat de aceasta zi frumoasa?????

am dormit aproape toata ziua excluzand momentele de shoping, sunt cuprinsa de o lene dureros de dureroasa tu ?
yumy
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:29
Born to tuch your feelings!!

http://www.youtube.com/watch?v=48tfsU2qvxw

kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:30
simtirile mele sumt amortite acum si parca week-endul asta zboara cam repede nici nu vreau sa ma gandesc ma cate mai am de facut
yumy
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:32
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:29:31[quote name='
am dormit aproape toata ziua excluzand momentele de shoping, sunt cuprinsa de o lene dureros de dureroasa tu ?

Ai dormit toata ziua???Hmm,eu am gospodarit toata ziua,am facut zacusca,am gatit,curatenie in casa si tot tacamul de treburi,ca in fiecare Sambata!!!Imi ploua a noapte!!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:32
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:32:17simtirile mele sumt amortite acum si parca week-endul asta zboara cam repede nici nu vreau sa ma gandesc ma cate mai am de facut

Le trezim imediat!!!!! Cunosc,parca in fiecare weekend se aduna toate problemele de rezolvat,parca nu se mai termina,mereu apare cate ceva!!! Cum merge serviciul sau esti inca in vacanta????
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:35
da cate treburi ai facut, sa treci si pe la mine sa lasi cate ceva din ce ai facut si mie imi miroase a noapte, cred ca o sa adorm din nou si o sa dorm mai bn decat am dormit in timpul zilei. Chiar ma simt f obosita, o fi si astenia de toamna...
yumy
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:35
De la: kudika_15804, la data 2014-09-20 19:35:02
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:32:17simtirile mele sumt amortite acum si parca week-endul asta zboara cam repede nici nu vreau sa ma gandesc ma cate mai am de facut

Le trezim imediat!!!!! Cunosc,parca in fiecare weekend se aduna toate problemele de rezolvat,parca nu se mai termina,mereu apare cate ceva!!! Cum merge serviciul sau esti inca in vacanta????

ce doar in week-end, toata saptamna... cand la munca, ba acasa, da vreau concediu munca merge bine astept vesti pt luni, o negociere care as vrea sa o castig eu...dar nu stiu mai vedem
yumy
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:39
Esti mereu in inima mea si nimeni nu o sa te inlocuiasca nicicand,eu respir prin tine si tu te hranesti cu seva mea!!!!Acolo unse sunt eu,esti si tu,...si unde esti tu se afla viata mea!!!!__EU

O seara a voastra,ca niciuna alta!!!

I could fall in love!!

http://www.youtube.com/watch?v=j-KLYNk_wWs&index=72&list=UUhMgI8akW1DrFCRwClsDa9Q
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:39
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:39:05[quote name=' munca, ba acasa, da vreau concediu munca merge bine astept vesti pt luni, o negociere care as vrea sa o castig eu...dar nu stiu mai vedem

Stiu cum este,toata saptamana am asteptat weekend-ul,si astazi am robotit intruna!!Nu stiu cand noi,oamenii,vom avea mai multa grija de noi!!!! Sa fie cu noroc,Yumy,tot peste hotare sau in tara????
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:41
sa stii cu toate chestile ce le am pe cap, tot ma chinuie inspiratiunea asta, dragostea plueste pe langa mn desi es nu exista langa mn fizic
i-auzi curcubeule
dragul meu iubit fara minte
imi vine sa iti sparg un dinte
te iubesc la nebunie
ti-as cumpara si palarie
sa nu-ti vad a ta chelie
yumy
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:43
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:35:27da cate treburi ai facut, sa treci si pe la mine sa lasi cate ceva din ce ai facut si mie imi miroase a noapte, cred ca o sa adorm din nou si o sa dorm mai bn decat am dormit in timpul zilei. Chiar ma simt f obosita, o fi si astenia de toamna...

Iti plac zacusca,ciorbica de pui si chiftelutele?????? Nu exista astenie de Toamna,probabil este o stare de oboseala accentuata,dupa tot ce ai lucrat in ultimul timp!!!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:43
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:43:10sa stii cu toate chestile ce le am pe cap, tot ma chinuie inspiratiunea asta, dragostea plueste pe langa mn desi es nu exista langa mn fizic
i-auzi curcubeule
te iubesc la nebunie
ti-as cumpara si palarie
sa nu-ti vad a ta chelie

...Eiii,dracie!!!!! Nu stiam ca esti "poeteasa"!!Merge partea cu chelia!!!! Te chinuie inspiratia!!!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:45
De la: kudika_15804, la data 2014-09-20 19:41:17
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:39:05[quote name=' munca, ba acasa, da vreau concediu munca merge bine astept vesti pt luni, o negociere care as vrea sa o castig eu...dar nu stiu mai vedem

Stiu cum este,toata saptamana am asteptat weekend-ul,si astazi am robotit intruna!!Nu stiu cand noi,oamenii,vom avea mai multa grija de noi!!!! Sa fie cu noroc,Yumy,tot peste hotare sau in tara????

in tara.....as vrea eu din nou afara, acolo e frumos si bine, doar ca e f mult dor de prieteni si familie, e tare greu singur si departe de casa am zos ca daca mai plec, o sa o iau si pe mami meu cu mine
yumy
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:46
De la: kudika_15804, la data 2014-09-20 19:41:17

in tara.....as vrea eu din nou afara, acolo e frumos si bine, doar ca e f mult dor de prieteni si familie, e tare greu singur si departe de casa am zos ca daca mai plec, o sa o iau si pe mami meu cu mine
yumy
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:46
De la: kudika_15804, la data 2014-09-20 19:45:01
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:43:10sa stii cu toate chestile ce le am pe cap, tot ma chinuie inspiratiunea asta, dragostea plueste pe langa mn desi es nu exista langa mn fizic
i-auzi curcubeule
te iubesc la nebunie
ti-as cumpara si palarie
sa nu-ti vad a ta chelie

...Eiii,dracie!!!!! Nu stiam ca esti "poeteasa"!!Merge partea cu chelia!!!! Te chinuie inspiratia!!!!!

cand am venit acasa am facut ordine si mi-am gasit caietul cu poezii din scoala generala, ce poezi scriam :))talent curat, numai bune de studiat de "scoleri" la clasele primare.

Sa stii ca imi place la nebunie zacusca si castravetii murati si slaata de vinete si gogosarii si conopida
yumy
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:49
De vorba cu sufletul meu...
Ei...si iar te-ai pus pe plans omule,dar inainte sa o faci te-ai gandit daca sunt dispus sa plang si eu cu tine? Ma certase sufletul vazandu-ma plangand..
Iarta-ma!Uneori chiar nu imi dau seama ca atunci cand plang eu,plangi si tu,iar daca ma doare pe mine,te doare si pe tine.
Nu promit ca n-am sa o mai fac..nu pot..e firesc,e una din starile vietii cu care ti-e dat sa traiesti.
Tot ce pot promite e sa nu mai plang atat de des!______Aura Sandina Lupsa

Days of wine and roses for your soul!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5JbP8apTP3o
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:58
De la: kudika_15804, la data 2014-09-20 19:24:46
De la: kudika_956659, la data 2014-09-20 19:22:01o seara placuta tuturor ... cu drag

pentru voi ....

Superb,Gabriela,minunat apostare,multumesc!!Buna seara,ce faci,cum esti cu sanatatea?????

http://www.youtube.com/watch?v=mEEjSZeDqAc
,
multumesc mult de apreciere, sunt binisor dar imi trece in doua zilev. numai bine , cu drag de la mine doar ganduri bune !
kudika_956659
Postat pe 20 Septembrie 2014 19:59
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:49:23[quote name='

cand am venit acasa am facut ordine si mi-am gasit caietul cu poezii din scoala generala, ce poezi scriam :))talent curat, numai bune de studiat de "scoleri" la clasele primare.

Sa stii ca imi place la nebunie zacusca si castravetii murati si slaata de vinete si gogosarii si conopida[/quote]

Stiu cum este,cand eram mica,ma suiam in podul casei unde tineau parintii mei multe carti vechi,le citeam ma inspiram din ele si scriam niste compuneri,de se mira invatatoarea la scoala,eram "vedeta " clasei!!!De atunci mi se trageeeeee!!!!Amintiri!!!

Am inteles!!Am facut si putina salata de vinete,dar mezina mea a pus stapanire pe ea,drept recompensa ca m-a ajutat la prepararea zacustei!!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 20:02
De la: kudika_956659, la data 2014-09-20 19:59:58
multumesc mult de apreciere, sunt binisor dar imi trece in doua zilev. numai bine , cu drag de la mine doar ganduri bune !

Cu placere,esti inspirata,ca de obicei,Maria,multumesc,refa-te repede,ai grija de tine!!!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 20:04
http://www.youtube.com/watch?v=MsvJ7wEplFY
kudika_15804
Postat pe 20 Septembrie 2014 20:05
De la: kudika_15804, la data 2014-09-20 20:02:54
De la: yumy, la data 2014-09-20 19:49:23[quote name='

Sa stii ca imi place la nebunie zacusca si castravetii murati si slaata de vinete si gogosarii si conopida

Stiu cum este,cand eram mica,ma suiam in podul casei unde tineau parintii mei multe carti vechi,le citeam ma inspiram din ele si scriam niste compuneri,de se mira invatatoarea la scoala,eram "vedeta " clasei!!!De atunci mi se trageeeeee!!!!Amintiri!!!

Am inteles!!Am facut si putina salata de vinete,dar mezina mea a pus stapanire pe ea,drept recompensa ca m-a ajutat la prepararea zacustei!!!! [/quote]
eu ma multumesc si cu un gogosar, daca e de ala bun, gasesce eu acasa ce sa pun langa el, as manca o salata boeuf
yumy
Postat pe 20 Septembrie 2014 20:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Neplacuta experienta! 16 De la: ella_c 26 Aprilie 2009 20:40
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! 1 De la: kudika_992057 15 August 2015 16:41
aLOO!IMI DA CINEVA CONTUL INAPOI??? 22 De la: ChangeStyle2008 14 Iulie 2008 16:40
PETITIE adresata adminilor forumului Kudika! 153 De la: guru_ion 4 Martie 2014 00:20
buna 2 De la: kudika117207 12 Martie 2010 18:21