Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 13:11:54
De la: kudika_956391, la data 2014-09-21 12:40:30
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 12:10:54
De la: kudika_956391, la data 2014-09-21 11:46:05
...daaaaa...

Ce desert ai pregatit penru astazi?????Fiica mea ma tot roaga sa fac "Negresa",dar nu are sanse de reusita astazi,este ziua mea de relaxare!!!!!
...mi/am luat doua ciocolate MARS......ajunge ..ca ma ingras,,,,

Euuuuuu,nu,daca voi papa ciocolata "MARS"!!!! pofta sa ai!!! [/quote]
NEGRUTTTT
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:37
De la: kudika_956659, la data 2014-09-21 13:24:42
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 11:07:31"Cele mai frumoase daruri facute cuiva sunt zambetul,iubirea,speranta.....!!Daruieste-le in fiecare zi!!"

Dragilor,vorbele nu pot tine locul faptelor,nu renuntati la accesorizarea cuvintelor spuse cu fapte pe masura celor rostite!!!Cuvintele va pot contura individualitatea,dar faptele,actiunile insotitoare va vor da determinarea, ca individ aparte,unic!!!Daruiti,faceti daruri de suflet,acestea sunt trainice si valoroase!!!Nu vorbiti fara acompaniamentul deciziilor ferme!!Nu semanati vorbe goale in pamantul faptelor,caci nu vor incolti,ci se vor transforma in buruieni!!!Fiti actiune,impuls datator de viata pentru voi si pentru ceilalti!!! --EU

You can not be true,dear...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=BvtlFXgtcX8
O zi frumoasa oameni buni , nu lasati rau sau uratul ,sa va cuprinda sufletele , alegeti lumina , bunatatea , sinceritatea si caldura !Fiti buni atunci cand toti din jur vad numai rau , fiti drepti si intelepti ;puneti-va si in locul celuilalt pentru a il intelege pe deplin , nu dati cu pietre, una s-ar putea sa ricoseze asupra voastra!Atunci cand toti ceilalti va doresc raul iubiti-i si mai mult , iubirea voastra s-ar putea sa-i schimbe !Nu obositi sa faceti bine si faceti tot cum se cuvine !IUBIREA E O ARTA, invatati sa daruiti o asa cum invatati sa cantati de exemplu, repetand ,repetand mereu. Cand raul va inconjoara zambiti din tot sufletul , DUMNEZEU va pune credinta la incercare !

Cat de adevarat,Gabriela,subscriu la cele postate de tine,cu toata stima si prietenia mea pentru tine!!Buna amiaza,draga mea,sper ca te simti bine astazi!!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:39
The reflections of my life!!!!It is true!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SLP0g5atAI8
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:42
De la: kudika_956659, la data 2014-09-21 13:32:14http://www.youtube.com/watch?v=3ukBqwZZ58E

Frumos,draga mea!!Pentru tine!

http://www.youtube.com/watch?v=8vINjacjgY0
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:43
De la: kudika_950728, la data 2014-09-21 13:29:41
De la: kudika_956659, la data 2014-09-21 13:19:44
De la: kudika_950728, la data 2014-09-21 08:24:40buna dimineata ,sanatate doamne ajuta

la fel , numai bine sa ai in viata ta , prietene !

sanatate sa fi iubita
la fel si tu ...iti amintesti de ei ...?/http://www.youtube.com/watch?v=iGaF4tKUl0o
kudika_956659
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:44
De la: kudika_956391, la data 2014-09-21 13:37:42
[/quote]

Pentru aceasta dupa amiaza,pentru tine,..."dream on"!!

http://www.youtube.com/watch?v=92SIK4O2UD0
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:45
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 13:39:50
De la: kudika_956659, la data 2014-09-21 13:24:42
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 11:07:31"Cele mai frumoase daruri facute cuiva sunt zambetul,iubirea,speranta.....!!Daruieste-le in fiecare zi!!"

Dragilor,vorbele nu pot tine locul faptelor,nu renuntati la accesorizarea cuvintelor spuse cu fapte pe masura celor rostite!!!Cuvintele va pot contura individualitatea,dar faptele,actiunile insotitoare va vor da determinarea, ca individ aparte,unic!!!Daruiti,faceti daruri de suflet,acestea sunt trainice si valoroase!!!Nu vorbiti fara acompaniamentul deciziilor ferme!!Nu semanati vorbe goale in pamantul faptelor,caci nu vor incolti,ci se vor transforma in buruieni!!!Fiti actiune,impuls datator de viata pentru voi si pentru ceilalti!!! --EU

You can not be true,dear...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=BvtlFXgtcX8
O zi frumoasa oameni buni , nu lasati rau sau uratul ,sa va cuprinda sufletele , alegeti lumina , bunatatea , sinceritatea si caldura !Fiti buni atunci cand toti din jur vad numai rau , fiti drepti si intelepti ;puneti-va si in locul celuilalt pentru a il intelege pe deplin , nu dati cu pietre, una s-ar putea sa ricoseze asupra voastra!Atunci cand toti ceilalti va doresc raul iubiti-i si mai mult , iubirea voastra s-ar putea sa-i schimbe !Nu obositi sa faceti bine si faceti tot cum se cuvine !IUBIREA E O ARTA, invatati sa daruiti o asa cum invatati sa cantati de exemplu, repetand ,repetand mereu. Cand raul va inconjoara zambiti din tot sufletul , DUMNEZEU va pune credinta la incercare !

Cat de adevarat,Gabriela,subscriu la cele postate de tine,cu toata stima si prietenia mea pentru tine!!Buna amiaza,draga mea,sper ca te simti bine astazi!!!!

merci mult da mai bine
kudika_956659
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:46
http://www.youtube.com/watch?v=NDvuskOGiY0...o sa va placa stiu eu ...
kudika_956659
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:47
De la: kudika_956391, la data 2014-09-21 13:36:29

salut roxi fata !sper ca esti bine !
kudika_956659
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:48
De la: kudika_956659, la data 2014-09-21 13:46:10
merci mult da mai bine

http://www.youtube.com/watch?v=YvAPRIwX5KU
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:49
De la: kudika_956659, la data 2014-09-21 13:47:04http://www.youtube.com/watch?v=NDvuskOGiY0...o sa va placa stiu eu ...

Tinerete,tinereteeeeeeeeeeeeeeee!!Smokieeeeeee!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:50
Too much love will kill you over time!!!Indeed!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C7FGPIRJx6I
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 13:52

Singura carare neincalcita ,ce ne pastreaza pasul sigur este cea a inimii. De nimic nu suntem siguri, dar atata vreme cat bucuria ne locuieste,se afla in sufletul nostru , totul este cu putinta. Si oricand,fiecare dintre voi, poate spune.."Cand mi-e dor de tine,bucurie,te gasesc mereu in sufletul meu!!Bine te-am regasit,viata!!"!!!__EU

Trairi binecuvantate cu iubire in sarbatoare continua a sufletului va doresc!

A moment you will always remember,..it is your day from your life,full of happiness!!Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=nhYlrSuFDPk
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:07
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 14:07:14
Singura carare neincalcita ,ce ne pastreaza pasul sigur este cea a inimii. De nimic nu suntem siguri, dar atata vreme cat bucuria ne locuieste,se afla in sufletul nostru , totul este cu putinta. Si oricand,fiecare dintre voi, poate spune.."Cand mi-e dor de tine,bucurie,te gasesc mereu in sufletul meu!!Bine te-am regasit,viata!!"!!!__EU

A moment you will always remember,..it is your day from your life,full of happiness!!Enjoy!

Ce frumosss!!!

Gata zacusca??
Sasha_Criss
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:09
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-21 14:09:45
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 14:07:14

Ce frumosss!!!

Gata zacusca??

Daaaaaaaaaaaaaa,draga mea,am terminat-o aseara,este adevarat,insa,am fost ajutata de mezina mea,am pus-o in borcane,am fiert-o la "bain-marie",dupa care, am acoperit borcanasele cu paturi,lasandu-le sa se raceasca pana dimineata!!!Azi am pus borcanele in dulapul din balcon!!! Astept fiicele mari,sa vina sa isi ia portia de borcane cu zacusca!!! Multumesc!
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:13
Eu sunt in dezbateri legate de viitor..inca nu m-am decis concret ce facultate sa urmez, cand eram mai mica voiam medicina dar acum m-am razgandit avand in vedere soarta medicilor din romania. Momentan ma gandesc la ase, automatica sau matematica-informatica..dar inca nu stiu sigur care dintre ele.
Cateva sfaturi de la cei care cunosc aceste domenii??
Sasha_Criss
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:14
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-21 14:14:57Eu sunt in dezbateri legate de viitor..inca nu m-am decis concret ce facultate sa urmez, cand eram mai mica voiam medicina dar acum m-am razgandit avand in vedere soarta medicilor din romania. Momentan ma gandesc la ase, automatica sau matematica-informatica..dar inca nu stiu sigur care dintre ele.

ASE??Depinde de ce facultate alegi!!As opta pentru Cibernetica!!

POLITEHNICA????Prefer "AUTOMATOCA",cu toate ca este o facultate foarte grea,daca crezi ca te aranjeaza,o poti urma!!!
MATEMATICA-INFORMATICA??In cadrul carei Universitati????Informatician??Hmmmmmm,crezi ca iti va placea?????
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:19
My heart belongs to you...!!

http://www.youtube.com/watch?v=8BAirBkqZs0&index=4&list=PLOy9ViWaDzbEbJrXItpfhm9sNM-2WdJhE
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:22
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 14:19:14
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-21 14:14:57Eu sunt in dezbateri legate de viitor..inca nu m-am decis concret ce facultate sa urmez, cand eram mai mica voiam medicina dar acum m-am razgandit avand in vedere soarta medicilor din romania. Momentan ma gandesc la ase, automatica sau matematica-informatica..dar inca nu stiu sigur care dintre ele.

POLITEHNICA????Prefer "AUTOMATOCA",cu toate ca este o facultate foarte grea,daca crezi ca te aranjeaza,o poti urma!!!
MATEMATICA-INFORMATICA??In cadrul carei Universitati????Informatician??Hmmmmmm,crezi ca iti va placea?????

As vrea sa raman in craiova..
Am auzit ca multi se retrag de la automatica deoarece este foarte grea, din motivul asta ma indoiesc ca o sa-mi placa acolo..la ase ma gandeam la finante si banci, sau marketing.dar nu stiu daca se gaseste usor loc de munca dupa absolvire? Mate-info, cel mai probabil dupa absolvire se poate deveni profesor de mate sau contabil
Sasha_Criss
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:24
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-21 14:24:34

Am auzit ca multi se retrag de la automatica deoarece este foarte grea, din motivul asta ma indoiesc ca o sa-mi placa acolo..la ase ma gandeam la finante si banci, sau marketing.dar nu stiu daca se gaseste usor loc de munca dupa absolvire? Mate-info, cel mai probabil dupa absolvire se poate deveni profesor de mate sau contabil

Criss,daca este sa privim pragmatic realitatea ,nicio facultate absolvita nu mai prezinta siguranta unui viitor loc de munca,la noi in tara,la aceasta stare de lucruri a ajuns Romania!!!Cati licentiati nu au loc de munca si cati absolventi universitari lucreaza in cu totul alte domenii de activitate pentru ca nu isi gasesc un jo in domeniul pentru care s-au pregatit???Foarte multi!!!

Banci vor exista intotdeauna in societatea moderna,dar si aici sunt probleme,cel putin,in Bucuresti s-a micsorat numarul locurilor de munca din domeniul bancar!!Ce iti place???Catre ce domeniu simti ca ai avea inclinatii???Cu "Marketing-ul" nu faci mare lucru,ti-o spun cat se poate de sincer,cu toate ca piata publicitara in afaceri este in ascensiune!!!Cadru didactic?????Ma indoiesc,se cunoaste starea sistemului de invatamant din tara noastra!!! Universitatile existente in Craiova ce solutii ,alternative prezinta celor interesati????

Personal,as ramane cu optiunea "AUTOMATICA",este greu,dar frumos!!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:38
If I ever get over you...!!

http://www.youtube.com/watch?v=oqe7cfimTyw&list=PLOy9ViWaDzbEbJrXItpfhm9sNM-2WdJhE&index=9
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:40
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 14:38:19

Criss,daca este sa privim pragmatic realitatea ,nicio facultate absolvita nu mai prezinta siguranta unui viitor loc de munca,la noi in tara,la aceasta stare de lucruri a ajuns Romania!!!Cati licentiati nu au loc de munca si cati absolventi universitari lucreaza in cu totul alte domenii de activitate pentru ca nu isi gasesc un jo in domeniul pentru care s-au pregatit???Foarte multi!!!

Banci vor exista intotdeauna in societatea moderna,dar si aici sunt probleme,cel putin,in Bucuresti s-a micsorat numarul locurilor de munca din domeniul bancar!!Ce iti place???Catre ce domeniu simti ca ai avea inclinatii???Cu "Marketing-ul" nu faci mare lucru,ti-o spun cat se poate de sincer,cu toate ca piata publicitara in afaceri este in ascensiune!!!Cadru didactic?????Ma indoiesc,se cunoaste starea sistemului de invatamant din tara noastra!!! Universitatile existente in Craiova ce solutii ,alternative prezinta celor interesati????

Universitatile promit multe viitorilor studenti, ca sa atraga cat mai multi detinatori de fonduri...cu siguranta voi face o facultate la buget...se promit burse si locuri de muna celor mai buni studenti dar la final totul ramane doar o promisiune...sunt putin dezorientata ..parintii mei nici nu sunt afacerisiti, daca aveau afaceri stateam linistita..tata a absolvit facultatea de stiinte economice( asa se spunea pe vremea aceea) si a fost inginer toata viata, acum a dat faliment acea firma si asteapta sa iese la pensie, iar mama a fost contabila, acum este la pensie...eu mai am o sora de 30 de ani casatorita care are o fetita si lucreaza ca asistenta medicala.. Am nevoie de un job stabil si sunt dispusa sa termin o facultate la buget, mi-as dori din ttot sufletul sa reusesc, dar...
Mi-ar placea sa lucrez in publicitate, $@dar nu prea stiu ce presupune aceasta meserie...si mi-as gasi foarte greu loc de munca. La o banca, iarasi ar fi greu de gasit un loc

..chiar si in bucuresti as pleca daca as avea vreo siguranta ca imi va fi bine acolo
Sasha_Criss
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:56
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 13:45:30

http://www.youtube.com/watch?v=92SIK4O2UD0 [/quote]..mersi mult,,,
NEGRUTTTT
Postat pe 21 Septembrie 2014 15:01
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-21 14:56:06
Universitatile promit multe viitorilor studenti, ca sa atraga cat mai multi detinatori de fonduri...cu siguranta voi face o facultate la buget...se promit burse si locuri de muna celor mai buni studenti dar la final totul ramane doar o promisiune...sunt putin dezorientata ..parintii mei nici nu sunt afacerisiti, daca aveau afaceri stateam linistita..tata a absolvit facultatea de stiinte economice( asa se spunea pe vremea aceea) si a fost inginer toata viata, acum a dat faliment acea firma si asteapta sa iese la pensie, iar mama a fost contabila, acum este la pensie...eu mai am o sora de 30 de ani casatorita care are o fetita si lucreaza ca asistenta medicala.. Am nevoie de un job stabil si sunt dispusa sa termin o facultate la buget, mi-as dori din ttot sufletul sa reusesc, dar...
Mi-ar placea sa lucrez in publicitate, $@dar nu prea stiu ce presupune aceasta meserie...si mi-as gasi foarte greu loc de munca. La o banca, iarasi ar fi greu de gasit un loc

..chiar si in bucuresti as pleca daca as avea vreo siguranta ca imi va fi bine acolo

Ce siguranta vrei sa ai??Nimeni si nimic nu iti va da acea siguranta,decat propria capacitate de a studia si putin noroc in viata!!!Nimic nu se obtine fara munca asidua si modestie personala,nimeni nu va veni sa iti ofere ceva gratis,sa nu te astepti la reactii surprinzatoare din partea Universitatilor sau a oamenilor!!

In ciuda tuturor vicisitudinilor,capitala prezinta alte oportunitati,dar nu trebuie sa te imbeti cu apa rece,problemele sunt la nivel inalt,de aici decurgand neajunsurile existente pe piata locurilor de munca!!!

Draga mea,traditia, conform careia copiii trebuie sa urmeze carierele parintilor a devenit demodata,nu mai este valabila,deci,mergi acolo unde crezi ca vei face fata studiului intens,caci,nicio facultate nu este usoara!!!Eu am terminat una dintre facultatile Politehnicii bucurestene,dar lucrez in alt domeniu,ma deranjeaza foarte mult acest lucru,caci am urmat o facultate frumoasa,dar situatia s-a prezentat in asa masura,incat a trebuit sa ma reprofilez,nimic nu este sigur si stabil in Romania,decat efortul personal!!!

Iti place domeniul publicitar,foarte bine,inscrie-te la Marketing in cadrul ASE-ului,unde vei invata ce inseamna,cum se practica si ce arie de interes prezinta,nimic nu este clar la inceputul facultatii!!!Deocamdata,invata pentru anul scolar,care a inceput,pentru examenul de Bacalaureat ,si vei vedea,in timp,spre ce domeniu te indreapta inima!!!!Este important sa iti placa ceea ce va urma sa faci!!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 15:26
De la: Sasha_Criss, la data 2014-09-21 14:56:06
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 14:38:19

te ajut eu
kudika_950728
Postat pe 21 Septembrie 2014 15:26
De la: kudika_956391, la data 2014-09-21 15:01:57
De la: kudika_15804, la data 2014-09-21 13:45:30

http://www.youtube.com/watch?v=92SIK4O2UD0
..mersi mult,,, [/quote]

Cu placere,Roxy!!!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 15:27
Sunt mai multe moduri in care putem spune "Te iubesc",trebuie doar sa stim sa citim printre randuri!!Acolo unde regasim grija,se afla iubirea!!Acolo unde intalnim respectul,iubirea este prezenta!!Acolo unde ne intalnim cu afectiunea,tandretea,mangaierea,sarutul pur,acolo este,cu siguranta ,iubirea!!!Sa nu va temeti sa spuneti fiintei dragi ..."TE IUBESC"!!!___EU

And I love you so.
The people ask me how,
How I've lived till now.
I tell them I don't know.

I guess they understand
How lonely life has been.
But life began again
The day you took my hand.

And, yes, I know how lonely life can be.
The shadows follow me, and the night won't set me free.
But I don't let the evening get me down
Now that you're around me.

And you love me, too.
Your thoughts are just for me;
You set my spirit free.
I'm happy that you do.

The book of life is brief
And once a page is read,
All but love is dead.
That is my belief.

And, yes, I know how loveless life can be.
The shadows follow me, and the night won't set me free.
But I don't let the evening bring me down
Now that you're around me.

And I love you so.
The people ask me how,
How I've lived till now.
I tell them, "i don't know"!!!

And I love you so much,babe,my life...!!!!How???I do not know how,but ...I love you so...!!!!!

Blessed afternoon to all!!!

http://www.youtube.com/watch?v=YzoxFVWkgjw
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 15:39
am nimerit la fix, cand e legat de scoala sunt cea mai buna ls sfaturi, invatati cat mai bine puteti, rezultatele bune si activitatile extrascolare te pot scoate in evidenta la un viitor interwiu de angajare, este bine sa termini o fac de stat si sa participi la toate sesiunile organizate de facultate, nu se stie niciodata, ai sanasa sa cunosti oameni noi, oportunitati de a face intershipuri si chiar de a pleca in afara cu o bursa. Asa ca invatati, rezultatele bune te duc sus, chiar f sus si vorbesc din experienta
yumy
Postat pe 21 Septembrie 2014 16:54
De la: yumy, la data 2014-09-21 16:54:41am nimerit la fix, cand e legat de scoala sunt cea mai buna ls sfaturi, invatati cat mai bine puteti, rezultatele bune si activitatile extrascolare te pot scoate in evidenta la un viitor interwiu de angajare, este bine sa termini o fac de stat si sa participi la toate sesiunile organizate de facultate, nu se stie niciodata, ai sanasa sa cunosti oameni noi, oportunitati de a face intershipuri si chiar de a pleca in afara cu o bursa. Asa ca invatati, rezultatele bune te duc sus, chiar f sus si vorbesc din experienta

SUNT DE ACORD CU TINE,IN TOTALITATE,YUMY!!!! Asa este,dar,din pacate,multi tineri nu vor sa inteleaga aceste sfaturi!!! Buna ziua,spre seara,Yumy!!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2014 16:57
curcubeule nu e bine sa amestecam pe pagina asta dragostea cu invatatul azi ce ai mai bucatarit? a lasat roticel ceva si pt mn?
yumy
Postat pe 21 Septembrie 2014 16:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CEL MAI NOU MESAJ 6 De la: inna_1688 12 Iunie 2009 23:37
buna 3 De la: miss_darine 10 Mai 2010 08:51
http://www.gandul.info/magazin/mai-ai-curaj-sa-bei-bere-dupa-ce-citesti-asta-ingredientul-care-nu-apare-pe-eticheta-9459670 7 De la: Broscaru 4 Aprilie 2012 00:18
Designul dormitorului 2 De la: super_barbat_xxx 28 Iunie 2009 14:07
sa cred? ! ? 12 De la: alina_luminita 20 Iunie 2009 16:52