Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

http://www.youtube.com/watch?v=Qxx_jmnyYWA
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 12:13
De la: Rotty_, la data 2014-11-24 07:45:30Bun gasit intr-o dimineata de Noiembrie veritabil...

http://img30.dreamies.de/img/332/b/bodn07ksqn2.gif

Bella Cafea ?

http://s1.1zoom.me/big0/145/391578-blackangel.jpg

Am incercat sa pun una mai mare , da` o dat pe langa monitor.
'neata doamnelor de la mine si de la mine la ora 12, buna sa va fie inima si viata , soarele sa va straluceasca in priviri, multa caldura sa daruiti celor dragi , facem miscare si astazi pentru intretinere!
ROTTY am citit un prospect si direct la tine m-am gandit ca te-ar putea ajuta ... cu drag si cu prietenie de la mine , SPER SA TE AJUTE , M-AM GANDIT LA PROBLEMELE CU SPONDILOZA SI LA CELE CU GASTRITA...
http://vegis.ro/msm-750mg-metilsulfonilmetan-90cps-SEC022--p519764.html Tu decizi de iti folosestela ceva ! o zi excelenta tuturor !
kudika_956659
Postat pe 24 Noiembrie 2014 12:34
De la: kudika_956659, la data 2014-11-24 12:34:14happy0009:
'neata doamnelor de la mine si de la mine la ora 12, buna sa va fie inima si viata , soarele sa va straluceasca in priviri, multa caldura sa daruiti celor dragi , facem miscare si astazi pentru intretinere!
ROTTY am citit un prospect si direct la tine m-am gandit ca te-ar putea ajuta ... cu drag si cu prietenie de la mine , SPER SA TE AJUTE , M-AM GANDIT LA PROBLEMELE CU SPONDILOZA SI LA CELE CU GASTRITA...
http://vegis.ro/msm-750mg-metilsulfonilmetan-90cps-SEC022--p519764.html Tu decizi de iti folosestela ceva ! o zi excelenta tuturor ![/quote]

Iti multumesc pentru frumoasa urare,Gabriela,asemenea!!!Buna amiaza!!
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 12:36
De la: kudika_15804, la data 2014-11-24 12:13:41http://www.youtube.com/watch?v=Qxx_jmnyYWA

buna dragalaso , o zi excelenta sa ai .... http://www.youtube.com/watch?v=wt5Zsgsbmp4
kudika_956659
Postat pe 24 Noiembrie 2014 12:40
De la: kudika_956659, la data 2014-11-24 12:40:54
De la: kudika_15804, la data 2014-11-24 12:13:41http://www.youtube.com/watch?v=Qxx_jmnyYWA

buna dragalaso , o zi excelenta sa ai .... http://www.youtube.com/watch?v=wt5Zsgsbmp4

http://www.youtube.com/watch?v=KX9w19fRjxM
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 12:48
De la: kudika_950728, la data 2014-11-24 10:08:36
De la: kudika_15804, la data 2014-11-24 06:57:31"Atunci cand te trezesti dimineata, gandeste-te ce pretios privilegiu inseamna sa fii in viata- sa respiri, sa gandesti, sa te bucuri, sa iubesti."___Marcus Aurelius

"Nu te supara si nu te lasa prins in capcana unor lucruri sau oameni ce nu se pot schimba.
In loc de a face asta, focalizeaza-te pe ce poti schimba.Lucrurile care iti pot imbunatati viata.
Meriti sa fii fericit!!"

Buna dimineata,doamnelor si domnilor,o saptamana exemplara ,traiti-o in pace si iubire ,iar ziua de astazi sa fie o binecuvantare pentru fiecare dintre voi!!! Incepeti saptamana bucurosi,lasati rautatile,caci acestea va vor putrezi sufletul!!!Pace sa fie peste tot in lume!!

On____Citesc postarile de dupa retragerea mea de pe site,sincer,ma cuprinde o compasiune fara margini,nu pot simti decat mila fata de oamenii aflati intr-o crunta suferinta psihica,pacat,rolul oamenilor este altul,nu cel afisat in acest spatiu!! Dar ,voi merge mai departe,cu zambet si toleranta fata de cei suferinzi!!

Pentru acesta dimineata ,tot binele din lume!!SA fiti iubiti la inceput de saptamana si toata viata voastra!!!

http://www.youtube.com/watch?v=p4NPB49yT8E

iata,, doamna compasiune,,cei suferinzi,,
vreti sa nu mai comentez ce face aceasta femeie si cum le vb altora crede ti ca se va opri vreodata? dc crede ti ca si a scris acum sunt eu,,orgoliul ei nu o mai lasa sa mai vada nimic nici cand greseste nu mai poate sa recunoasca ar insemna sa si ia jucariile sa plece,,,de multe ori nici eu nu vreau sa i mai zic nimic ca stiu ca i amestec gandurile,dar daca o las precum o lasa ti voi crede ti ma ca se agraveaza

NU ESTE TREABA TA SA CENZUREZI CE SCRIE CINEVA PE FORUM , TI-AI SPUS PAREREA -AJUNGE !!!! PUR SI SIMPLU AGRESEZI PRIN ATITUDINEA GROSOLANA !
OCOLESTE SI SCRIE UNDE ESTI BINE PRIMIT , AICI NU SE BUCURA NIMENI CAND ITI CITESTE COMENTARIILE SI NE-AM CAM SATURAT ...NU E GREU SA TE RAPORTAM DAR POATE INTELEGI OMENESTE ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
CHIAR NU VEZI CA NU AI NICI UN MESAJ DE TRANSMIS DECAT ACELEASI IDEI PUTINE SI FIXE !
DISCUTA CU UN PSIHOLOG POATE TE AJUTA SA SCAPI DE OBSESII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kudika_956659
Postat pe 24 Noiembrie 2014 12:48
De la: kudika_956659, la data 2014-11-24 12:48:55
De la: kudika_15804, la data 2014-11-24 06:57:31"Atunci cand te trezesti dimineata, gandeste-te ce pretios privilegiu inseamna sa fii in viata- sa respiri, sa gandesti, sa te bucuri, sa iubesti."___Marcus Aurelius

"Nu te supara si nu te lasa prins in capcana unor lucruri sau oameni ce nu se pot schimba.
In loc de a face asta, focalizeaza-te pe ce poti schimba.Lucrurile care iti pot imbunatati viata.
Meriti sa fii fericit!!"

Buna dimineata,doamnelor si domnilor,o saptamana exemplara ,traiti-o in pace si iubire ,iar ziua de astazi sa fie o binecuvantare pentru fiecare dintre voi!!! Incepeti saptamana bucurosi,lasati rautatile,caci acestea va vor putrezi sufletul!!!Pace sa fie peste tot in lume!!

On____Citesc postarile de dupa retragerea mea de pe site,sincer,ma cuprinde o compasiune fara margini,nu pot simti decat mila fata de oamenii aflati intr-o crunta suferinta psihica,pacat,rolul oamenilor este altul,nu cel afisat in acest spatiu!! Dar ,voi merge mai departe,cu zambet si toleranta fata de cei suferinzi!!

Pentru acesta dimineata ,tot binele din lume!!SA fiti iubiti la inceput de saptamana si toata viata voastra!!!

vreti sa nu mai comentez ce face aceasta femeie si cum le vb altora crede ti ca se va opri vreodata? dc crede ti ca si a scris acum sunt eu,,orgoliul ei nu o mai lasa sa mai vada nimic nici cand greseste nu mai poate sa recunoasca ar insemna sa si ia jucariile sa plece,,,de multe ori nici eu nu vreau sa i mai zic nimic ca stiu ca i amestec gandurile,dar daca o las precum o lasa ti voi crede ti ma ca se agraveaza

NU ESTE TREABA TA SA CENZUREZI CE SCRIE CINEVA PE FORUM , TI-AI SPUS PAREREA -AJUNGE !!!! PUR SI SIMPLU AGRESEZI PRIN ATITUDINEA GROSOLANA !
OCOLESTE SI SCRIE UNDE ESTI BINE PRIMIT , AICI NU SE BUCURA NIMENI CAND ITI CITESTE COMENTARIILE SI NE-AM CAM SATURAT ...NU E GREU SA TE RAPORTAM DAR POATE INTELEGI OMENESTE ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
CHIAR NU VEZI CA NU AI NICI UN MESAJ DE TRANSMIS DECAT ACELEASI IDEI PUTINE SI FIXE !
DISCUTA CU UN PSIHOLOG POATE TE AJUTA SA SCAPI DE OBSESII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

te a tradus bn

ba da e treaba mea nu sa cenzurez ci sa atenrionez cand cineva invata copii la prostii si ar trebui sa fi a fiecaruia dintre voi
prin atitudinea grosolana agreseaza ea nu eu ca daca sar oprii pe mn nu mai mai auzii

nu ma astept sa fiu bn primit nu spun cuvinte cu fundita pentru ca nu s un prefacut ca altii

ar trebui sa o raportezi pe ea si pe tn cand invatati copii la prostii si le dati ,,tratamente,,din imaginatia voastra ,sau cand injura cea care o aperi nu pe mn

am multe mesaje de transmis si daca rasfoiesti forumul ai sa le gasesti,nu sa vorbesc toata ziua de iubire si sa ma comport cand vn vorba sa arat ca habar n am ce i aia
eu zic sa discuti tu cu un duhovnc
kudika_950728
Postat pe 24 Noiembrie 2014 13:04

Meriti sa fii fericit!!"

de atatia ani, putini sunt cei care-l mai baga in seama. omul asta nu are de lucru si face exact ca badea cu basescu.
este si o vorba care i se potriveste: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
kidd_o
Postat pe 24 Noiembrie 2014 13:11

Gabriela,te rog,nu cobori la nivelul acestui user,mi-am permis sa intru pe comentariul tau intrucat eu sunt vizata de acest individ!!Personal,am respectat si voi respecta politica de functionare a acestui site,este singura procedura disbonibila si corecta a oricarui om de bun simt,raspunzand postarilor acestui user,nu faci decat sa ajungi la nivelul lui,ceea ce,in cazul tau,nu este admisibil,pentru ca esti o doamna ,si cu asta am spus totul!!!!

Referitor la toate postarile mele,cine nu este de acord cu ele are o singura cale de solutionare a problemei ,si anume aceea de a scrie Administratorilor acestui site,si domniile lor,in urma analizei ,facuta asupra a tot ceea ce postez pe acest site,pot sterge acele postari,care deranjeaza userii si le lezeaza demnitatea si intimitatea personala sau care au determinat deteriorarea imaginii site-ului "KUDIKA",DAR CU O SINGURA CONDITIE INSA,STERGEREA postarilor sa fie motivata si justificata prin probe clare si evidente!!Chiar insist sa se clarifice aceasta situatie neplacuta,intrucat nu cred ca o astfel de atmosfera,creata de astfel de useri, este proprie acestui site de socializare!!!In rest,nu am ce sa comentez,imi voi pastra conduita obisnuita atat timp cat voi fi activa pe acest site,si departe de mine gandul sa ma autoelimin din acest spatiu virtual!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 13:13
De la: kudika_15804, la data 2014-11-24 12:09:57
De la: kudika_956391, la data 2014-11-24 12:03:55bine v-am gasit

Roxyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,buan ziua,draga mea,bine ai revenitttttttttttttt!!Ce faci,esti bine????
...sunt bine am fost in spital...
NEGRUTTTT
Postat pe 24 Noiembrie 2014 13:17
De la: kudika_956391, la data 2014-11-24 13:17:55

Roxyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,buan ziua,draga mea,bine ai revenitttttttttttttt!!Ce faci,esti bine????

Poftim????Cum te simti,ce ai patit,imi poti spune aici despre ce este vorba sau o poti face in privat??? Regret ,dar,indiferent despre ce ar fi vorba,iti doresc insanatosire grabnica!! Nu cumva din cauza acelei raceli tratata necorespunzator????
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 13:21
De la: kidd_o, la data 2014-11-24 13:11:22

Meriti sa fii fericit!!"

de atatia ani, putini sunt cei care-l mai baga in seama. omul asta nu are de lucru si face exact ca badea cu basescu.
este si o vorba care i se potriveste: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

nu trebui ma sa ma bagi pe mn in seama ca nu de aia sunt eu aici ,,iar comparatia probabil te caracterizeaza

nu ma bag in sema unii din motivul care o faci si tu,nu va place adevarul, iar cand va argumentez spusele mele va dati seama ca nu aveti replica si gresiti,,doar ca va este greu sa recunoaste ti
kudika_950728
Postat pe 24 Noiembrie 2014 13:22
De la: kudika_950728, la data 2014-11-24 13:22:59
De la: kidd_o, la data 2014-11-24 13:11:22

Meriti sa fii fericit!!"

nu trebui ma sa ma bagi pe mn in seama ca nu de aia sunt eu aici ,,iar comparatia probabil te caracterizeaza

nu ma bag in sema unii din motivul care o faci si tu,nu va place adevarul, iar cand va argumentez spusele mele va dati seama ca nu aveti replica si gresiti,,doar ca va este greu sa recunoaste ti

daca ti-ai vedea de treaba ta si ai lucra ceva in loc sa pierzi vremea tinandu-le lumanarea altora, ai avea mai mult de castigat; asa ca iti scriu ceva ce le scriI si tu altora: TERMINA CU PROSTIILE !
kidd_o
Postat pe 24 Noiembrie 2014 13:28
De la: kudika_15804, la data 2014-11-24 13:13:08

Gabriela,te rog,nu cobori la nivelul acestui user,mi-am permis sa intru pe comentariul tau intrucat eu sunt vizata de acest individ!!Personal,am respectat si voi respecta politica de functionare a acestui site,este singura procedura disbonibila si corecta a oricarui om de bun simt,raspunzand postarilor acestui user,nu faci decat sa ajungi la nivelul lui,ceea ce,in cazul tau,nu este admisibil,pentru ca esti o doamna ,si cu asta am spus totul!!!!

Referitor la toate postarile mele,cine nu este de acord cu ele are o singura cale de solutionare a problemei ,si anume aceea de a scrie Administratorilor acestui site,si domniile lor,in urma analizei ,facuta asupra a tot ceea ce postez pe acest site,pot sterge acele postari,care deranjeaza userii si le lezeaza demnitatea si intimitatea personala sau care au determinat deteriorarea imaginii site-ului "KUDIKA",DAR CU O SINGURA CONDITIE INSA,STERGEREA postarilor sa fie motivata si justificata prin probe clare si evidente!!Chiar insist sa se clarifice aceasta situatie neplacuta,intrucat nu cred ca o astfel de atmosfera,creata de astfel de useri, este proprie acestui site de socializare!!!In rest,nu am ce sa comentez,imi voi pastra conduita obisnuita atat timp cat voi fi activa pe acest site,si departe de mine gandul sa ma autoelimin din acest spatiu virtual!!!

exact cum am zis mai bn te autoelimini decat sa renunti a mai invata lumea la prostii

iar acest lucru va continua sa se intample cu orice fel de analiza pentru ca ,ca sa te schimbi iti trebui o noua invatatura
iar eu niciodata nu o sa fac ce faci tu cu turnatoria ca nu ma priveste kudika cum nici pe ea nu o priveste de mn ci doar de a castiga bani
nu trebui sa ti faca nimeni analiza ,fati singura innainte de a invata copii la prostii
si nu mai spune altora sa nu mai vb cu acest user sau individ,zi ti singura curcubeu sa nu mai fi rasista misandrina si alte cuvinte care nu reprezinta nicidecum o,,,,doamna,,cum vrei sa i zici gabrielei iar cu ,cuvinte cu fundita
kudika_950728
Postat pe 24 Noiembrie 2014 13:33
De la: kudika_950728, la data 2014-11-24 13:38:06

daca ti-ai vedea de treaba ta si ai lucra ceva in loc sa pierzi vremea tinandu-le lumanarea altora, ai avea mai mult de castigat; asa ca iti scriu ceva ce le scriI si tu altora: TERMINA CU PROSTIILE !

daca ti ai vedea de treaba ta si nu te ar interesa ce fac eu cum nici pe mn nu ma intereseaza ce faci tu ,poate nu te ai arde de la lumanare
vezi ti de prostiile tale rasiste tu invata sa fi om la urma vb cu mn[/quote]

fa bine mergi si lucreaza ceva ! fa ceva util in loc sa stai toata ziua pe un forum si sa critici ca o baba.
kidd_o
Postat pe 24 Noiembrie 2014 13:43
De la: kudika_15804, la data 2014-11-24 13:21:55
De la: kudika_956391, la data 2014-11-24 13:17:55

Poftim????Cum te simti,ce ai patit,imi poti spune aici despre ce este vorba sau o poti face in privat??? Regret ,dar,indiferent despre ce ar fi vorba,iti doresc insanatosire grabnica!! Nu cumva din cauza acelei raceli tratata necorespunzator????
...multumesc
NEGRUTTTT
Postat pe 24 Noiembrie 2014 15:24
[quote name='kudika_956391' date='2014-11-24 15:24:59'[/quote]...multumesc [/quote]

Pentru putin,Roxy,ai grija de starea ta sanatate!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 15:27
"Nu-ntelegi ca merita sa traiesti pentru ca vezi cum cad frunzele si apoi cum cresc mugurii, pentru o zi in care e soare, pentru alta in care
ploua?"__Cella Serghi

Viata noastra este tributul dat in schimbul unei Iubiri fara masura!!!Viata nu cere recompense sau plati in diverse moduri,ci este categorica in a ne impune prezentarea respectului fata de ceea ce ne ofera zilnic!!Trebuie sa ne asumam orice responsabilitate privind trairea ei,ca ne convine sau nu!!Traiti,asigurandu-va existenta prin disponibilitate si demnitate!!__EU

The life is beautiful,live it!!

http://www.youtube.com/watch?v=LA3QteQ4pU0
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 16:25
"Pe ruinele zilei imi asez gandurile ostenite... de-as mai sti sa te definesc si sa-ti inteleg sensurile... de-as mai avea puterea sa privesc spre locul unde erai, sa-ti sterg conturul de praf si sa reimprospatez culorile cu care-mi zambeai si cu care imi lacrimai pe tampla dreapta!Si dintr-un apus as vrea sa-ti mai simt rasuflarea calda... din zapezi absurde as vrea sa-mi mai apari primavara duios, datator de viata vesnica... o, de-as mai avea curaj sa port aripile de inger macar o zi... as mai visa pret de-o nemurire la zborul perfect din care n-as mai cadea niciodata!!"

Buna seara si bine v-am regasit,doamnelor si domnilor,au sosit temeraturile coborate,care ingheata orice suflare,lasand frigul sa ne colinde fara intrerupere!!!Dar nu doresc ca ceva din toate acestea sa va stinghreasca sufletul,si,drept urmare,va doresc sa va bucurati de aceasta seara,alaturi de cei dragi si in caldura caminelor voastre!!!Seara frumoasa tuturor!!!

On___Ce mai pot spune????? Poate..."Tot inainte"!!!!

Pentru aceasta seara,sa fiti iubiti!!!

Playing with waves!!

http://www.youtube.com/watch?v=6xRsYFg4wOc
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 18:13
O seara frumoasa,dragilor,relaxati-va in bucuria inimii!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rTLCli5Rj7o
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 18:19
ca sa ti se poata inima bucuraa
kudika_976884
Postat pe 24 Noiembrie 2014 18:31
�Adevarata liniste sufleteasca binecuvanteaza si lumineaza pe acela care a invins cei doi demoni ai egoului: teama si dorinta. " ___Buddha

Dragilor,cu totii avem dorinte care mai de care mai frumoase si tentante,si tuturor ne este teama de neprevazut,de orice este nou si inedit,care ne incita si ne provoaca la o activitate dinamica corespunzatoare!!!Ce este important este sa stim sa acordam timp,atat dorintelor ,spre realizarea lor,cat si noului,care intervine in viata noastra!!Timpul este un magician,care poate transforma totul in dorinte implinite si in victoria asupra a tot ce ne supune unor noi incercari!!!Fie ca toti sa va impliniti dorintele si sa cunoasteti adevarate izbande in descoperirea noului si aducerea lui in traiul zilnic!!!__EU

Pentru voi,o seara pe masura sperantelor voastre!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RnU-tfEaStw&index=27&list=RDrF

kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 18:32
http://www.youtube.com/watch?v=iN--RBC---o
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 18:37
Seara buna ! Prin ce metode matematice se transforma 28 in 84 ?
Rotty_
Postat pe 24 Noiembrie 2014 18:44
De la: Rotty_, la data 2014-11-24 18:44:14Seara buna ! Prin ce metode matematice se transforma 28 in 84 ?

Buna seara ,Rotty!!Este un exercitiu de perspicacitate????
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 18:55
buna seara rotii draga mea
este un exercitiu sa vad daca mi sunt ascultate sifoanele ca mie nu mi place sa ma opresc din ce fac
kudika_976884
Postat pe 24 Noiembrie 2014 18:58
Adica sifonesti 28 ? Pardon...84 (rutina , bat-o vina... )

Seara buna Bella.
Rotty_
Postat pe 24 Noiembrie 2014 19:03
De la: Rotty_, la data 2014-11-24 18:44:14Seara buna ! Prin ce metode matematice se transforma 28 in 84 ?

(28 x 2) + 28= 84
kudika_15804
Postat pe 24 Noiembrie 2014 19:05
De la: kudika_15804, la data 2014-11-24 19:05:15

(28 x 2) + 28= 84

Pupe-o Rotty de "matematiciana"

Rotty_
Postat pe 24 Noiembrie 2014 19:11
De la: Rotty_, la data 2014-11-24 19:03:23 Adica sifonesti 28 ? Pardon...84 (rutina , bat-o vina... )

Seara buna Bella.

da eu ca sa poti dormi bn
kudika_976884
Postat pe 24 Noiembrie 2014 19:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PT CONSTANTENI....Care stie ce se construieste pe Traian? 31 De la: dana21m2004 19 August 2009 23:05
RASPUNDE CORECT LA INTREBAREA: CATI NEURONI SPARTI ARE FRANCISKA_VIORICA_KOKESHI IN BOSTAN SI POTI CASTIGA UN SUPER GLUE 1 De la: kudika_11243 5 Iulie 2012 15:23
SPRE LONDRA VIA AEREO!!! 9 De la: arina_rbk 22 Octombrie 2008 14:01
Cu ce trebuie sa dai pe parul pubian ca sa creasca mai repede,mai stufos,mai blanos si mai manos ? 18 De la: kudika_22593 23 Februarie 2014 09:39
Cine m-a facut sa zambesc astazi... 33 De la: cotyca 11 Mai 2010 08:17