Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

Bella ! Am venit ! Sunt frumos bandajata si in concediu medical.
Rotty_
Postat pe 25 Noiembrie 2014 14:15
De la: Rotty_, la data 2014-11-25 14:15:54Bella ! Am venit ! Sunt frumos bandajata si in concediu medical.

Ti-am spus ca s-ar putea sa fie nevoie de un bandaj!!! Bine ai revenit,ce ti-a recomandat medicul,in afara de repaus al mainii cu probleme????
kudika_15804
Postat pe 25 Noiembrie 2014 14:17
Arnica globule si ibubrofen.Si cat mai putina miscare a mainii. Offf...
Rotty_
Postat pe 25 Noiembrie 2014 14:20
De la: Rotty_, la data 2014-11-25 14:20:56Arnica globule si ibubrofen.Si cat mai putina miscare a mainii. Offf...

Deci,ne vom intelege prin semne!!! Bine ca esti dreptace!!! Sa nu iei "Ibuprofen" pe stomacelul gol!!! Raul a fost,deja,facut,va trebui sa stai cumintica cu manuta respectiva!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Noiembrie 2014 14:25
O sa am grija Bella. Ma duc acum sa vorbesc putin cu fiul meu.
Rotty_
Postat pe 25 Noiembrie 2014 14:40
De la: Rotty_, la data 2014-11-25 14:40:01O sa am grija Bella. Ma duc acum sa vorbesc putin cu fiul meu.

Fa-ti treburile linistita,nu iti face probleme,caci am de lucru si nu pot vorbi mult aici!!! Salutari fiului tau,sa-mi spui ca este bine,da????? Vorbim...!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Noiembrie 2014 14:44
De la: kudika_15804, la data 2014-11-25 14:17:59
De la: Rotty_, la data 2014-11-25 14:15:54Bella ! Am venit ! Sunt frumos bandajata si in concediu medical.

Ti-am spus ca s-ar putea sa fie nevoie de un bandaj!!! Bine ai revenit,ce ti-a recomandat medicul,in afara de repaus al mainii cu probleme????

ti am spus ca e boala venerica,,ai grija draga mea si nu lua ce ti a dat medicul ia ce ti dau eu femeia cu,comportament de mahala
cica ce ti a recomandat si ti am spus ca ai nevoie de bandaj fariseism de fatuca rasista,,,am treaba multa,de aia aberez zilnic de iubire nestiind ce i aia
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 15:04
mai spune ti mi ce aveti dragelelor sa mi pot dezvolta falsitatea si fatarnicia
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 15:06
"Ceea ce g�nde�ti d� via�� unor vorbe nerostite,
Ceea ce-�i dore�ti se afl� printre lucrurile nedorite,
Ceea ce-ai pierdut sunt darurile vie�ii netr�ite,
Ceea ce te-a durut e rana unor inimi neiubite.

Ceea ce nu �tii e ascuns �n taina viselor neamintite,
Ceea ce vei fi e consecin�a experien�elor tr�ite,
Ceea ce te-opre�te sunt promisiuni ne�mplinite,
Ceea ce te ocole�te sunt doar c�r�ri nepotrivite.

Ceea ce iube�ti va na�te sentimente �mp�rt�ite,
Ceea ce d�ruie�ti veste�te binecuv�nt�ri primite,
Ceea ce-ai c�utat s-a r�t�cit prin z�ri nem�rginite,
Ceea ce-ai aflat �mbr��i�eaz� r�spunsuri reg�site.

Ceea ce te cheam� e c�ntecul prim�verii �nflorite,
Ceea ce te-ndeamn� sunt �oapte din suflet auzite,
Ceea ce-ai uitat va reveni �n timpurile potrivite,
Ceea ce-ai visat e cheia misterelor nedeslu�ite.

Ceea ce te leag� sunt lacrimile libert��ii �ngr�dite,
Ceea ce te-ntreab� sunt g�nduri din ad�nc descoperite,
Ceea ce prive�ti sunt chipurile tale oglindite,
Ceea ce e�ti atinge m�re�ia unei fiin�e infinite."__"Poemul sufletului"__ Emilia

Buna seara,doamnelor si domnilor,cateva momente de relaxare vor fi benefice pentru fiecare dintre voi,drept urmare,va doresc o seara minunata,cu lumina in gand si-n suflet!!!

On____Ma incarc cu energie pozitiva ascultand muzica!!!

Pentru aceasta seara,...transformati-o,dragilor,intr-o oaza de liniste!!!

We made it happen,and watched it grow.Two hearts were taken and made into one...!!

Two candles for two hearts!!!For you!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6KbE0w2DSCI
kudika_15804
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:02
Tu
Am s�-ți curg tomnatic p�n� la apusuri
Și din cerul palid va ploua t�cere
�n banalul clipei vom g�si r�spunsuri
M�ini muceg�ite vor mima durere.

�n micimea zilei vom �ntinde viața
Poate ne-o ajunge p�nʼ la prim�var�
Și-n trunchiate g�nduri va dansa paiața
Te-oi iubi albastru pentru �nc-o var�.

Am s�-ți pl�ng c�pruie p�n� c�tre glezn�
Te-oi iubi s�lbatic ca �n ultim ceas
Va muri lumina, vom r�m�ne-n bezn�
Și-ți voi spune tainic: Tu mi-ai mai r�mas!___Florina Cojocaru

O seara frumoasa,dragii mei!!!Suspinele inimii sa va fie alean de dor si atingerea unui inger coborat in sufletul vostru sa va stearga lacrima!!Fiecare "TU" sa va fie jumatatea perfecta ,care sa va fie alaturi toata viata,tarind,impreuna,atat dureri,cat si bucurii!!!!!__EU

http://www.youtube.com/watch?v=-I4Ssn4vSII
kudika_15804
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:12
fiecare rasism boala venerica vorbire de mahala fatarnicie dragii mei,,,buna seara buna dimineata buna ziu

cu totii speram ca suspinul inimii sa te aduca cu picioarele pe pamant,tu
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:21
cu totii speram sa nu mai folosesti paravane sa vorbesti de oameni decedati
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:23
De la: kudika_976884, la data 2014-11-25 15:04:07
De la: kudika_15804, la data 2014-11-25 14:17:59

ti am spus ca e boala venerica,,ai grija draga mea si nu lua ce ti a dat medicul ia ce ti dau eu femeia cu,comportament de mahala
cica ce ti a recomandat si ti am spus ca ai nevoie de bandaj fariseism de fatuca rasista,,,am treaba multa,de aia aberez zilnic de iubire nestiind ce i aia
............ nu am nici o boala venerica..........
NEGRUTTTT
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:23
incearca sa nu mai comentezi la ce zic eu vz de treaba ta si nu mai rade ironic
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:29
De la: kudika_956391, la data 2014-11-25 18:23:49aia
............ nu am nici o boala venerica..........[/quote]

Buna seara,Roxy,te simti bine, si asta ma bucura!!Vei fi din ce in ce mai bine!!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:35
fatarnico nici macar scuze nu esti in stare sa ti ceri,,sa nu mai vorbesti niciodata de oameni decedati folosind paravane femeie fara minte
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:43
Dragilor,multe persoane nu reusesc sa iubeasca,nu stiu cum sa iubeasca, sa pretuiasca si sa se bucure de ceea ce au primit �n viata si nici nu stiu sau nu pot sa daruiasca din preaplinul inimii lor!!!

In acest sens,iata ce a spus un om �ntelept:

Trei lucruri de care trebuie sa tii cont �n viata, prezentand lucrurile cu adevarat importante!

Trei lucruri care nu se �ntorc: timpul, cuv�ntul si posibilitatile.
Trei lucruri pe care nu trebuie sa le pierzi: linistea, speranta si onoarea.
Trei lucruri cele mai valoroase �n viata: dragostea, credinta si �ncrederea.
Trei lucruri nestatornice: puterea, norocul si averea.
Trei lucruri care determina o persoana: munca, onestitatea si realizarile.
Trei lucruri care distrug omul: vinul, m�ndria si rautatea.
Trei lucruri cel mai greu de rostit: te iubesc, iarta-ma si ajuta-ma.

O seara senina sa aveti,pretuiti darurrile si recunoasteti-le valoarea prin gesturi pline de recunostinta!!!__EU

http://www.youtube.com/watch?v=o7GJgncybV8&feature=share
kudika_15804
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:47
De la: kudika_15804, la data 2014-11-25 18:47:48Dragilor,multe persoane nu reusesc sa iubeasca,nu stiu cum sa iubeasca, sa pretuiasca si sa se bucure de ceea ce au primit �n viata si nici nu stiu sau nu pot sa daruiasca din preaplinul inimii lor!!!

In acest sens,iata ce a spus un om �ntelept:

Trei lucruri de care trebuie sa tii cont �n viata, prezentand lucrurile cu adevarat importante!

Trei lucruri care nu se �ntorc: timpul, cuv�ntul si posibilitatile.
Trei lucruri pe care nu trebuie sa le pierzi: linistea, speranta si onoarea.
Trei lucruri cele mai valoroase �n viata: dragostea, credinta si �ncrederea.
Trei lucruri nestatornice: puterea, norocul si averea.
Trei lucruri care determina o persoana: munca, onestitatea si realizarile.
Trei lucruri care distrug omul: vinul, m�ndria si rautatea.
Trei lucruri cel mai greu de rostit: te iubesc, iarta-ma si ajuta-ma.

O seara senina sa aveti,pretuiti darurrile si recunoasteti-le valoarea prin gesturi pline de recunostinta!!!__EU

http://www.youtube.com/watch?v=o7GJgncybV8&feature=share

fetito,mandria te caracterizeaza zilnic ,vorbesti despre si citezi lucruri ce nu esti in stare sa le faci

drago vorbesti de oameni decedati iar mandria nu te lasa sa ti ceri iertare

drago gesturile tale sunt pline de nerecunostinta
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:52
fatarnicia si recunostinta cu orice pret te caracterizeaza curcubeu
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:54
TU ,TU,
tu nu te auzi ca esti plina de din cauza mandriei si fatarniciei
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 18:57
cica dragilor iubirea mandria si ea are ca citat acum sunt cine i urmatoru,,acum e ea cea care crede ca invata lumea pe aici ,la misandrism mandrie rasism ignoranta sa nu asculte de medici sa vorbeasca de oameni ce nu i cunoaste sa fie fatarnic

tu curcubeu
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 19:01
"Fiecare moment al vieții noastre este o minune, fiecare zi din viața noastr� este un dar de care trebuie s� ne bucur�m ne�ncetat. Cuvintele, g�ndurile, acțiunile, gesturile pe care le facem, determin� viața pe care o tr�im. Tr�iește prezentul, indiferent de ora pe care o arat� ceasul. Ține minte, nu exist� zi lipsit� de importanț�. Ast�zi este cea mai frumoas� zi din viața ta. Și m�ine mai frumoas� ca cea de ast�zi. Și poim�ine. Și tot așa. Zilele devin s�pt�m�ni, s�pt�m�nile se transform� �n luni, iar lunile �n ani și, chiar f�r� s�-ți dai seama, ajungi �n V�rf. Nu uita c� schimb�rile pozitive se �nt�mpl� lent, pas cu pas, delicat, frumos. Marile salturi pozitive ale lumii au fost f�cute prin pași m�runți, constanți, care au rezistat testului timpului. Profunzimea ființei tale caut� liniștea. Zgomotul exterior �l auzim �n viața cet�ții.
Zgomotul interior sunt g�ndurile...

...Asculta�i-v� doar inima.
...Ea este singurul vostru maestru interior.
...�i cu c�t �mp�rt�e�ti mai mult celuilalt, cu c�t d�ruie�ti mai mult, cu at�t e�ti mai bogat.
D�ruind astfel, nu pierzi nimic �i nici nu se ive�te g�ndul "a� putea pierde totul".
De fapt, cu c�t d�ruiești mai mult, cu at�t existen�a �i revarsã mai mult prospe�imea asupra ta, d�ruindu-�i primãveri pe care p�n� atunci nici nu le b�nuiai."__Spiritum

Nu lasati timpul sa va fure inocenta sufletului si tot ce veti face in viata voastra sa fie facut ascultand de "Marele Maestru",cel care va conduce ,atat pe vreme de furtuna,cat si cand cerul vietii este senin,spre experimentarea si desavarsirea voastra ca fiinte umane!!!!!Ascultati-va iniam si gandurile,ele trebuie as "cante" la unison!!!__EU

http://www.youtube.com/watch?v=o-yqiEfgb5g
kudika_15804
Postat pe 25 Noiembrie 2014 19:07
ti ai ascultat inima curcubeu cand ai vorbit de oameni decedati?

cand ai zis ca orgasmul e culmea iubirii?

cand le zici oamenilor sa nu respecte indicatiile medicilor?

vorbele tale zilnice nu au nici o valoare curcubeu cand tu faci opusul
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 19:14
tu fatarnico tu
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 19:14
mai cauta alte cuvinte sau aceleasi si incruciseazale fara sa poti sa respecti vreunul
kudika_976884
Postat pe 25 Noiembrie 2014 19:19
NEGRUTTTT
Postat pe 25 Noiembrie 2014 19:33
v-ati evaporat???????????//
NEGRUTTTT
Postat pe 25 Noiembrie 2014 22:52
"Orice lucru care �i se �nt�mpl� devine �nv���torul t�u. Secretul este s� �nve�i s� te a�ezi la poalele propriei tale vie�i �i s-o la�i s� te �nve�e. Tot ceea ce �i se �nt�mpl� este fie o binecuv�ntare, care este, �n acela�i timp, o lec�ie, fie o lec�ie, care este, �n acela�i timp, o binecuv�ntare."___ Polly Berends

"Nu conteaz� c�te bog��ii aduni �n via��, ci c�t timp le st�p�ne�ti �n pace �i binecuv�ntare al�turi de cei dragi."__Valeria Mahok

Buna dimineata,doamnelor si domnilor,fiti binecuvantati cu o zi minunata,primiti viata si dati-i valoare prin tot ceea ce aveti de facut!!!Spor la treaba si fiti multumiti de roadele activitatii voastre!!!

On____Imi beau cafeluta!!!

Pentru o dimineata cu parfum de tanara Iarna!!! Fiti sanatosi si blanzi cu inima,dar demni!!

http://www.youtube.com/watch?v=nDNqWp-cp5g
kudika_15804
Postat pe 26 Noiembrie 2014 07:02
http://www.youtube.com/watch?v=IJN1DlnW9mI
kudika_15804
Postat pe 26 Noiembrie 2014 07:15
buna dimineata...si o zi super sa aveti
NEGRUTTTT
Postat pe 26 Noiembrie 2014 08:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
curiozitate feminina 12 De la: the_girl_with_smiley_face 8 Aprilie 2013 22:09
credeti ca exista dumnezeu? 350 De la: mikela_4u 29 August 2015 09:32
Ajutor! Mi s-a rupt proteza, nu mai pot sa merg! 2 De la: Lucia1971 28 Septembrie 2008 21:09
Mare nelamurire!!!!!!! 26 De la: andreea1976 3 Iulie 2011 15:53
iubitorii de flori ,sunteti invitati sa discutam despre cresterea si ingrijirea acestora 24 De la: kudika_16760 29 Noiembrie 2012 10:23