Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

O sa fie bine Bela.
Gata cu vorba , trecem la masa. Papi cu mine ? Azi m-a apucat pofta de peste. Cred ca pastila aia cu ulei de somon se simte singura in stomac. Deci azi , omega 3 la greu...

http://s1.1zoom.me/big0/490/403329-svetik.jpg

http://s1.1zoom.me/big0/870/368666-svetik.jpg

Rotty_
Postat pe 28 Ianuarie 2015 08:51
De la: Rotty_, la data 2015-01-28 08:51:50O sa fie bine Bela.
Gata cu vorba , trecem la masa. Papi cu mine ? Azi m-a apucat pofta de peste. Cred ca pastila aia cu ulei de somon se simte singura in stomac. Deci azi , omega 3 la greu...

http://s1.1zoom.me/big0/490/403329-svetik.jpg

http://s1.1zoom.me/big0/870/368666-svetik.jpg

Mai intrebiiiiiiii?????Fishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,my great pleasure Multumesc,Rotty,adevarate delicatese!!Fii atenta cum facem,eu pap fileurile si tu ,...restul,este bine asa???? Ploua,ploua,ploua in gurita meaaaaaaaaaaaaaaaaa! Vai de papilele mele!!!!!
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 08:55
E clar. Deci am ramas cu painea , ceapa si verdeata. Sau....pot sa pap si caviarul si pasta ?
Rotty_
Postat pe 28 Ianuarie 2015 08:59
De la: Rotty_, la data 2015-01-28 08:59:10 E clar. Deci am ramas cu painea , ceapa si verdeata. Sau....pot sa pap si caviarul si pasta ?

Rottyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,nu mai vad tasteleeeeeeeeee,mor aiciiiiiiiiiiiiiiiii!!! NU!!!!!
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 09:01
Lasa ca ma consolez cu ideea ca-i Miercuri , deci postesc . Tu ai dezlegare la peste se pare...
Rotty_
Postat pe 28 Ianuarie 2015 09:05
De la: Rotty_, la data 2015-01-28 09:05:06 Lasa ca ma consolez cu ideea ca-i Miercuri , deci postesc . Tu ai dezlegare la peste se pare...

Cam asa,la noi,la catolici,pestele se mananca ,in mod regulat, in perioada de post!!! Eii,chiar nu pot sa te privesc cum postesti,poti lua ce vrei de pe platou,dar sa nu iei tot,da?????
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 09:08
Prea tarziu. M-am indopat cu paine si ceapa . Da` lasa ca-mi iau revansa la amiaza.
Rotty_
Postat pe 28 Ianuarie 2015 09:12
De la: Rotty_, la data 2015-01-28 09:12:24Prea tarziu. M-am indopat cu paine si ceapa . Da` lasa ca-mi iau revansa la amiaza.

In acest caz,iti voi pastra la frigider cateva portii de file si icre,nu este tarziu niciodata sa papi ceva rafinat!!! Dar papica de la amiaza,ramane valabila,sa nu crezi ca ai liber!!!!
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 09:14
Acum merge un suculetz sa ne faca fresh...

http://www.magic4walls.com/wp-content/uploads/2014/03/papaya-juice-drink-health-glass-tablecloths-caro-wallpaper-694x417.jpg

....si trecem la treaba.
O dimineata placuta si cu vesti bune sa ai Bela. ....oriunde te vor purta pasii...

http://i.imgur.com/nHIr4W4.jpg?1

Plec si eu sa intoxic ratzele cu mirosul de ceapa.
Rotty_
Postat pe 28 Ianuarie 2015 09:15
De la: kudika_15804, la data 2015-01-28 09:08:05
De la: Rotty_, la data 2015-01-28 09:05:06 Lasa ca ma consolez cu ideea ca-i Miercuri , deci postesc . Tu ai dezlegare la peste se pare...

Cam asa,la noi,la catolici,pestele se mananca ,in mod regulat, in perioada de post!!! Eii,chiar nu pot sa te privesc cum postesti,poti lua ce vrei de pe platou,dar sa nu iei tot,da?????

Ce noroc ca Sfantu` Petru o fost pescar.
Gata , am fugit...
Rotty_
Postat pe 28 Ianuarie 2015 09:22
De la: Rotty_, la data 2015-01-28 09:15:40Acum merge un suculetz sa ne faca fresh...

http://www.magic4walls.com/wp-content/uploads/2014/03/papaya-juice-drink-health-glass-tablecloths-caro-wallpaper-694x417.jpg

....si trecem la treaba.
O dimineata placuta si cu vesti bune sa ai Bela. ....oriunde te vor purta pasii...

http://i.imgur.com/nHIr4W4.jpg?1

Plec si eu sa intoxic ratzele cu mirosul de ceapa.

Da,da,sa ne curete "instalatia",sa ne-o degreseze!!!! Multumesc,Rotty,iti voi spune ce a facut fiica mea la examen,dar este unul scris si notele se vor anunta dupa cateva zile!! Doamne ajuta tuturor!! Plimbare placuta,Rotty,lasa mirosul in pace,caci inseamna sanatate!!!! Sarcaele ratuste,dar trebuie sa se obisnuiasca cu acest miros amestecat cu cel de al "Dior"!!!Ai grija de tine,vorbim,acum,voi trece la muncile mele neagricole!!! Vezi ca,la pranz,o sa am o foameeeeeeeeeeee de zile mari!!!
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 09:24
De la: Rotty_, la data 2015-01-28 09:22:33
De la: kudika_15804, la data 2015-01-28 09:08:05

Ce noroc ca Sfantu` Petru o fost pescar.
Gata , am fugit...

Da,da,este adevarat,dar a fost si pescar de oameni,ulterior!!!
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 09:25
SINCERITATEA SI BUNATATEA

"In timpul unui razboi, viata era tare grea si oamenii sufereau de foame. Dar un om bogat s-a hotarat sa-i ajute pe cei sarmani si a trimis vorba in tot targul ca, din ziua urmatoare, el va oferi paine oricarui copil si asta fara nici un ban.
A doua zi, inca din zori, multi prichindei se stransesera in fata casei in care locuia omul atat de bun la suflet. Cand acesta a aparut cu niste cosuri mari, pline cu paine, copiii s-au repezit, imbrancindu-se, lovindu-se, cautand fiecare sa apuce o paine cat mai mare. Fiecare, cum punea mana pe cate o paine, o lua la goana, bucuros fiindca prinsese o bucata mai mare. Era acolo o harmalaie �
Dar omul a observat ca undeva, la marginea curtii, astepta cuminte o fetita. Dupa ce toti ceilalti copii si-au ales ce paini au vrut si au plecat cu ele, fetita s-a apropiat si ea de primul cos si s-a uitat in el. Dar acolo nu mai ramasese nimic. A cautat si in cel de-al doilea cos, dar si acesta era gol. Spre bucuria ei, pe fundul celui de-al treilea cos a gasit o painica mica, mica, pe care nici un copil nu o bagase in seama. Fetita a luat-o, a multumit frumos pentru paine si a plecat spre casa.
Toata ziua a stat omul si s-a gandit la cum se purtase acea fata si, ca urmare, a dat porunca la bucatarie sa fie coapta o paine mica, dar in care sa fie pusi 10 galbeni. Apoi, dis de dimineata, a asezat painica deasupra celorlalte paini si a iesit iarasi cu toate cosurile in curte, unde copiii deja se stransesera si asteptau nerabdatori.
Din nou s-au repezit si s-au luat la harta. La sfarsit, fetita noastra, care asteptase cuminte, ca si in ziua precedenta, s-a ales tot cu painea cea mai mica, singura ramasa. Si de aceasta data, i-a multumit frumos omului si s-a grabit spre casa, unde mama ei o astepta. Cand s-au asezat la masa si femeia a rupt painea, ce sa vezi ?! Galbenii s-au rasturnat pe masa din aluatul proaspat.
� Vai, s-a speriat mama, ce sa fie cu acesti bani ? Daca banii au ajuns din greseala in painea adusa de tine ? Poate i-au cazut brutarului, in timp ce framanta aluatul. Ia-i si du-i imediat inapoi!

S-a intors fetita la casa omului si i-a dat acestuia toti banii, spunandu-i cum mama ei i-a gasit in painica primita. Privind-o cu drag, omul i-a raspuns:

� Banii aceia nu au ajuns intamplator acolo. Dupa ce am vazut ieri cum ai avut rabdare si cum te-ai multumit chiar si cu mai putin, am hotarat sa te rasplatesc. Astazi, am vazut si cat esti de cinstita, fiindca ai fi putut pastra totul, dar tu mi-ai adus banii inapoi. Drept rasplata, in fiecare dimineata cand vei veni sa iei si tu o painica, vei primi si cate zece galbeni.
Doamne, ce bucuroasa a fost fetita. Nu stia cum sa-i multumeasca omului pentru atata bunatate. S-a dus in fuga la mama ei si ia dat banutii, dupa care i-a povestit totul, iar mama a povatuit-o si de aceasta data, iar fata i-a urmat sfatul.

Asa se face ca, de atunci, in fiecare dimineta, cand primea galbenii, fata se ducea in mijlocul celorlalti copii si impartea cu ei toti banutii. Stia ca si ceilalti au nevoie de milostenie la fel de mult ca si ea.

MORALA:

�Du-te si fa si tu la fel�!�

BUNA AMIAZA SI AMIAZA BUNA!!!! Dragilor,stim ,cu totii, ca este mult mai la indemana sa fii un profitor folosind minciuna,inselaciunea si lipsa de sinceritate,dar ,ce conteaza ,mai mult,pentru suflet????Sufletul nu se hraneste cu HRANA MATERIALA,ci cu bunatate si onestitate,caci este creat din ADEVAR si pentru ADEVAR!!!Poate veti fi depreciati ca oameni,poate veti fi desconsiderati,dar fiti buni la suflet si sinceri in tot ceea ce spuneti si faceti,primiti aceste comori in inima si pastrati-le,caci ele va vor imbogati zi de zi!!!Daruiti din onestitatea voastra celorlalti,fiti exemple de urmat,caci nu conteaza drumul parcurs,ci urmele lasate pe acel drum!!!Daca viata va ofera daruri suplimentare,incercati sa oferiti din ele si celor,care sunt mai putin norocosi!!!Nimic nu este mai frumos ,ca recunostinta izvorata din lacrimi!!Sa aveti dupa amiaza cat mai placuta si darnica cu voi!!!__EU

ON___Liniste,pap!!!

Pentru orele dupa amiezii,pace si liniste in suflet!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4L4C5hKRS48
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 12:26
http://www.youtube.com/watch?v=AdFwOhS5Kv4
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 12:31
draga noastra,,nu esti sub nici o forma in masura sa le zici altora ce si cum sa fie din pacate
george1
Postat pe 28 Ianuarie 2015 12:50
Daca reusiti sa treceti peste punctul 2, este interesant de citit (pt parinti, dar nu numai):

http://www.quantumcoaching.ro/parenting-spiritual

O dupa-amiaza faina!
kudika_975045
Postat pe 28 Ianuarie 2015 13:17
De la: kudika_975045, la data 2015-01-28 13:17:02Daca reusiti sa treceti peste punctul 2, este interesant de citit (pt parinti, dar nu numai):

O dupa-amiaza faina!

FELICITARI PENTRU POSTARE SI,DEASEMENEA,DOAMNEI CRISTINA ,AUTOAREA TEXTULUI,CONTINE MULT ADEVAR,CHIAR DACA ACEL PUNCT "2" IMI DA CEVA BATAI DE CAP INTRUCAT SUNT O MAMA CONSERVATOARE SI NU AM FOST BLANDA CU FIICELE MELE CAND TREBUIA SA DISCUTAM DESPRE SCOALA,aceasta "sperietoare" a copiilor! Mereu am spus, si raman la aceeasi afirmatie,precum ca, profesia de parinte este cea mai grea,complexa si stresanta profesie din lume,cu atat mai mult cu cat parintii nu sunt rabdatori si nu au tact si diplomatie in ceea ce priveste relatia cu copiii lor!!!Niciun parinte nu este apropiat de idealul prezentat in textul postat de tine,este bine si corect sa recunoastem adevarul,asa cum nici copiii nu sunt perfectiunea intruchipata,nu exista modele,ci,doar tipare intre limitele carora am putea incerca sa ne incadram,cu toata straduinta noastra!!

Sa dau un exemplu personal!!!Am trei fiice si nici una nu seamana cu cealalta,fapt ce m-a determinat as am trei tipuri de comportament,ca parinte vorbind!!!A fost greu in formarea lor?????FOARTE GREU ,pentru ca lucrul cu personalitatea si caracterul copilului este extrem de delicat!!M-am lovit de refuzuri,de dorinte aflate in contradictie cu cele personale,diferente de opinii,solicitari nervoase de exceptie,dar tot ce am vrut sa scot in evidenta este faptul ca,fiecare copil reprezinta un mic Univers,personalizat si bine determinat si parintii trebuie sa fie foarte atenti,pentru ca aceste mici Universuri pot fi distruse foarte usor,prin insuflare de lipsa de incredere,blocaj psihic,molestare emotionala ,etc.Sunt multe de spus aici,dar este momentul sa ma opresc,caci am treaba!!Buna ziua!!
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 13:40
De la: kudika_975045, la data 2015-01-28 13:17:02Daca reusiti sa treceti peste punctul 2, este interesant de citit (pt parinti, dar nu numai):

O dupa-amiaza faina!

cateva vorbe frumos asezate si unele asocieri va fac sa cascati ochii si sa i si crede ti pe acesti oameni,,

ei nu fac decat unele asocieri ale lucrurilor cu ideile lor si alte prostii ale atractiei universale inezistente,,multe sunt neadevarate sunt doar franturi de adevar sa te puna pe o pista gresita
george1
Postat pe 28 Ianuarie 2015 13:42
iata din pacate ,exemplu mai sus,,,asa e cand nu prea stim sa deosebim franturile de adevar de adevar.multi ii vor pacali pe multi
george1
Postat pe 28 Ianuarie 2015 13:45
sa asteptati sa va explice acesti oameni despre unele lucruri e strigator la cer,,ave ti toate explicatiile la dumnezeu si cei ce au facut voia lui,,pacat ca alergati dupa ambalaje cu fundita
george1
Postat pe 28 Ianuarie 2015 13:49
De la: kudika_15804, la data 2015-01-28 13:40:49SCOALA,aceasta "sperietoare" a copiilor!

sperietoare a copiilor, dar mai ales a parintilor!
Un exemplu pe care l-am citit recent si cu care nu sunt de acord:
http://www.simonatache.ro/2015/01/23/o-sa-las-si-eu-aici-pe-internet-acest-textulet/
Parerea mea ca parintii trebuie sa accepte si note mai mici decat cele maxime si ca nu toti copiii vor fi savanti la nasa.

De la: kudika_15804, la data 2015-01-28 13:40:49Mereu am spus, si raman la aceeasi afirmatie,precum ca, profesia de parinte este cea mai grea,complexa si stresanta profesie din lume,cu atat mai mult cu cat parintii nu sunt rabdatori si nu au tact si diplomatie in ceea ce priveste relatia cu copiii lor!!!Niciun parinte nu este apropiat de idealul prezentat in textul postat de tine,este bine si corect sa recunoastem adevarul,asa cum nici copiii nu sunt perfectiunea intruchipata,nu exista modele,ci,doar tipare intre limitele carora am putea incerca sa ne incadram,cu toata straduinta noastra!!

Sa dau un exemplu personal!!!Am trei fiice si nici una nu seamana cu cealalta,fapt ce m-a determinat as am trei tipuri de comportament,ca parinte vorbind!!!A fost greu in formarea lor?????FOARTE GREU ,pentru ca lucrul cu personalitatea si caracterul copilului este extrem de delicat!!M-am lovit de refuzuri,de dorinte aflate in contradictie cu cele personale,diferente de opinii,solicitari nervoase de exceptie,dar tot ce am vrut sa scot in evidenta este faptul ca,fiecare copil reprezinta un mic Univers,personalizat si bine determinat si parintii trebuie sa fie foarte atenti,pentru ca aceste mici Universuri pot fi distruse foarte usor,prin insuflare de lipsa de incredere,blocaj psihic,molestare emotionala ,etc.Sunt multe de spus aici,dar este momentul sa ma opresc,caci am treaba!!Buna ziua!!

De la: george1, la data 2015-01-28 13:42:01
cateva vorbe frumos asezate si unele asocieri va fac sa cascati ochii si sa i si crede ti pe acesti oameni,,

ei nu fac decat unele asocieri ale lucrurilor cu ideile lor si alte prostii ale atractiei universale inezistente,,multe sunt neadevarate sunt doar franturi de adevar sa te puna pe o pista gresita

Textele de acest gen au doar rolul de a ne pune pe ganduri, ca multe alte discutii din acest coltisor de forum, nicidecum rol de concluzie.
kudika_975045
Postat pe 28 Ianuarie 2015 16:39
De la: kudika_975045, la data 2015-01-28 16:39:52
De la: kudika_15804, la data 2015-01-28 13:40:49SCOALA,aceasta "sperietoare" a copiilor!

sperietoare a copiilor, dar mai ales a parintilor!
Un exemplu pe care l-am citit recent si cu care nu sunt de acord:
http://www.simonatache.ro/2015/01/23/o-sa-las-si-eu-aici-pe-internet-acest-textulet/
Parerea mea ca parintii trebuie sa accepte si note mai mici decat cele maxime si ca nu toti copiii vor fi savanti la nasa.

Din pacate,trebuie sa recunosc,am trait cu toate fiicele mele acest stil de a invata,practic,nu am avut ce face si a trebuit sa impun o astfel de disciplina la invatatura!!!Dar,in toata povestea aceasta,exista si un strop de bine,mai precis,acea picatura de organizare in activitate si de devoltare a unei memorii,care,de ce sa nu recunosc,le-a fost utila in anumite situatii,tocami datorita acestui mod de a invata,sa nu aruncam cu noroi in toata programa de invatamant!!
Personal,am invatat in timpurile in care se invata carte aplicand si bataia,ciufuleala si disciplina rigida,care nu lasa loc comentariilor,situatie,care,totusi,nu a existat in anii in care fiicele mele erau la scoala!!Mezina este studenta acum,alta distractie nemaipomenita,dar ,totusi,exista alt mod de a invata,daca doresti sa faci ceva in folosul tau!!!!!Una peste alta,se impune o noua Reforma in Invatamantul din Romania!!!
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 16:56
daca asa ceva va pune pe ganduri crede ma ,e grav
george1
Postat pe 28 Ianuarie 2015 17:00
nu lasa loc de comentarii,cine zice tu,ca te batea nu insemna ca invatai mai bn cat despre reforma cred ca vorbesti de dragul de a vorbi
george1
Postat pe 28 Ianuarie 2015 17:05
"Mi-am ridicat genunchii din noroaie,
�n strai de frunze m-am �mpodobit
�i te-am dorit �n fiecare ploaie,
dar zori de iarn� mi te-au izgonit.

Te-am �nvelit �n bra�ele-mi v�ntoase,
cu raze brum�rii te-am m�ng�iat;
mi te-au r�pit t�cerile geroase,
�n nori sticlo�i, ad�nci te-au exilat.

Mi-ai colorat privirea insipid�
�i p�m�ntiul mi l-ai aurit;
de-ai fi �tiut c�-s toamna ta, timid�,
un singur pas � �i n-ai mai fi albit.

Azi nu te v�d; sub pleoapele solide
simt lapovi�e l�crim�nd un nor.
Gr�bite ierni, neh�r�ziri obide
ne-au viscolit; vom amor�i de dor."___Mirela Campan__"Troiene de t�ceri"

Buna seara,doamnelor si domnilor,cerul isi deapana norii in fuioare plumburii,lasand loc inserarii!!!Sa aveti o seara linistita si plina de tot,ce doreste sufletul vostru!!!Bucurati-va de voi si de tot ce este in jurul vostru! Fiti liberi si impacati cu tot lumescul din voi!!!__EU

On___Imi iau doza de poezie a fiecarei seri!!!

Pentru aceasta seara,fiti linistiti si zambitori!!!

Love by grace!!

http://www.youtube.com/watch?v=nCG0rHVIiDo&feature=share
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 18:06
http://www.youtube.com/watch?v=_Qlx3_CFn88
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 18:08
REGINA VIEȚII MELE

S� definesc iubirea, cum aș putea eu oare,
C�nd nu exist� suflet s� nu fie vr�jit
De stele, ce coboar� pe lujeri de candoare,
Țin�ndu-se de m�n� �n vals f�r� sf�rșit?

Romanțe c�nt� firul petuniei dantelate
Cu note calde, line, din vis nep�m�ntean
Și luna țese leag�n din raze parfumate,
Dorințele �n noduri se str�ng �n chingi de-alean,

Iar ochii scriu poeme cu perle de lumin�
Și timpul se comprim�-n clepsidre de libații,
Imperecheate doruri distanțele alin�,
Culori desc�nt� trupul cu fantezii și grații.

Cum s� descriu iubirea? Tandrețea-i m� seduce,
Un veac nu mi-ar ajunge s�-i conturez prefața,
Iubesc clip� de clip� mai mult dec�t pot duce,
�n anotimpul ei, captiv� sunt de-o viaț�.

M� las de bun�voie, de ea �nc�tușat�,
Aș separa planete, de-ar fi s-o r�t�cesc,
Rodesc din rai l�stari, c�t pot fi de bogat�,
Regina vieții mele, doar ei am s�-i slujesc.___Popa Ines Vanda

Alai de simtiri si emotii sa va insoteasca in aceasta seara!!!Numiti Iubirea ..."Regina vietii voastre"!!!!__EU

http://www.youtube.com/watch?v=bUjmhcWmD8I&feature=youtu.be

kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 18:29
http://www.youtube.com/watch?v=bUjmhcWmD8I&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 18:33
din pacate nu prea arati iubire pe aici,TU
george1
Postat pe 28 Ianuarie 2015 18:46
"�ncerc�m s� ne exprim�m sentimentele prin cuvinte, dar unele sunt at�t de puternice, �nc�t prea pu�in conteaz� literele pe care le asambl�m, pentru c� nu vor fi de-ajuns pentru a spune ceea ce sim�im..."___ Victor Hugo
!
"Cerul i-a d�ruit omului, spre a-i recompensa toate greut��ile, trei lucruri: speran�a, visul �i z�mbetul..."____ Immanuel Kant

Dragilor, experimentati viata si nu uitati sa spuneti "Te iubesc" persoanelor dragi,caci nimic nu este mai inaltator ca onestitatea iubirii!!!Sperati neincetat,indrazniti sa visati,caci visele pot infrumuseta viata si zambiti ori de cate ori v-o cere sufletul,caci zambetul este cheia,care deschide poarta inimii!!Si nu uitati,drumul spre sufletul persoanei iubite nu este niciodata prea lung!!!!__EU

Pentru sufletul tau romantic...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6KbE0w2DSCI&list=RDfPWerTQ7l_8&index=9
kudika_15804
Postat pe 28 Ianuarie 2015 18:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cursuri de franceza in bucuresti? 4 De la: scorpio67 14 Aprilie 2010 16:40
ce sa fac,semnu intrebari 204 De la: scorpyoW 14 Septembrie 2009 21:13
Unsubscribe 2 De la: OanaTrifu 9 Iunie 2008 09:38
ma mintit timp de 3 ani 49 De la: brunita 25 Februarie 2014 07:22
noi 2... 1 De la: SIM74 10 Februarie 2008 22:55