Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

http://www.youtube.com/watch?v=Lyp2yxqEu_0&spfreload=10
kudika_15804
Postat pe 11 Februarie 2015 19:20
Buna Bela E medicament , mai ales la oboseala ce o am. Imediat ma retrag la tv , sa-mi indrept oscioarele...Sper sa nu adorm.
Rotty_
Postat pe 11 Februarie 2015 19:21
De la: Rotty_, la data 2015-02-11 19:21:00Buna Bela E medicament , mai ales la oboseala ce o am. Imediat ma retrag la tv , sa-mi indrept oscioarele...Sper sa nu adorm.

Ai alergat si trebaluit toata ziua,nu???Te cred!!!! Totusi,sper sa te relaxezi cat de cat!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Februarie 2015 19:23
O sa ma relaxez imediat. Pana se raceste cina la cutzi , o sa fiu tot un relax.
Cred ca mai apar maine la cafea. Noapte buna.

Noapte buna Dyna !
Rotty_
Postat pe 11 Februarie 2015 19:27
e medicament zambetul,cand jignesti si mandria nu te lasa sa ti ceri iertare

george-
Postat pe 11 Februarie 2015 19:30
orice poezie este bine venita,
retete culinare nu citim,,,dc am citii cuvintele lui curcubeu daca ea singura zice ca nu citeste
iti dai seama ca orice autoare ziceai era indragita ei
george-
Postat pe 11 Februarie 2015 19:33
sa traiesti alino curcubeu,,noapte buna mihaelo
george-
Postat pe 11 Februarie 2015 19:35
De la: Rotty_, la data 2015-02-11 19:27:51O sa ma relaxez imediat. Pana se raceste cina la cutzi , o sa fiu tot un relax.

Noapte buna Dyna !

Somnoroasooooooooo!! Bine,Rotty,relaxare placuta si ne vom intalni maine!!Noapte buna,somn linistit!!!Sa nu uiti friscaaaaaaaaaaaaaaaa,daca nu,te duci la ferma de vacute, pentru aprovizionare!!! Numai bine,Rotty!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Februarie 2015 19:35
Noapte buna George.

Bela , eu intentionez sa vad o emisiune , dar s-ar putea sa adorm. Pana ma dezmeticesc , plecati voi la somn. Asa ca....pe maine.
Rotty_
Postat pe 11 Februarie 2015 19:37
De la: Rotty_, la data 2015-02-11 19:27:51O sa ma relaxez imediat. Pana se raceste cina la cutzi , o sa fiu tot un relax.

Noapte buna Dyna !

Noapte buna ,Mihaela
nu dureaza mult si te urmez vad deja in stelute si cine stie ce poezii mai gasesc
-Dyna-
Postat pe 11 Februarie 2015 19:41
De la: Rotty_, la data 2015-02-11 19:37:59Noapte buna George.

Bela , eu intentionez sa vad o emisiune , dar s-ar putea sa adorm. Pana ma dezmeticesc , plecati voi la somn. Asa ca....pe maine.

Ai dreptate,Rotty! Te voi urma imediat,caci trebuie sa pap si ma cam ustura ochii,sa fiu sincera!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Februarie 2015 19:44
De la: Rotty_, la data 2015-02-11 19:37:59Noapte buna George.

Ai dreptate,Rotty! Te voi urma imediat,caci trebuie sa pap si ma cam ustura ochii,sa fiu sincera!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Februarie 2015 19:44
Kudikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nu era necesar sa imi dublezi postarea!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Februarie 2015 19:45
Mi-e dor de tine�

Mi-e dor de tine ca de o poveste
Nepovestit� p�n� la final,
�i nimeni, de niciunde, nicio veste,
N-aduce-n burgul meu medieval.

Mi-e dor de tine ca de o-nt�mplare
R�mas� �ntre foi de manuscris�
�ntre at�tea ploi, o zi cu soare,
Ar fi absurd s�-�i cer, dar mi-ai promis,

C� norii nu te-or �ine la distan��
�i totu�i azi m�-mpiedic �n incert,
Nu c-ar avea o mare importan�� -
Eu te ador �i-oricum o s� te iert�

Mi-e dor de nop�i albastre, infinite,
Ce ne g�seau pe ��rm, �mbr��i�a�i,
Dar dac-ar fi s-aleg, ��i jur, iubite,
Mi-e dor s� ne �odihnim abandona�i

�ntr-un alcov b�tut cu pietre rare,
Purt�nd sub gene vise alcaline,
Goi, �mbr�ca�i �n broderii lunare,
Mi-e dor de ziua-n care-ai fost cu mine�___Liliana Trif

Love lost,love found...

http://www.youtube.com/watch?v=BbJU1iMmud4
kudika_15804
Postat pe 11 Februarie 2015 19:47
De la: -Dyna-, la data 2015-02-11 19:41:21

Noapte buna Dyna !

Noapte buna ,Mihaela
nu dureaza mult si te urmez vad deja in stelute si cine stie ce poezii mai gasesc

Este clar,in aceasta seara,nu este rost de treburi serioase!!! Dyna,ma retrag sa pap cina,iti doresc o seara fantastica in continuare si "Noapte buna"!!!!

Incredibila Kudika!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Februarie 2015 19:50
De la: kudika_15804, la data 2015-02-11 19:50:23
De la: -Dyna-, la data 2015-02-11 19:41:21

Noapte buna Dyna !

Noapte buna ,Mihaela

Este clar,in aceasta seara,nu este rost de treburi serioase!!! Dyna,ma retrag sa pap cina,iti doresc o seara fantastica in continuare si "Noapte buna"!!!!

Incredibila Kudika!!!

Noapte buna
Cine ne pune sa kudicim obosite , dai vina pe kudika
-Dyna-
Postat pe 11 Februarie 2015 19:59
De la: george-, la data 2015-02-11 19:50:02va da ti seama,,ia dublat kudica postarea nu a apasat ea de 2 ori

kudica trebui sa aiba grija mare cu postarile acestei femei si sa le stearga pe ale altora care arata ca se contrazice singura in afirmatii,lucru care nu l suporta,,din pacate curcubeu nu suporti ce faci tu

Dragul meu , nu ma supara , stii doar ca in momentul in care sunt prea obosita si ma enervezi ...plec sa ma culc
-Dyna-
Postat pe 11 Februarie 2015 20:01
incredibila cudica,,cand faceam lumea tigan si i zicea vorbe frumoase de mama lui postarea mea inca trona cand ale tiganului care arata ca ma contraziceam singura erau sterse la secunda,,,incredibila kudica,hi hi hi
george-
Postat pe 11 Februarie 2015 20:04
interesant ca nu va supara ipocrizia
george-
Postat pe 11 Februarie 2015 20:05
De la: george-, la data 2015-02-11 20:04:38incredibila cudica,,cand faceam lumea tigan si i zicea vorbe frumoase de mama lui postarea mea inca trona cand ale tiganului care arata ca ma contraziceam singura erau sterse la secunda,,,incredibila kudica,hi hi hi

Dragul meu , eu iubesc tiganii si se stie asta pe forum!
Nu am vazut ca cineva de aici sa-mi reproseze acest fapt !
De ce cauti tu mereu cearta , culca-te si tu
-Dyna-
Postat pe 11 Februarie 2015 20:13
eu nu caut nici o cearta nu mai incerca sa insinuezi prostii

cand cineva vorbeste de iubire zi de zi dand dovada de aceleasi lucru inseamna ipocrizie din pacate,,,daca ea nu mai dadea dovada de unele lucruri putea sa vorbeasca de iubire si altele cat vroia insa acele lucruri le arata in continuare,,ce ar trebui sa ma fac ca nu vad?cu crezi ca o ajut? tu cand vezi un lucru care se contrazice taci? mai ales daca acel om se crede ,,acum el,??si crede ca i poate povatui pe altii?
george-
Postat pe 11 Februarie 2015 20:20
De la: george-, la data 2015-02-11 20:20:54eu nu caut nici o cearta nu mai incerca sa insinuezi prostii

cand cineva vorbeste de iubire zi de zi dand dovada de aceleasi lucru inseamna ipocrizie din pacate,,,daca ea nu mai dadea dovada de unele lucruri putea sa vorbeasca de iubire si altele cat vroia insa acele lucruri le arata in continuare,,ce ar trebui sa ma fac ca nu vad?cu crezi ca o ajut? tu cand vezi un lucru care se contrazice taci? mai ales daca acel om se crede ,,acum el,??si crede ca i poate povatui pe altii?

Stii foarte bine , ca am avut destule conversatii contradictorii cu anumiti useri pe tema respectiva.

Imi sunteti prieteni amundoi , va apreciez pe fiecare in mod egal , cu bune si rele ...pt ca si eu le am pe ale mele.

Restul am tot vb impreuna .
Noapte buna , dragul meu
-Dyna-
Postat pe 11 Februarie 2015 20:40
seara buna prieteni dragi ...pentru prieteni, oamenii cu suflet bun din viata mea
Cu totii avem un PRIETEN bun !
Ai obosit, simti cum ti se inmoaie genunchii si ai senzatia ca o sa te prabusesti. O mana te cuprinde, te ridica si te ajuta sa continui - e un PRIETEN.
Lacrimile iti ineaca ochii. O mana calda ti le sterge si cu o imbratisare si cateva vorbe bune, iti readuce zambetul pe buze - e un PRIETEN.
Razi, tipi, sari in sus de fericire. O alta gura rade si tipa odata cu tine - e un PRIETEN.
Ai reusit sa-ti indeplinesti cel mai mare vis. Cineva este fericit pentru tine si se bucura alaturi de tine - e un PRIETEN.
Esti nervos, agitat. O voce blanda te linisteste - e un PRIETEN.

Nu, nu sunt persoane diferite pentru fiecare situatie. Este acelasi om. Doar un PRIETEN poate fi alaturi de tine si cand esti fericit... si cand esti trist, fara speranta, furios, epuizat.

kudika_956659
Postat pe 11 Februarie 2015 20:49
nu trebui sa ma apreciezi pe mn ca n ai dc,nu mi mai zice mie ca,caut cearta ca nu caut nici o cearta,caut ca aceasta femeie sa si dea seama dp spusele ei ca e in contradictie,iar cineva cu spusele ei nu poate fi model ca sa i invete pe alti,,fiti,face ti ,drege ti,,e departe de asa ceva din pacate
george-
Postat pe 11 Februarie 2015 20:50
sa traiesti gabrielo
george-
Postat pe 11 Februarie 2015 20:52
www.youtube.com/watch?v=OqKm-NUDR_U
george-
Postat pe 11 Februarie 2015 20:54
Phoenix - Mica tiganiada -o melodie superba, celebra, iar cine n-a dansat niciodata pe ea -o mana sus!
http://youtu.be/jn8vkl7Gp88

@george- tu o sa mori convins ca ai avut toata viata dreptate! Dar la ce o sa iti mai foloseasca ...?!
Pe bune, exagerezi omule!
kudika_975045
Postat pe 11 Februarie 2015 20:59
hai sa vedem daca exagerez eu ,sau altcineva care vorbeste toata ziua de iubire cand in momentele cheie arata contrariul
george-
Postat pe 11 Februarie 2015 21:02
cadespre ,,o sa,,,,,,,,crezand ca ai dreptate,,,mai bn te ai gandii la ce ti foloseste tie ca ignori un om care face ce face curcubeu dp vorbeste de iubire,ca tu defapt o ignori
george-
Postat pe 11 Februarie 2015 21:05
Sa nu zici ca am zis-o eu:

"...Adev�rul e c� dragostea poate s� existe sau poate s� nu existe. Sunt � vai! � oameni care nu sunt dotați cu aparatul iubirii. Nu exist� statistici �n acest sens, cercet�torii britanici dorm pe ei..."

e de aici: http://www.catchy.ro/fii-prost-e-dreptul-tau/66670
kudika_975045
Postat pe 11 Februarie 2015 21:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Reclama L'oreal 6 De la: Kathara 11 Martie 2009 15:49
CREDETI CA FRANCISKA ARE TITE? 2 De la: kudika_11383 6 Iulie 2012 12:44
de ce? 15 De la: dulcik_ubita 5 Septembrie 2008 14:42
Știați c�? 20 De la: anaphielle 18 Aprilie 2008 13:21
PSIHOTERAPIE 2 De la: amydia 14 August 2009 13:38