Mai multe
De la: -Dyna-, la data 2015-02-12 17:49:33De la: kudika_975045, la data 2015-02-12 09:59:34Mai Dyna, |
||
|
-Dyna- Postat pe 12 Februarie 2015 17:55 |
||
|---|---|---|
|
9) Draga 45 , te afli in aceasta situatie , fara doar si poate !!!! Daca mi-as fi dorit sa fiu atat de indragita virtual as fi avut o alta atitudine , dar nu as fi fost eu insami !Cata frustrare ai in tine , mai ai putin si pocnesti Si pt ca nu reusesc sa gasesc sensul corect pt afirmatia asta: "Te simti mai fericita in momentul in care emani rautate ?" o sa te intreb direct, in stilu-mi propriu: tu esti trollul superactiv care nu poate sa se abtina sa se mandreasca cu povestile de succes? 10) Despre" succesuri" tu esti cea care ti le etalezi pe aici , eu sunt un om simplu !!!! Daca tu simti ca pe acest forum , eu sunt tollul tau superactiv , inseamna ca esti dusa rau. Trollul cu aere de vedeta, alergic la personajele reale, ca simte asa ca �ii facem umbra? Trollul care trece de la un personaj la altul cu abilitatea unui pacient de Obregia si care s-a impiedicat de cateva ori de mine?? 11) Ramai asa cum esti , ca pe mine nu ma deranjeaza , daca tot esti alergica , as putea sa-ti recomand claritin ...poate asa iti mai sar din aerele de vedeta pe care le ai Daca raspunsul este da (nu ma astept sa recunosti public, dar sper ca tu il stii), atunci nu, nu pot sa te felicit. E prea trist. Daca raspunsul cinstit la intrebarile mele este nu, atunci ai scuzele mele, dar te asigur ca voi fi mai atenta la tot ce postezi, mai draga ex-prietena. Asa, sa nu ne plictisim cumva. [/quote] Exerseaza si vei gasi raspunsul care-ti va fi pe plac ! . |
||
|
-Dyna- Postat pe 12 Februarie 2015 17:56 |
||
| dedicatie sufletelor http://www.youtube.com/watch?v=8w2mXooaL_A | ||
|
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 12 Februarie 2015 17:58 |
||
| CAND ATI ASCULT ULTIMA OARA ACEST POEM ???http://www.youtube.com/watch?v=lum2jnecVaU | ||
|
kudika_956659 Postat pe 12 Februarie 2015 18:11 |
||
|
�Și sub gheaț� exist� viaț�! Și sub z�pezi tremur� emoțiile! Și �n uitare exist� iubire!� "C�nd iubim și suntem p�r�siți, avem senzația de sufocare. De apocalips�. Nu mai vedem nimic luminos dincolo de durerea noastr� profund�. Ne e team� s� mai credem. Ne e greu s� z�mbim, s� r�dem, s� ne bucur�m de tot ce este �n jurul nostru. Oarecum e de �nțeles. O jum�tate din noi s-a destr�mat �ntr-o clip�. Va trebui cumva s� g�sim �n interiorul nostru puterea de a �nainta doar �ntr-o jum�tate de suflet, de om, de viaț�, de aer, de� arip�. Totuși, ar trebui s� ne consider�m niște fericiți. Niște privilegiați! Nu toți au șansa �n aceast� viaț� s� cunoasc� sau s� �nt�lneasc� adev�rata dragoste. S� adune clipe al�turi de ea. S� r�m�n� cu amintiri de neprețuit. �ntr-o viaț� care de cele mai multe ori e liniar� și nu foarte spectaculoas�, �n noi s-a n�scut un univers. Un univers de culoare, de emoții, de tr�iri. Am re�nv�țat s� tr�im. Am știut c� suntem vii! Am f�cut lucruri nebunești. Am r�s ca niciodat�. Am simțit un dor nebun. Ne-am transformat �n c�teva clipe din ape line �n ape �nspumate, din jar �n vulcani, apoi �n liniște absolut� oglindiți �ntr-un alt suflet. Toate acestea nu sunt ceva care s� trebuiasc� �ngropate �n noi al�turi de durere. Trebuiesc p�strate și l�sate s� ne ajute s� �naint�m �n continuare. Trebuie l�sate s� ne ajute s� lumin�m din nou. Pentru noi. Pentru acea iubire. Pentru cei care au nevoie de faruri �n clipe grele. Indiferent de ceea ce s-a �nt�mplat, trebuie s� p�str�m acele clipe nestemate pentru a fi oameni mai buni, mai frumoși, mai plini de iubire. Le p�str�m de ap� vie, de aer curat� de stea a nordului nostru și poate �ntr-o zi, vom �nv�ța din nou s� lumin�m corect pentru ca dragostea s� ne �nt�lneasc� din nou. Cine poate ști? Poate s� apar� de oriunde, oricum și total neașteptat! Așa c� nu fiți triști pentru c� ați fost p�r�siți. �n viaț� se �nt�mpl� de multe ori ca drumurile s� fie o r�scruce. Bucurați-v� de ceea ce ați tr�it! P�strați �n voi floarea acelei iubiri și udați-o zilnic cu credinț� apoi� z�mbiți vieții. �ntr-o zi, nu foarte departe, dar nici foarte aproape, neștiut�, dar deloc �nt�mpl�toare� viața v� va d�rui din nou magia. Nu regretați nimic! E mai greu s� regreți ce nu a fost. S� tr�iești mereu �ndoiala a ce ar fi putut fi. Fiți ferestre deschise prin care s� intre iubirea. �ntotdeauna va intra dac� stați deschiși!" Asa este,dragilor,adevar va spun,nu lasatica tristetea sa va umple sufletele,caci,si sa nu uitati acest adevar,numai cine este nedemn de iubirea partenerului poate parasi iubirea ce i-a fost daruita si dovedita,deci nu va fi nicio pierdere substantiala!!! Priviti cu condescendenta acele situatii neplacute ,in care inima v-a fost ranita crunt,trageti adanc aer in piept si luati viata de la capat!!!Intalnim si ne izbim in viata de foarte multe probleme,care afecteaza direct sau indirect interiorul relatiilor noastre,dar fiti optimisti,caci nimic nu este imposibil,daca avem adevarul de partea noastra,trebuie doar sa fim temerari cu dorintele noastre!!Treceti totul in arhiva inimii,pastrati amintirile,care v-au facut fericiti si luati viata,privind-o ca pe un nou inceput!!!Sa aveti o seara exceptionala,fara resentimente,ura si dizgratia inimii!!Buna seara tuturor!!!__EU ![]() Pentru aceasta seara,pentru toate sufletele lovite,care au nevoie de sprijin si alinare!!!Numai bine tuturor!!! I will survive!!! http://www.youtube.com/watch?v=PNDl41Hfvx |
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 18:14 |
||
|
Florin Piersic https://www.youtube.com/watch?v=SWFgoUJUizQ UN POEM MONUMENT ! Doamne, dac�-mi e�ti prieten � Spiridon Popescu Doamne, dac�-mi e�ti prieten, Cum te lauzi la to�i sfin�ii, D�-i �n scris porunc� mor�ii S�-mi ia calul, nu p�rin�ii. Doamne, dac�-mi e�ti prieten, N-asculta de to�i zurliii, D�-i �n scris porunc� mor�ii S�-mi ia calul, nu copiii. Doamne, dac�-mi e�ti prieten, Nu-mi mai otr�vi ursita, D�-i �n scris porunc� mor�ii S�-mi ia calul, nu iubita. Doamne, dac�-mi e�ti prieten, Cum sus�ii �n gura mare, Moaie-�i tocul �n cerneal� �i-nainte de culcare D�-i �n scris porunc� mor�ii, C�nd �i-o ascu�i pumnalul, S�-l �nfig�-n mine, Doamne, �i s� lase-n via�� calul�. |
||
|
kudika_956659 Postat pe 12 Februarie 2015 18:16 |
||
|
kudika_975045 Avatarul lui kudika_975045 100 mesaje Membru din: 15/10/2014 http://www.catchy.ro/fii-prost-e-dreptul-tau/66670 Postat pe: 11 Februarie 2015, ora 21:23 De la: george-, la data 2015-02-11 21:15:55 ti am mai zis ca citesti prostii dap, cand am citit titlul, m-am gandit la tine!! Ai acelasi drept , ti l-ai insusit , nu ca nu ai fi |
||
|
-Dyna- Postat pe 12 Februarie 2015 18:17 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-12 18:11:55CAND ATI ASCULT ULTIMA OARA ACEST POEM ???http://www.youtube.com/watch?v=lum2jnecVaU Nu l-am ascultat de foarte mult timp,Maria!!!O fac acum,aduce,tusi,multa tristete!!! Dumnezeu sa il odihneasca pe Adrian Pintea!!! Buna seara!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 18:18 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-12 18:16:00Florin Piersic |
||
|
-Dyna- Postat pe 12 Februarie 2015 18:19 |
||
|
You learn � Jorge Luis Borges You Learn After a while you learn the subtle difference Between holding a hand and chaining a soul, And you learn that love doesn�t mean leaning And company doesn�t mean security. And you begin to learn that kisses aren�t contracts And presents aren�t promises, And you begin to accept your defeats With your head up and your eyes open With the grace of a woman, not the grief of a child, And you learn to build all your roads on today Because tomorrow�s ground is too uncertain for plans And futures have a way of falling down in mid-flight. After a while you learn� That even sunshine burns if you get too much. So you plant your garden and decorate your own soul, Instead of waiting for someone to bring you flowers. And you learn that you really can endure� That you really are strong And you really do have worth� And you learn and learn� With every good-bye you learn.� |
||
|
kudika_956659 Postat pe 12 Februarie 2015 18:19 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-02-12 17:55:45De la: -Dyna-, la data 2015-02-12 17:49:33.De la: kudika_975045, la data 2015-02-12 09:59:34Mai Dyna, |
||
|
-Dyna- Postat pe 12 Februarie 2015 18:19 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-02-12 17:56:50 Exerseaza si vei gasi raspunsul care-ti va fi pe plac ! .[/quote]. |
||
|
-Dyna- Postat pe 12 Februarie 2015 18:20 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-02-12 18:17:29kudika_975045 g |
||
|
-Dyna- Postat pe 12 Februarie 2015 18:20 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-12 18:19:41You learn � Jorge Luis Borges This is true,dear Maria!!!We are learning all the time,because it is our life and we must learn!!!Beautiful poetry,dear,congratulations for these lyrics!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 18:35 |
||
|
placerea e de partea mea ...seara placuta va urez http://www.youtube.com/watch?v=vBjuiYu9O1U |
||
|
kudika_956659 Postat pe 12 Februarie 2015 18:38 |
||
|
Sfaturi de bun simt... "Bea ap� din izvorul de unde beau caii. Calul dintr-o ap� rea nu va bea niciodat�. Așterne-ți acolo unde �și face culcuș pisica. M�n�nc� fructul care a fost atins de un vierme. Culege cu �ndrazneal� ciuperca pe care stau g�zele. S�dește pomul acolo unde sap� c�rtița. Casa cl�dește-o pe locul unde se �ncalzește șarpele. F�nt�na sap-o acolo unde se ad�postesc p�s�rile pe arșiț�. Culc�-te și trezește-te odat� cu p�s�rile � vei culege toate gr�unțele de aur ale zilei. M�n�nc� mult verde � vei avea picioare puternice și inim� rezistent�, precum viețuitoarele codrului. Inoat� des � și te vei simți pe p�m�nt precum peștele �n ap�. Privește c�t mai des cerul � și vor deveni g�ndurile tale ușoare și limpezi. Taci mult, vorbește puțin- și �n sufletul t�u va poposi t�cerea, iar duhul �ți va fi liniștit și plin de pace."__ Sf. Serafim de Sarov Cititi aceste sfaturi,incercati sa le intelegeti si urmati-le,in acest mod va veti regasi si va veti innoi sufletul si ambientul!!!O seara minunata si traita in pace!!!__EU Good evening everyone!!! http://www.youtube.com/watch?v=ihX62XhGGww
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 18:39 |
||
De la: kudika_956659, la data 2015-02-12 18:38:25placerea e de partea mea ...seara placuta va urez Asemenea,Maria!!! http://www.youtube.com/watch?v=ewdJyK5VysQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 18:41 |
||
Peace and love!!! http://www.youtube.com/watch?v=YrEFT46XrUQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 18:52 |
||
Seara buna A mai trecut o zi...http://38.media.tumblr.com/c4ad5c7fda7ebf42923337a1bc115e00/tumblr_n6w2c4cNE91srxbd4o8_400.gif ...si ce repede . Iarasi seara , iarasi pregatim cina. Iote dom`le ca m-a cuprins meditatia. Oare de la prea multa plimbare prin frig mi se trage ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 12 Februarie 2015 18:54 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-12 18:54:44Seara buna Cred ca.... Timpul trece cu repeziciune,si noi o data cu el!!! Vine cina imediat!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 19:04 |
||
Si de ce scoti limba la mine ? Eu meditam la modul cel mai serios.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 12 Februarie 2015 19:07 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-12 19:07:12 Uite-asa!!!! Vorbesti serios???? In acest caz,trebuie sa imi iau limba inapoi!!! Rotty,asta este viata si noi pe langa ea!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 19:19 |
||
De la: george-, la data 2015-02-12 18:55:26mai curcubei ma,,cum poti tu sa le zici altora ce sa citeasca sau ce sa faca,te crezi tu in masura? Stii de ce se procedeaza astfel ? Pt ca tu te iei de cine nu trebuie , iar de cine ar trebui i nu te iei ! |
||
|
-Dyna- Postat pe 12 Februarie 2015 19:22 |
||
|
"Viața este un dulce rai, iar cheia de la poart� este frumusețe sufletului, nimeni nu o poate deschide dac� nu are cheia potrivit�, tr�irea potrivit�, simțirea potrivit�, sentimentul reciprocit�ții... O viaț� plin� de iubire va avea și spini, dar o viaț� f�r� iubire nu va avea niciodat� trandafiri...!" Dragilor,pastrati-va ce aveti mai scump in voi,frumusetea si gingasia sufletului,fara de care veti trai,doar o viata anosta,lipsta de farmec si acea bucurie dorita va fi una falsa!!!Dati-i trupului hrana si sufletului iubire!!!___EU Pentru suflet!!! http://www.youtube.com/watch?v=ulPIFNXmGzo&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 19:24 |
||
Da Bela , vorbeam foarte serios. Tu esti pe langa viata ? Eu sunt in interiorul ei. Gata , ma duc sa termin de pregatit cina , ca am meditat destul.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 12 Februarie 2015 19:27 |
||
| eu nu ma iau de nimeni,,arat doar ca din pacate vorbele lui curcubeu sunt doar vorbe n vant,,iar ea este cea care se crede acum ea,,,ea se crede in masura sa i povatuiasca pe altii | ||
|
george- Postat pe 12 Februarie 2015 19:29 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-02-12 19:27:00Da Bela , vorbeam foarte serios. La varsta mea,nu mai este posibil sa fiu pe langa viata,chiar daca mi-as dori acest lucru!!! Daca te-am necajit,imi cer scuze!!! Ca si tine,iata ca a sosit ora cinei,ma retrag,Rotty,sa pap cu fiica mea!!Pofta buna,seara linistita si somn lin!!Sa auzim de bine!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 19:30 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-02-12 19:22:28 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Februarie 2015 19:31 |
||
De la: george-, la data 2015-02-12 19:29:20eu nu ma iau de nimeni,,arat doar ca din pacate vorbele lui curcubeu sunt doar vorbe n vant,,iar ea este cea care se crede acum ea,,,ea se crede in masura sa i povatuiasca pe altii Ea nu a lovit niciodata in oameni , fara sa-i facut un rau , iar daca si-a pierdut controlul uneori , e firesc si pe buna dreptate ! Ce-mi poti spune de cele care , nu le adresezi nici macar buna ziua si sar precum haitele la gat . Ce sar de pe un cont pe altul , pt ca nu pot sa fie ele insasi pe un singur cont. |
||
|
-Dyna- Postat pe 12 Februarie 2015 19:36 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-02-12 19:31:59De la: -Dyna-, la data 2015-02-12 19:22:28 |
||
|
-Dyna- Postat pe 12 Februarie 2015 19:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| masa ouija | 134 | De la: tzvetociki 6 Ianuarie 2017 15:26 |
| 'D&G LIGHT BLUE -100 ml Sephora TEST original - 170 lei' | 1 | De la: reluparfumelu 25 Iunie 2010 10:43 |
| PRO sau CONTRA | 27 | De la: OCTAIA 19 Martie 2008 22:29 |
|
|
||
| animalute de casa | 7 | De la: monaram 7 Mai 2009 14:06 |
| cu scap de mirosul neplacut din camera? | 41 | De la: 6 August 2014 20:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.