Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: guru_ion, la data 2011-10-26 07:58:36buna dimineata doamnelor.
faina melodie 339

a slabit frumos el

la multi ani celor care azi isi serbeaza ziua.

buna dimineata !
da, el a slabit, intotdeauna cel care sta deasupra munceste mai mult.... Deja vorbesc prostii, mai bine plec la serviciu
GHEISA_ALBA
Postat pe 26 Octombrie 2011 08:06
De la: GHEISA_ALBA, la data 2011-10-26 08:06:05
faina melodie 339

a slabit frumos el

buna dimineata !
da, el a slabit, intotdeauna cel care sta deasupra munceste mai mult.... Deja vorbesc prostii, mai bine plec la serviciu

sa-ti fie ziua frumoasa
guru_ion
Postat pe 26 Octombrie 2011 08:08
faina melodie 339

a slabit frumos el

Buna dimineata,Guru! Sa ai si tu o zi frumoasa!Nu te numesti si Dumitru? Gheisaaaaaaaaaaaaaa,ai dreptate in ceea ce spui,uite,vezi,de-aia ma mentin la 60kg.,na!!!!!!!!!!!!!E clar ,m-am molipsit de la Gheisa!
RAINBOWLADY
Postat pe 26 Octombrie 2011 08:32
azi ma cheama doar ion
guru_ion
Postat pe 26 Octombrie 2011 08:33
De la: guru_ion, la data 2011-10-26 08:33:47azi ma cheama doar ion

Pacat,asa ai scapat de facut cinste cu sampanie frapata!Dar vine el,.......Sf.Ion,atunci sa te tii bine!
RAINBOWLADY
Postat pe 26 Octombrie 2011 08:46
netza la toata lumea !
Gurule,am o piesa azi pt tine,chiar daca nu e ziua ta:

http://www.youtube.com/watch?v=rk-fmvxmh1E&feature=fvwrel
matracucu
Postat pe 26 Octombrie 2011 08:59
Buna dimineata.
La Multi Ani tuturor care in aceasta zi isi serbeaza ziua.Sa aiba parte de tot ce si-au dorit si ziua sa fie sarbatorita cu cat mai multi prieteni.Sa fiti fericiti ...
SARUMANA...339...GHIESA...

GURU..."SPIRALATU"
Gata putem incepe sa dam cep la butoi...2 zile nu ma misc de sub el...
PRALEA_
Postat pe 26 Octombrie 2011 09:07
am dat gata prima cana de cafea,mai fac una
matracucu
Postat pe 26 Octombrie 2011 09:15
De la: PRALEA_, la data 2011-10-26 09:07:30Buna dimineata.
La Multi Ani tuturor care in aceasta zi isi serbeaza ziua.Sa aiba parte de tot ce si-au dorit si ziua sa fie sarbatorita cu cat mai multi prieteni.Sa fiti fericiti ...

GURU..."SPIRALATU"

Hi,prietene Pralea!Sa fii sanatos ,chiar daca nu este si ziua ta si iubit pe deasupra,....nu pe dedesubt,da?

Auzi,ma primesti langa tine ,sub butoi? Asa,sa-ti tin companie,nu de alta,caci nu prea sunt consumatoare de alcool! Doar pentru a tine evidenta galgaiturilor!!!!!!!
RAINBOWLADY
Postat pe 26 Octombrie 2011 09:20
De la: matracucu, la data 2011-10-26 08:59:34netza la toata lumea !
Gurule,am o piesa azi pt tine,chiar daca nu e ziua ta:

http://www.youtube.com/watch?v=rk-fmvxmh1E&feature=fvwrel

moi aussie, ma cherie!
guru_ion
Postat pe 26 Octombrie 2011 09:46
S-A INTORS KULTIVATA DE DIMINEATA DE PE JUPITER CU PRIMA COMETA SI CAND A DESCHIS USA KABINETULUI A VAZUT 3 CLIENTI CARE SE HOLBAU LA COMETA AGATATA IN CUI LEGATA DE COADA CU LANTUL DE LA VECEU CARE PÎSÎIA LA EI...
Indiana_Jones
Postat pe 26 Octombrie 2011 10:25
De la: kudika421339, la data 2011-10-26 09:20:04

GURU..."SPIRALATU"

Hi,prietene Pralea!Sa fii sanatos ,chiar daca nu este si ziua ta si iubit pe deasupra,....nu pe dedesubt,da?

Auzi,ma primesti langa tine ,sub butoi? Asa,sa-ti tin companie,nu de alta,caci nu prea sunt consumatoare de alcool! Doar pentru a tine evidenta galgaiturilor!!!!!!!

Ma risc si uite iti fac loc langa mine...da numa sa sazi cumintica...si sa-mi faci loc degrab cand trebuie sa plec...pentru oarece probleme
Sa sazi blanda sa nu-mi dai peste furtun ca nu vreu sa cherd nici o chicatura de licoare.
Ai sa vezi ca pana la urma o sa-mi ceri sa ma inlocuiesti la furtun...
Nici eu nu sunt consumator fruntas...da nici nu ma dau in laturi.Mai ales cand e pomana...
Cica "pomana ingrasa si de prost se prinde"...
PRALEA_
Postat pe 26 Octombrie 2011 13:17
Am si eu o piesa pt tine Guristule,cu dedicatie!
http://www.youtube.com/watch?v=1qr5gW1-mUs
broscoiu
Postat pe 26 Octombrie 2011 13:21
De la: PRALEA_, la data 2011-10-26 13:17:19

GURU..."SPIRALATU"

Ma risc si uite iti fac loc langa mine...da numa sa sazi cumintica...si sa-mi faci loc degrab cand trebuie sa plec...pentru oarece probleme
Sa sazi blanda sa nu-mi dai peste furtun ca nu vreu sa cherd nici o chicatura de licoare.
Nici eu nu sunt consumator fruntas...da nici nu ma dau in laturi.Mai ales cand e pomana...

Iaca,ma asez lanag tine si-s si cumintica,dar sa stii ca eu am niscaiva reactii la aburii alcoolici!Musc de urechi pe cel ce se afla in imediata apropiere! Dar ce faci,dom'le,Praleaaaaaa,ia-o usurel,vaz ca ti-e tare sete!Da' cu mainile celea ce faci?Pralea,ma gadil,ha,ha,ha,ha,sml-happy0009: ....opreste-te din gadilat,te rog,ori bei,ori inspectezi "teritoariile",da? : Pralea,de ce te-ai inrosit la fata?Cre'ca continutu' butoiului este de vina!Sau mai degraba,vrei sa mergi undeva.......?Transfera-mi furtunu' si meri odata!!!!! Ia sa vaz si io ce gust are licoarea iasta!Gal,gal,gal,....bun-ii,Doamne,ia sa mai beu o taricaaaaaaaaaaaa......
RAINBOWLADY
Postat pe 26 Octombrie 2011 13:45
De la: kudika421339, la data 2011-10-26 13:45:01

GURU..."SPIRALATU"

Iaca,ma asez lanag tine si-s si cumintica,dar sa stii ca eu am niscaiva reactii la aburii alcoolici!Musc de urechi pe cel ce se afla in imediata apropiere! Dar ce faci,dom'le,Praleaaaaaa,ia-o usurel,vaz ca ti-e tare sete!Da' cu mainile celea ce faci?Pralea,ma gadil,ha,ha,ha,ha,sml-happy0009: ....opreste-te din gadilat,te rog,ori bei,ori inspectezi "teritoariile",da? : Pralea,de ce te-ai inrosit la fata?Cre'ca continutu' butoiului este de vina!Sau mai degraba,vrei sa mergi undeva.......?Transfera-mi furtunu' si meri odata!!!!! Ia sa vaz si io ce gust are licoarea iasta!Gal,gal,gal,....bun-ii,Doamne,ia sa mai beu o taricaaaaaaaaaaaa......

Pai io ti-am zis ca tu sa fii cuminte...nu era vorba de mine.Eu nu poci sta bland nici cand dorm.Trebuie sa stiu mereu ce am pe langa mine sa stiu pe ce ma poci baza Asta aici ce e subsioara ? ...sau ce ? De rosu... cred ca m-am patat de la licoarea asta.Inca nu merg nicarii...ca dadui cu manili de ceva caldurica si vreau sa vaz peste ce am dat...Daca te dai la urecili meli sa stii ca te apuc cu dintii de dupa ceafa ...
PRALEA_
Postat pe 26 Octombrie 2011 13:55
De la: PRALEA_, la data 2011-10-26 13:55:17
De la: kudika421339, la data 2011-10-26 13:45:01

GURU..."SPIRALATU"

Pai io ti-am zis ca tu sa fii cuminte...nu era vorba de mine.Eu nu poci sta bland nici cand dorm.Trebuie sa stiu mereu ce am pe langa mine sa stiu pe ce ma poci baza Asta aici ce e subsioara ? ...sau ce ? De rosu... cred ca m-am patat de la licoarea asta.Inca nu merg nicarii...ca dadui cu manili de ceva caldurica si vreau sa vaz peste ce am dat...Daca te dai la urecili meli sa stii ca te apuc cu dintii de dupa ceafa ...

Ce faci,Pralea,ma trezisi din somn cu tignalu' matale,zau asa!Si visam asa frumoooooooos! Nu-ti spui diloc ce se povestea in vis,caci e vis "femenin! Si la subsioara me ce cati,ai?Iar vrei sa ma gadili bag seama!! Si ce cauta ruju' meu pe camasa ta?Ce urme de ceva licoare vezi mata,e ruju' meu de import! Vaz ,ca tare iti place caldurica,te-ai intins pana ai ajuns la blanitele de oaie barsana,ce numa' le-am adus-o de la argasit!!!!!Ti-as face un masaj facial,dar mi-i teama ca,cica,vrei sa ma musti de dupa ceafa si nu te-oi mai descleta dupa -aia din carnita me,na! Pralea,cu ochii dupa altea alea,ai scapat furtunu' din mana si curge vinu'!Sari repede si nu lasa sa se piarda bunatate de zama !Io ma asez colea,caci lesin de atata ras,cre' ca de la vin mi se trage!
RAINBOWLADY
Postat pe 26 Octombrie 2011 14:18
beau un pepsi
Ame_li
Postat pe 26 Octombrie 2011 14:19
pe Kultivata Polin si demonstratia ei de analfabetism o gasiti aici:
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/50809/Realitate-cruda-31-mai-cea-mai-nefericita-zi-din-viata-mea/1.html
Indiana_Jones
Postat pe 26 Octombrie 2011 14:31
astept un idiot sa vina cu recensamanatul.daca era dupa mine nici nu deschideam usa
PICCKARD
Postat pe 26 Octombrie 2011 17:34
De la: PICCKARD, la data 2011-10-26 17:34:18 astept un idiot sa vina cu recensamanatul.daca era dupa mine nici nu deschideam usa
e adevarat ca te-ai angajat consultant la Kultivata in Kabinet?
Indiana_Jones
Postat pe 26 Octombrie 2011 17:38
De la: Indiana_Jones, la data 2011-10-26 17:38:03
De la: PICCKARD, la data 2011-10-26 17:34:18 astept un idiot sa vina cu recensamanatul.daca era dupa mine nici nu deschideam usa
e adevarat ca te-ai angajat consultant la Kultivata in Kabinet?

cine e ba cultivata? si termina cu prostiile ca esti baiat mare!
PICCKARD
Postat pe 26 Octombrie 2011 17:38
isi spune polin...nume de cod...si esti pe lista afisata de ea in cont in care isi prezinta angajatii Kabinetului
Indiana_Jones
Postat pe 26 Octombrie 2011 17:40
...ti-a scris ceva analfabet la o poza...
Indiana_Jones
Postat pe 26 Octombrie 2011 18:03
De la: Indiana_Jones, la data 2011-10-26 18:03:24...ti-a scris ceva analfabet la o poza...

aha! mie mi se pare ok!
PICCKARD
Postat pe 26 Octombrie 2011 18:05
De la: Ame_li, la data 2011-10-26 14:19:41beau un pepsi

aha! esti racita,ai uitat?
daca e fierbinte ..te iert
_oktober_
Postat pe 26 Octombrie 2011 18:07
De la: _oktober_, la data 2011-10-26 18:07:42

guru_ion
Postat pe 26 Octombrie 2011 18:09
De la: guru_ion, la data 2011-10-26 18:09:46
De la: _oktober_, la data 2011-10-26 18:07:42

asta e latura mea malefica..iese la suprafata cand mi-e somn
_oktober_
Postat pe 26 Octombrie 2011 18:11
De la: PICCKARD, la data 2011-10-26 18:05:58
De la: Indiana_Jones, la data 2011-10-26 18:03:24...ti-a scris ceva analfabet la o poza...

aha! mie mi se pare ok!
polin: INTERESANT!POATE FI UN SEMN DE BUN AUGUR,NU SINT SUPERSTITIOASA,DAR POATE TIA ADUS PACE,LINISTE,BUCURIE SI FERICIRE IN CASA!...astai arta-nu gluma!? ...
sesamiau-deschide-te! sau carei codu?...cel din mijloc e casul? nasol sa te culci cu doua necunoscute si sa nu le poti rezolva.-culmea matematici ...tiam furat citeva poze la mine la favorite.sper sa nu te superi!?... mie tare drag(a) ..........si mie mi-se par ok...mai ales remarcile cu matematica...oricum,recunosc ca nu ma asteptam la tine si steffy sa fiti pe lista ei,Guristul a fost concediat si nu mai e...iar textele sunt neagramate si ok
Indiana_Jones
Postat pe 26 Octombrie 2011 18:14
De la: Indiana_Jones, la data 2011-10-26 18:14:00

aha! mie mi se pare ok!
polin: INTERESANT!POATE FI UN SEMN DE BUN AUGUR,NU SINT SUPERSTITIOASA,DAR POATE TIA ADUS PACE,LINISTE,BUCURIE SI FERICIRE IN CASA!...astai arta-nu gluma!? ...
sesamiau-deschide-te! sau carei codu?...cel din mijloc e casul? nasol sa te culci cu doua necunoscute si sa nu le poti rezolva.-culmea matematici ...tiam furat citeva poze la mine la favorite.sper sa nu te superi!?... mie tare drag(a) ..........si mie mi-se par ok...mai ales remarcile cu matematica...oricum,recunosc ca nu ma asteptam la tine si steffy sa fiti pe lista ei,Guristul a fost concediat si nu mai e...iar textele sunt neagramate si ok

nu te inteleg! ti-am zis sa te poltolesti! si asa guru crede ca io sunt tu!
PICCKARD
Postat pe 26 Octombrie 2011 18:16
De la: Indiana_Jones, la data 2011-10-26 18:14:00

aha! mie mi se pare ok!

care-i treaba ca nu prea pricep
steffy91
Postat pe 26 Octombrie 2011 18:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce v-a enervat azi? 739 De la: geo_xx 16 Noiembrie 2009 22:14
Chiar existã un conflict între generaþii? 11 De la: 4 Iulie 2013 07:54
Nu stiu ce sa fac?! 72 De la: nico0025 16 Martie 2014 15:16
Ce intrebare sa pun sa nu mai supar mironositeºe de pe aici? 81 De la: Don_Quijote 29 Iunie 2013 11:10
Cel mai important lucru din viata aceasta ! 10 De la: Mircea63 22 Ianuarie 2014 21:36