Setari Cookie-uri

barbati vs femei

De ce mereu,noi femeile,urlam in gura mare ca barbatii sunt porci,cand de fapt de la noi porneste toata mizeria si cand noi suntem mai scroafe decat ei?vb. aceea "in spatele unui barbat puternic exista o femeie si mai puternica".....
astept parerile voastre,asa poate o sa reusesc sa imi dau si eu seama de ce razboiul asta al sexelor!
stuff
Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:08
nu s-a sinchisist inca numeni sa iti raspunda... deci ma abtin si eu...
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Decembrie 2008 17:03
pai hai ca ma sinchisesc eu
Stuff, cu prima parte dein mesajul tau nu sunt de acord si voi trece peste (partea cu porcii si scroafele).
In ceea ce priveste intrebarea ta "de ce razboiul asta al sexelor?", din cauza imaturitatii si lipsei de comunicare.

Postat pe 6 Decembrie 2008 17:31
Si cine e imatur noi barbati ca ne ducem la terasa sa vedem meciul odata pe saptamana sau voi ca va imaginati ca nu ne ducem la terasa si ne ducem la femei si va propuneti sa ne inselati ca sa nu cadeti de fazan si la sfarsit cand se ajunge la discutia finala va dati seama de ce ati facut si vreti impacare....?!?!
CICI72
Postat pe 9 Decembrie 2008 15:32
De la: bras, la data 2008-12-09 15:32:39Si cine e imatur noi barbati ca ne ducem la terasa sa vedem meciul odata pe saptamana sau voi ca va imaginati ca nu ne ducem la terasa si ne ducem la femei si va propuneti sa ne inselati ca sa nu cadeti de fazan si la sfarsit cand se ajunge la discutia finala va dati seama de ce ati facut si vreti impacare....?!?!


lasa meciul si va fi bine:D
elisa_me
Postat pe 10 Decembrie 2008 05:08
Meciul e un pretext de a sta doar noi, masculi, la un chat despre ce si cum sa mai schimbam lumea ca sa ne fie noua mai bine!
CICI72
Postat pe 11 Decembrie 2008 08:14
De la: bras, la data 2008-12-09 15:32:39Si cine e imatur noi barbati ca ne ducem la terasa sa vedem meciul odata pe saptamana sau voi ca va imaginati ca nu ne ducem la terasa si ne ducem la femei si va propuneti sa ne inselati ca sa nu cadeti de fazan si la sfarsit cand se ajunge la discutia finala va dati seama de ce ati facut si vreti impacare....?!?!

judecand dupa acest post as spune ca esti imatur, ca individ
este o situatie particulara, cam greu sa fie prototip pentru toate situatiile care pot aparea
discutia avea loc la modul general
raspunzand direct la aceasta situatie, ea da dovada de imaturitate si amandoi de lipsa de comunicare.

Postat pe 11 Decembrie 2008 16:31
De la: crista_galli, la data 2008-12-06 17:31:43 "de ce razboiul asta al sexelor?", din cauza imaturitatii si lipsei de comunicare.

asta nu era cu referire la barbati (nu stiu de unde ai dedus tu asta), ci cu referire la ambele sexe.

Postat pe 11 Decembrie 2008 16:33
Cred ca lipsa de comunicare distruge totul si mai ales lipsa de respect. Fiecare ar tre sa-i lase suficienta libertate celuilalt ca de obicei cam de aici pornesc toate divergentele...
klaudya_e
Postat pe 12 Decembrie 2008 16:24
good point!insa greselile intr-o relatie nu vin totdeauna din pricina comunicarii...poate si din dorinta de a evada din monotonie,care cu timpul este inevitabila...apoi dupa o despartire ne dam seama ce-am avut...
stuff
Postat pe 13 Decembrie 2008 17:27
De la: stuff, la data 2008-12-13 17:27:45good point!insa greselile intr-o relatie nu vin totdeauna din pricina comunicarii...poate si din dorinta de a evada din monotonie,care cu timpul este inevitabila...apoi dupa o despartire ne dam seama ce-am avut...

bine spus...in concluzie fiecare dintre noi trebuie sa aleaga intre diversitate si stabilitate.si asta poate tine si de nivelul de maturitate la care a ajuns persoana si la cat de bine stie sa ia deciziile in viata.
razz
Postat pe 14 Decembrie 2008 01:23
Crista....vrei de fiecare doar tu sa ai dreptate prin dat peste nas? Vb de imaturitatea altora....dar analizeaza-ti mesajul!!!!Mesaj de la o femeie!
paula27
Postat pe 14 Decembrie 2008 08:38
Nu cred k e neaparat un razboi intre barbat si femeie ci un razboi intre frustarile unuia si ale celuilalt.
Nu am fost niciodata de acord cu afirmatiile astea profund calomnioase k barbatii sunt porci etc !!!Sunt si ei si buni si rai asa cum sunt si femeile, mai bune sau mai rele dupa caracter sau dupa moment.
Credk apar atat de multe discutii pt k cel putin unul dintre ei (barbatul sau femeie dupa caz) incearca sa-l ingradeasca pe celalalt.
Dupa o lunga perioada de gelozie, discutii si panarama, mi-a venit si mie finaly mintea la cap (ca am mai crescut k atunci aveam 17 ani)si am realizat (si i-am comunicat si sotului meu consluziile mele) k suntem impreuna pur si simplu pt k ne dorim asta si pt k ne face placere, nu ne tine nimeni cu forta, k ne respectam reciproc pt k asa e normal si civilizat si k in acelasi timp nu avem obligatia sa stam legati de piciorul mesei sau al patului.
Ma suna k intarzie de la servici k iese cu colegii la o bere-f bine, numai sa stiu de el sa nu-mi fac griji. Atata vreme cat nu vine la miezul noptii sau beat si nici nu se intampla asta zi de zi, chiar nu vad de ce m-ar deranja.
La fel si eu il sun si-i zic k ies cu fetele, sau ma duc la cumparaturi(tre sa am bani pt asta )sau chiar am iesit cu colegii de servici care sunt majoritatea barbati, n-a avut nimic impotriva.
Deci tine de comunicare si de felul de a vedea pb.
PS. Am avut colegi in majoritate barbati si sunt oameni minunati de la care am invatat o gramada de lucruri, iar atmosfera este incomparabila cu cea dintr-un birou de femei. Cred k merita mai mult respect din partea noastra si mai multa atentie pt k noi femeile ne cam pierdem in conflicte de 2 bani cu nusce prietena si-n ura nejustificata si cam uitam niste valori pe care multi dintre ei le mai pastreaza,in primul rand prin natura lor mai simpla si mai transanta.
bastiuta
Postat pe 14 Decembrie 2008 13:21
razboiul dintre sexe este intretinut de misogini si feministe....este un razboi ce va domni etern, un razboi in care amandoua sexele vor dori sa demonstreze ca ei sunt mai buni. E o carte destul de veche dar ramane inca de actualitate:"barnatii sunt de pe Marte, femile sunt de pe Venus". Impoettant e sa fim mai tleranti unii cu altii, sa ne vedem si recunoaste propriile greseli, sa-i acceptam pe ceilalti cum sunt. Eu cred ca noi, femeile ne completam cu barbatii si unii fara alti nu putem trai. Eu cred in egalitatea sexelor, in puterea noastra de intelegere, in comunicare si respect reciproc. Acum, mi-i se intimpla si mie, daca sunt provocata de un anumit personaj masculin, sa incerc sa-i dau o replica feminista. Cred ca e in natura noastra sa incercam sa dovedim ca sunt mai presus decat celalat si nu cred ca tine de sex aici. Nu vi-i s-a intimplat sa incercati sa fiti mai cu "mot' si in fata unei persoane de acelasi sex?
oana_iftemi
Postat pe 14 Decembrie 2008 14:44
De la: razz, la data 2008-12-14 01:23:43
De la: stuff, la data 2008-12-13 17:27:45good point!insa greselile intr-o relatie nu vin totdeauna din pricina comunicarii...poate si din dorinta de a evada din monotonie,care cu timpul este inevitabila...apoi dupa o despartire ne dam seama ce-am avut...

bine spus...in concluzie fiecare dintre noi trebuie sa aleaga intre diversitate si stabilitate.si asta poate tine si de nivelul de maturitate la care a ajuns persoana si la cat de bine stie sa ia deciziile in viata.


de fapt,conteaza ca cei doi sa fie pe niveluri de maturitate similare..si sa isi pastreze sanatosul simt al propriei valori...
c_ella
Postat pe 14 Decembrie 2008 22:57
Vezi tu, desi nimeni nu vrea sa o recunoasca, femeile au nevoie de barbati asa cum si noi avem nevoie de femei.Cel sau cea care nu simte asta nu e om.Pana la urma pentru ce ne-a lasat Dumnezeu pe pamant? Cum naiba am fi aparut noi?

Postat pe 15 Decembrie 2008 04:39
eu cred ca e pusa problema putin gresit...cel putin din punctul meu de vedere.razboiul asta pe care voi il numiti "razboi al sexelor"ar trebuii numit altfel ,mai degraba razboi intre sexe de aceles fel.cum spune cineva mai sus intr-o admosfera numai de barbati ,o femeie se poate simti mult mai bine decat daca ar lucra doar cu femei sau majoritatea femei.asa se intampla si intr-un cuplu: pana nu isi baga cineva coada ,ca este o femeie (si atunci cearta pleaca de la nevasta) sau un barbat(si atunci cearta pleaca de la sot)totul e bine si frumos,pana si monotonia dispare ,cei doi descoperin lucruri noi......desigur ca mai este un factor cel de caracter daca 2 persoane nu se potrivesc la caracter (unu mai tare altul mai slab, adica unul sa fie ccu capul pe umeri si sa gandeasca rational)nu se pot intelege...asa ca sincer va spun ca multe poate majoritatea femeilor sunt MULT MAI RELE si intor deauna cele care pot baga intrigi intr-o casnicie.....
simona_marinela1987
Postat pe 15 Decembrie 2008 15:49
Imi aduc de ce imi spunea o persoana draga... ca in lume nu exista diversitate... doar barbati si femei... si nu ai alte optiuni...nu va ganditi la cine stie ce perversiuni..ca lumea inventeaza multe...concluzia este ca daca nu exista diversitate...ramanem noi..femeile si barbatii...si noua nu ne convine aia lor alalalta si tot asa...s-au creat anumite idei fixiste atat despre femei cat si despre bãrbati... si ne certam..ca unii sunt asa altii sunt altfel si na... intelegeti ce vreau sa zic...ca sa nu existe certuri... trebuie sa cunosti mult prea bine o persoana.. sa stii ca nu o poti generaliza.. sa stii ca are ceva in plus.. ceva special fata de restul lumiii...si de aici se ajunge la respect .. incredere si IUBIRE...fara sa spunem..esti un porc sau.. esti o scroafa...ci doar ASA ESTI TU...si eu te-am ales!
adajust
Postat pe 15 Decembrie 2008 15:50
De la: paula27, la data 2008-12-14 08:38:44Crista....vrei de fiecare doar tu sa ai dreptate prin dat peste nas? Vb de imaturitatea altora....dar analizeaza-ti mesajul!!!!Mesaj de la o femeie!

?????
care din ele?

Postat pe 15 Decembrie 2008 16:20
razboi intre sexe?
este si razboi intre pers de acelasi sex...
e irelevant sexul :)...
morticia_adams
Postat pe 16 Decembrie 2008 13:13
Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 30 Decembrie 2008 15:41
sunteti tari, zau asa.. unde vedeti voi razboi? he he, ma faceti sa rad.. 1. uitati-va la femei, cum se poarta unele cu altele, cum se barfesc, sa vedeti acolo razboi, intre ele.. 2. la barbati, e cam aceeasi treaba, doar ca ei rezolva altfel treburile.. razboi e intre cine crede ca e mai bun si cine vrea sa iasa in evidenta.. suntem cu totii oameni, nu e unul cu 12 picioare in plus, nici altul cu 15 creiere.. daca ne-am accepta reciproc, nu ar fi razboi niciunde..
KALI03
Postat pe 6 Februarie 2009 19:53
dac femeia ar fi mai intelegatoare asa cum ea are nevoie sa iasa cu prietenele in oras la shopping asa au si barabatii nevoie sa iasa la o bere cu prietenii.......
everything_for_you
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:00
daca barbatii ar intelege ca femeile pot sa vb cu alti barbati fara aiba nici un fel de relatie cu ei atunci si femeile vor intelege ca barbatii pot sa vb cu o femeie frmoasa fara sa aiba nici o relatie


bine raletii de prietenie
everything_for_you
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:02
De la: everything_for_you, la data 2009-04-01 15:02:57daca barbatii ar intelege ca femeile pot sa vb cu alti barbati fara aiba nici un fel de relatie cu ei atunci si femeile vor intelege ca barbatii pot sa vb cu o femeie frmoasa fara sa aiba nici o relatie


bine raletii de prietenie
yumy
Postat pe 1 Aprilie 2009 18:30
razboiul asta se da doar in mintea nostra...gandim prea mult....si asa ies filmele....
monaq
Postat pe 1 Iunie 2009 14:13
De la: monaram, la data 2009-06-01 14:13:07razboiul asta se da doar in mintea nostra...gandim prea mult....si asa ies filmele....


trebuie sa intelegem ca suntem diferiti, ca nu poti cere cuiva ce nu are de dat si nu trebuie sa se schimbe nimeni. orice sac isi are petecul.
l_diana_c
Postat pe 1 Iunie 2009 14:18
De la: l_diana_c, la data 2009-06-01 14:18:17
De la: monaram, la data 2009-06-01 14:13:07razboiul asta se da doar in mintea nostra...gandim prea mult....si asa ies filmele....


trebuie sa intelegem ca suntem diferiti, ca nu poti cere cuiva ce nu are de dat si nu trebuie sa se schimbe nimeni. orice sac isi are petecul.


monaq
Postat pe 1 Iunie 2009 14:49
Deosebirea este ca barbatii nu au constiinta, nu au bun simt si sunt iresponsabili. Se gandesc numai sa le fie lor bine. Nu conteaza pentru barbati cand vor sa faca ceva si parerea sotiei, prietenei, etc....
iris60
Postat pe 8 Iulie 2009 09:23
De la: stuff, la data 2008-11-23 20:08:36De ce mereu,noi femeile,urlam in gura mare ca barbatii sunt porci,cand de fapt de la noi porneste toata mizeria si cand noi suntem mai scroafe decat ei?vb. aceea "in spatele unui barbat puternic exista o femeie si mai puternica".....
astept parerile voastre,asa poate o sa reusesc sa imi dau si eu seama de ce razboiul asta al sexelor!

tu sigur esti barbat
bruneagra25
Postat pe 8 Iulie 2009 09:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Care este cea mai mare femeie asasin din istorie? 33 De la: julyane19 1 Noiembrie 2008 21:01
hei, esti credincios? 9 De la: blue07scorpion 7 August 2009 16:13
Conspiratie 46 De la: supermiki 4 Octombrie 2010 11:07
stergere topic 8 De la: snowflake_ 26 Ianuarie 2012 21:27
Scoala de soferi 52 De la: yumalai 21 Ianuarie 2010 16:21