Mai multe
De la: Rotty_, la data 2015-12-09 09:03:23Azi n-am chef de umblat prin frigidere, ti-am zis ca-s obosita si asta pe bune. Tu crapa de ras, ca eu plang, atata imi e de rau. OFFFFF, ROTTY, AI GRIJA DE TINE, TE ROG, INCEARCA SA TE ODIHNESTI PUTIN!!!!Sa avem zi usoara!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Decembrie 2015 09:16 |
||
|---|---|---|
Lasa ca-ti zic eu detalii cand putem. Pe aici ne-om vedea saptamana viitoare, ca de maine am ture de dimineatza. Ai si tu grija de tine.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 9 Decembrie 2015 09:27 |
||
|
"Faptele s�v�r�ite de oameni sunt de trei feluri: conform firii, mai prejos de fire �i mai presus de fire. Fireasc� este pacea, �mpotriva firii este du�m�nia �i mai presus de fire, sunt iertarea �i binele dezinteresat. " ___Sf�ntul Atanasie cel Mare Cainta pscatosului � La marginea unui r�u, un ��ran r�u vroia cu orice chip s� scape de c�inele sau, de�i acesta era un animal bun �i recunosc�tor. Lu�ndu-l �n bra�e, l-a aruncat �n ap�, crez�nd c� animalul se va �neca �i astfel va sc�pa de el. �ns� bietul c�ine a �notat cu greu p�n� la mal, dup� care s-a a�ezat cuminte la picioarele st�p�nului s�u. Acesta, sup�rat c� nu reu�ise, l-a �mpins �napoi �n ap�, dar c�inele a ie�it iar. De-a dreptul furios, ��ranul a ridicat din nou animalul �n bra�e, dar vr�nd s�-l arunce c�t mai departe, a alunecat pe malul noroios �i s-a pr�v�lit cu tot cu c�ine �n ap�. Ne�tiind s� �noate, a �nceput s� �ipe �i s� se zbat�. C�nd s� se duc� cu totul la fund, a sim�it cum cineva �l apuc� de gulerul hainei �i �l trage �ncet spre mal. Scos din ap� mai mult mort dec�t viu, ud tot �i speriat, omul a �n�eles c� i-a sc�pat via�a toc mai c�inele pe care �ncercase s� �l omoare. Ru�inea i-a cuprins sufletul. I-a mul�umit lui Dumnezeu c� au sc�pat am�ndoi cu via��, dup� care �i-a m�ng�iat cu recuno�tin�� c�inele at�t de credincios �i au plecat �mpreun� spre sat. �n sinea sa, omul ajurat s� nu mai doreasc� niciodat� r�ul vreunui suflet.� ������������������������������������������������������������� Frumoasa poveste, nu-I asa, dragii mei???? Chiar daca aceasta poveste prezinta o situatie critica dintre om si animalul sau credincios, se poate extinde, cu usurinta, si in segmentul relatiilor interumane!!!! Este trist, dar trebuie sa fim sinceri, realisti si sa recunoastem ca exista, printre noi, si oameni, care traiesc avand raul in suflet, care nu pot respire o zi dac anu fac rau cuiva, sub o forma sau alta!!!Sunt oameni a caror existent se desfasoara in intuneric, oameni, care se hranesc cu dorinta de razbunare, de a distruge, chiar sip e cel apropiat, si o fac fara a avea mustrari de constiinta, Media ne informeaza, din abundenta, cu astfel de cazuri!!!Acesti oameni sunt demni de mila si compasiune!!! Dragii mei, este foarte usor sa faci rau cuiva daca sufletul este incarcat cu rautate, dominat de dorinta de razbunare si ganduri negative, care, in mod evident, apar ca urmare a frustrarilor aparute in viata, dar se uita tot timpul, ca roata vietii este in continua miscare si nu se stie cand vei avea nevoie de omul, pe care l-ai doborat la pamant la un moment dat, viata stie cum sa raspunda faptelor fiecaruia in parte acordand o rasplata binemeritata la timpul cuvenit!!! Povestea postata de mine este exemplificatoare in acest sens si ne arata cat de importante sunt, pe de o parte, inima curata, sincera si bunatatea insotita de bunavointa si, pe de alta parte, atasamentul si iubirea celor, care ne iubesc fara a ne pune conditii!!Dar toate acestea nu exista in sufletele oamenilor rai, ei hranindu-se cu tot ce este mai rau pe acest pamant. Pentru a avea o viata linistita si in care sa fim impacati cu voi insiva, nu faceti rau nimanui, cu atat mai putin celor, care va sunt credinciosi, care nu ezita sa fie alaturi de voi, care va ocrotesc si va ajuta sa traiti omeneste. Ocoliti ocaziile tentante, care va incita, cu mizeria lor, sa va aratati latura umana negativa reprezentata de rautate, invidie si impulsul de a-l lovi pe celalalt, doar pentru satisfacerea orgoliului personal!Nu dati curs situatiilor neplacute, in urma carora, datorita starii voastre nervoase, doriti sa va luati revansa atacand fara a va gandi la consecinte!!!!Fiti cumpatati si ponderati in reactii negative!!! Faceti pace cu cei din jurul vostru, nu fiti dusmanosi, caci nimeni nu este mai presus de ceilalti, fiti buni si ingaduitori in suflet si , daca nu puteti face un bine imediat, macar evitati sa ii raniti pe ceilalti in vreun fel.Credinta din sufletele voastre, acolo unde exista, va va ajuta sa traiti in pace, sa aduceti linistea in viata voastra, caci, acolo unde domneste pacea si bunatatea , toate florile sufletului vor inflori!!! Infranati-va orice dorinta de a face rau cuiva, nu raspundeti cu aceeasi moneda celor care v-au lezat demnitatea, dimpotriva, fiti rezervati in riposte, indepartati-va de ei si, chiar daca nu puteti face asta imediat, rasplatiti-le raul facut cu binele din sufletul vostru, acest gest ii va dezarma , coplesi si declasa automat, iar, pe voi, va va ridica pe treptele superioare ale vietii!!!Tuturor, o dupa amiaza a facerii de bine, a gandului curat si cald, a armonizarii vietii voastre!!Buna amiaza si amiaza buna!!!__EU On___Pap, in sfarsitttt!!! Fiti oameni buni!!!! Be kind!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Sj0FAy3rAIM
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Decembrie 2015 12:17 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=EqIgkyguG6U
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Decembrie 2015 12:20 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-12-09 09:27:19Lasa ca-ti zic eu detalii cand putem. Toate cele bune, Rotty!!!!!Asa sa fie!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Decembrie 2015 12:21 |
||
|
" Iar �mplinirea dorințelor reprezint� semnul c� ai �nțeles cine ești, ce cauți �n viața ta, c� ești rotița ce �mplinește Universul și c� Universul te recunoaște �mplinindu-ți ceea ce ți se cuvine. Realizezi unitatea �n diversitate. C�nd �ți dorești cu adev�rat ceva, Universul va face totul pentru a te ajuta. Indiferent c� este vorba despre o problem� de viaț�, un conflict care te consum� de ceva vreme sau un lucru banal. Trebuie doar s� crezi cu fiecare celul� a ta c� ai nevoie de ceea ce ceri, ceea ce te �mplinește ca entitate spiritual� �n calea ta spre des�v�rșire. Vezi ce �ți dorești c� s-ar putea s� se �mplineasc�. Dar nu c�nd vrei și nu cum vrei! Ci doar atunci c�nd trebuie și cum trebuie pentru a putea fi un optim unul pentru UNUL!..."___Dr. Edith Kadar Buna dimineata, doamnelor si domnilor, veselia ma insoteste astazi si, tocmai de aceea, va indemn sa incepeti ziua, cu veselie si drag de munca, caci si munca face parte din viata!!! Dragilor, primul pas, pe care trebuie sa il faceti astazi este stabilirea prioritatilor voastre dupa care, va inarmati cu darzenie si ambitie si purcedeti la rezolvarea lor!!!!Atat timp cat stiti ce doriti, ce vreti de la voi insiva, ce sunteti si cata munca presupune atingerea idealurilor, nici nu se poate lua un calcul un eventual esec!!!! Nu va avantati in truda zilei neinspirat, ci luati totul in calcul, astfel incat sa cunoasteti reusitele meritate!!!Va doresc o zi exceptionala, spor la treaba si actiunile voastre sa ia chipul gandurilor voastre!!__EU On___Imi beau cafeluta, ziua ma asteapta!!!! Pentru o zi frumoasa!!! http://www.youtube.com/watch?v=vv_bzipW_m0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Decembrie 2015 07:10 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=7hsKtGYAjqE&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Decembrie 2015 07:10 |
||
|
�Sunt cuvinte �n dragoste care nu ar trebui s� r�m�n� niciodat� cuvinte. Ele stau mai bine �n faptele și susținerea celuilalt. Probabil c� �ncrederea, ascultare și �nțelegerea sunt unele dintre ele. Probabil c� mai este și susținere, compromis, atitudine. Și c� fiecare �și are rolul s�u bine definit �ntr-o relație. G�se�te pe cineva care te va face s� �n�elegi trei lucruri: Unu, c� acas� nu este un loc, ci un sentiment. Doi, c� timpul nu se m�soar� �n ore, ci �n momente. �i trei, c� b�t�ile de inim� nu sunt auzite, dar �mp�rt�ite cu omul drag.� Pentru ziua de astazi, o poezie superba, iubitorii de poeziei ii vor simti frumusetea!!V-o dedic, luati aminte la sufletul vostru, ingrijiti-l, caci este cea mai frumoasa parte a voastra!!!!Zi minunata!!!___EU F�r� tine... ...ce va fi cu noi c�nd vom obosi de-at�ta iubire? c�nd dimine�ile nu vor mai filtra lumina prin re�eaua fin� a p�rului t�u, c�nd g�ndurile nu vor mai alerga �ntre noi f�r� cuvinte �i-n inimi au s�-�i fac� p�s�rile uit�rii, cuiburi, �n ne�tire? dac�-ntr-o zi o s� ne-aprindem c�lc�nd prin at�ta lav� fierbinte �i-o s� r�m�n� doar cenu�a uscat� r�sp�ndit� pe c�mp, �n noapte, �n cea�� sau �mb�tr�nind coama copacilor de pe strad�? dac�-au s� se sparg� cuvintele �i schijele lor, r�nindu-ne, o s� ne scuture de toat� iubirea? dac� �nt�mplari dezbr�cate de sentimente ne vor alunga dincolo de dezmierd�ri, �n amintire sau �n desi�ul unei lumi din care n-ai s� mai po�i s� m� prive�ti? spune-mi, ce va fi cu noi c�nd poate vom obosi de at�ta iubire?... ...z�mbe�ti... "tu esti izvorul din care sufletul meu se adap�"...�mi spui. "...f�r� tine n-am unde, n-am de ce �i n-am cui...!_____T�rchil� Nina http://www.youtube.com/watch?v=uo1xgTb-jM8&feature=youtu.be |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Decembrie 2015 07:16 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Go3Xi3JZa5E
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Decembrie 2015 07:17 |
||
|
"�nv���tura din constr�ngere nu e f�cut� s� r�m�n�, dar cea care p�trunde �n suflet prin dragoste �i bun�voin��, aceea r�m�ne acolo pentru totdeauna. " Cei doi vecini � Un ��ran cam r�u la suflet a g�sit �ntr-o zi pe p�unea sa vaca vecinului. M�nios, omul a luat animalul la b�taie, dup� care l -a legat �i l-a dus �napoi, spun�ndu-i vecinului s�u: -Dac� mai g�sesc o singur� dat� vaca ta la mine-n gr�din�, s� �tii c� o bat �i mai r�u, ai auzit? A doua zi �ns�, vecinul cel dint�i g�si �i el, �n b�t�tura sa, dou� oi ale celuilalt, ce se strecuraser� printr-o sp�rtur� a gardului. S-a apucat omul �i a reparat gardul, dup� care a luat frumos oile �i le-a dus st�p�nului lor, celui crud, spun�ndu-i: -Am g�sit la mine-n curte dou� dintre oile dumitale. Le- am ad�pat �i �i le-am adus acas�. Dac� am s� le mai g�sesc �i alt� dat� �n curtea mea, s� �tii c� am s� fac la fel: am s� le port de grij� �i am s� ti le aduc nev�t�mate. -��i mul�umesc,i-a r�spuns ��ranul,puteai s� faci la fel ca mine, dar acum �mi dau seama c� eu am gre�it. Vei vedea c� a doua oar� nu se va mai �nt�mpla! �i, �ntr-adev�r, ��ranul s-a �inut de cuv�nt. Morala: C�nd vrei s�-i ar��i cuiva c� a gre�it, nu trebuie s� o faci cu r�utate, ci cu bl�nde�e �i r�bdare �i, atunci, cu siguran��, vei reu�i. � ������������������������������� Cu siguranta, o sa imi spuneti ca asa ceva este inacceptabil, in conditiile in care cineva va face rau, sub o forma sau alta, pot intelege o astfel de reactie, caci, personal, iert multe greseli, dar nu le uit niciodata si asta este o mare problema, recunosc asta!!! Trecand peste inconvenientul adus de orice greseala facuta fata de noi, vin si va intreb: Poate afirma cineva ca nu a gresit niciodata in viata si, cu atat mai mult, fata de cineva????Nu cred asa ceva!!!!Poate sustine cineva, ca a avut rabdare si intelegere fata de cel ce a gresit in fata sa, ajutandu-l sa isi corecteze greseala????Este posibil, dar procentul este foarte mic, caci, de regula, devenim maniosi si lipsiti de intelegere si toleranta in momentul in care cineva ne pricinuieste un rau, indiferent de gravitatea lui!!!Reactionam impulsiv, in cea mai mare parte a cazurilor, pentru ca firea noastra, prin imperfectiunile ei, este inclinata mai mult spre manifestarea furiei, decat spre afisarea moderatiei si analiza atenta facuta asupra situatiei neplacute, aparuta la un moment dar!!!!Raspundem necugetat datorita mandriei, Ego-ului personal, ne consideram indreptatiti sa facem dreptate pe loc, ne apreciem ca fiind perfecti in toate si nu acceptam, ca cineva sa ne calce pe bombeu, chiar daca o face prosteste, inconstient sau cu intentie vadita!!!Putini sunt cei, ce reusesc sa isi stapaneasca impulsurile nervoase acuzatoare in cazurile in care ei sau ceva din habitatul lor sunt supusi unor ofense sau, chiar acte de violenta!!! Ca sa intelegem lucrurile corect, povestea zilei de astazi prezinta acele situatii insotite de greseli minore, care pot fi indreptate prin comunicare si bunavointa, cand oamenii pot deveni cooperanti si doritori de pace ! Dragii mei, stiu, este foarte greu sa fii calculat si sa ramai calm in situatiile neplacute, create de alte persoane, dar va indemn si incurajez sa nu actionati ofensiv cand cineva va face rau!!!Daca rezolvarea problemelor se poate face pe cale amiabila, recurgeti la ea, caci �Legea Talionului�, o data aplicata, face mai mult rau, decat bine!!!Incercati sa aplanati conflictele printr-o atitudine bazata pe mediere, nicidecum prin violenta, caci aceasta nu foloseste nimanui!!!Discutiile deschise si oneste pot fi buni mediatori, apelati la ele ori de cate ori treceti printr-un episod neplacut, aceasta neinsemnand sa acceptati umilinta, actele de violenta extrema sau atacul la persoana, acestea trecand sub alta jurisdictie!!Cautati, in fiecare situatie conflictuala, acea portita, care sa va ajute sa iesiti �nepatati� din conflictul respectiv!!!! Intotdeauna vor exista solutii amiabile, daca va veti ambitiona sa le gasiti, si fiti cugetati in orice actiune, dar faceti asta nerenuntand la demnitatea voastra!!!Prin calmul si intelegerea voastra, cu care iesiti in fata atacului celuilalt, il puteti schimba, astfel incat persoana respectiva sa regrete greselile facute!!! Tuturor, va doresc sa evitati greselile si sa reusiti sa ii schimbati pe cei, care au gresit fata de voi si, in aceeasi masura, sa acceptati ajutorul celor carora le-ati gresit intr-un fel sau altul, astfel incat sa nu recidivati in greseli!!!Buna amiaza si amiaza buna!!__EU ON____Pap in mare graba!!!! Pentru o dupa amiaza a intelegerii!!! http://www.youtube.com/watch?v=yqHqh0nC8-w |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Decembrie 2015 13:08 |
||
Believe again!!! http://www.youtube.com/watch?v=fPNhnhUphwM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Decembrie 2015 13:12 |
||
" C�nd un suflet omenesc trage cortina grea a eului �i st� fa��-n fa�� cu iubirea ve�nic� e ca �i c�nd ar privi pe Maestru cre�nd o lume. C�nd via�a omului iese teaf�r� din r�t�cirile eului �i-�i g�se�te �n suflet unitatea sa cu Dumnezeu, con�tiin�a ve�niciei e un semn imediat al existen�ei, tot a�a ca lumina �ntr-o flac�r�."_____Rabindranath Tagore Fiind Vineri, va salut cu mare bucurie in suflet!!!! Buna dimineata, doamnelor si domnilor, chiar daca sunt multe probleme in viata, lasati-le, macar cateva clipe, si multumiti Cerului ca vi s-a daruit o noua zi, este fantastic sa deschizi ochii si sa inspiri aerul vietii, pretuiti aceste momente!!!! Dragilor, fiind ultima zi lucratoare, va urez sa munciti cu ravna, sa va indepliniti toate sarcinile profesionale, astfel incat sa intrati in weekend, linistiti si voiosi!!!!Zi cu spor in bine!!!!___EU On___Cafeluta meaaaaaaaa!!! Pentru voi, oamenii de bine!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=mvElgtChUjc
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Decembrie 2015 07:02 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=_KN_nyGehek
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Decembrie 2015 07:03 |
||
O poezie frumoasa, sensibila, pentru o zi multumitoare!!!!!Fiti fericiti!!!!___EU Doar sufletu-mi... ...m-am g�ndit ast�zi c�te riduri frumoase-o s� am �ntr-o zi... ape line, tremur�nd pe un chip desfrunzit, unele se vor numi bucurie �i vor sf�r�i �n col�ul ochilor contur�nd setea �i patima cu care at�t de mult am iubit - altele se vor numi doruri �i-n jurul buzelor vor st�rui �intuind �ngeri pe umerii mei cu lumina r�sfr�nt� din ele, �an�uri mici, alunec�nd pe margini de sur�suri surpate, fluturi desen�nd prin aer conturul zborurilor mele... vor mai fi �i riduri de nesomn care-nspre t�mple �mi vor alungi ochii �ntr-o dulce-ntristare curat�, mereu �mprim�v�rat� de melancolii f�r� leac, s�rb�tori ale zilelor care nu-mi ajungeau niciodat�... �i altele, r�t�cite �i f�r� de nume ce vor scrie istorii doar de mine �tiute, secrete care mi-au ros pieptul pe din�untru vor �nflori atunci pe obrazul meu, r�bd�toare �i mute... ...�i-am s� m� fac at�t de frumoas� de-ai s� �tii s� cite�ti! obrazu-mi va fi harta sufletului meu plin de pove�ti... m� g�ndeam ast�zi ... hmm.. c�te riduri voi avea pe obraz �ntr-o zi! ...doar sufletu-mi mereu f�r� riduri va fi... !______T�rchil� Nina Pastrati-va sufletul, tanar si plin cu iubire!!! http://www.youtube.com/watch?v=l2l_bkgPock
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Decembrie 2015 07:06 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=kmF2Txl5GOY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Decembrie 2015 07:07 |
||
|
Ce seam�n� omul, aceea va �i secera. � Un b�tr�nel �mpov�rat de ani s-a dus s� locuiasc� �mpreun� cu fiul �i cu nora lui, care aveau un b�ie�el de 4 ani. M�inile b�tr�nului tremurau tot timpul, ochii �i erau �nce�o�a�i, iar pa�ii �mpletici�i. �ntreaga familie m�nca �mpreun� la mas�, �ns� m�inile nesigure ale b�tr�nului �i vederea lui tot mai sl�bit� �l puneau mereu �n �ncurc�tur� � boabele de maz�re i se rostogoleau din lingur� pe covor, c�nd �ntindea m�na dup� cana cu lapte, jum�tate din lapte se v�rs� pe fa�a de mas�. Fiul �i nora se sim�eau tot mai irita�i de neajutorarea lui. P�n�- ntr- o zi c�nd� �Trebuie s� facem ceva cu bunicu�, a spus fiul. M-am s�turat s� tot v�d lapte v�rsat pe mas�, s� tot calc pe boabe de maz�re �i s� tot aud cum plesc�ie �i trosc�ie �n farfurie!� A�a c� so�ul �i so�ia au pus o m�su�� �n col�ul camerei, dup� u��. Acolo bunicu� m�nca singur, �n timp ce �ntreaga familie se bucura �n jurul mesei. �i pentru c� bunicu� reu�ise s� sparg� vreo 2-3 farfurii, i-au cump�rat un blid de lemn. Uneori, c�nd se uitau �n direc�ia bunicului, familia putea s� vad� o lacrim� stingher� �n ochii lui sl�bi�i �i tri�ti � singur, dup� u��, bunicu� �i m�nca buc��ica de p�ine muiat� �n lapte. Cu toate acestea, singurele cuvinte pe care fiul �i nora le aveau pentru el erau de mustrare c�nd �i c�dea furculi�a pe covor sau c�nd se mai v�rsa din lapte pe mas�. B�ie�elul se uita c�nd la bunicu�, c�nd la m�mica �i la t�ticu� lui, f�r� s� spun� un singur cuv�nt� Apoi, �ntr-o sear�, chiar �nainte de cin�, tat�l a observat c� b�ie�elul me�tere�te ceva pe covor. S-a apropiat �i a v�zut c� �ncearca s� ciopleasc� o bucat� de lemn. �Ce faci tu acolo? �, l-a �ntrebat tat�l duios. B�ie�elul �i-a ridicat ochii mari spre t�ticul lui �i i-a r�spuns la fel de duios: � O, am treab�, vreau s� fac un blid de lemn din care s� m�n�nci tu �i mami c�nd cresc eu mare�� A z�mbit �i s-a �ntors la �treaba� lui. De data aceasta a fost r�ndul p�rin�ilor s� r�m�n� f�r� cuvinte. O lini�te ap�s�toare s-a a�ternut �n camer�. �i lacrimi mari �i curate au �nceput s� le tremure �n ochi, s� li se rostogoleasc� peste obrajii care de-acum luaser� culoarea s�ngelui v�rsat pe crucea de la Calvar. Nici un cuv�nt, deplin� t�cere, dar am�ndoi �tiau prea bine ce au de f�cut. �n seara aceea, so�ul l-a luat pe bunic de m�n� �i l-a condus cu grij� la masa mare din centrul camerei. Bunicu� urma s� m�n�nce la mas� �mpreun� cu �ntreaga familie � �n seara aceea �i �n fiecare sear� de-atunci �nainte, p�n� la sf�r�itul zilelor lui. �i, dintr-un motiv sau altul, nici fiul �i nici nora nu mai p�reau s� fie deranja�i dac� se v�rsa din lapte pe fa�a de mas� sau dac� mai c�dea c�te-o furculi�� pe covor. Copiii sunt ca ni�te radare extrem de sensibile. Ochii lor nu las� nimic neobservat, urechile lor sunt �ntotdeauna pe recep�ie, iar mintea lor prelucreaz� neobosit� mesajele pe care le receptioneaz�.� ���������������������������������������������...... Nu am rezistat sa nu postez aceasta poveste, cu atat mai mult, cu cat suntem copiii parintilor nostri si chiar daca, poate, multi dintre voi o cunoasteti deja!!!Este o poveste plina de sensibilitate, pentru ca doreste sa scoata in evidenta frumusetea si importanta relatiilor familiale, care, cu parere de rau, cunosc, cateodata, o deformare semnificativa, in rau!!!!! Dragii mei, de cele mai multe ori, copiii sunt oglinda parintilor lor, atat in gandire, cat si in comportament, deci, trebuie sa fiti foarte atenti la modul in care va cresteti si educati copilasii!!!Relatiile filiale sunt sacre, respectati-va , atat parintii, cat si copiii, caci in atitudinile voastre se vor regasi inimile voastre si ceea ce contin ele!!!! Repet, suntem copiii parintilor nostri si trebuie sa le fim recunoscatori pentru modul in care ne-au crescut, pentru jertfa lor facuta in viata, pentru ca ne-au ferit de tot ce este rau, pentru toate renuntarile lor in favoarea noastra, pentru dragostea lor fara egal, pentru intelegerea si bunatatea lor!!!!Sa nu uitam, ca, si noi, in mare parte, suntem parinti si , daca Domnul va binevoi, vom atinge varsta senectutii, varsta la care vom avea atata nevoie de sprijinul si ajutorul copilasilor nostril!!!Sa nu desconsideram batranetea, sa nu o depreciem, caci o vom atinge cu totii la ceasul sortit si nu ne vom simti confortabil cand copiii nostri ne vor da la o parte sau ne vor parasi!!!!Meseria de parinte este cea mai complicata, complexa, dar si cea mai frumoasa, pentru ca este insotita de cele mai frumoase realizari _COPIII!!!! Fiti exemple bune, pentru copiii vostri, caci ei sunt foarte atenti la tot ce se intampla in familiile voastre, intaresc aceasta recomandare dat fiind faptul ca sunt parinte si am trait experiente, in care copiii mei au fost cei mai duri judecatori, care, cu obiectivitate, m-au atentionat, spre binele meu si al familiei mele!!!!Batranetea, cu ale ei neplaceri, boala, singuratate, tristete, incapacitati, handicapuri, acolo unde se instaleaza, din pacate, nu iarta pe nimeni, deci, fiti grijulii cu parintii vostri, domniile lor nu au nicio vina pentru ca nu mai pot fi ca in vremurile in care aveau grija de voi si va faceau toate poftele, anii din urma ai vietii nu sunt tocmai placuti si nu iarta pe nimeni!!!! Aveti grija de parintii vostri, nu ii lasati sa se simta stingheri, ai nimanui, caci ei, in momentele lor de neputinta, au cea mai mare nevoie de voi!!!Ei nu va vor reprosa nimic, niciodata, pentru ca va iubesc neconditionat, dar nu le aduceti lacrimi in suflet!Fiti supraveghetori ai vietii copilasilor vostri, caci ei va vor imita comportamentul, in anii ce le vor incununa viata!!!Copiii pot deveni oameni buni sau mai putin buni, prin educatia primita din partea parintilor, dar, in ambele cazuri, sunt capabili de a rationa destul de agresiv, cand vor sa analizeze faptele parintilor lor!!!Ei au alta optica, puncte de vedere, fac conexiuni, care, parintilor, din cauza dezechilibrelor aparute in familie, nu le mai sunt accesibile! In incheiere, doresc tuturor, intelepciunea de a va creste copiii in spiritul dragostei fata de familie, caci FAMILIA este nucleul societatii, locul in care se implineste si desavarseste Iubirea, in toate formele ei!!!!Priviti batranetea ca pe o alta etapa a vietii, cu durerile si bucuriile ei, si acordati-I respectul cuvenit!!!!Oamenii, care ating anii batranetii sunt si vor ramane OAMENI FRUMOSI, caci in viata lor traita se vor vedea roadele daruirii si iubirii lor!!!Parinti, fiti binecuvantati cu dragoste pentru copiii vostri!!!Copii, nu uitati, ca viata v-a fost daruita din prea multa dragoste, fiti alaturi de cei, care v-au dat-o_ parintii vostri!!!Semanati iubire, atentie, grija si respect in familiile domniilor voastre si veti culege aceleasi �roade�, chiar mai bogate!!!!!Sarbatori fericite tuturor!!!!Buna amiaza si amiaza excelenta, chiar daca burniteaza in Bucuresti!!!_____EU On_____Pap, asta este clar. Pentru moderatie in tot ce faceti!!! http://www.youtube.com/watch?v=i8WoZOdin-k |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Decembrie 2015 12:04 |
||
You are so beautiful, a wonderful song for all of you!!!!I wish you all to have a great weekend!!! http://www.youtube.com/watch?v=-qSjNu00Hh4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Decembrie 2015 12:07 |
||
|
"Ne este at�t de greu s� fim adev�ra�i unii cu al�ii... Ne este team� c� suntem gre�it �n�ele�i sau c� p�rem prea u�uratici, la �ndem�na celor care ne privesc. Nu ne expunem niciodat�. Pentru c� ne lipse�te t�ria de a fi adev�ra�i, de a ne accepta limitele, pentru ca apoi s� ni le �n�elegem, �i s� ni le transform�m, �n felul acesta, �n t�rie de caracter. Mie �mi place simplitatea, atunci c�nd e �nso�it� de umilin��. �mi plac oamenii care �tiu s� simt� furtunile pe propria piele, care �tiu s� deslu�easc� parfumul lucrurilor, s� le �n�eleag� esen�a."____Alda Merini Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bine v-am gasit in aceasta dimineata, racoroasa ce-i drept!!!!! Sper ca ati trait momente de bucurie in weekend-ul, ce de-abia si-a inchis portile si nu trebuie sa fiti necajiti, caci vacanta mult asteptata, cu ocazia sarbatorilor de Iarna, nu este departe de voi !!!!Dragii mei, taria de caracter se formeaza in timp, se slefuieste cu hotararea de a-ti pastra demnitatea nealterata si cu acea doza de modestie si umilinta, pe care numai oamenii de valoare o au!!!!!Fiti oameni simpli, curati in suflet si gandire, nicidecum inzorzonati cu "globulete",care se sparg la cea mai mica atingere!!!!VA doresc un inceput de saptamana exceptional, traiti in pace si intelegere!!!_____EU On___Imi intru in ritm bandu-mi cafeluta!!!! Pentru o saptamana linistita, traita in spiritul Marii Bucurii, Nasterea Mantuitorului!!!!Fiti oameni buni si iubitori!!!! http://www.youtube.com/watch?v=pmBwPIHeYnc
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 14 Decembrie 2015 06:59 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=R3mqJMFGu4k
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 14 Decembrie 2015 07:00 |
||
|
"�n viața ta, iubirea ar trebui s� fie o realitate, nu doar o poezie, nu doar un vis. Ea trebuie concretizat�. Nu este niciodat� prea t�rziu s� tr�iești, pentru prima dat�, iubirea. �nvaț� s� iubești. Foarte puțini oameni știu cum s� iubeasc�. Cu toții știu c� au nevoie de iubire, cu toții știu c�, f�r� iubire, viața nu are sens, dar nu știu cum s� iubeasc�. Și nimic din ceea ce fac �n numele iubirii nu este iubire, ci �ntotdeauna altceva, un amalgam de numeroase lucruri: gelozie, m�nie, ur�, posesivitate, dominație, ego. Toate aceste otr�vuri distrug adev�ratul nectar. S� iubești �nseamn� s� lași �n urm� toate acestea și vei simți apoi, �ncetul cu �ncetul, un nou chip al iubirii lu�nd naștere �n tine."____Osho Pentru acest debut saptamanal, o poezie frumoasa, asa cum sunt toate poeziile, romantice si profunde, cei ce iubesc acest gen literar cunosc acest adevar!!Zi minunata!!!___EU Doar o clip�, mai ține-m� de m�n� �nc-o clip� si-n ochii mei r�m�i pentru un timp, oprit de v�ntul ce-a uitat sa bat� secundele-nflorite-n anotimp. mai str�nge-m� ,iubite dintr-un fream�t s�-ți simt si ultimul oftat c�nd m� privești adun�-m� c�nd curg in ploi de-aram� din cerul imbr�cat in flori regesti. hai ,spune-mi s� ram�n ,s� mai r�m�n cu tine s�-mi mai asculți t�cerea din bruma palmelor, s�-ți m�ng�i chipul cald cu dragostea ce-mi pl�nge in frunzele ce dorm in poala ploilor. alearg� și m� du ,hai zboar� c�tre nouri cu aripele mele și glasu-nrourat sa nu te știe nimeni c� ți-i ferice chipul cu dragostea ce-ți dau ,in toamn� imbr�cat. sa-ți sprijini t�mpla-n c�ntec,ce-n abur se �nalț� si te cuprind usor �n valuri ,din p�m�nt , sunt brațele-mi iubite,din rugi f�r� de floare sunt mirul ce ți-l las ,din ochii mei t�c�nd. s� nu m� uiți de-n noapte m-acoper� ninsoarea și nici vreun fulg de nea pleoapele-ți s�rut� privește-ți palma st�nga sunt șoaptele r�mase sa-ți fiu mereu aproape ,privește-m�,m-ascult�._____Loredana Vitelaru Nicoleta Fiti binecuvantati cu iubire!!!! You, only you, my love....!! http://www.youtube.com/watch?v=mXcfSfwgB-Q
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 14 Decembrie 2015 07:05 |
||
|
"Iubirea adev�rat� este o stare de spirit. Din bog��ia ta s� dai celor din jur. Bog��ia ta po�i s� o interpretezi cum vrei tu. Poate fi bog��ia material�, spiritual� sau emo�ional�. C�nd dai din ceea ce ai, oric�t de pu�in ai, atunci sim�i �i tr�ie�ti iubirea. Ia o coaj� de p�ine �i d�-o unui c�ine. Aia e iubire adev�rat�. Ia din sticla din care bei ap� �i ud� o floare. Aia e iubire adev�rat�. Spune o vorb� de �ncurajare �i ia �n bra�e un om c�zut la p�m�nt. Aia e iubire adev�rat�." -----Pera Novacovici Adevarat, numai cine daruieste din toata inima, sincer si cu devotiune stie ce inseamna iubirea!!!Sa fiti iubiti!!!!Dragii mei, IUBITI!!!!___EU ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Nd1tHFxvyLQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 14 Decembrie 2015 07:08 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=v1BN7O5aW24
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 14 Decembrie 2015 07:10 |
||
Rottyyyyyyyyyyyyyyyyyy, buna dimineata, draga mea, sper sa vii astazi aici, iti las cafeluta pe masuta din bucatarie!!!!http://www5.picturepush.com/photo/a/12807983/640/12807983.jpg Sa ai o saptamana linistita, traieste-o in pace si bucurie sufleteasca!!!! si nelipsitele acorduri muzicale... http://www.youtube.com/watch?v=wPg_COsHI5g
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 14 Decembrie 2015 07:13 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=8hPPmimCoco
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 14 Decembrie 2015 07:15 |
||
|
Uite m-am asezat confortabil si o savurez... http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1477/1477246wgfjs01xk7.gif Buna dimineata Bela. Si tie o saptamana asa cum iti doresti.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 14 Decembrie 2015 07:39 |
||
|
Vad ca te-ai apucat serios de treaba, asa ca plec si eu la ceva bucatareala... http://s201.photobucket.com/user/patsyslp/media/holiday%20stuff/i809_zpseenwjkfo.gif.html Iti doresc o zi minunata. http://img21.dreamies.de/img/81/b/6fllwpqzmzj.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 14 Decembrie 2015 08:11 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-12-14 08:11:16Vad ca te-ai apucat serios de treaba, asa ca plec si eu la ceva bucatareala... Rotty, scuza-ma, a venit seful meu si ne-a bagat in priza!!!!!Pot vorbi printre picaturi!!!! Multumesc, spor la bucatareala, ma bucur ca ai venit si ca esti bine!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 14 Decembrie 2015 08:23 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-12-14 07:39:56Uite m-am asezat confortabil si o savurez... Sa-mi pastrezi un locusor langa tine, te rog!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 14 Decembrie 2015 08:24 |
||
Nici o problema si eu tot printre picaturi. Precum ziceam, trebaluiesc pe aici, ca apoi am program de mers la cumparaturi si apoi cu cutzii la vaccin. Sa nu mai zic de plimbarile obligatorii...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 14 Decembrie 2015 08:39 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-12-14 08:39:37Nici o problema si eu tot printre picaturi. Gata, ti-ai umplut Agenda de lucru!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 14 Decembrie 2015 08:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ROMANIA plai de dor | 7 | De la: kudika533673 22 Mai 2014 23:23 |
| Care este cel mai mare regret al tau? | 31 | De la: Diavolyta_ 8 Iunie 2009 16:28 |
| Am descoperit o comoara sau ma insel? | 1 | De la: heleaa 31 Octombrie 2008 11:58 |
|
|
||
| Pisicute in cautare de familii iubitoare | 1 | De la: kryssa_grace 1 Septembrie 2013 22:54 |
| NU POT SA CITESC NIK DIN CAUZA "ULTIMELOR STIRI " SI A RECLAMELOR | 10 | De la: dandanaua_reloaded 20 Noiembrie 2008 17:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.