Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Rotty_, la data 2015-12-17 08:21:46Si aici a plouat marunt aproape toata ziua. Si acum e innorat si precum ziceam mult prea cald....Vreme propice pentru gripa si tot felul de dureri si raceli.
Ieri nu am reusit sa merg la cumparaturi, asa ca azi papi numai asta...

http://cache.desktopnexus.com/thumbseg/1876/1876734-bigthumbnail.jpg

Haaaaaaaaaaaaaa, doar pentru un dintisor?????? Dar cred ca se va impaca cu pachetelul meu,...sper!!!!! Fii precauta, Rotty!!!!! Ce contine lista ta de cumparaturi, mai este loc de niscaiva cumparaturi??????
kudika_15804
Postat pe 17 Decembrie 2015 08:28
Contine muuuuulte, dar nu merg nici azi. Pentru mine si animalute am destul, iar sotul vine doar maine acasa. Azi am de mers la veterinar sa-i iau madicamente lui Linda. Lui batranica mea nu i-au iesit prea bune analizele si are nevoie de medicamente pentru intarirea ficatului si a rinichilor. Ce sa facem, varsta isi spune cuvantul.
Rotty_
Postat pe 17 Decembrie 2015 08:33
De la: Rotty_, la data 2015-12-17 08:33:20Contine muuuuulte, dar nu merg nici azi. Pentru mine si animalute am destul, iar sotul vine doar maine acasa. Azi am de mers la veterinar sa-i iau madicamente lui Linda. Lui batranica mea nu i-au iesit prea bune analizele si are nevoie de medicamente pentru intarirea ficatului si a rinichilor. Ce sa facem, varsta isi spune cuvantul.

Si animalutele au problemele lor, ca si oamenii de altfel!!!! Ai grija de ea, stiu cat de mult iubesti animalele!!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Decembrie 2015 08:36
Am, sigur ca am. Doar n-oi lasa-o acum la greu...
Rotty_
Postat pe 17 Decembrie 2015 08:37
De la: Rotty_, la data 2015-12-17 08:37:47Am, sigur ca am. Doar n-oi lasa-o acum la greu...

Stiu asta, Rotty, si te apreciez pentru asta!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Decembrie 2015 08:47
Merci. Acum musai sa merg sa ma bibilesc, ca imediat trebuie sa plecam...

http://www.dayzeddesigns.com/images/7yw24hxcwflmafwjon5.gif

Iti mai las o cafeluta sa ai energie...

http://i.imgur.com/Dq6yBwf.jpg

...si-ti doresc o zi cu mult spor si bine.
Rotty_
Postat pe 17 Decembrie 2015 08:53
De la: Rotty_, la data 2015-12-17 08:53:37Merci. Acum musai sa merg sa ma bibilesc, ca imediat trebuie sa plecam...

http://www.dayzeddesigns.com/images/7yw24hxcwflmafwjon5.gif

Iti mai las o cafeluta sa ai energie...

http://i.imgur.com/Dq6yBwf.jpg

...si-ti doresc o zi cu mult spor si bine.

Asa, asa, foarte bine faci, iti multumesc, Rotty!!!!! Pai, daca-i musai, sa ne inhamam la ale noastre treburi, sa le incepem avand zambetele si buna dispozitie la puratator!!!!! Sa auzim de bine, Rotty!!!!

kudika_15804
Postat pe 17 Decembrie 2015 09:19
Priveste partea buna a lucrurilor�

�George este tipul de om pe care �i-ar pl�cea s�-l ur�ti: e �ntotdeauna bine dispus �i are �ntotdeauna ceva pozitiv de spus.
Dac� cineva �l �ntreab� cum ii merge, el r�spunde:
�Dac� ar fi mai bine de at�t, ar fi nevoie de doi oameni pentru at�ta bine!�
E un optimist! Dac� un coleg are o zi rea, George reu�e�te �ntotdeauna s�-l fac� s� vad� partea pozitiv� a situa�iei.
Am devenit curios �i �ntr-o zi l-am intrebat:
�Nu �n�eleg, nu este cu putin�� s� fii optimist �n toate zilele, tu cum reu�e�ti?�
George �mi r�spunse:
��n fiecare zi c�nd m� trezesc, �tiu c� am dou� posibilit��i: Pot s� aleg s� fiu bine dispus sau pot s� aleg s� fiu r�u dispus. �i aleg s� fiu bine dispus. C�nd mi se �ntampl� ceva r�u, pot s� aleg �ntre a fi o victim� sau pot s� aleg s� �nv�� din ce mi s-a �nt�mplat. �i eu aleg s� �nv��. De fiecare dat� c�nd cineva vine la mine s� se lamenteze pentru ceva, pot s� aleg �ntre a-i accepta pl�ngerile sau pot alege s�-l ajut s� vad� latura pozitiv� a vie�ii. �i eu aleg �ntotdeauna partea bun� a vie�ii.�
�Dar asta nu este �ntotdeauna a�a de usor� i-am spus.
�Ba da, zise George, �ntreaga via�� este o problem� de op�iuni. C�nd �ndep�rtezi din via�� tot ceea ce nu conteaz� cu adev�rat, totul devine o chestiune de op�iuni. Depinde de tine s� alegi cum s� reac�ionezi la diverse situa�ii, tu trebuie s� decizi cum s�-i la�i pe al�ii s�-�i influen�eze atitudinea fa�� de via��. Tu alegi s� fii bine sau r�u dispus. P�n� la sf�r�it tu e�ti acela care decizi cum s�-�i tr�ie�ti via�a�.
Dupa aceast� discu�ie am pierdut leg�tura cu George, fiindc� mi-am schimbat locul de munc�, dar adesea, c�nd m� reg�seam g�ndindu-m� la cuvintele lui, atunci optam pentru ceva �n via�� �n loc s� reac�ionez la evenimente.
Apoi am aflat c� George a avut un accident groaznic la locul de munc�, a c�zut de la 18 metri �n�l�ime �i dup� o opera�ie de 8 ore �i dup� o �ndelungat� spitalizare a ie�it av�nd o plac� de o�el �n spate.
M-am dus s�-l v�d �i l-am �ntrebat dac� se simte tot at�t de bine.
�Vrei s� vezi cicatricile mele?�
�Dar cum faci s� r�m�i pozitiv dupa ce �i s-a �nt�mplat?
��n timp ce c�deam, primul lucru care mi-a venit �n minte a fost feti�a mea. Apoi, �n timp ce z�ceam pe p�m�nt, mi-am zis c� pot s� aleg �ntre a muri �i a tr�i. �i am ales s� tr�iesc.�
�Dar nu �i-a fost fric�?�
�Atunci c�nd m-au dus la spital �i am v�zut expresiile fe�elor surorilor �i doctorilor, mi-a fost fric�, fiindc� era de parc� se uitau la un om mort. Apoi un infirmier m-a �ntrebat dac� am alergie �i am r�spuns: DA! To�i m-au privit �i atunci am urlat: sunt alergic la gravita�ie! To�i au izbucnit �n r�s �i eu le-am spus: acum opera�i-m� ca un om viu, nu ca pe unul care e deja mort!�
George m-a �nv��at c� �n fiecare zi avem posibilitatea de a alege s� tr�im o via�� deplin�. �i este inutil s� fim mereu �ngrijora�i pentru m�ine, fiindc� fiecare zi vine cu problemele ei cu care trebuie s� tr�im, �i m�ine ne vom gandi la problemele de m�ine.
La urma urmei, azi este ziua de m�ine pentru care ��i f�ceai probleme ieri.
Acum ai dou� op�iuni: s� citesti acest text �i-apoi s�-l ignori sau, s� �l impar�i cu oamenii dragi �ie �i s� inv��a�i impreun� s� tr�i�i fiecare zi din plin, fiecare r�suflare, �i mai presus de toate, fiecare prietenie!

Morala:
Este important s� lu�m partea bun� din toate! Pentru c� orice situa�ie are dou� p�r�i.�
�����������������������������������������..

Ce trebuie sa intelegem din acest caz prezentat sub forma unei povestioare, ce idei de baza, trebuie sa ne insusim in urma citirii textului postat de mine??????

Dragii mei, indiferent de numarul episoadelor placute si mai putin placute, pe care le-am trait sau pe care le vom trai in viata, trebuie sa vedem, in fiecare, �un invatator�, care ne ajuta sa mergem mai departe privind, mai mult, latura frumoasa si educativa a lor si sa invatam din fiecare eveniment nefericit, sa il privim ca pe o lectie aspra, de viata, sa o memoram, dar fara a cadea in dizgratia ei!!!!

Omul este liberul arbitru in orice situatie, el are drept de decizie asupra modulului in care doreste sa isi traiasca viata si nu este indicat sa se lamenteze si, chiar mai rau, sa se autoblameze pentru fiecare lovitura primita, pentru fiecare esec, caci, dincolo de orice urmari negative aparute, se afla si un tonic, care il poate ajuta sa nu isi piarda speranta si optimismul, acesta fiind dat de increderea in sine si credinta personala.

Toti am trecut si poate vom mai trece prin multe incercari, dar nu trebuie sa cadem in depresii, sa esuam in durere, sa ne dam cu capul de pereti pentru ca viata refuza sa stea la comanda noastra, asa cum dorim, fiecare, in nesabuinta noastra!!NU, viata , trebuie sa fie traita cu tot cu bagajul ei de dureri si bucurii, dar vazand, in fiecare, ce este benefic si folositor pentru noi!!!Toti suferim in urma problemelor de viata, dar suferinta are si o componenta pozitiva, frumoasa, care este utila, DOAR pentru a ne ajuta sa ne formam, sa ne dezvoltam, sa ne calim, sa privim, cu optimism mai departe, in ciuda a tot ce nu ne este prielnic!!!!!!

Dragii mei, primiti, fiecare zi, cu zambetul pe buze si in suflet si increzatori in mai bine!!!!!Tratati zilele ca pe un dar cu valoare incontestabila, si nu ca pe o corvoada, chiar daca greutatile sunt multe si stresante!!!!Mereu va exista o cale de iesire din necazuri, daca va veti concentra la ce aveti de facut, nicidecum la cum sa va plangeti de mila, caci aceasta atitudine nu este cea potrivita!!!

Nu incurajati �boceala� gratuita, venita din partea celorlalti aflati intr-un impas, dimpotriva, descurajati-o ajutandu-i pe cei in cauza sa depaseasca momentele apasatoare, alaturandu-va lor si alimentandu-i cu energie pozitiva!!!!Acest gest este unul dintre cele mai vindecatoare in astfel de cazuri!!!
Fiti umani, omenosi, un bun catalizator pentru ceilalti!!!Daca veti fi pozitivi in gandire, veti transmite pozitivism oriunde v-ati afla la un moment dat!!!Problemele exista tocmai pentru a fi rezolvate, ceea ce implica existenta si activarea unei ratiuni fecunde, insotita de actiuni inteligente, si, fiind convinsa ca detineti asa ceva, va indemn sa va inhamati la caruta vietii!!!!In loc sa stagnati in lancezeala lamentarilor de tot felul, purcedeti in calatoria zilelor, cu aplomb, increzatori, traindu-le in plin, entuziast si optimist, nu cedati in fata vietii, caci esecul este apanajul, doar al oamenilor lasi!!!

Plangerea pe umarul celuilalt, cand viata loveste nemilos, nu foloseste nimanui, deci asumati-va orice actiune intreprinsa in PREZENT, astazi, in aceasta clipa, nu va incarcati memoria cu ce va fi maine, cu planurile programate pentru zilele urmatoare, caci este posibil sa nu mai existe acest �maine�, pentru ca viata inseamna momentul de fata, nu cel de maine!!!In orice incercare la care sunteti supusi exista un sambure de �BINE�, cautati-l, descoperiti-l si hraniti-l cu vointa, ca sa poata creste in viata personala, facandu-va, astfel, oameni puternici!!!

Va doresc sa fiti insotiti de gandire evolutiva, buna dispozitie si optimism in orice moment al fiecarei zile din viata voastra, sa fiti luptatori curajosi si sa cunoasteti, numai victorii in urma actiunilor voastre!!!Buna ziua si ziua buna!!!__EU

On___Incerc sa privesc partea pozitiva a continutului pachetelului meu!!!!!

Pentru o dupa amiaza cu incarcatura energetica pozitiva!!!!

Be positive!!!

http://www.youtube.com/watch?v=GX8fKFspPlI
kudika_15804
Postat pe 17 Decembrie 2015 12:03
Your mine and we belong together for eternity!! A lovely afternoon to all!!!!Enjoy this song!!!__ME

http://www.youtube.com/watch?v=SeCpQ6n5YwU
kudika_15804
Postat pe 17 Decembrie 2015 12:08
" Aleg iubirea...

... pentru c� un inel cu diamant nu leag� dou� suflete mai mult dec�t un inel simplu, din argint.
... pentru c� �ntr-un castel, doi oameni se pot r�t�ci unul de cel�lalt, pe c�nd, �ntr-o cas� micu�� vor fi mereu c�t mai aproape, �mp�r�ind toate momentele lor.
... pentru c� gaura din canapea, apropie.
... pentru c� bucuria de a avea totul nu se poate compara cu bucuria clipei c�nd realizezi ceva pentru care a�i a�teptat �i a�i f�cut sacrificii unul pentru cel�lalt.
... pentru c� un m�r �mp�r�it la doi, este mai bun dec�t orice cin� sofisticat� �ntr-un restaurant de lux, unde cei doi se simt �nstr�ina�i.
... pentru c� o can� din care beau am�ndoi poart� și aroma iubirii celuilalt.
... pentru c� o limuzin� luxoas�, chiar dac� asigur� confort, nu ofer� aceea�i siguran�� �i �mplinire ca atunci c�nd doi oameni merg țin�ndu-se de m�n�.
... pentru c� mai devreme sau mai t�rziu, lucrurile �i confortul vor deveni rutin� �i vor face sufletele s� simt� lipsa iubirii.
... pentru c� niciodat� cele mai frumoase haine și bijuterii nu m� vor face s� fiu mai frumoas� dec�t privirea plin� de iubire a celui care m� va considera perfect�, indiferent de felul �n care aș ar�ta.
... pentru c� frumusețea fizic� a unui om nu va putea compensa niciodat� frumusețea inepuizabil� a unui suflet minunat.
... pentru c� niciun lucru p�m�ntesc nu ofer� at�ta fericire c�t� ofer� iubirea.
Aleg iubirea... pentru c� un om care are o inim� plin� de iubire, nu va fi niciodat� singur, s�rac sau ur�t."___Irina Binder

Buna dimineata, lumeeeeeeeeeeeeeee, fiind Sfanta zi de Vineri, vin si va indemn sa alegeti, numai ce este bine si constructiv pentru voi si viata voastra!!!! Alegeti sa traiti sanatos si curat!!Alegeti sa iubiti sincer si adevarat!!!Alegeti viata simpla, dar plina de adevar, decat " viata moarta" adusa de mizeria dorintelor de tot felul!!!!Alegeti frumosul, nicidecum uratenia oamenilor si a unei lumi promiscue!!Alegeti sa fiti binecuvantati cu daruri de pret, nu cu bogatii lumesti uriase!!Alegeti sa fiti voi insiva, nu niste paiate, care imita arta de a trai!!!Eu, una, am ales sa fiu EU!!!!Zi linistita tuturor si, in spiritul sarbatorilor, ce vor veni, va urez "Sarbatori fericite"!!!!!___EU

On___Imi beau cafeluta, oboseala acumulata peste an imi dicteaza ritmul zilei!!!

Pentru o zi a alegerilor intelepte!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=g6p2RHmrwNg
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 07:04
http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 07:05
Pentru aceasta zi, o poezie ca o ruga fierbinte, ca un izvor de iubire...!!Zi minunata!!___EU

Sonet si ruga

Vai, dureros ti-e de frumoasa gura
si delicat s-avanta spre cuvant,
si are-n ea soptirea cu har sfant
si are-n ea tacerilor arsura.

E frageda ca miezul de pamant
si-amara-adanc, precum adanca ura
si proaspata e-n zori precum e pura
dulceata a frunzisului tacand.

Femeie blanda - sunet dinspre cer - ,
impaca-ma cu zeii de dogoare
si fa-ma tainei tale temnicer,

iar daca vrei sa ma inalti spre soare
cadelniteaza-ti vocea in eter:
lumina pururi, lung-leganatoare...!____Radu Carneci

Pentru sentimente frumoase!!!!

I surrender to your love!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=BnzysqMgEDc
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 07:08
http://www.youtube.com/watch?v=J-sQX6e_q94
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 07:09
Rottyyyyyyyyyy, hopa-asaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, la cafeluta fierbinte!!!!!Buna dimineata, sa ai pofta de viata si sa iti fie bine!!!

pentru tine....

http://www.satu-mare.info/wp-content/uploads/2009/10/warm-coffe-11.jpg

si...

http://www.youtube.com/watch?v=a1u3phAVTE0
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 07:13
http://www.youtube.com/watch?v=edDSrOnsDXw
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 07:14
Hopa hopa neata buna Bela !

http://img20.dreamies.de/img/21/b/msk270vj67a.gif
Rotty_
Postat pe 18 Decembrie 2015 07:39
De la: Rotty_, la data 2015-12-18 07:39:29Hopa hopa neata buna Bela !

http://img20.dreamies.de/img/21/b/msk270vj67a.gif

Hopa-asaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ai facut ochisorii mari, mari de tot sau ba?????? Bine ai venit!!!! Cum iti este pe la nasuc?????
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 07:55
? Nasucul meu e in perfecta ordine, spatele ma cam sacaie, dar nu-l mai bag in seama.
Tu esti bine ?
Rotty_
Postat pe 18 Decembrie 2015 07:58
De la: Rotty_, la data 2015-12-18 07:58:00 ? Nasucul meu e in perfecta ordine, spatele ma cam sacaie, dar nu-l mai bag in seama.
Tu esti bine ?

Da, sunt bine, multumesc pentru intrebare, ca in ultima zi de munca, nu????? Imi fac o lista cu ultimele cumparaturi, ce trebuie facute, dar este timp!!!! Nu-l mai baga in seama si te va lasa in pace!!!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:01
Sa vad cand ma ocup si eu de cumparaturi, ca incepe sa fie aglomerat rau.
La mine nu prea este timp.
Rotty_
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:17
De la: Rotty_, la data 2015-12-18 08:17:45 Sa vad cand ma ocup si eu de cumparaturi, ca incepe sa fie aglomerat rau.
La mine nu prea este timp.

Faci ce poti, Rotty, ca doar nu vei manca cu miliarde de guri!!!! Aseara, fiica mea imi pregatise ditamai lista cu cumparaturi, i-am redus-o la jumatate imediat, ca doar nu am innebunit sa imi bat joc de munca mea!!!! Adevarul este ca o sa am niscaiva oaspeti, dar nici nu o sa exagerez, caci nu mai fac risipa, anul trecut, dupa trecerea sarbatorilor, am aruncat o gramada de mancare si ce se invechise, nici femeia de serviciu nu mai dorea, era satula, caci ii daduse multi de mancare, a fost prea mult!!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:22
Stai linistita draguta ca eu cumpar doar strictul necesar. Pentru mine sarbatorile nu sunt un prilej de inbuibare, ci se mananca normal. Doar nu-s nebuna sa-mi pun fierea in pioneze!
Rotty_
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:27
De la: Rotty_, la data 2015-12-18 08:27:14Stai linistita draguta ca eu cumpar doar strictul necesar. Pentru mine sarbatorile nu sunt un prilej de inbuibare, ci se mananca normal. Doar nu-s nebuna sa-mi pun fierea in pioneze!

Subscriu, dar asta nu inseamna ca nu imi este fomica acum!!!! Pisicutele ce fac????Au burticile pline?????
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:31
Imbuibare...sorry. Cred ca inca dorm...
Rotty_
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:31
De la: Rotty_, la data 2015-12-18 08:31:31 Imbuibare...sorry. Cred ca inca dorm...

Nu am remarcat greseala, caci, si eu, inca dorm pe o pleoapa!!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:32
Am terminat cu Schnuri (sper), acum a venit Misu. Cred ca azi tre sa te descurci singura, ca il astept pe fiul meu sa vina mai devreme la cafea.
Rotty_
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:33
De la: Rotty_, la data 2015-12-18 08:33:22Am terminat cu Schnuri (sper), acum a venit Misu. Cred ca azi tre sa te descurci singura, ca il astept pe fiul meu sa vina mai devreme la cafea.

Nu-i bai, voi asalta pachetelul, trebuie sa pap ceva, caci cafeaua bauta pe stomacul gol imi face probleme!!! Nu-i motiv de suparare, Rotty!!!!Salutari si sarbatori fericite fiului tau!!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:35
Merci, o sa-i transmit cand apare. A plecat sa duca pe cineva la aeroport, astept sa se intoarca.
Rotty_
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:42
De la: Rotty_, la data 2015-12-18 08:42:32Merci, o sa-i transmit cand apare. A plecat sa duca pe cineva la aeroport, astept sa se intoarca.

Va reveni, stai linistita!!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:45
Nu stau, trebaluiesc pe aici pana vine.
Rotty_
Postat pe 18 Decembrie 2015 08:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac ca sa nu fiu geloasa? 83 De la: kudika368982 6 Martie 2014 15:19
Confort la cele mai mici preturi 1 De la: inventator 7 Decembrie 2008 16:27
Da cineva un vot mic? :) 1 De la: roxan00tza 17 Noiembrie 2008 00:58
e vara .... fetelor...va recomand pudra epilatoare ... practic, ieftic si ff eficient 24 De la: touray 12 Mai 2012 17:39
petitie/semnaturi/petitie_impotriva_si_pentru_abolirea_legii_nr_298/2008l 1 De la: hera 23 Ianuarie 2009 09:54