Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Rotty_, la data 2016-02-05 07:17:05Nu stiu cand voi scapa, dar cert e ca am avut o saptamana tare obositoare. Si cica asta a fost saptamana mea libera, aveam de luat o restanta de concediu. Aaaa!!! Stiu!!! De Luni scap de drumurile astea fara numar, ca incep lucrul.

Este clar!!!!
kudika_15804
Postat pe 5 Februarie 2016 07:19
http://www.youtube.com/watch?v=WcXIVkzM6aQ
kudika_15804
Postat pe 5 Februarie 2016 07:23
Bine macar ca azi e vineri.

http://cache.lovethispic.com/uploaded_images/231659-My-Face-When-The-Weekend-Finally-Comes.jpg

Rotty_
Postat pe 5 Februarie 2016 07:41
De la: Rotty_, la data 2016-02-05 07:41:00Bine macar ca azi e vineri.

http://cache.lovethispic.com/uploaded_images/231659-My-Face-When-The-Weekend-Finally-Comes.jpg

Absolut, astept sfarsitul de saptamana, sa vezi distractie....
kudika_15804
Postat pe 5 Februarie 2016 07:42
E rost de chefuiala la tine ? Fericito! Eu sunt weekendul asta de serviciu cu cutzii, ca-s singurica. Da` nu-i bai, macar nu am te miri ce programari.
Rotty_
Postat pe 5 Februarie 2016 07:46
De la: Rotty_, la data 2016-02-05 07:46:38 E rost de chefuiala la tine ? Fericito! Eu sunt weekendul asta de serviciu cu cutzii, ca-s singurica. Da` nu-i bai, macar nu am te miri ce programari.

Pai, cam da, fiica mea a terminat examenele, le-a trecut pe toate si a invitat cativa prieteni apropiati, sa se distreze putin, ii inteleg, sunt tineri si se bucura de viata!!! Voi fi si aici, macar dimineata, caci petrecerea va fi maine seara!!! Eu voi asista la zbantuiala!! Macar sa "bag", si eu, un dans, doua,...zece!!!!!
kudika_15804
Postat pe 5 Februarie 2016 07:57
Felicitari !!!
Voi fi si eu maine la cafea...sper. Baga vreo doua...sprezece dansuri si pentru mine...Bine ?
Da`......acum papam ceva ? Ca doar nu oi pleca flamanda ! Vrei sa o pap pe tanti de la biroul unde am treaba ?
Stai ca pun masa imediat.....
Rotty_
Postat pe 5 Februarie 2016 08:09
De la: Rotty_, la data 2016-02-05 08:09:00 Felicitari !!!
Voi fi si eu maine la cafea...sper. Baga vreo doua...sprezece dansuri si pentru mine...Bine ?
Da`......acum papam ceva ? Ca doar nu oi pleca flamanda ! Vrei sa o pap pe tanti de la biroul unde am treaba ?
Stai ca pun masa imediat.....

Voi dansa si pentru tine, sa vezi ce voi "baga", sa mi se impleteasca piciorusele, nu alta, de-abia astept!!!! Ne vom intalni maine dimineata, nu merg treburile fara sa radem olecuta, asa ne pastram tineretea sufletului, razand!!! Ai zis "sa papam"???????Credeam ca nu vei mai spune asta, date fiind urgentele tale!!!! Papam, cum sa nu, oleleiiiiiiiiiiiiii, dati-va la o parte, ca vinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! Pune bucatele repedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ca morrrrrrrrrrrr...!!! Rotty, multumesc, ii voi transmite fiicei mele, si aseara am facut-o, iti multumeste frumos!!!
kudika_15804
Postat pe 5 Februarie 2016 08:15
Uite, ia de papa...

http://www.mahlzeit-lh.de/cms/uploads/media/baguette_01.jpg

http://ais.kochbar.de/kbrezept/457768_637596/1500x1500/belegte-broetchen-rezept.jpg

Pupici fetei.
Rotty_
Postat pe 5 Februarie 2016 08:21
De la: Rotty_, la data 2016-02-05 08:21:35Uite, ia de papa...

http://www.mahlzeit-lh.de/cms/uploads/media/baguette_01.jpg

http://ais.kochbar.de/kbrezept/457768_637596/1500x1500/belegte-broetchen-rezept.jpg

Pupici fetei.

Ahhhhhhhhhhh, sa deschid fermoarul stomac elului meu, sa intreeeeeeeeeeeeeeee papicaaaaaaaa!!!! O voi pupa diseara, si din partea ta, multumesc!!!!Nu papi sau ma lasi sa pap singurea, ai??????
kudika_15804
Postat pe 5 Februarie 2016 08:27
Cu ultima bucatura-n mana fug la pregateala ca-i al naibii de tarziu. Nu cred ca apuc sa intru la pauza ta, ca mai am o programare altundeva la ora aia, dar te -icesc si-ti doresc o zi minunata.

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1517/1517002ikkpzscu6z.gif

Fug, ca intr-o juma` de ora tre sa fiu pe drum.
Rotty_
Postat pe 5 Februarie 2016 08:29
De la: Rotty_, la data 2016-02-05 08:29:25Cu ultima bucatura-n mana fug la pregateala ca-i al naibii de tarziu. Nu cred ca apuc sa intru la pauza ta, ca mai am o programare altundeva la ora aia, dar te -icesc si-ti doresc o zi minunata.

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1517/1517002ikkpzscu6z.gif

Fug, ca intr-o juma` de ora tre sa fiu pe drum.

Rotty, nu-i bai, oricum, trebuie sa incep sa lucrez, nu am multe de facut, dar vreau as rezolva totul!!!! Ai grija de tine, spor in tot ce ai de facut si sa ne recitim cu bine!!!Multa sanatate!!!
kudika_15804
Postat pe 5 Februarie 2016 08:37
Cum ne vedem �n oglinda anilor? (P�l�ria violet)

�Feti�a de 3 ani: Se prive�te �i vede o prin�es� ..
Feti�a de 8 ani: Se prive�te �i o vede pe Cenu��reasa.
Adolescenta de 15 ani: Se prive�te �i o vede pe sora cea ur�t� a Cenu��resei: � Mam�, nu pot merge la �coal� ar�t�nd �n halul �sta!! �
T�n�ra de 20 de ani: Se prive�te �i se vede �prea gras�/prea slab�, prea �nalt�/prea scund�, prea cu p�rul lins /prea crea��- dar decide s� ias� oricum.
Femeia de 30 de ani: Se prive�te �i se vede�prea gras� /prea slab�, prea �nalt� /prea scund�, prea cu p�rul lins /prea crea��- dar decide c� nu are timp s� se aranjeze, a�a c� iese oricum.
La 40 de ani: Se prive�te �i se vede �curat� �i iese oricum.
La 50 de ani : Se prive�te �i dup� ce se vede zice : �Sunt eu� �i merge oriunde �i dore�te.
La 60 de ani: Se prive�te �i �i reaminte�te de to�i oamenii care nu se mai pot privi �n oglind�. Iese �i cucere�te lumea.
La 70 de ani : Se prive�te �i vede �n�elepciune, r�sete �i abilitate �i� iese �i se bucur� de via��.
La 80 de ani : Nu mai pierde vremea s� se priveasc�. κi pune p�l�ria violet �i iese s� se bucure de lume.�

Morala:

Poate ar trebui, toate, s� ne �n�f�c�m mai devreme �p�l�ria violet� !�
���������������������������������������������������������������..

Iata un text, care se potriveste, atat domnisoarelor si doamnelor, cat si domnilor, in aceeasi masura, caci timpul este acelasi pentru toti, curge in acelasi ritm si prezinta aceeasi tacere absoluta in relatia cu oamenii, fiind echidistant!!

Dragilor, cum va vedeti in oglinda anilor, ce tip de palarie purtati, ce culoare preferati???Se sparge oglinda sau nu??????

Fiecare etapa a vietii unui om are particularitatile si procesul ei de evolutie!!!Fiecare an aduce informatii noi, trairi specific lui si consecinte ale actiunilor individului, ceea ce il ajuta sa se dezvolte, sa treaca la urmatorul nivel de viata!!

Doamnelor si domnilor, varsta biologica este, doar un numar insignifiant, caci adevarata varsta a omului este data de cea a sufletului sau, de modul cum invata sa stie sa traiasca fiecare an al vietii sale!!!Toti traim, dar nu toti stim sa traim asa cum ar trebui, caci sa stii cum sa traiesti este o arta, care se invata in timp, chiar daca multi oameni, nici in ziua de astazi nu au invatat-o, totul tinand de capacitatea de a invata si de dorinta de a trai, nicidecum doar de a exista!!!Multi imbatranesc inainte de termen, caci sufletul lor este lipsit de suplete si frumusete, in ciuda tineretii lor!!!Altii, chiar daca au ghiocei aparuti la tample, stiind sa se bucure de fiecare clipa, decent si in armonie cu ei insisi, traiesc cu adevarat, cunosc frumusetea anilor si a trairilor aduse de acei ani, dovedind ca nu varsta biologica este cea, care da valoare vietii!!!!!!!Si o categorie aparte o formeaza cei, care habar nu au ce inseamna sa traiesti, sa te bucuri ca esti viu, sa respecti viata si sa aduci bucurie in zilele celorlalti, care isi duc traiul intr-un intuneric al sufletelor, care nu va fi luminat nicicand!!

Fiecare an trait are parfumul si culoarea lui, aducand frumusete in viata omului, in ciuda neplacerilor ei inerente!!!Cei saraci in suflet vor trai haotic, fara rost si se vor manifesta ca atare!!La polul opus, se gasesc cei, care stiu sa aprecieze pana si lacrimile si durerea, caci sunt optimisti, increzatori si pot vedea seninul aflat in spatele oricarei suferinte!!

Important este sa ne vedem asa cum suntem cand ne uitam in oglinda, sa nu ne fie jena sau teama sa ne privim anii fata in fata, sa zambim ca am stiut sa imbatranim frumos, si nu extenuati de mizeria unei vieti traita anapoda, sa fim veseli si recunoscatori ca am fost binecuvantati cu suflete generoase, sincere si frumoase, si sa avem curajul sa purtam palaria violet!!!!Daca nu suportati sa va priviti in oglinda vietii voastre, inseamna ca ati trait inutil, indiferent daca o faceti la tinerete sau la maturitate!!!

Nu priviti la starea de frumusete a trupului vostru, ci la cea a sufletului, caci un suflet bolnav si urat va afecta trupul, creandu-i probleme grave!!

Modul cum stim sa traim ne va impulsiona sa purtam acea palarie, caci culoarea ei inseamna viata, bucurie!!!Nu insistati la �gateala� in fata oglinzii, caci este prea putin importanta, ci iesiti in viata, traiti-o frumos si demn, cu toata inima, caci timpul nu iarta pe nimeni, si bucuria fiecarei clipe va va da �fardul� potrivit!!!!!

Faceti tot posibilul sa aveti parte de ani frumosi, de viata, roditori in ganduri si sentimente demne de sufletele voastre, nu va lasati intimidati de timp, caci el trece oricum, puneti-va pe cap palaria optimismului si sperantei, esuarea in fata timpului este o actiune caracteristica numai acelor oameni, care se complac in murdaria vietii, segment deloc agreat de oamenii joviali, calzi si mandri de conditia lor!!!

Iesiti in viata, traiti-o, indiferent de varsta!!!Buna ziua si ziua buna!!__EU

On__Fiind in pauza de masa, pap!!!!

Pentru o dupa amiaza exceptionala!!!

Live your life!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yZF3kRPwMdg
kudika_15804
Postat pe 5 Februarie 2016 12:27
http://www.youtube.com/watch?v=tPbTQNRrofI A great Friday afternoon to al!!!!
kudika_15804
Postat pe 5 Februarie 2016 12:28
De la: kudika_15804, la data 2016-02-05 07:04:28 Pentru aceasta dimineata, cateva versuri pline de o frumusete albastra!!!Zi minunata!!___EU

IUBIREA VERSULUI ALBASTRU

Prea alb �n p�rul meu e timpul,
Mi-s aripile �mb�csite-n hum�,
Și salcia ce-mi ocrotește chipul,
�n dimineati imi pl�nge-n brum�.

�mi fac o dalt� dintr-o c�limar�,
Și-o arip� o țin cu-o rug�ciune,
Cioplesc �ncet, �ncet s� nu o doar�,
Din ea, o cruce, ce nu va apune.

Pe um�r palma ta simțeam copil�,
C�nd �n robie versul meu z�cea,
M-ai s�rutat pe fruntea de argil�,
Și dragostea din tine-mi poruncea.

Tu, ce-ai visat s� fii �n viaț� astru,
Tu, ce visezi s� fiu la brațul t�u,
�n c�limar� naște ceru-albastru,
Scrie-mi �n vers aici destinul meu.

Aripa ta �n semn de cruce, las�,
Și tot ce poate-ajunge un blestem,
Cu aripile mele de mireas�,
Iubitul meu �n versul t�u te chem.____MIRCEA TRIFU

Pentru o zi a sufletelor frumoase!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mbN37W4LYok

, caci este o tampenie sa te feresti sa iti spui numele, caci nu foloseste nimanui!!!!!In general, persoanele, care nu isi posteaza poze personale, care nu isi spun numele sau prezinta date false, sunt oameni de nimic, falsi, de care este bine sa te feresti, caci lasa numai mizerie pe unde trec!!!Personal, mi-am pastrat numele "Kudika_15804", numai din comoditate!!Mi l-am si tastat , la un moment dat, cand am postat o poezie scrisa de mine!!!

Citeste: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/61484/Caut-Motiva-539-ia.html#ixzz3zIBcqsfn
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook

Continuarea poeziei numita ipocrizie !
kudika_988778
Postat pe 5 Februarie 2016 13:34
De la: kudika_988778, la data 2016-02-05 13:34:08................................................
, caci este o tampenie sa te feresti sa iti spui numele, caci nu foloseste nimanui!!!!!In general, persoanele, care nu isi posteaza poze personale, care nu isi spun numele sau prezinta date false, sunt oameni de nimic, falsi, de care este bine sa te feresti, caci lasa numai mizerie pe unde trec!!!Personal, mi-am pastrat numele "Kudika_15804", numai din comoditate!!Mi l-am si tastat , la un moment dat, cand am postat o poezie scrisa de mine!!!

Citeste: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/61484/Caut-Motiva-539-ia.html#ixzz3zIBcqsfn
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook

Continuarea poeziei numita ipocrizie !

Draga mea, chiar daca nu ma surprinde acest adevar, vreau sa te atentionez, ai probleme grave, trateaza-te, te rog!!!!

Si in lumina respectarii adevarului, iata despre ce poezie este vorba, unde numele meu real apare, si care nu este nicidecum cel al poetului poetului Mircea Trifu!!!!Te rog, repostez poezia scrisa de mine special pentru tine, ca sa iti limpezesti mintea intunecata, ai mare nevoie de aceasta limpezire, caci te-a aruncat intr-un abis al frustrarilor, pe care, sincer, le-am banuit inca de pe vremea cand imi povesteai viata in privat, fara a te ruga asta, ti-am si spus-o la un moment dat!!!!!!Imi aduci acuzatii grave, stii ca nu sunt reale, dar te las in pace, daca as polemiza cu tine, ar insemna sa decad, ceea ce , sincer, nu imi place sa o fac in fata nimanui de pe acest pamant!!!In rest, multa sanatate iti doresc, caci ai mare nevoie!!!
Repet, aceasta este una dintre poeziile mele, scrisa intr-un dialog poetic cu un poet indragit de mine, aici apare numele meu!!!

Abandonati

abandonati in noptile eterne
ramanem prada vechiului delir
nascut din visele pierdute-n perne
cand tu rasari superb, un trandafir

o cupa de petale infoiate
pe marginile timpului rasfrant
cand clipele se mistuie uitate
si numai tu ramai alaturi sfant

e fata ta de bucle-ncoronata
si ochii tai sunt perle-ntunecate
luceafarul se misca-n ceruri roata
si inima incepe sa ii bata

si in fereastra inca zabrelita
lumina sa si dorul sau atarna
de umbra ta pandind dezlantuita
in asteptarea celui de pe urma

exista intre noi destinul tragic
atatea clipe ce-au trecut pe rand
si noaptea asta ce-si deschide magic
cerul cu stele dincolo de gand

iubirea ne invaluie adanca
cu rozele-i aprinse si suspine
sunt inca lucruri care se intampla
in visul tau si-n brate stand cu mine

tu ma privesti cu-acea seninatate
de viata ce s-a strans in ochii tai
iar trupul tau, devine voluptate
si-un tipat rataceste prin odai...

suntem mahmuri... fiinta ta ma-mbata
din bratele-mi cobori ca dintr-un templu
si-n umbra noptii treci catifelata
in vreme ce prezenta o contemplu.

maine te-ntorci? purtand in ochi ispita
si flacarile rugului ce arde
tu esti dorintelor fierbinte pita
de-aceea ingerul din ceruri cade

iar mai tarziu o ceasca aburinda
ascunde patimile si pacatul
cand in chilie bat un cui in grinda
s-agat acolo, suspinand oftatul..

.............................................

Si maine am sa ma-ntorc, iubite,
Sa retraim abandonarile nocturne
In soapta noptii sa ne gustam cuminte,
Sa ma imbat cu tine, sa simt licoarea dulce
A buzelor unite, cum imi face juraminte
In noaptea, ce-a chipul tau aduce��

Si maine voi renaste-n patimi,
Cu trupul-nmiresmat de doruri,
Cu ochii-mi perle-ntunecate, aratandu-si �coltii�
Cautandu-te in ale amorului ecouri,
Pe coapsele-mi fierbinti , coborand din ceruri.
Si-asteapta-ma, iubite, asteapta-ma pe trunchiul noptii
Sa reinnoim clipele timpului rasfrant
In curcubeie de lumina argintie sa ne prefacem
Si sa zdrobim oftatul cu-a noastra sublima contopire
Pe-altarul jertfei noastre, in noaptea primului cuvant�

Si-ti voi aduce-n palme miresmele iubirii,
Sorbind nesatul din vinul divinei impliniri,
Causul, ferecat in freamatul dorintei, va strange cerul,
Si stelele-mpletite, arzand, in constelatii purpurii,
Pictand luceferi pe trupu-mi de silfida
Si-n flamanda ta imbratisare sa renasc, chiar si-mpotriva firii,
Asa cum ziua reinvie dupa noaptea,
Ce-a cazut, lasciva, ca o odalisca, in mrejele iubirii�.

Si-abandonati , din nou, in noptile eterne
Vom ramane prizonierii noului delir,
Nascut din visul adormit in catifeaua noptii,
Cand tu-mi rasari, in brate, regal, un crin,
Lasandu-ne, apoi, iubindu-ne nebun, in voia ametitoare-a sortii�.!___ION VANGHELE & PETRE GENOVEVA

Vindeca-te de uratenia din suflet, caci vei ajunge de rasul lumii, cu toata falsitatea ta!!!
kudika_15804
Postat pe 5 Februarie 2016 14:43
ciudat cum tie nu ti se sterg mesajele cu vorbulite urate,,,razi ptn sa dai dovada de maturitate
kudika_991915
Postat pe 5 Februarie 2016 20:17
BUNATATEA DIN INIMA SI TARIA DE CARACTER

" Sa nu fii numai zahar, ca te mananca lumea, dar nici numai otet, ca te varsa din gura. In toate este o cale de mijloc. Numai prostii o iau razna. Sa nu fim nici numai stanca, dar nici numai nisip, nici numai fier, dar nici numai ceara. Nu este bine sa ne guduram in fata oricui ca niste catelusi, dar nici sa ne repezim la oricine ca niste dulai.
Lumea este alcatuita din negru si din alb si de aceea in ce priveste firea, avem a face cu tot soiul de oameni. Unii sunt largi ca o gheata veche, dar care nu este mai de pret ca perechea ei; altii ca si iasca iau foc la cea mai mica jignire si sunt tot atat de primejdiosi ca si iarba de pusca. Negresit ca e destul de greu sa ai in curte un argat morocanos cu toti, ca un urs cu o buba pe cap, acru ca agurida, taios ca un brici si dusmanos ca un caine de macelar. Cu toate acestea si acel om poate sa aiba unele parti bune si afara de asta, este si el om. Dar nici Stan, bun ca painea si gata sa se incovoaie in fata oricui ca o salcie pletoasa, nu este prin aceasta nimanui de vreun folos, ci este de batjocura tuturor. Omul se cade sa aiba maduva in sira spinarii, altfel, cum o sa-si tina capul sus? Insa aceasta spinare trebuie sa se si indoaie, daca nu vrea sa se loveasca cu capul de pragul de sus.
A face ce vor altii isi are vremea sa si a nu face ce vor altii isi are vremea sa. Daca ne facem magari, oricine va incaleca pe noi, daca insa voim sa fim stimati, atunci sa fim stapani pe noi si sa nu ingaduim altora sa puna cand le place saua pe noi. Daca vrem sa fim pe placul tuturor, vom ajunge ca broasca sub grapa si nu vom avea pace niciodata; si daca vrem sa facem pe servitorii, fata de toti vecinii nostri, fie buni, fie rai, nu vom avea de la nimeni multumiri, pentru ca in felul acesta vom face tot atata rau cat bine.Cine se face oaie va vedea ca n-au murit toti lupii. Cine se culca jos sa se astepte sa fie calcat in picioare. Cine se face soarece va fi mancat de pisici. Cine ingaduie vecinului sa-i puna vecinul vitelul pe umeri in curand va vedea ca o sa-i puna si vaca. Se cade sa cautam sa placem aproapelui nostru spre bine, adica spre a-l face mai bun, dar asta este alta socoteala......"___Ion Plugaru

Buna dimineata, sa aveti, doamnelor si domnilor, bine v-am regasit in aceasta dimineata superba!!!!Dragii mei, fiti asemenea zorilor oricarei dimineti cu senin!!Fiti voi insiva pana la capatul vietii, nu renuntati la demnitatea voastra, doar pentru a face pe placul altora sau a le sluji in vreun fel!!!Aveti caracter frumos, personalitate puternica??Foarte bine, pastrati-le la cote inalte, aceasta va face diferenta intre voi si ceilalti!!!Sa aveti o Sambata echilibrata, sa contina activitatile gospodaresti, dar si momentele de relaxare si bucurie!!!__EU

ON___Imi savurez cafeluta!!!!

Pentru demnitatea de a fi!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cc5Y6Z0B8yA
kudika_15804
Postat pe 6 Februarie 2016 08:52
http://www.youtube.com/watch?v=URodCgsjnvw
kudika_15804
Postat pe 6 Februarie 2016 08:54
"Iubirea este floarea vie�ii, �nflore�te nea�teptat, f�r� nicio lege �i trebuie adunat� acolo unde este g�sit�, bucur�ndu-te de fiecare clip� a duratei sale."______ D. H. Lawrence

Pentru ziua de astazi, o poezie frumoasa, o dedic oamenilor frumosi in suflet!!!!Zi minunata!!__EU

SE POATE ?

Zburam prin anotimpuri pe-un fluture turcoaz ,
Purtam drept talisman sur�s de �ngeri vii,
Iar vieții nu i-am dat secunde de r�gaz,
Am stiut conjuga doar verbul �a iubi�.

Urzeam peste arderi castele din vers,
Deschideam porți �nchise cu lac�t de ger,
Pretutindeni z�mbeau prin hublou de-univers,
Albatroși creionați cu penițe de cer.

F�ceam punți din eșarfe regești de cuvinte,
Iubeam pentru doi, subjugat, �n culori,
Mi-era noaptea poem, s�pt�m�nile sfinte,
Intețeam jar de g�nd pe cearșaf de splendori.

Ț�șneau sub veșminte f�nt�ni de lumin�,
St�rneam lungi s�ruturi cu vreasc de candoare,
Din cupe de maci sorbeam vis la cin�,
Serafi așterneau ceru-ntreg la picioare.

T�rziu am aflat ce pungaș� e viața,
Cum cerne pe t�mple ninsorile toate,
De-abia ce am scris iubirii prefața
Și-aș vrea am�nat epilogul. Se poate?__Popa Ines Vanda

Se poate sa pastrati iubirea in sufletele voastre???Cu siguranta, totul este sa doriti acest lucru!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=sEU--FUloiA&feature=share
kudika_15804
Postat pe 6 Februarie 2016 08:57
http://www.youtube.com/watch?v=39PVnWAYQtg&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 6 Februarie 2016 08:58
Rottyyyyyyyyyyy, cafeluta taaaaaaaaaa, buna dimineata!!!Weekend exceptional iti doresc!!!!

http://www.gorj-domino.com/wp-content/uploads/2012/03/poza-4.jpg

si...

http://www.youtube.com/watch?v=zBD759-yYOc&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 6 Februarie 2016 09:01
http://www.youtube.com/watch?v=3Jtb5iHEwug
kudika_15804
Postat pe 6 Februarie 2016 09:02
Merci, tocmai o beau...

http://img30.dreamies.de/img/112/b/atamwxk7kkj.gif

Neata Bela.
Rotty_
Postat pe 6 Februarie 2016 09:03
De la: Rotty_, la data 2016-02-06 09:03:13Merci, tocmai o beau...

http://img30.dreamies.de/img/112/b/atamwxk7kkj.gif

Neata Bela.

Sa o bei cu placere, Rotty, sper ca si la tine este o zi frumoasa, asa cum se prezinta ziua de azi in Bucuresti!!!!
kudika_15804
Postat pe 6 Februarie 2016 09:05
Cam cu nori, dar cica va aparea soarele...
Rotty_
Postat pe 6 Februarie 2016 09:14
De la: Rotty_, la data 2016-02-06 09:14:31Cam cu nori, dar cica va aparea soarele...

Da, da, stiu, am vorbit eu cu Sefu, va fi soare!!!!
kudika_15804
Postat pe 6 Februarie 2016 09:23
Sper si eu, dar deocamdata nu-i. Am fost sa dau drumul pasaretului si am constatat. Dar de venit primavara, tot vine. Au inflorit deja ghioceii si zarzarii salbatici.
Rotty_
Postat pe 6 Februarie 2016 09:28
De la: Rotty_, la data 2016-02-06 09:28:47Sper si eu, dar deocamdata nu-i. Am fost sa dau drumul pasaretului si am constatat. Dar de venit primavara, tot vine. Au inflorit deja ghioceii si zarzarii salbatici.

Miroase aerul, cu toate ca suntem inca in Iarna, dar totul va veni la timpul sau!!!! Ce face Valentino?????
kudika_15804
Postat pe 6 Februarie 2016 09:30
Chiar vrei sa-ti zic ? Ok...canta si face lucruri rusinoase cu fetele, ca de obicei dimineata.
Rotty_
Postat pe 6 Februarie 2016 09:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Motan gasit 3 De la: _iluzie_ 22 Octombrie 2008 11:32
Donatella va ureaza Craciun fericit! 1 De la: kudika088302 25 Decembrie 2009 08:45
POEZII CU MUZA 8 De la: INTELIGENTUL- 11 Martie 2014 17:58
Puterea cuvantului.... 8 De la: alina02 3 Septembrie 2010 22:33
Imi puteti da niste sfaturi?am mare nevoie de ele 101 De la: iulia640 29 Iulie 2009 22:58