Setari Cookie-uri

Fumez,Regret si Plang..

leavemealone
Postat pe 22 Martie 2009 20:36
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:36:34

dar DE CE?....
a_alex
Postat pe 22 Martie 2009 20:37
pentru ca persoanele carora tu le arati iubirea sincera nu stiu sa te aprecieze.. si in plus.. iti mai da si un mesaj de genul "ar fi mai bine sa ramanem amici.. ;) "
leavemealone
Postat pe 22 Martie 2009 20:42
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:42:34pentru ca persoanele carora tu le arati iubirea sincera nu stiu sa te aprecieze.. si in plus.. iti mai da si un mesaj de genul "ar fi mai bine sa ramanem amici.. ;) "

te inteleg
a_alex
Postat pe 22 Martie 2009 20:44
nu te demoraliza! fii "barbata"!!!!
anaadyan
Postat pe 3 Aprilie 2009 17:51
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:42:34pentru ca persoanele carora tu le arati iubirea sincera nu stiu sa te aprecieze.. si in plus.. iti mai da si un mesaj de genul "ar fi mai bine sa r amanem amici.. ;) "

fii tare asta inseamna ca nu t iubeste baietzi mai sunt stai linistita stiu k e greu dar c potzi sa-i faci dak nu t iubeste

Postat pe 3 Aprilie 2009 20:15
Nu plange si nu regreta ca nu ai ce iar in ceea ce priveste fumatul cred ca nu mai are rost sa iti spun ca nu iti face bine. Te ridici te scuturi si treci peste.
iulia75
Postat pe 3 Aprilie 2009 20:32

,,NU MERITA SA PLANGI DUPA NIMENI,IAR CEI CARE MERITA NU TE VOR FACE SA PLANGI"
micutadaria
Postat pe 4 Aprilie 2009 07:17
si nu stii ca trebuie sa treci mai departe... crezi ca demonstrezi ceva daca te distrugi asa?...crezi ca daca tu te distrugi el o sa se intoarca la tine...
_dulcik_
Postat pe 5 Aprilie 2009 11:34
HAI SA NU NE MAI DAM DUPA DEJTE CA NU PLANGEM, E NORMAL. STAI RELAXATA..IN TIMP UITZI SI MAI FACI ACEEASI GRESEALA, POATE , DACA NU INSEAMNA CA E K. ALEGE CUI II DAI IUBIREA. ASTA CHIAR E O TAMPENIE........,DAR WHAT THE FACK..ASTIA SUNTEM.

scuze pt caps lock.
cristi_nne
Postat pe 6 Aprilie 2009 09:21
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:42:34pentru ca persoanele carora tu le arati iubirea sincera nu stiu sa te aprecieze.. si in plus.. iti mai da si un mesaj de genul "ar fi mai bine sa ramanem amici.. ;) "

Salut
Ti-a mai trecut necazul sau esti tot la fel?
iulia75
Postat pe 6 Aprilie 2009 17:45
eh.. cam la fel.. dar..o sa treaca..mai ales.. k azi..:X:X m`am hotarat sa fac un pas important.. sa vad cum fac.. :-? dar.. e unul dintre cei mai populari baieti din liceu... si sper sa dea roade,sa ma faca sa am fluturashi in stomac..
leavemealone
Postat pe 6 Aprilie 2009 22:25
Lasa totul trece peste cativa ani nici nu o sa iti mai aduci aminte.
iulia75
Postat pe 7 Aprilie 2009 16:49
camelusha83
Postat pe 10 Aprilie 2009 20:19
___LL___
Postat pe 10 Aprilie 2009 20:26
la varsta ta sunt multe alte liucruri mai importante
asa k o baitza cu spuma si esti k noua
bestiutza_relouded
Postat pe 10 Aprilie 2009 20:30
beau, fumez, regret si plang dupa o ea... persoana, femeie, barbat nici nu mai stiu...
ioana_cretu
Postat pe 12 Aprilie 2009 04:49
De la: ioana_cretu, la data 2009-04-12 04:49:12beau, fumez, regret si plang dupa o ea... persoana, femeie, barbat nici nu mai stiu...
ccmaria_bela
Postat pe 12 Aprilie 2009 04:53
draga mea...crede-ma ca nu ajuta la nimic....stiu...combinatia plans+bautura+tutun te calmeaza acum...dar doar atat. e o chestie de moment....versi tot ce e mai trist, mai dureros in sufletul tau... si ti-e bine apoi pentru o ...anumita perioada de timp, pana se aaduna iar durerea in sufletul tau.... as bea,fuma si plange alaturi de tine...sa-mi vars si eu amarul....poate ne-am consola sau plange "de mila" reciproc(prinde bine si asta!!!).... am trecut printr-o perioada grea...prea grea pentru mine in ultimele 6 luni...si ca sa "uit" de toate mi-am acordat mult mai mult timp mie : mi-am pus cele mai sexy haine, m-am asezat in fata oglinzii spunandu-mi ce ok arat(chiar daca aratam jalnic), am invatat sa ma machiez mai des,sa ma arajez pentru mine....si am inceput sa ies,sa cunosc oameni noi, sa-mi fac prieteni noi,sa cunosc alte locuri...etc....le voi ramane datoare mult timp celor 2 prietene ale mele ca m-au ajutat sa revin la viata desi mult timp am fost prea ocupata pentru ele....si stii cu ce m-am ales dupa toata suferinta pentru o iubire pierduta?(sincer...inca ma mai doare....). am realizat ca in viata niciodata, pentru nimic in lume , nu trebuie sa renunti la prieteni,la familie...niciun el sau ea nu merita acest lucru.deci:curaj si traieste-ti viata din plin!cum n-ai mai facut-o vreodata pana acum! si ai incredere in tine!!!
ingerasultau
Postat pe 12 Aprilie 2009 05:11
In cazul asta nu sunt demne de tine, poti mai bine de atat......stiu e greu......si probabil cel mai greu e ca te-ai deschis si te-ai lasat vulnerabila dar asta se va intampla tot timpul......cadem si trebuie sa invatam sa ne si ridicam si cat mai repede....iti recomand o carte "Eat, Pray. Love" by Elizabeth Gilbert, ar trebui sa existe si in romana, eu o am in engleza.
Nu te ingrijora si nici nu te schimba, intotdeauna arata ce simti fie ca e iubire sau suparare, cei ce stiu sa aprecieze le vor respecta si aprecia pe ambele, si daca nu stai linistita ca ei sunt cei care vor regreta in final, mai mult decat regreti tu acum, macar tu ai fost sincera. Nu uita ca timpul le vindeca pe toate. Si eu am fost ranita ca fiecare......iar cand eram mai tanara tineam un jurnal pe care daca il citesc acum imi vine sa rad cat de mult m-am agitat si nelinistit si plans pentru niste persoane sau situatii care nu si-au meritat pierderea de energie.......dar asta e ceea ce ne face umani....sentimentele....de orice fel ar fi ele.
kerigan_ro
Postat pe 12 Aprilie 2009 05:23
asta se indreapta tuturor celor care au avut cuvinte frumose pentru "micuta suferinda" stiu ca pana nu treci tu de stare pe plan mental nu esti ok dar sa primesti atatea incurajari mai ales din partea unora care nici nu te cunosc te usureaza putin.....va multumesc
kerigan_ro
Postat pe 12 Aprilie 2009 05:28
De la: a_alex, la data 2009-03-22 20:37:47
De la: LeaveMeAlone, la data 2009-03-22 20:36:34

dar DE CE?....
SIDONIA69
Postat pe 12 Aprilie 2009 06:05
se vede ca l-ai iubit foarte mult,de moment ce te arunci cu atata ardoare in bratele altuia.eu nu zic sa regreti,sa plangi sau sa fumezi toata viata.nu,chiar nu e cazul.dar gandeste-te de doua ori inainte de a te arunca in bratele "celui mai popular baiat din scoala".am trecut si eu prin asemenea perioade,dar cu toate acestea,niciodata situatiile nu vor fi aceleasi.uneori e bun si plansul si o tigara.Poate ca asta e un fleac in fata a ceia ce are sa iti aduca viitorul.si atunci,ceia ce ai simtit acum,iti va parea o gluma.Fericire,nu prea exista,doar o clipa,acolo.totusi,noi zadarnic o cautam. Dar pana nu simti tot amarul suferintei,inseamna ca nu ai iubit asa cum crezi.Si pe buna dreptate,e frumos sa suferi,asa cum e frumos sa traiesti. "a iubi,inseamna a suferi;si cum multi fug de suferinta,putini stiu sa iubeasca"
andreealivia
Postat pe 12 Aprilie 2009 07:22
Zoe,fi barbata!nu te lasa mai prejos invata sa traiesti viata asa cum e ea...asa sunt toti barbatii...incearca sa iesi tot timpul cu prietenele la shopping in oras sau la cate o cafea...nu te mai gandi la asta!
tigrutz
Postat pe 12 Aprilie 2009 08:43
dupa foarte mult timp vad si eu un topic care sa spuna ceea ce simt si fac eu:) insemna k nu sunt chiar atat de singura
auralia
Postat pe 12 Aprilie 2009 09:20
pai ,de ce sa plangi,sa fumezi,sa regreti ? Nu cred ca trebuie sa regretem o relatie oricat de profunda ar fi daca ne aduce suferinta.Parerea mea: este inevitabila suferinta doar atunci cand pierdem pe cineva drag,barbati ,prieteni si femei sant si vor mai fi. Trebuie sa ne pastram demnitatea in orice imprejurare.
mery_aida
Postat pe 12 Aprilie 2009 10:07
NU FACE O PRIORITATE DINTR-UN OM...PENTRU CARE NU ESTI DECAT O ALTA OPTIUNE!!!
mironev
Postat pe 12 Aprilie 2009 10:47
din moment ce ti a zis asa ceva,nu era destul de bun pentru tine!!!ramai ``amik lui``si fa l sa regrete!!
romank
Postat pe 12 Aprilie 2009 10:51
CEI CE PROVOACA SUFERINTA ALTORA SUNT ACEIA CARE NU NE MERITA PT CA CEI CE NE MERITA NU NE FAC SA SUFERIM!
TINNa403
Postat pe 12 Aprilie 2009 11:10
Fumez,regret si plang.
Fumez inteleg,plang inteleg. Regret de ce ??

Fumezi petrnu ca ai impresia ca asta te calmeaza..si eu fumez mult la nervi sau cand astept ceva. Plangi pentru ca e normal sa fie asa atat timp cat il iubesti si nu primesti acelasi lucru inapoi. Totusi nu inteleg de ce regreti ??Regreti ce? Ca l-ai intalnit pe el,ca ai crezut in vorbele lui?Ca te-ai indragostit de el?Ca nu esti cum vrea el?? Ce regreti?

Sincer eu n-am citit decat primele 3 posturi ...pt alea imi dau cu parerea ...

Am avut mereu o vorba "nu regret nimic atat timp cat m-am simtit bine cand am facut acel ceva"... Nu regret ca l-am intalnit pe el acum 2 ani iar acum incepe sa mearga mai greu.Pentru ca acum 2 ani cand l-am intalnit totul era perfect. Nu regret ca nu mai suntem compatibili pentru ca acum 2 ani eram perfecti impreuna. Nu regret pt ca nu mai suntem pt ca stiu ca putem fi iar si daca nu putem inseamna ca s-a consumat ceva dintre noi...altceva mai bun va veni pentru amandoi.

Fumeaza cat vrei,plangi cat doresti dar nu regreta nimic.
fluturas_
Postat pe 12 Aprilie 2009 11:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Imi doresc.... 10 De la: whynot 8 Noiembrie 2009 17:11
Cristale vii 35 De la: Aer_D 28 Noiembrie 2012 19:04
CREDETI CA VIRUSUL CU COARNE KUDIKA-FLAME ESTE DE FAPT FRANCESKA ? 5 De la: kudika_6668 24 Iunie 2012 09:06
Lady Gaga 5 De la: razz 2 Mai 2010 01:21
Anulare amenda RATB 21 De la: Libeloo 28 Iunie 2013 09:18