Mai multe
De la: kudika_15804, la data 2016-02-02 07:01:28,,,,De la: Negrutt, la data 2016-02-02 02:14:17Nu mai e nimeni,,,pe aici??? ,,,nu mai aveam somn,,,
|
||
|
Negrutt Postat pe 2 Februarie 2016 11:14 |
||
|---|---|---|
|
Sa ai ganduri care iubesc, rad și se bucura! � S� avem g�nduri de calitate �nseamn� s� avem g�nduri care iubesc, care iart�, care �nțeleg, care accept�, care r�d, se bucur�, g�nduri care trimit lumin�, dragoste și bine lumii �nconjur�toare și nou� �nșine. Senin�tatea și grația ei nu pot veni f�r� ca noi s� ne responsabiliz�m privind modul �n care g�ndim și f�r� s� știm c� g�ndurile nu sunt secrete, c� exist� oameni care - �n anumite condiții - le pot citi instantaneu, deopotriv� la apropiere și la distanț�. Noi suntem aceia care atrag g�ndurile din c�mpul informațional, noi suntem aceia care le putem schimba, oric�t de �nd�r�tnice ar fi unele dintre ele. Trebuie s� știți c� tr�im deja vremuri �n care �comunic�m prin emanațiile noastre�(iar unii oameni eman� at�ta agresivitate, at�ta violenț� și at�ta suferinț� �nc�t aceasta poate trage �n jos mulțimi �ntregi) și, dac� vreți s� v� convingeți, examinați-v� experiențele pe care le tr�iți pe Facebook, de exemplu! Comunicarea emoțional� cu oameni pe care nu-i cunoașteți, uneori iubirea pentru ele, alteori respingerea sau nenum�rate alte tr�iri, ce v� sunt cunoscute prin experienț� direct�, arat� c� g�ndurile și emoțiile nu cunosc limite de timp și de spațiu, c� produc efecte fantastice și uneori ne pot schimba viețile �n mod cov�rșitor. Igiena mental� ar trebui - și probabil va deveni �ntr-o zi oarecare - materie fundamental� �n școli. P�n� atunci s� �nv�ț�m c� g�ndul e o putere, una imens�, magic�, real�, care ne poate salva dac�-i �nțelegem sensul( ne poate ajuta �n procesele de vindecare, �n cele de restabilire a iubirii l�untrice ) și-o folosim cu �nțelepciune și cu chibzuinț�. � ��������������������������������������������������������������������������������������.. Ar fi foarte bine sa avem, numai ganduri de acest fel, dar, deloc surprinzator, viata, oamenii, locurile si evenimentele traite ne determina sa ne incarcam cu foarte multe informatii, care sunt generatoare de ganduri, si, nu intotdeauna, dintre cele mai placute si onorabile!!!! Gandurile sunt accesorii ale gandirii noastre, demne de toata atentia, caci este cunoscuta puterea lor uriasa, de influenta asupra ratiunii si vietii noastre!!!Ele, prin continutul lor energetic, pozitiv, sau negativ, pot schimba si redirectiona orice comportament uman, orice tip de actiune, caci se cunoaste ca, orice fapta vine ca drept consecinta a gandurilor puse in practica, la un moment dat. Ele se nasc, in continuu, in mintile oamenilor, creand, nu se putine ori, o avalansa de resentimente, care poate distruge sufletele oamenilor sensibili, prin negativismul adus, ceea ce ii va impiedica sa adopte o atitudine pozitiva!!! Puterea distructiva a gandurilor este arhicunoscuta, deci nu se poate lua in calcul mentinerea gandurilor negative, in viata noastra!!!Un om optimist, plin de pozitivism, va avea ganduri pe masura capacitatii sale de stapanire a gandurilor, ce contravin cu felul lui de a fi si gandi!!!!!!Un om vesel va avea ganduri la fel de vesele, vat trata totul, cu intelegerea necesara si adaptata fiecarei situatii in parte!!!La polul opus, se afla oamenii gaunosi in suflet, bolnavi din cauza Ego-ului personal, prea mandri ca sa poata gandi pozitiv, care se vor manifesta, intotdeauna, in functie de ce le dicteaza energia negativa detinuta de inimile lor!!Acestia , prin gandurile lor negative, isi vor sapa propriul �mormant�, datorita efectelor avute de acele ganduri asupra lor!!!!!!! O minte si o inima luminate, deschise, aerisite, libere si eliberate de angoasele vietii vor naste ganduri senine, incurajatoare, suport real pentru traiul zilnic!!!O minte obtuza si o inima �goala� vor fi surse de ganduri negre, apasatoare, descurajatoare, contraindicate unei vieti traita in armonie!!! Gandurile pot influenta viata oamenilor??Cu siguranta!!!Oamenii pot fi manipulati prin puterea gandurilor???Bineinteles, si astfel de situatii se pot descoperi in mediile de socializare si relationare, medii in care trairile sunt complexe si complicate, dar si induse prin puterea gandurilor , de catre cei care au abilitatea de � a citi� gandurile celorlalti, intervenind asupra lor!!!!! Vorbim de energii uriase, dar care pot fi, din nefericire, extrem de nocive oamenilor!!! Dragii mei, ce trebuie sa retinem din textul postat de mine???? Este important de retinut adevarul conform caruia noi, oamenii, suntem generatori si receptori de ganduri, unele, create de mintea noastra aflata in plin proces de evolutie, iar celelalte incarcandu-ne memoria, caci vin din exterior, ca urmarea bagajului de informatii acumulat!!!Nu existenta lor este periculoasa, caci nu exista viata fara prezenta gandurilor, ci lipsa controlului asupra lor, asupra puterii lor de influentare!!!Trebuie sa lucram cu ele in favoarea noastra, nicidecum sa ne lasam dominati de ele!!!Gandurile controlate dau nastere actiunilor constructive, benefice omului!!In extrema cealalta, se afla gandurile scapate de sub control, care aduc haos, perturbarea ritmului vietii si colaps emotional iminent!! Ce va pot ura????Nimic in plus, fata de urarea mea de a reusi sa va controlati si stapaniti gandurile, in special, cele negative, sa nu acceptati manipularea de catre mintile diabolice si sa realizati, pe baza gandurilor pozitive si frumoase, lucruri trainice si valoroase!!!Puterea mintii voastre evoluate o poate anihila pe cea a gandurilor, dovedind, astfel, ca sunteti oameni puternici, pe care se poate baza oricand!!!Igiena mentala, la care se face referire in textul de mai sus, va trebui aplicata, incepand cu Sinele fiecaruia, inainte de a o preda celorlalti!!!Va doresc sa aveti, cu adevarat, ganduri, care iubesc, rad si se bucura!!!Buna ziua si ziua buna!!!__EU On____Sa incep sa pap, zic. Pentru o dupa amiaza, in care sa ganditi pozitiv si constructiv!!! "Thoughts, they are like restless beast's in my head Time, it slowly kills me in my cold bed And turns my faith into a dark, and open doubt I am running into the fire Tonight, this war is easily lost Cause I can't cut these wires And sparks will turn into A fire, a fire I am running into the fire.............." http://www.youtube.com/watch?v=nob-MyqyVmQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 2 Februarie 2016 12:08 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=K2-Y7qg6Gug
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 2 Februarie 2016 12:17 |
||
De la: Negrutt, la data 2016-02-02 11:14:09De la: kudika_15804, la data 2016-02-02 07:01:28,,,,De la: Negrutt, la data 2016-02-02 02:14:17Nu mai e nimeni,,,pe aici??? Hmmm, ai motive pentru care nu mai poti dormi????? Buna amiaza, Roxy!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 2 Februarie 2016 12:19 |
||
|
"Exist� oameni care te ajut� s� te schimbi. Din oricine �n cineva. Exist� oameni care doar privind �nspre tine ��i dau curaj, inspira�ie, sclipire �i �ans�. Exist� oameni cu care realizezi o leg�tur� extrasenzorial� ireversibil� �i irepetabil�, oameni cu aceea�i vibra�ie ca a ta, oameni care ��i dau emo�ii at�t de puternice �nc�t intri �n panic� doar dac� �i ai �n preajm�. Exist� oameni care-�i taie r�suflarea atunci c�nd �i �ntind bra�ele c�tre tine. Sunt cei care nu-�i cer �mbr��i��rile �napoi, cei care dau �i at�t, f�r� alte obliga�ii, f�r� troc de sentimente, f�r� risip� de orgolii personale. Exist� oameni care te simt, dar te las� s� crezi c� nu �tiu nimic despre tine. Exist� oameni care te �nal��, te �mbog��esc �i te fac s� te sim�i aristocrat pe de-a�ntregul, p�n� sub piele �i dincolo de zbaterea s�ngelui. Exist� oameni care te iubesc la fel c�t �i iube�ti �i tu, dar aleg s� o fac� pe ascuns, cu acea discre�ie pe care o �nt�lne�ti doar la grani�a dintre t�cere �i mister. Exist� oameni dincolo de care se �nt�mpl� minuni �i se fabric� tablete de fericire cu gust de infinit. Exist� oameni care te �nva�� drumul �napoi spre tine, pentru ca mai t�rziu s� te lase acolo de unul singur �i s�-�i admire de departe��n�l�area." Se spune ca, asa cum incepi prima zi din saptamana, la fel vor fi si celelalte zile, realitate valabila si in cazul meu!!!Am inceput saptamana razand, iata ca rad si in aceasta dimineata!!!! Pentru ca tot v-am vorbit de gandirea si atitudinea pozitiva, astazi, vin si va spun: Buna dimineata, doamnelor si domnilor, sa aveti o zi excelenta, si oamenii minunati, care va insotesc viata sa fie binecuvantati!!! Da, dragii mei, exista oameni, care sunt nascuti pentru a aduce lumina, bucurie si iubire in viata celorlalti!!Aceste persoane, trebuie pastrate, cu grija, in viata noastra!!!Exista oameni, care sunt gata sa sacrifice totul pentru a-ti aduce zambet pe chip si soare in suflet!!Exista si oameni, care lupta pentru adevar si fac totul pentru sustinerea acestuia!!!Acesti oameni merita respectul tuturor!!!Exista oameni, care te inalta, caci ei cunosc dulceata libertatii iuirii depline si adevarate!!!Dragii mei, va doresc sa va bucurati de compania a astfel de persoane, sa stiti ce inseamna viata, cu adevarat, sa o traiti in pace si intelegere si sa simtiti ca sunteti iubiti, cu sufletul, nu doar cu trupul!!!Sa aveti spor in oameni exceptionali!!!!___EU On____Imi beau cafeluta, ziua ma asteapta cu problemele ei!!! Pentru o zi a oamenilor speciali!!! Just walk away!!!! Do it!!!! http://www.youtube.com/watch?v=AOdsuspAx_8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 07:05 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=WOKI_tIBWVI
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 07:08 |
||
Cateva versuri, sper sa va ajute sa va regasiti in voi insiva!!!Zi minunata!!__EU Credin�a-i ca o pas�re ce zboar� O arip� deschizi tu, o arip� eu� De-i aripa r�nit�, tot zborul se �nf�oar� �i-o rug� pr�bu�it� n-aude Dumnezeu. Credin�a-i ca un codru ce fo�ne�te �i se �nal�� numai spre senin E ca izvorul rece, ce setea potole�te Dar numai �nseta�ii, se satur� deplin. Credin�a e ca marea, ad�nc�, nesf�r�it� De o cuprinzi cu v�zul, cu cerul se une�te Adesea-i tulburat�, dar vraja-i t�inuit� C�nd scald� r�s�rituri, lumina �i-o spore�te. M-am �ntrebat c�ndva, de cred �n nemurire N�d�jduiam... �i totu�i, p�rea o tain� grea Doar aripa �ntins�, putea s�-mi dea de �tire �i-am c�utat �n suflet, de am aripa mea. �i-n fiecare zi, am �ncercat s� zbor M-am pr�bu�it, dar nu mi-am fr�nt aripa Pot alungi �ncercarea, pot cerul s� m�sor Cu mult� st�ruin��, pot a cuprinde clipa.___Madalina Elena Barbu Pentru libertate in gand si suflet!!! http://www.youtube.com/watch?v=cye8eT_eoqU |
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 07:14 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=_sY-_tCS5-4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 07:18 |
||
Rotty, cafelutaaaaaaaaaaaaaaa!!Buna dimineata, draga mea!!!! http://img.garbo.ro/comunitate/photos/1/2/0/3510211.jpg si... http ://www.youtube.com/watch?v=GOb4Nw0dgjQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 07:21 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Al6n-HbPXfs
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 07:22 |
||
|
http://img1.imagehousing.com/50/bd37f1bd0e69b5e85088a3b2777dc156.jpg Buna dimineata Bela
|
||
|
Rotty_ Postat pe 3 Februarie 2016 07:34 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-02-03 07:34:44http://img1.imagehousing.com/50/bd37f1bd0e69b5e85088a3b2777dc156.jpg Haidaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, uitati-o pe Rottyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, lumeeeeeeeeeee!!!! Bine ai venit in aceasta dimineata frumoasa!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 07:56 |
||
Bine te-am gasit Bela. Toate bune la tine ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 3 Februarie 2016 07:59 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-02-03 07:59:08Bine te-am gasit Bela. Toate bune la tine ? Da, da, simt ca iau foc!!!!! A iesit soarele din spatele norilor, totul este in parametri, astept sa treaca ziua!!!! Ce fac prietenii mei??????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 08:03 |
||
Daca te referi la necuvantatoarele mele, toata lumea doarme inca. Ieri am fost cu Misu la vaccin si s-a speriat doctorita! Misu seamana din ce in ce mai mult cu Garfield. Deci, e la dieta, cu mancare adegvata....si nu e ieftin deloc. Azi merg cu Linda la analize, sa vedem daca e mai bine de cand ia medicamente...pupe-o mama de bunicutza.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 3 Februarie 2016 08:09 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-02-03 08:09:01Daca te referi la necuvantatoarele mele, toata lumea doarme inca. Ieri am fost cu Misu la vaccin si s-a speriat doctorita! Misu seamana din ce in ce mai mult cu Garfield. Garfield???Pai, inseamna ca este simpatic foc, mie imi place Garfield!!!! Si animalutele imbatranesc si se imbolnavesc, Rotty, asta-i mersul vietii lor!!! Sunt convinsa ca te vei descurca, ai potential!!!! Si eu le pupacesc!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 08:15 |
||
E simpatica si Misu, dar zau ca e cam grasa. Sigur ca ma voi descurca, doar nu tre sa trec Everestul. Dega sunt ca titirezul prin casa, ca peste juma` de ora tre sa plecam.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 3 Februarie 2016 08:31 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-02-03 08:31:17E simpatica si Misu, dar zau ca e cam grasa. Il asteapta dieta!!!! Asa, asa, fii energica, sunt multe de facut astazi!!! Fiecare zi are culoarea ei!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 08:34 |
||
|
A mea are culoarea grabei, cel putin la ora asta. Asa ca iti urez o zi buna si fug la pregatire... http://40.media.tumblr.com/6943378f746a71c5517c07856bed5d1d/tumblr_o0pcwsWcJa1risr9ko1_500.jpg Ai grija de tine. http://41.media.tumblr.com/cd2eb28548deb9443838eb60d3765a30/tumblr_o1dazbOeZd1uyum01o1_500.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 3 Februarie 2016 08:42 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-02-03 08:42:15A mea are culoarea grabei, cel putin la ora asta. Asa ca iti urez o zi buna si fug la pregatire... Nu este frumoasa aceasta culoare, dar exista pentru fiecare dintre noi!!! Okay, multumesc, Rotty, iti doresc sa iti rezolvi problemele in timp util si sa fii multumita!!!! Sa ne recitim cu bine!!! Gata, bagam carbuni, da??????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 08:45 |
||
|
Pozitivism in viata � A fost odat� un rege african, care avea un prieten foarte bun din copil�rie. Acest prieten avea obiceiul ca, indiferent de situa�ia �n care se afla, fie ea bun� sau rea, s� spun� mereu: �E foarte bine!� �ntr-o zi, regele �i prietenul s�u se aflau la v�n�toare. Prietenul �nc�rca �i preg�tea armele pentru rege. Din gre�eal�, o arm� s-a desc�rcat �i i-a retezat regelui buricul degetului mare de la m�na st�ng�. F�r� s� fie impresionat de situa�ie, prietenul a remarcat, ca de obicei: �E foarte bine!�. Regele, r�nit �i url�nd de durere, a replicat: �Nu, nu e bine deloc!� �i a ordonat ca prietenul lui s� fie aruncat �n �nchisoare. Peste ceva timp, regele v�na �ntr-o zon� periculoas�. A fost capturat de un trib de canibali, care l-au dus �n satul lor. L-au legat de un pro�ap �i se preg�teau s�-l pun� pe foc. Dar unul dintre canibali a observat c� regele nu avea buricul degetului mare. Fiind supersti�io�i, canibalii aveau ca regul� s� nu m�n�nce pe nimeni care nu era complet �ntreg. A�a c� l-au eliberat pe rege. La �ntoarcerea acas�, regele �i-a reamintit de �nt�mplarea de la v�n�toare, c�nd �i pierduse o parte din deget �i, cuprins de remu�c�ri, a ordonat ca prietenul lui s� fie eliberat din �nchisoare. �Ai avut dreptate�, i-a spus prietenului proasp�t eliberat. �A fost foarte bine c� mi-ai retezat buricul degetului.� �i a �nceput s�-i povesteasc� p��ania cu canibalii. Apoi �i spuse: ��mi pare foarte r�u c� te-am trimis la �nchisoare at�ta vreme. A fost ur�t din partea mea s� fac acest lucru.� �Nu-i adev�rat�, a replicat prietenul, �Este foarte bine c� m-ai �nchis!� �Ce vrei s� spui cu asta, c� este foarte bine?!? Cum poate fi bine s� stai la �nchisoare?� Dar r�spunsul �i deschise ochii: �Dac� n-a� fi fost �n pu�c�rie, a� fi fost cu tine �i mie nu �mi lipse�te nici o buc��ic� din deget.� Morala: Totul depinde de semnificația pe care o d�m fiec�rei �nt�mpl�ri. Tot ceea ce ni se �nt�mpl� putem s� consider�m c� este bun sau r�u. �ns�, nimic nu este r�u sau bun �n sine, ci doar interpretarea noastr� face s� fie �ntr-un anumit fel. Și eu de multe ori m-am pl�ns c� nu este bine ce s-a �nt�mplat, totuși fiecare �nt�mplare, mai devreme sau mai t�rziu, s-a dovedit a fi un lucru bun pentru mine. Este simplu, dac� vrei s� fii mai fericit, schimb� semnificația pe care o dai lucrurilor, st� 100 % �n puterea ta! �___Marian Rujoiu ���������������������������������������������������������������������������������������. Iata o poveste despre pozitivism, despre ce inseamna sa gandesti optimist și despre cum viata iti arata, mai tarziu, ca este foarte bine ca s-a intamplat asa. Dragii mei, de cate ori nu ati trecut prin situatii dificile, care nu v-au placut, caci v-au afectat emotional, dar care s-au dovedit, ulterior, ca au fost in favoarea voastra, spre binele vostru??Cred ca de foarte multe ori, caci exista evenimente, care au loc tocmai pentru �salvarea� noastra de la �prabusiri� imediate si definitive, chiar daca, la prima traire a lor, se dovedesc dureroase!!!!!Totul este sa le dam interpretarea potrivita, sa nu gandim negativ, caci gandim impotriva noastra, sa nu grabim lucrurile si sa fim atenti la adevarata semnificatie a tot ce vine in viata noastra, indiferent daca este bines au mai putin bine!!!NIMIC NU ARE LOC INTAMPLATOR, si tot ce traim are rolul de a ne forma, de a ne invata si, chiar si de a ne atentiona atunci cand o luam pe carari gresite!!!Orice intervine in viata noastra, care nu ne este pe plac, se dovedeste, mai tarziu, ca a fost in avantajul nostru, chiar daca nu imediat!!! Fiti convinsi ca, daca gandim pozitiv si renuntam sa ne mai plangem de mila, daca avem rabdare cu noi insine, vom realiza ca tot ce s-a intamplat a adus, de fapt, lucruri bune in viata noastra!!!Tot ce este negru ACUM, maine, se va dovedi ca este in culorile placute noua, totul tine de modul cum gandim si cum dorim sa percepem tot ce intervine in viata noastra!!!O intamplare dezastruoasa ACUM, maine, ne va dovedi ca a fost, de fapt, una salvatoare pentru noi!!! In viata, totul se compenseaza, nimic nu ramane fara a ne influenta modul in care trebuie sa evoluam!!!Fericirea nu depinde de latura intunecata a ceea ce ni se intampla, ci de ce se afla in spatele acelor intamplari, si de semnificatia pe care o dam fiecarui moment trait!!!Daca veti gandi negativ, va veti incarca cu energie negativa, care va actiona ca o tornada asupra gandirii si psihicului vostru!!!Ganditi POZITIV, caci dincolo de orice RAU, se afla, intotdeauna, un BINE!!!Fiti convinsi de acest adevar!!!Buna ziua si ziua buna!!___EU ![]() On____Sa am pofta, caci bucate sunt destule!!! Pentru o dupa amiaza a pozitivismului!!! Positivity for all of you!!! http://www.youtube.com/watch?v=T1Akny2e_HY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 12:17 |
||
Gotta be positive!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ci1ywEPE6Uk
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Februarie 2016 12:22 |
||
"Nimeni nu poate vedea deasupra sa. Cu aceasta vreau s� spun: fiecare vede la cel�lalt numai at�t c�t este el �nsu�i: c�ci el �l poate cuprinde �i �n�elege numai �n m�sura propriei sale inteligen�e. Dac� aceasta este de calitatea cea mai umil�, atunci toate darurile spirituale, chiar �i cele mai mari, nu-�i vor produce efectul asupra lui �i el nu va observa la posesorul lor nimic, dec�t numai ceea ce-i mai josnic �n individualitatea sa, deci numai sl�biciunile �i defectele sale de temperament �i de caracter."_____Arthur Schopenhauer Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeee, lumeeeeeeeeeeee virtuala, trezirea!!!! Buna dimineata, doamnelor si domnilor, sa incepeti ziua avand pofta de viata si zambete pe chipul inca ravasit de noaptea, ce de-abia a trecut!!! Dragilor, sunt oameni si oameni, traim intr-o lume puternic diversificata, dar tot ce vreau sa va spun este ca fiecare persoana, atat timp cat nu lucreaza cu ea insasi, pentru o cat mai mare deschidere asupra vietii, va ramane ceea ce a ales sa fie la inceputurile sale, si va vedea in ceilalti, doar ceea ce mintea sa aflata la un anumit stadiu de dezvoltare ii va permite sa vada!!!!!Nu toti oamenii pot fi inteligenti, dar toti oamenii ar trebui sa lupte sa evolueze, stadiile primare de viata nu mai sunt in trend, decat pentru o singura categorie de persoane!!!Vezi in celalalt, ceea ce esti tu de fapt!!!Va doresc sa deveniti oameni de marca, pozitivi, veseli si mereu cu zambetul pe buze!!!___EU On_____Imi beau cafeluta!!!! Pentru oameni calitativi, debordanti in veselie si optimism!!!Inteligenta mentala are la baza inteligenta sufletului!!! http://www.youtube.com/watch?v=7s1txPRCnbU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2016 07:00 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=zUuZ3CZYwDc
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2016 07:02 |
||
Pentru ziua de astazi, cateva versuri sensibile!!!Zi minunata!!!!____EU CLIPE DE VIATA ... Sunt clipe c�nd te iubesc at�t de mult �nc�t dac� te-a� s�ruta �i-a� l�sa sufletul pe buze. Sunt clipe cu dor �i clipe ce dor c�t o eternitate. Sunt clipe c�nd �mi simt durerea umbl�nd prin m�duv� �i cer�esc un transplant de bucurie. Iubesc clipa �nt�lnirii cu tine. Cred c� ne-a fost dat s� ne fim clipe; clipa unuia pentru altul.____ ANGELINA NADEJDE Pentru suflet!!! O melodie veche, dar superba, o dedic tuturor celor, care stiu sa iubeasca!!! http://www.youtube.com/watch?v=1qw9uomnClE |
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2016 07:05 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=RDMbOU7S1Z8
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2016 07:05 |
||
Rottyyyyyyyyyyyyyyyyy, buna dimineata, draga mea, poftim la cafeluta!!! http://www.cronicadeiasi.ro/pictures/images/cafea_13_.jpg si... http://www.youtube.com/watch?v=ZsX5Xrhlhq4 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2016 07:08 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=HPFWe7_xiug
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2016 07:08 |
||
Deja-i dimineata si beau cafeaua ? http://img22.dreamies.de/img/558/b/pb6vwkqpb7q.jpg Merci Bela Neata buna.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 4 Februarie 2016 07:23 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-02-04 07:23:27 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa, si eu m-am uitat chiondoras cand a sunat telefonul, imi venea sa-l arunc pe geam!!!! Cu placere, ce face Linda?????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2016 07:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ***STATUSURI -TEXTE- MESAJE *** | 9 | De la: kudika_nikole 20 Iunie 2012 20:57 |
| Buna tuturor. Recomand Ask GfK -Panel Online- | 3 | De la: kudika331408 24 Noiembrie 2010 12:56 |
| Unde-a disparul butonul "Modifica"? :( | 26 | De la: anastasia_m 6 Octombrie 2010 17:37 |
|
|
||
| 8 MARTIE | 10 | De la: danut_dom 24 Martie 2008 19:54 |
| buna...! | 13 | De la: kudika_nikole 14 Decembrie 2011 22:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.