Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: Rotty_, la data 2016-12-07 08:33:47Vad ca ai disparut la treaba, ma duc si eu cateva minute sa fac curat in "apartamentul" ariciului. I-am dat drumul (ca in fiecare dimineata) si tropaie prin casa de-o ametit-o pe saraca Misu. Rottycelul a fugit sus in dormitor, Schnuri a vrut afara, iar Misu il supravegheaza cu superioritate cocotata pe calorifer.



Iarta-ma, Rotty, am avut ceva de facut! Fa-ti treburile, draga mea, sunt aici, ma voi strecura printre treburi, atat cat este posibil!
kudika_15804
Postat pe 7 Decembrie 2016 08:37
Nici o problema, precum ziceam si eu mai fac cate ceva prin casa. De exemplu acum imi savurez restul de cafea si-mi sucesc gatul sa vad pe unde e ariciul. Daca te intrebi ce arici e asta, te lamuresc: a Aparut la noi prin August si i facea concurenta lui Peter (ala mare si demult) la bolul cu mancare. Cand a dat frigul, Peter s-a retras la hibernat ca el e mare si gras si trece cu bine iarna, dar asta e mai mic si neavand destule resurse sa hiberneze, cauta inca mancare. Cand a dat inghetul a venit la usa de la terasa si racaia sa vina inauntru. Nu l-am lasat, iar a doua seara incerca sa intre in cotetul gainilor la caldura. Normal ca m-i s-a facut mila si l-am luat in casa. Acum de exemplu, se fataie pe sub masa pe la picioarele mele. Sper sa nu-l apuce vreo criza de dragaleala ca o sa ma intepe.
Rotty_
Postat pe 7 Decembrie 2016 08:47
De la: Rotty_, la data 2016-12-07 08:47:36Nici o problema, precum ziceam si eu mai fac cate ceva prin casa. De exemplu acum imi savurez restul de cafea si-mi sucesc gatul sa vad pe unde e ariciul. Daca te intrebi ce arici e asta, te lamuresc: a Aparut la noi prin August si i facea concurenta lui Peter (ala mare si demult) la bolul cu mancare. Cand a dat frigul, Peter s-a retras la hibernat ca el e mare si gras si trece cu bine iarna, dar asta e mai mic si neavand destule resurse sa hiberneze, cauta inca mancare. Cand a dat inghetul a venit la usa de la terasa si racaia sa vina inauntru. Nu l-am lasat, iar a doua seara incerca sa intre in cotetul gainilor la caldura. Normal ca m-i s-a facut mila si l-am luat in casa. Acum de exemplu, se fataie pe sub masa pe la picioarele mele. Sper sa nu-l apuce vreo criza de dragaleala ca o sa ma intepe.



Stiam de acest al doilea arici, mi-ai mai povestit de el! O sa ai nepoteiiiiiiiiiiiiii! Bine ca numai lor le dai papicaaaaaaa! Auzi, patronii mei nu ma lasa sa ma gandesc la papica ta, dar nu le fac voia, naaaaa! Sa ai grija de el, stiu ca iubesti animalutele!
kudika_15804
Postat pe 7 Decembrie 2016 08:57
Am, am. Bine ca mi-ai adus aminte, aproape uitasem de foame tot uitandu-ma prin casa dupa aricel. Sa papam ceva deci, ca se lumineaza incet si apoi tre sa merg sa vad de pasaret.

http://img.bunadimineata.ro/uploads/2014/12/mic-dejun-iarna_45757552-696x463.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-0QvDKW2u-ZM/UFa54TLhONI/AAAAAAAAFek/hc0MlD9i7sM/s640/9a.jpg

...Chiar asa ceva o sa pap.
Rotty_
Postat pe 7 Decembrie 2016 09:07
De la: Rotty_, la data 2016-12-07 09:07:51Am, am. Bine ca mi-ai adus aminte, aproape uitasem de foame tot uitandu-ma prin casa dupa aricel. Sa papam ceva deci, ca se lumineaza incet si apoi tre sa merg sa vad de pasaret.

http://img.bunadimineata.ro/uploads/2014/12/mic-dejun-iarna_45757552-696x463.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-0QvDKW2u-ZM/UFa54TLhONI/AAAAAAAAFek/hc0MlD9i7sM/s640/9a.jpg

...Chiar asa ceva o sa pap.



Ahhhhhhhhhh, maselutele mele sunt pregatite! Ma asez cumintea la masa, papica arata grozav! Pofta buna, Rotty, sa tii papica la oarecare distanta de arici, caci nu se stie!
kudika_15804
Postat pe 7 Decembrie 2016 09:17
Ariciul a primit portia lui, tu pe a ta, acum ma duc sa vad de pasaret. Graunte nu-ti dau tie.
Rotty_
Postat pe 7 Decembrie 2016 09:26
De la: Rotty_, la data 2016-12-07 09:26:59 Ariciul a primit portia lui, tu pe a ta, acum ma duc sa vad de pasaret. Graunte nu-ti dau tie.



Macar una, face bine digestiei! Ah, ce bine este sa ai burtica plinaaaa! Te astept, Rotty!
kudika_15804
Postat pe 7 Decembrie 2016 09:28
Am venit cu salutari de la Valentino si de la fete.
Vad ca se cam innoreaza, sper sa ninga, nu sa ploua.
Rotty_
Postat pe 7 Decembrie 2016 09:47
De la: Rotty_, la data 2016-12-07 09:47:42Am venit cu salutari de la Valentino si de la fete.
Vad ca se cam innoreaza, sper sa ninga, nu sa ploua.



Multumesc, sunt convinsa ca au cotcodacit si cucurigit vartos! Sa ninga la tine, eu nu vreau zapada!
kudika_15804
Postat pe 7 Decembrie 2016 09:53
Daca ar fi dupa preferinte, as vrea sa ramana asa uscat cum e, dar daca tot e sa "cada" ceva, apoi mai bine zapada. Daca ploua acum la cat e de inghetat pamantul, o sa merg cu patinele la serviciu...sau in patru labe. Ca veni vorba de labute, ma duc sa-i bandajez puiului labuta ranita ca trebuie sa iesim putin. Nu prea mult, ca nu-i voie pana se vindeca. Duminica dimineata s-a taiat in ceva si a trebuit cusut. Saracutul puiul meu..... Imi vine sa-i omor pe tampitii care arunca sticle si tot felul de alte magarii.
Rotty_
Postat pe 7 Decembrie 2016 09:58
De la: Rotty_, la data 2016-12-07 09:58:07Daca ar fi dupa preferinte, as vrea sa ramana asa uscat cum e, dar daca tot e sa "cada" ceva, apoi mai bine zapada. Daca ploua acum la cat e de inghetat pamantul, o sa merg cu patinele la serviciu...sau in patru labe. Ca veni vorba de labute, ma duc sa-i bandajez puiului labuta ranita ca trebuie sa iesim putin. Nu prea mult, ca nu-i voie pana se vindeca. Duminica dimineata s-a taiat in ceva si a trebuit cusut. Saracutul puiul meu..... Imi vine sa-i omor pe tampitii care arunca sticle si tot felul de alte magarii.



Omoara-i si din partea mea! Nu vreau, nici zapada, nici ploaie, prefer trotuarele uscate, caci anotimpul acesta aduce cea mai multa mizerie,mai ales, in Bucuresti! In regula, bandajeaza-l!
kudika_15804
Postat pe 7 Decembrie 2016 10:05
Te pupicim cu totii si sa ai o zi buna.

http://img3.dreamies.de/img/323/b/0v716b9x038.jpg

Pupicii de la arici sunt cam intepatori.

http://cdn1.walls.ro/ns/2015/03/12443.jpg
Rotty_
Postat pe 7 Decembrie 2016 10:07
De la: Rotty_, la data 2016-12-07 10:07:32Te pupicim cu totii si sa ai o zi buna.

http://img3.dreamies.de/img/323/b/0v716b9x038.jpg

Pupicii de la arici sunt cam intepatori.

http://cdn1.walls.ro/ns/2015/03/12443.jpg



LAS' CA MERG SI ASA! ROTTY, SA AVEM O ZI VESELA, TREBUIE, CACI AM INTRAT INTR-O PERIOADA FRUMOASA A ACESTUI AN! Multumesc pentru tot ce mi-ai oferit astazi! Sa ne vedem de ale noastre treburi, sper sa ne citim maine dimineata!
kudika_15804
Postat pe 7 Decembrie 2016 10:19
"Continui sa zambesti chiar daca sufletul iti plange?

Stiu, stiu om frumos, ca iti e greu sa continui sa zambesti cand viata pare sa-ti ofere numai provocari si situatii limita din care parca nu mai poti iesi.

Dar ce-ar fi ca intr-un moment in care te vezi constrans, te simti inconfortabil, te vezi prins la mijloc, sa te opresti si sa zambesti?
Sa constientizezi faptul ca totul este doar temporar si ca aceasta perioada iti poate pregati ceva mult mai bun pentru tine. Te-ai gandit vreodata ca poate fara aceasta etapa inconfortabila din viata ta nu poti ajunge la urmatoarea care iti poate oferi totul?
Stiu ca realizezi ca ai totul chiar in acest moment, insa vezi tu, s-ar putea ca momentan sa mai ai inca acei ochelari de cal care sa nu lase sa vezi imaginea de ansamblu. Tot ceea ce face o situatie provocatoare din viata ta este sa-ti reaminteasca sa-ti dai jos ochelarii si sa ai incredere sa privesti orizontul.
Acolo este infinitul, acolo este Dumnezeu, acolo esti Tu, cu toata abundenta si frumusetea ta.
De acum inainte, cand esti pus in astfel de situatii, aminteste-ti sa te opresti. Sa respiri si sa zambesti!
Oare ce crezi ca ar face Dumnezeu acum?
Tu esti forma divina a sa, asadar permite-ti sa gandesti si sa traiesti asemenea Lui!
Si, apropos, sufletul nu-ti plange niciodata! El e intotdeauna impacat cu tot ceea ce se intampla. Singura care te face sa crezi ca sufletul iti plange este doar mintea ta. Las-o pe ea si descopera-Te pe Tine!"

"Doamne, dãruieºte-mi seninãtatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile ce stau în puterea mea ºi înþelepciunea de a face diferenþa dintre ele."_____Reinhold Niebuhr




Buna dimineata, lume virtuala! Dragii mei, sufletele voastre trebuie hranite cu multa iubire, nu vi le atingeti cu mainile "murdare", aveti grija de ele! Inarmati-va cu multa rabdare si traiti in multumirea sufletului, nu cereti mai mult, decat puteti suporta, nu alergati dupa promisiunile facute de altii, ci urmariti sa respectati propriile promisiuni!Nu cautati mirajul vietii in ceilalti, ci in voi insiva! Sa va fie ziua buna si senina, cu pace si multumire sufleteasca, cu liniste, armonie, bucurie, cu infinita iubire si fericire!___EU

ON____CAFELUTA MA IMBIE LA SAVURAREA EI!


PENTRU VOI!

http://www.youtube.com/watch?v=VdQY7BusJNU

kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:10
http://www.youtube.com/watch?v=i1P6x8-LgjU
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:11
POEZIA ACESTEI ZILE VA INDEAMNA LA PASTRAREA INOCENTEI SI PURITATII SUFLETULUI!O dedic tuturor celor, care au suflet frumos si curat! Zi minunata!_____EU

Albul
(Luminã , puritate , respect , inocenþã ...)

De aº picta o frunzã pe ramul întomnat,
Culori, eu aº alege din curcubeu de dor,
Aº folosi doar apa din cerul înorat
Sã pot reda fidel al toamnei scump décor.

Aº rãscoli prin timp sã redescopãr albul,
Sã-l folosesc adesea în calde combinaþii,
La zborul de cocori care brãzdeazã-naltul,
Sã nu fie-ntrerupt de sumbre perturbaþii.

L-aº picura-n albastru pentru un cer senin,
S-obþin tenta siclam din floarea de scaiete,
În verdele pudrat din frunza de pelin,
În roºu din obrajii cei fragezi, fãrã pete.

ªi aº stropi icoana din ochii gândului
Cu fir de busuioc, când este plin de floare,
Pe coaja de stejar , srãjerul drumului,
În rouã, mirul sfânt, ce strãluceºte-n soare.

De aº picta iubirea, i-aº picura mult alb
Sã strãluceascã veºnic în razele de soare,
Cum nuferii plutesc, umplând lacul de dalb,
El albul e divin, ºi nicicând nu ne doare.

Când dorul, n-o mai vrea sã mã lase-n pace,
Voi folosi mult alb ºi-n frunza de trifoi,
Culoare albã dau ºi iarnii, care-mi place,
Deºi, nimic, nu poate, sã mi te dea-napoi.__________Calinescu Maria


http://www.youtube.com/watch?v=8omNa5fkMik&list=UUdO5hc8T0gvqEg8pmUr4ysw&index=53
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:14
http://www.youtube.com/watch?v=1knl10NTP-w&list=UUdO5hc8T0gvqEg8pmUr4ysw&index=54
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:15
Rottyyyyyyyyyyy, am venit cu cafeluta in varf de bat! Buna dimineata sa ai!


http://www.coffeebeans.ro/poze/4-cafea-si-dulciuri-fel-de-fel.jpg

si...

http://www.youtube.com/watch?v=QPzG1t3gcxQ&list=UUdO5hc8T0gvqEg8pmUr4ysw&index=62
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:19
http://www.youtube.com/watch?v=aJaR_6aIXXk&list=UUdO5hc8T0gvqEg8pmUr4ysw&index=66
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:20
http://www.youtube.com/watch?v=P1Mu7n4qcvU&list=UUdO5hc8T0gvqEg8pmUr4ysw&index=59
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:21
Azi avem si biscuitzei la cafea! Merciiiii.... Buna dimineata Bela :)

http://i186.photobucket.com/albums/x304/johs69/daysofweek/winter/KZYND9fn8BoJ1jfXvZhHTCp3GywLjRfdALIJFXz9VaGa6iFkLGfZ6w_zpsnnac1lbk.gif

Rotty_
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:26
De la: Rotty_, la data 2016-12-08 07:26:07 Azi avem si biscuitzei la cafea! Merciiiii.... Buna dimineata Bela :)

http://i186.photobucket.com/albums/x304/johs69/daysofweek/winter/KZYND9fn8BoJ1jfXvZhHTCp3GywLjRfdALIJFXz9VaGa6iFkLGfZ6w_zpsnnac1lbk.gif




Da, da, aceia sunt pentru tine, papa-i pana nu ma apuca foameaaaaaa aia mareeeeeee, stii tuuuuuuuu! Bine ai venit!
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:31
Mie imi ajunge unul ca nu-s adepta dulcelui atat de devreme. Bine te-am gasit.

Rotty_
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:35
De la: Rotty_, la data 2016-12-08 07:35:24Mie imi ajunge unul ca nu-s adepta dulcelui atat de devreme. Bine te-am gasit.




Las' ca-s eu adepta a tot ce este bun de papat! Ascult colinde, deja mi-e gandul la sarbatori, la vacanta!
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:39
Cand intrati in vacanta de sarbatori ?
Rotty_
Postat pe 8 Decembrie 2016 07:41
De la: Rotty_, la data 2016-12-08 07:41:55Cand intrati in vacanta de sarbatori ?



Offf, sunt doua variante, pe 20.12.2016 sau pe 23.12. 2016, vom vedea, depindem de furnizopri! Oricand va fi, va fi binevenita!
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 08:28
Pana in prezent, cica am liber si eu in zilele de Craciun si Anul Nou. Printre, muncesc. Pana in prezent, ca la mine nu se stie niciodata.
Rotty_
Postat pe 8 Decembrie 2016 08:36
De la: Rotty_, la data 2016-12-08 08:36:05Pana in prezent, cica am liber si eu in zilele de Craciun si Anul Nou. Printre, muncesc. Pana in prezent, ca la mine nu se stie niciodata.



Este adevarat, totul se poate schimba de la o zi la alta, asa se intampla in aceasta perioada! Noi sa fim sanatoase!
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 08:42
Da, dar ca sa fim sanatoase trebuie sa si papam...Nu ? Uite ca de data asta eu sunt cea flamanda.

http://66.media.tumblr.com/6a8e65b17042ae2fb9f73522f2182b02/tumblr_o6itgkCsRs1scsslmo1_1280.jpg

http://www.lloyds-cafe-bar.de/photos/2014-fruehstueck-das-lloyds.jpg

La masa !
Rotty_
Postat pe 8 Decembrie 2016 08:56
De la: Rotty_, la data 2016-12-08 08:56:08Da, dar ca sa fim sanatoase trebuie sa si papam...Nu ? Uite ca de data asta eu sunt cea flamanda.

http://66.media.tumblr.com/6a8e65b17042ae2fb9f73522f2182b02/tumblr_o6itgkCsRs1scsslmo1_1280.jpg

http://www.lloyds-cafe-bar.de/photos/2014-fruehstueck-das-lloyds.jpg

La masa !



Asa, asa, una mie, una tie, nimic lui popa Ilie! Mamaaaaaa, sa vezi ce pap acummmmmmmmmmm! Multumesc, pofta mareeeeeeeeeeeeeeee!
kudika_15804
Postat pe 8 Decembrie 2016 09:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul 6 De la: Ame_ly 23 Ianuarie 2011 15:21
Mens sana in corpore sano 3 De la: Full_Metal_Jacket 16 Iunie 2009 22:53
help?! 2 De la: kudika029654 1 Octombrie 2009 08:24
Cum ma pot izola fonic de vecinul de sub mine? 18 De la: kudika378256 22 Martie 2011 08:19
salut 1 De la: ionus 29 Ianuarie 2008 15:39