Mai multe
|
Spun povestea mea....o perioada de timp (8 luni in cazul meu) sa simti ca zbori... ea/el sa-ti fie ingerul care sta pe umarul tau si sa fie totul ok... de pe la a 6 luna sa se raceascal de tine,sa isi schimbe Comportamentul fata de tine.... Tu sa treci peste asta...tzii in tine nu ii spui lui/ei pentru ca tu o iubesti si nu vrei sa o/il schimbi.. Dupa 7 luni.. Sa iti spuna el/ea ca tot tu te-ai schimbat si nu mai esti ca la inceput...(iti intrebi prietenii ei sunt de parere ca tu esti acelasi om) El/ea dupa multa 'iubire' despre care numai ea/el stie ca tzia dat-o...tot ea sa spuna ca TU ai mintito si ca ar fii mai bine sa va despartiti...si iti mai spune si ca nu te v-a putea uita si ca te v-a iubi mereu. Iar tu dupa nici 2 ore sa o vezi cu altu... El spunandui ca o iubeste ea tace...nu scoate cuvintele magice..Tu sa o/il visezi in acea noapte va spun exact visul : "Am visato.....fix dupa ce am inceput sa nu mai vorbim in noaptea asta. Am visat ca eram amandoi pe un camp.... Ea venea spre mine,iar eu fugeam de ea. M-am oprit. Am incetat sa fug...se apropia de mine... cu cat o facea mai tare cu atat ma ranea mai mult. M-am pus pe jos,s-a pus si ea langa mine.... m-a sarutat....din buze imi iesea sange....dar nu ma opream,o sarutam si eu...ne-am ridicat de acolo. Ne-am luat de mana si fugeam...amandoi....dupa aia....am auzito....mi-a spus...: "M-ai minit cu tot. Adio!" M-am trezit si am inceput sa plang....era 5 dimineata....Nu mai suport sa stau departe de ea... Pana si in vise imi apare............."................. A doua zi sa o/il vezi cu altu()decat in prima zi.... dupa nici 2 zile sa ii spuna ca il/o iubeste si el/ea la fel.. Ce ai face ca sa scapi de suferintzA? Daca si dupa ce ai vazut si ce a facut o mai iubesti ? |
||
|
kevin Postat pe 25 Februarie 2009 02:24 |
||
|---|---|---|
| In primul rand cand tu ai vazut aceasta schimbare la ea trebuie sa comunici cu iubirea ta pentru ca tinand in tine ii trezeste suspiciuni la randul ei.Poate a trecut printr-o perioada grea, etc ...in orice caz cand simti ca ceva nu merge...comunica.Pentru ca dupa cum bine tu spui ca tie ti-a reprosat ca tu esti cel schimbat, asta de vina fiind tacerea ta.Mai apoi , faptul ca tot spune ca "ai mintit-o" inseamna ca nu degeaba.Poate ai uitat sa ne spui si asta:).Acum cu cine ai vazut-o tu, nu am inteles dc se sautau sau pur si simplu era in compania altor barbati, gen amici, prieteni, coleg, var care tu nu i cunosti.Dc spui ca a facut alegerea sa va despartiti o fi facut-o cu gandul sa te faca gelos cu prima ocazia si sa vada cat de mult iti doresti tu impacarea cu ea, de unde si faptul ca atunci cand tu ii spui ca o iubeste ea tace.Pentru ca dc o femeie/barbat nu mai vrea sa aibe deaface cu partenerul pai fi sigur ca nu mai sta nici macar la schimbatul a doua vorbe.In ceea ce priveste visele, nimic mai simplu:faptul ca tu suferi in subconstientul tau care este treaz in permanenta se naste o durere si imaginatia ta etaleaza si compara durerea ta sufleteasca cu una fizica "ne sarutam si imi curgea sange din buza dar totusi am continuat sa o sarut".Da o doresti trup si suflet, iar aceste vise o sa te bantui chiar si cand nu te vei gandi la ea, pentru ca ea exista in subconstientul tau.Ma rog, am incercat sa iti dau o explicatie la fiecare din punctul meu de vedere, dar tot ca sfat ti-as recomanda cu mana pe inima sa iei persoana de manutza si sa spui verde in fata cum stau lucrurile.De ce crede ea ca te-ai racit, o intrebi de acele persoane , poate a inceput o alta relatie, ii marturisesti sentimentele, vezi si parerea ei, si incearca in asa fel incat sa ii para ca ii dai un ultimatum,poate fata inca nu stie ce vrea de la viata, pentru ca nu am citit nimic de varsta vreo unuia, spun asta pt ca atunci depinde de la caz la caz.Cu alte cuvinte, in viata dc nu comunici, nu vorbesti, nu impartasesti, nu dovedesti ceea ce simti, ceea ce crezi, n-ai facut nimic.Ramai cu regrete si vise! Mult succes !!! | ||
|
ramona_elisa Postat pe 25 Februarie 2009 02:43 |
||
| Nu am mintito....sincer urasc minciua.. Se saruta cu altul 2baietii in nici 1zi.....am incercat mereu sa comunic dar ma evita....sa ma faca gelos......? sunt si gelos si cateodata ii aratam si ei putea sa vada daca sunt gelos....nu eram asa gelos ca ea oricum.....gelozia e buna dar nu in exce......eu nu mai vorbeam cu amicele pt ca era ea geloasa la foarte multii prietenii am renuntat pentru ca ei nu ii comvenea...acum totul s-a terminat nu mai vorbim....dar ma doare amintirea ei..iar ea vrea sa uite....nu insist daca ea nu ma mai vrea nu vreau sa intru cu fortza in viatza ei....dar ma deranjeaza ca mi-a spus ca ma iubeste si ca nu ma v-a putea uita si ca etc etc... cand ea ii spune altuia ca il iubeste | ||
|
|
||
|
kevin Postat pe 25 Februarie 2009 02:56 |
||
| Atunci undeva in sufletul tau stii ca nu mai merge.O iubesti,probabil e prima iubire a ta sincera.Dar uite asa te invata viata...sa fii dur, sa inveti din greseli.Dc tu spui ca ai comunicat cu ea iar dansa se duce cu colinde de dragoste pe la alti baieti...eu zic sa iti cauti o noua activitate pana o uiti.Adik pana nu o sa te mai doara sufletul asa de tare.Ea va ramane o amintire urata.Nu te increde in vorbele ei. ca TU ESTI VINOVATUL.Dc ai facut "totul" astfel incat sa nu ramai cu intrebarea |"ce-ar fi fost dc"...atunci...stai linistit o perioada cu fetele, si ce e al tau e pus deoparte!l;) | ||
|
ramona_elisa Postat pe 25 Februarie 2009 03:12 |
||
| ms ramona............raman dator .:* | ||
|
kevin Postat pe 25 Februarie 2009 03:17 |
||
N-ai pentru ce Kevin!Cateodata parca cand iti spui povestea unui necunoscut, si vezi parerea , tinzi sa crezi si sa intelegi ca aceea persoana nu are niciun interes, sau mai rau sa iti vrea raul.Dar parca te simti al naibii de bine cand te descarci :).Mult succes!Are balta peste:).Peste ani poate chiar ai sa te amuzi cu amintirea asta sau poate cine stie..roata se intoarce.Oricum sa nu profiti de nimeni, fii tu insuti...si vei vedea ca vei avea de castigat!
|
||
|
ramona_elisa Postat pe 25 Februarie 2009 03:22 |
||
Kevin dragule, sincer, povestea ta m-a mahnit si revoltat in acelasi timp. Revoltata pentru ca de multe ori omul bun sufera mai mult decat cel care chiar merita acest lucru. Mahnita pentru ca tocmai ti-am vazut pozele. Si pe cand ma pregateam sa postez un comentariu, am dat si de poza comentata gata de tine. Sa nu mai spui asta niciodata! Acum doare al naibii de tare ca inca e proaspata rana, dar fiecare zi care trece e un castig pentru tine. Pentru ca, in timp rana se cicatrizeaza, ai sa vezi. Si ca o palida consolare: nu s-a oprit in bratele ALTUIA ci ALTORA. Prin urmare nici ea nu stie ce vrea, dar nici nu te merita.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 25 Februarie 2009 19:57 |
||
|
E tare ciudat cand simtit ca iubesti pe cineva, cand realizezi ca pur si simplu iubesti si atat, numai conteaza nimic. Si...deodata totul se termina. Si raman atatea intrebari fara raspuns... atatea vise si sperante.. Eu, una asta am simtit. Pur si simplu, totul cadea in jurul meu si mie nu imi mai pasa. Dar..asta nu e o solutie. Nu stiu daca ai rezolva ceva asteptand, avand rabdare. Cum spunea si Lucia, nu te-a lasat pentru altul, ci pentru altii. E clar ca nu te merita. Sau, oricum, ceva a facut-o sa se schimbe. Eu zic sa incerci sa te calmezi, o explicatia a viselor tale in care apare ea nu este decat faptul ca te gandesti la ea...inca foarte mult. Stiu, doare. Al naiba de rau. Dar trebuie sa mergi mai departe. Stii ce-mi spuneam eu de fiecare data? Nu s-a nascut inca o persoana care sa imi merite lacrimile, regretele.... Pur si simplu asa e. Nu poti sa treci mai departe, ca si cum nu ar fi fost nimic. Dar trebuie...incet, incet. Ai grija de tine, si sper ca nu te-am plictisit (prea mult) |
||
|
ralukiss Postat pe 25 Februarie 2009 20:14 |
||
De la: kevin, la data 2009-02-25 02:24:43Spun povestea mea....o perioada de timp (8 luni in cazul meu) sa simti ca zbori... ea/el sa-ti fie ingerul care sta pe umarul tau si sa fie totul ok... de pe la a 6 luna sa se raceascal de tine,sa isi schimbe ...........................Ce ai face ca sa scapi de suferintzA? Daca si dupa ce ai vazut si ce a facut o mai iubesti ? Ce ar trebui sa faci sa scapi de suferinta? sa pui mana sa inveti sa scrii corect.. Afla ca nu se scrie trebuii cu doi i si afla cum se foloseste corect cratima .. asta ca sa nu ti se dea papucii din nou in viitor pe motivul asta. In rest... despre relatia ta, imi pare rau ca s-a sfarsit prost, dar sa nu ai impresia ca numai un partener din cuplu se schimba. Tu nu ai cum sa -ti dai seama exact pentru ca e vorba de tine, ( asa cum nu-ti dai seama cand cresti in inaltime decat cand iti spune cineva ) dar daca intrebi amicii tai o sa-ti spuna ei (privind din afara ) cum te -ai schimbat si tu datorita relatiei cu fata respectiva . Si probabil noua ta schimbare nu a fost suficient de motivanta pentru fata ca sa mai mentina relatia . Nu ai ce face, incerci sa te perfectionezi pentru urmatoarea, devino mai bun ( in sensul de matur si responsabil ) vezi ca e un site www.personalitatealfa.com unde poti afla cum sa -ti dezvolti calitatile personale si sa inveti mai multe lucruri despre comunicare. ( nu te va invata cum sa agati fete, dar te va invata cum sa te dezvolti personal ca sa o pastrezi langa tine pe cea pe care o alegi sa fie prietena ta). sper sa -ti fie de folos! Bafta !
|
||
|
kudika052198 Postat pe 11 Noiembrie 2009 06:39 |
||
nu renunta asa usor....poate ca e iubirea vietii .....si tu nu i-ai inspirat incredere totala.....i-ai spus ce intentii ai?i-ai spus ca e totul pentru tine?i-ai spus ca nu vezi viata fara ea si doar cu ea?mai da o sansa tiesi ei si doar asa o sa-ti gasesti linistea altfel ce-i ce fug de despartire sunt expusi blestemului.......................................................
|
||
|
concordia Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| chiar am nevoie de un sfat!!! | 5 | De la: Elif22 20 Mai 2010 02:32 |
| nu mai situ ce sa fac.. | 15 | De la: kudika011800 16 Aprilie 2009 10:20 |
| il iubesc mult, oare ce sa fac? | 88 | De la: adora_s 15 Septembrie 2010 17:44 |
|
|
||
| Maturitatea...pt fiecare ins altceva! | 22 | De la: joana_rise 8 Februarie 2009 14:07 |
| dedicaTIE - Dedicatii speciale, personalizate | 1 | De la: burunducel 21 Septembrie 2010 11:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.