Setari Cookie-uri

Ce crede o femeie- despre ea si despre altele- ca are mai frumos

eu as fi zis sufletul, fiindca atunci cand iubeste, si-l pune pe tava, si-l daruieste cu totul !
googoodoll
Postat pe 24 Martie 2009 19:01
"Ce apreciez eu?
Realism!
Frachete!
Feminitate ( miiiiaaaaaauuuu! :-)) - adica- par lung, forme ....rotunjoare, deschidere spre flirt ( un picutz, numa` cat ii sta bine unei femei care se stie femeie), curata, ingrijita; ( Nu vampa, nu vulgara, nu "femeie - barbat" , nu femeie "afacerist")
Suficent?"----asta ai scris tu,referire la intrebarile adresate de mine,dar nu mi-ai detaliat o calitate privind caracterul......ci doar fizicul si cam asta vor barbatii..............forme apetisante...etc
dar oare ramai cu formele ,cu timpul?nu cred,ramane caracterul,ceea ce descoperi dincolo de forme si par..........
hmm.....in legatura cu "intalnirea".....sincer ,ne-am tot intalnit pe forum ....doar ca nu stii ,inca ,cu cine "vorbesti"

Bun,acum serios,cand m-am descris nu am facut-o pentru tine sau altii,pur si simplu am raspuns la un topic,e adevarat ca am fost serioasa,cu toate ca la inceput am dat raspunsuri impertinente,dar de obicei cam astea sunt raspunsurile mele........pline de "nesimtire"

vrei un raspuns sincer,fara reclama ,cum ai scris tu.?.....vei avea.......dar o sa ai mult de citit
Cum am spus ,sunt doua tipuri de femei care ii atrag pe barbati,una ar fi cea frumoasa ,inalta ,supla,”una bucata pitzi “a zilelor noastre….care nu stie sa gateasca,sa urce pe scarile profesionale decat cu ajutorul unui barbat cu bani……….si a doua ,care e prin preferatele mele si ma indentific ,cu ea……ar fi femeia frumoasa(aici,frumusetea vine din interior si se coroboreaza cu frumusetea exterioara)..ingrijita,inteligenta,senzuala,puternica,care stie sa tina un barbat langa ea,care e iubita si iubeste…..femeia care a existat in trecut si inca exista…..
Acum ,cum spune si intrebarea ta,despre prietene……stiu sa imi aleg sau sa zicem ca datorita faptului ca sunt o fire sociabila ,imi fac repede prietene,dar pt a fi o prietena in sensul bun al cuvantului trebuie sa aiba un caracter frumos,sa fie glumeata,p[uternica,sincera………si prietene din astea am…….cu care ma simt bine in compania lor si viceversa ….niciodata nu ma uit dupa aspect……dar daca ar fi o femeie frumoasa o complimentez,nu ma deranjeaza acest lucru……sunt directa si sincera……asta se demonstreaza si pe forum…..nu ma ascund in spatele laptopului..de dragul de a scrie…….niciodata nu imi aleg prietene dupa situatia financiara ,cum o fac unii,sau dupa cat de bella e ori cat la moda se imbraca……ci ceea ce are “in cap”,cum gandeste si bineinteles ceea ce se afla dincolo de sani ,par lung..etc ;))
Si inca ,ceva mai trebuie de adaugat…..o femeie are cel mai frumos ,sufletul….stie sa iubeasca,sa daruiasca fara a primi ceva in schimb…..nu generalizez ,nu toate suntem la fel…..dar tare mi-ar placea sa deschizi un topic « ce cred femeile despre barbati »,vei avea multa maculatura de citit………..ca barbatii nu stiu sa aprecieze o femeie…..sunteti convinsi ca noi,ne-am nascut pt a va fi sclave……bineinteles doar unii au astfel de idei invechite…… J)
Daca vrei sa mai continuu…sa ma anunti…….. J….poate iesim impreuna la o cafa in cafeneaua free sau alta cafenea……who knows,i wait@J

just_heaven
Postat pe 25 Martie 2009 08:24
Inca ceva ......."Femeia e ca gustul de ciocolata ,o data simtit nu iti vine sa te opresti….."
Si o zicala care iti va raspunde la intrebarea ta:"Nu natura face frumoasa femeia, ci dragostea"
just_heaven
Postat pe 25 Martie 2009 08:31
De la: G_I_JOE, la data 2009-03-24 18:44:26Ohohooo!
Asa cum spunea un clasic ( in ne-viata) " aceste cuvinte ma doare"
Eu zic, pentru a dezbate in continuare 'cazul" ca prea mult feminism bate la ochi ( ca sa fiu delicat);
Femeile care sunt empatice- ok- de acord- exista; Dau proportia pe care am intalnit-o eu ( si credti-ma- de PREA mult timp am pozitii ( sociale ma refer...nu va ganditi in Postul Pastelui la ce ma gandesc eu ! ) expuse la lucrul cu publicul ( si nu lucrez la un ghiseu) ca sa fi intalnit empatia asta la mai mult de ...sa.zicem 30 % din "cazuri:
In rest: fatarnicie si populism pe fatza; Prefacatorie cat cuprinde; Cutite ( in spate-) cat de multe;
Eu cam asa as zugravi cele descrise cu piosenie de "Cerul" de mai sus.
Just heaven- daca esti exact asa cum te-ai descris- eu as vrea sa te cunosc!
Sau.... e doar reclama? :-)) ( aici vreau sa te zagandar un pic- sa vedem cate empatie poate iesi din tine; Dora m-a mai intalnit- si cam stie ce-mi poate pielea...ce zici ...marsezi?
Imi plac confruntarile pentru ca din ele ies lucruri pe care uneori nici tu nu le stii despre tine, sau refuzi sa ti le atribui pentru ca ai tendinta de a crede ca tu nu- numai altii! :-))
Are dreptate Dora- si te hranesti cu gandul ca poate tu nu ai "sansa"
@ Dora: Pai- nici nu am sugerat ca ar fi bine de "ratat" vreo ocazie;
Orice ocazie este o experienta;
Energia care ne insufleteste este un pachet de informatii ( adica de experiente); cu cat pachetul e mai "garnisit" - cu atat omul e mai valoros;
Poate asta ar da o valoare mai mare femeilor ( in ochii unora- pentru ca daca iei ca standard "averea mea" si "banii mei" de la manelisti, si fotbalisti- se pare ca o carcasa care "da frumos" de "toarta" e suficienta pentru a fi soata; Cunosc personal cateva; sunt....minunate ...


GIJ, iar intram in polemica

Pai tu ai intrebat "Ce are femeia mai bun" - "Femeia", termen general... Si "ce are mai bun". Nu "ce are mai bun si ce are mai rau". Tu nu ai vrut o comparatie calitati-defecte. Tu ai vrut sa stii ce ii e caracteristic femeii si E MAI BUN. Asta a fost intrebarea, ai avut raspunsul meu. Da-mi voie sa-l rezum:
Unu - diferentele nu se fac intre barbati/femei (vezi primul meu raspuns) ci intre oameni si oameni (!!! ) Tot la modul general si raportat la nivel de educatie, "material", IQ, EQ, bun simt, etc.
Si date fiind cele de mai sus - O femeie ESTE mai empatica decat UN barbat cu acelasi nivel. De ce? Chestie de instinct! In timp ce la barbat functioneaza instinctul de competitie, care-l face sa fie mai grabit sa ajunga unde si-a propus (acasa, la "o bere", sau pe Marte), la femeie functioneaza instinctul matern, care o face sa remarce daca cineva are nevoie de ajutor.
Doi - De cand am inceput sa particularizam, ca eu am omis momentul?
Si de cand punem TOATE femeile la un loc? Adica tu ma compari pe mine cu vreo amarata de-astea de vine si plange p'aici ca o inseala iubitul/sotul/amantul si nu stie ce sa faca? Sau ca are un "iubit" de pe unde se agatza harta (lumii)'n cui si vrea sa-l plateasca sa o viziteze? Sau ca - si mai bine! - din cele care se MANDRESC ca barbatii lor se duc la "c u r v e" pentru ca le respecta pe ele ( ) Sau cele care au dubii daca e OK sa si-o puna cu veri/cumnati/socri/tati/frati ( ) Sau din cele care au trecut si ele granitza la vreo tzara europeana unde culeg capsune si acum dintr-o data Romania a devenit "la voi, acolo"... Sau... sa mai continuu? Eu cred ca nu.
Dar daca tu totusi - chiar si pentru o secunda - te-ai gandit ca femeile pot fi varate intr-o singura categorie: Femei, punct; atunci nu ma mira ca esti atat de confuz in ceea ce ne priveste

Wish you luck!
Dor_a
Postat pe 25 Martie 2009 08:56
bun raspuns dor_a

si sa nu fim rele cu barbatii.........sa nu ii bagam in aceeasi oala pe toti
asa ,si cu mujeres..........cum nici degetele de la o mana nu se aseamana asa si oamenii,fie barb sau femei.....pct......
si ca sa fiu modesta ,femeia va ridica,femeia va asculta,femeia va zapaceste
just_heaven
Postat pe 25 Martie 2009 09:06
De la: just_heaven, la data 2009-03-25 09:06:24 bun raspuns dor_a

si sa nu fim rele cu barbatii.........sa nu ii bagam in aceeasi oala pe toti
asa ,si cu mujeres..........cum nici degetele de la o mana nu se aseamana asa si oamenii,fie barb sau femei.....pct......
si ca sa fiu modesta ,femeia va ridica,femeia va asculta,femeia va zapaceste


'Neatza, Paradisiaco!
Dor_a
Postat pe 25 Martie 2009 09:16
@: Just Heaven:
a. despre caracter am vorbit si eu ( daca stii sa citesti printre randuri, si...nu stiu de ce da` am eu impresia ca stii, chiar daca-ti place sa faci pe nestiutoarea...He, he, mai observam si noi "mici " amanunte...)
b. Cu risul de a ma repeta: tarre frumoasa lume ai in jurul tau! De caracter si prieteni dezinteresati; De ce naiba eu nu intalnesc decat ( cu cele 30 % exceptii) personaje opuse celor descrise de tine? Recunosc- am tendinte agnostice, dar asta mi se datoreaza cumului de experiente care mi-au "rupt" filozofia vietii in 2- "este sau nu este" ( am o vorba: " daca e- E!, Daca nu e- nu E! asta E!);
Deci- ca sa fiu concis: este ca tine - si nu este ca tine ( asta este :-)) )
Dar asta-i datorata experientelor fiecaruia;
Ca sa revin: ( cu picioarele pe pamant)- Chisr sunt curios: de unde te cunosc ( poate chiar asa si e- si atunci imi pare rau ca nu am recunoscut stilul)
c. Dintre cei pe care-i cunosc eu- probabil ca sunt cel mai rational ( si "egalitarist" ) barbat;
Nu as dori sa spui " ca barbatii nu stiu sa aprecieze o femeie…..sunteti convinsi ca noi,ne-am nascut pt a va fi sclave……bineinteles doar unii au astfel de idei invechite…… " gandindu-te si la mine pentru ca- lasand la o parte micile rautati pe care le fac - voit- in rest consider ca femeie sau barbat- oricare are aceleasi drepturi de exprimare, de a trai cu o/il taie capul...e.t.c. ( daca zici ca ma stii- probabil ca ai mai vazut comentarii de-ale mele)
E drept- sunt uneori foarte acid ( apa regala- daca stii ce-i aia)- dar asta pentru ca prostia nu este revendicata doar de femei sau doar de barbati ci - in egala masura; Si misoginii n-au decat sa aiba parte de femeile pe care si le merita ( mie mi-ar placea sa aiba parte de femei puternice- care sa-i calce in picioare- " pentru ca merita"- vorba reclamei)
d. De acord cu cafeaua ( nu stiu ce -i aia cafea free- eu pana acum n-am primit nimic free ( sau nu am identificat-o ca fiind "free"- probabil e vreun defect profesional- pt ca orice e gratis are ceva de platit in urma : )
Topic: ce cred femeile despre barbati? cred ca exista unul ; am sa verific- si - daca nu il deschid!
Cand bem cafeaua?
G_I_JOE
Postat pe 25 Martie 2009 16:39
parca imi facusi pe plac ,cu raspunsul tau
stiu sa imi aleg prietenii...recunosc ,am intalnit diverse pers care nu fac parte din categoria postata de mine......eu am scris doar de prietenii pe care ii am in prezent....si ma mandresc,cu ei.......
restul"la coada vacii"
nu agreez specimenele rare.............(sau tot mai dese ,din pacate),stiu sa ii indepartez .....
si da mi-ai dat o oarecare impresie de misoginism....sper sa nu fie asa
te intalnesti cu diverse pers care una spun si alta fac
iar in legatura cu cafeaua .era vorba de cea virtuala....vezi tu,pe forumul pudika sunt deschise cafenele (toate free,si nu trebuie sa dai nimic in schimb)
cafa?...cand vrei tu......
just_heaven
Postat pe 25 Martie 2009 16:50
@ Dora:
Polemica-i buna!
Naste progres(atunci acand ai ce polemiza :-))
Femeia - termen general- inseamna ( daca- i aduc eu bine aminte-ce inseamna general)- majoritatea;
Majoritatea celor pe care le stiu ( atentie- am scris "stiu" si nu "cunosc" pentru ca nu cred ca e barbat care sa "cunoasca" o femeie) se incadreaza in ce am aberat eu mai inainte;
Pentru ca tot vorbeam de barbat-femeie- misoginism: Te rog- daca tot ne-am mai "intalnit" opiniile pe diverse topicuri- sa-i spui in 2 vorbe cerestii fapturi ( ) daca am eu vreo urma de misoginism. Daca da- plecaciune!
la doi-ul tau pot sa spun ca nu particularizez: taman ca NU! ( dar- asta-i doar o parere- nu tre` sa fim toti de aceeasi parere- ca si asa am mai fost odata un popor de "aplaudaci" si "Yes-men-i";
Nu uita de la ce a pornit topicul meu: Tocmai de la o afirmatie ( nu sunt misogin daca afirrm ca tipa respectiva avea multe sanse sa nu se inece din cauza aerului din cap - ci doar "rautacios" si ca- in diverse cazuri am aceeasi parere- inclusiv depsre mine) pe care o tipa- pe un alt topic- o facea afirmand total fara suport ca altcineva improasca cu noroi "tot ce avem mai frumos- noi- femeile">
Repert- nu avea NIMIC legat de subiect, si ma intrebam ce-o crede ea ( si nu numai- pt ca de asta am deschis topicl) ca are mai frumos ;
Buuun.
Referitor la persoana ta: NU, nu cred cele ce afirmai; ( daca as fi crezut- fii sigura ca te ironizam, macar asa- cu o intepatura -doua.
Dar- daca e sa fac o statistica ( asta inseamna - pana la unrma "in general" ) bazat pe femeile care posteaza aici, te rog sa -ti dai singura cu parerea si sa spui ce-ar rezulta ;

G_I_JOE
Postat pe 25 Martie 2009 18:39
Ei ...si azi fu ziua pacalelilor...
Nu v-a pacalit nimeni : >-))
G_I_JOE
Postat pe 1 Aprilie 2009 18:48
Ce mai faci, GIJ?
Cin' te-a pacalit ieri si cum? Te-a pacalit cineva?
Si uite asa, de la polemica ajungem la consens. Deci nu's ca alea de care mentionezi tu, eu-s de acord cu tine ca fata aia avea ... gaze in cap cand batea cei campi...
Ceea ce vreau sa subliniez insa e ca - luand in calcul si forumul asta; depinzand de personalitate, personalitate care se evidentiaza prin modul de exprimare diferit, evident - sunt destule fete inteligente... Slava Domnului...
Cat despre majoritate... Majoritatea oamenilor (de ambe sexe) au un IQ de 80-90... Indiferent de sex, epoca, continent.
Dor_a
Postat pe 2 Aprilie 2009 11:47
De la: Dor_a, la data 2009-04-02 11:47:20Ce mai faci, GIJ?
Cin' te-a pacalit ieri si cum? Te-a pacalit cineva?
Si uite asa, de la polemica ajungem la consens. Deci nu's ca alea de care mentionezi tu, eu-s de acord cu tine ca fata aia avea ... gaze in cap cand batea cei campi...
Ceea ce vreau sa subliniez insa e ca - luand in calcul si forumul asta; depinzand de personalitate, personalitate care se evidentiaza prin modul de exprimare diferit, evident - sunt destule fete inteligente... Slava Domnului...
Cat despre majoritate... Majoritatea oamenilor (de ambe sexe) au un IQ de 80-90... Indiferent de sex, epoca, continent.

Buna! Pai...nu m-a pacalit nimeni :-(
( mergea o pacaleala mica...macar asaa....de amorul artei - numai ca acasa sotia e impotriva oricarei glume, picea e prea...pice ca sa inteleaga sensul- iar la job nu-si permite nimeni ...nici macar asistenta- care- dealtfel e "destupata" la creier- numa` ca n-are acel "tupeu de Bucuresti" necesar unei astfel de indeletniciri- probabil ca d-aia am si ales-o! )
In multe dintre cazuri eu fac polemica pentru a ajunge la consens ( evident- nu pentru mult timp- ca altfel se tocesc simturile ...si ne plafonam)
IQ-ul...e firesc si natural - ( numai ca ma deranjeaza ca deobicei cu cat mai mic e el- cu atat mai mare e tupeul- vezi ca am si un topic despre tupeul la romani);
G_I_JOE
Postat pe 3 Aprilie 2009 17:41
cred ca la orice persoana cel mai frumos ar trb sa fie sufletul .........dar de obicei acesta e gri spre negru ...
morticia_adams
Postat pe 18 Iunie 2009 18:30
De la: morticia_adams, la data 2009-06-18 18:30:25cred ca la orice persoana cel mai frumos ar trb sa fie sufletul .........dar de obicei acesta e gri spre negru ...


sufletul nu are culoare .iar cel mai de pret la o persoana ,nu conteaza sexul,e ceea ce stie sa ofere......
just_heaven
Postat pe 17 Februarie 2010 17:59
In opinia mea , singurul lucru frumos la mie e sinceritatea si naivitatea,spre deosebire de alte fete care chiar sunt frumoase....
kudika444684
Postat pe 2 Octombrie 2011 23:19
In opinia mea , singurul lucru frumos la mie e sinceritatea si naivitatea,spre deosebire de alte fete care chiar sunt frumoase....
kudika444684
Postat pe 2 Octombrie 2011 23:19
ai dreptate atrage foarte mult oamenii din jurul nostru
kudika_12993
Postat pe 26 Iulie 2012 19:28
Era o gluma cum ca daca un barbat iti stie culoarea ochiilor dupa prima intilnire, inseamna ca ai sanii mici.... Eu trebuie sa sa spun ca nici un barbat nu imi stia culoarea ochiilor decat mult mai tarziu
GHEISA_
Postat pe 26 Iulie 2012 19:40
Ce te faci, daca intalnesti femeia narcisista?! Asta se considera perfecta, din toate punctele de vedere si-ti vorbeste despre ea, pe unde te prinde....
rondina
Postat pe 26 Iulie 2012 21:18
De la: GHEISA_, la data 2012-07-26 19:40:58Era o gluma cum ca daca un barbat iti stie culoarea ochiilor dupa prima intilnire, inseamna ca ai sanii mici.... Eu trebuie sa sa spun ca nici un barbat nu imi stia culoarea ochiilor decat mult mai tarziu



Ceva de genul "Ce ochi mari si frumosi ai" ?
Kiddo_
Postat pe 26 Iulie 2012 21:21
De la: kudika_11826, la data 2012-07-26 21:21:08
De la: GHEISA_, la data 2012-07-26 19:40:58Era o gluma cum ca daca un barbat iti stie culoarea ochiilor dupa prima intilnire, inseamna ca ai sanii mici.... Eu trebuie sa sa spun ca nici un barbat nu imi stia culoarea ochiilor decat mult mai tarziu



Ceva de genul "Ce ochi mari si frumosi ai" ?




Da !!
GHEISA_
Postat pe 26 Iulie 2012 21:36
De la: GHEISA_, la data 2012-07-26 21:36:19
De la: kudika_11826, la data 2012-07-26 21:21:08
De la: GHEISA_, la data 2012-07-26 19:40:58Era o gluma cum ca daca un barbat iti stie culoarea ochiilor dupa prima intilnire, inseamna ca ai sanii mici.... Eu trebuie sa sa spun ca nici un barbat nu imi stia culoarea ochiilor decat mult mai tarziu



Ceva de genul "Ce ochi mari si frumosi ai" ?




Da !!



Ai mei sunt de chinezoi!!!!
MissRainbow
Postat pe 26 Iulie 2012 22:09
De la: kudika_11826, la data 2012-07-26 21:21:08
De la: GHEISA_, la data 2012-07-26 19:40:58Era o gluma cum ca daca un barbat iti stie culoarea ochiilor dupa prima intilnire, inseamna ca ai sanii mici.... Eu trebuie sa sa spun ca nici un barbat nu imi stia culoarea ochiilor decat mult mai tarziu



Ceva de genul "Ce ochi mari si frumosi ai" ?




"Iubito, vezi ca-ti sar ochii din decolteu."
kudika_10817
Postat pe 27 Iulie 2012 10:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mireasa ori nu 17 De la: oana84onutza 26 Februarie 2010 20:20
EUROVIZION 2014 4 De la: Iulia_Nechifor_1 15 Iunie 2014 22:37
TopuriRadio 1 De la: topuriradio 10 Noiembrie 2009 20:14
ahh , ce durure 37 De la: kudika_16982 24 Februarie 2014 08:56
Ai nevoie de un sfat in vreo problema? 4 De la: yrtdssdd 26 Mai 2009 20:50