Setari Cookie-uri

sa merg mai departe sau nu?

buna!... am nevoie de sfaturile voastre pt k nu stiu ce sa fac...sunt intr-o dilema....de vreun an si ceva ma tot "joc" cu un tip de care m-am atasat f mult....ma "joc" adica suntem vreo 3 luni impreuna apoi ne despartim...nu ne mai vedem o perioada si cand ne intalnim iar ne impacam si tot asa....adica am avut 3 impacari pana acuma....si de la ultima despartire, dupa 5 luni in care nu ne-am mai vazut deloc, ne-am intalnit recent la ziua unui prieten si parca acelasi lucru e pe cale sa se intample...... trebuie sa mentionez k de fiecare data ne desparteam pt k el voia asa... fara nici o explicatie....mai trebuie sa va zic k in aceste 5 luni in care nu m-am vazut deloc cu fostul, eu am fost 2 luni cu un tip dragut, de treaba dar nu m-am putut atasa deloc de el....tot timpul faceam comparatie intre el si fostul si bineinteles k fostul era in avantaj tot timpul......el m-a facut sa sufar dar de fiecare data l-am iertat ....si acum nu stiu ce sa fac pentru k daca ne vom impaca, mi-e teama ca dupa vreo 3 luni sa nu se intample acelasi lucru si sa sufar din nou....eu tin mult, mult la el...si cred k si el tine la mine deoarece daca nu tine nu se mai intorcea la mine....dar mi-e frica si nu stiu ce sa fac...va rog ajutati-ma!
ivone
Postat pe 9 Martie 2009 15:27
cred ca trebuie sa vorbesti cu el si sa ii spui ceea ce simti pt el......si sa il intrebi dc aveti vre-o sansa sa fiti impreuna.sa stii ce ai de facut...nu are rost sa va amagiti unul pe celalalt in acest mod......

Postat pe 9 Martie 2009 19:27
lasa-l.esti o joaca pentru el.nu trebuie sa traiesti asa.de ce sa suferi pt o joaca de a lui?
dana_mv
Postat pe 9 Martie 2009 19:32
lasa-l e mai bine asa... ai sa suferi mult mai mult mai tarziu ... nu stiu daca el tine la tine desi din cate zici tu el nu prea are sentimente... ce fel de persoana poate fi daca mereu te face sa suferi... refa-ti viata langa altcineva
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 23:02
citeste : "De ce barbatii se insoara cu scorpii"
liliac_
Postat pe 2 Iunie 2009 13:17
da, refa'ti viata si cu timpul o sa gasesti barbatul potrivit tie, de care sa te poti atasa nu uita ca pentru fiecare e cineva..si fostul tau...nu e pentru tine din pacate...
inna_1688
Postat pe 6 Iunie 2009 18:57
...nu vreau sa fiu rautacioasa...dar esti pur si simplu o joaca pentru baiatul respectiv.Cel putin asta reiese din ce ai spus tu.El a vazut ca te poate avea cand isi doreste si profita din plin d asta.Nu e baiat care sa nu se "ridice in slavi" cand vede ca la orice ora din zi...indiferent ce ar face si ce ar spune, o fata il va ierta.
Si tie ti-ar placea sa ai tot timpul un baiat la dispozitia ta...pe care sa-l joci pe degete, cum s-ar spune mai direct....si sa te intorci la el doar cand te-ai plictisit de celalalt.
Nu te lasa calcata in picioare pentru el, nu merita.Nu-i mai da atentie si nu-l mai ierta.E un proverb care spunea asa: " nu lasa cioara dn mana pe aia d p gard! ".Tine de baiatul pe care il ai acum daca spui ca e o relatie draguta si invata sa-l iubesti asa cum e...cu timpul...o sa-l poti schimba daca nu-ti place ceva la el...dar nu-l mai compara cu fostul.daca te iubea era langa tine...nu te folosea doar cand vroia sa-si demonstreze ca in fata ta are mereu un loc "bine meritat"
cristina19
Postat pe 9 Iunie 2009 15:40
treci peste,un barbat care te iubeste cu adevarat nu ar proceda nicicand asa...meriti mult mai mult decat o relatie la comanda(cand vrea el)... succese si sa nu uiti sa ai incredere in tine...
dolcedoll
Postat pe 9 Iunie 2009 15:48
De la: inna_1688, la data 2009-06-06 18:57:45da, refa'ti viata si cu timpul o sa gasesti barbatul potrivit tie, de care sa te poti atasa nu uita ca pentru fiecare e cineva..si fostul tau...nu e pentru tine din pacate...

un sfat prietenesc:joacate incontinoare,dar ai grija la jocul ala de'a mama si de'a tata,ca ala e cam periculos
scorpyoW
Postat pe 9 Iunie 2009 15:49
De la: scorpyoW, la data 2009-06-09 15:49:20
De la: inna_1688, la data 2009-06-06 18:57:45da, refa'ti viata si cu timpul o sa gasesti barbatul potrivit tie, de care sa te poti atasa nu uita ca pentru fiecare e cineva..si fostul tau...nu e pentru tine din pacate...

un sfat prietenesc:joacate incontinoare,dar ai grija la jocul ala de'a mama si de'a tata,ca ala e cam periculos

ai mare dreptate
inna_1688
Postat pe 9 Iunie 2009 21:09
CRED CA TREBUIE SA IL LASI SE CAM JOACA CU TINE O RELATIE NU INSEAMNA NE CERTAM NE IMPACAM IAR NE CERTAM ETC CA IN ORICE CUPLU SUNT DISCUTII DAR NICI ASA CAND ARE EL CHEF TERMINA SUNT ATATIA BARBATI CE NAIBA DATA VIITOARE IMPACATE CU EL SI DA-I TU PAPUCII SA VEDEM CE SIMTE
BLONDINUL
Postat pe 17 Iunie 2009 22:37
De la: ivone, la data 2009-03-09 15:27:19buna!... am nevoie de sfaturile voastre pt k nu stiu ce sa fac...sunt intr-o dilema....de vreun an si ceva ma tot "joc" cu un tip de care m-am atasat f mult....ma "joc" adica suntem vreo 3 luni impreuna apoi ne despartim...nu ne mai vedem o perioada si cand ne intalnim iar ne impacam si tot asa....adica am avut 3 impacari pana acuma....si de la ultima despartire, dupa 5 luni in care nu ne-am mai vazut deloc, ne-am intalnit recent la ziua unui prieten si parca acelasi lucru e pe cale sa se intample...... trebuie sa mentionez k de fiecare data ne desparteam pt k el voia asa... fara nici o explicatie....mai trebuie sa va zic k in aceste 5 luni in care nu m-am vazut deloc cu fostul, eu am fost 2 luni cu un tip dragut, de treaba dar nu m-am putut atasa deloc de el....tot timpul faceam comparatie intre el si fostul si bineinteles k fostul era in avantaj tot timpul......el m-a facut sa sufar dar de fiecare data l-am iertat ....si acum nu stiu ce sa fac pentru k daca ne vom impaca, mi-e teama ca dupa vreo 3 luni sa nu se intample acelasi lucru si sa sufar din nou....eu tin mult, mult la el...si cred k si el tine la mine deoarece daca nu tine nu se mai intorcea la mine....dar mi-e frica si nu stiu ce sa fac...va rog ajutati-ma!

Nu-l lasa pana nu discuti intai cu el,serios....abia apoi poti lua o decizie....e posibil ca si el sa aiba pe cineva....sau e posibil sa te anunte ca ai fost o joaca pt el...asa cum chiar tu ai spus...
S-auzim de bine..
e_v_a
Postat pe 19 Iunie 2009 17:02
lasa-l dk poty....cat inca nu e prea tarziu..
kudika041777
Postat pe 24 Iunie 2009 19:59
buna....vreau sa spun si eu cateva cuvinte fiind si prima data knd scriu aici......pot spune k am avut si eu o relatie asemanatoare si vreau sa spun k am ajuns sa ma despart de tot de respectivull...eu am avut 3 ani de knd tot ne "jukm"asa....eu fiind si in clasa a 9-a,fiind si primul meu prieten eram innebunita dupa el...dupa diverse despartiri am inceput sa deschid ochii si sa ma incurajez spunandu'mi k el nu e singurul baiat si k sunt unii kre intradevar imi pretuiesc adevarata mea valoare...si i'am si spus toate in fata ce mi'a facut el,,,iti dai seama k regreta si la fel k de fiecare data voia sa ne impacam si am refuzat...se simtea "lovit",dar pe mn deja nu ma mai durea...am trecut cu bine pete toate si asa vreau sa faci si u...incurajeaza'te,ai incredere in tine si ai sa vezi k va da roade ..popic si astept rezultate
ale_v_aly
Postat pe 1 Iulie 2009 22:42
tu ai spus ca va jucati.te superi din cauza unui joc pierdut? invata-l ca tu esti cea care face regulile si daca va impacati fi tu cea care propune sa va despartiti si ca sa vada cine este sefa inseala-l!!!!!! parerea mea. eu asa as face. dar stiu ca iti este greu ,dar nu poti suferi la nesfarsit
dolcik1
Postat pe 2 Iulie 2009 19:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sarbatorile Pascale - traditie sau comercial? 6 De la: Cassey 13 Mai 2009 17:08
diferenta mare de varste intre parteneri? 21 De la: duduniu 26 Decembrie 2008 01:09
compatibilitate fecioara varsator 2 De la: _dulcik_ 10 Martie 2009 23:24
A iubi sau a fi indragostita 5 De la: paullina 11 Mai 2010 06:53
cat de sexi poti sa te imbraci 59 De la: ali_cia101 8 Mai 2009 19:00