Setari Cookie-uri

bar ce contine de toate

salut tuturor...sunt noua pe kudica!!!! am shi eu o mare problema...
am un prieten navigator...il iubesc ma aiubeste,dar intre timp am cunoscut un alt baiat care ma iubeste de moolt timp,ma face sa ma simt bine,simt ca imi doresc sa fiu cu el...cred ca iibesc 2 persoane in acelashi timp,prietenul meu ma suparat de moolte ori...la inceput am vrut doar o aventura de razbunare,acum insa simt ca il iubesc...dar pe aman2..
nu stiu ce sa fac..
am nevoie de un sfat va rog moolt,eu am 2 ani cu prietenul meu...il iubesc,dar mi-a shi facut moolte care poate m-au schimbat de am ajuns aici..nu vreau sa renunt la el,dar nici la celalalt...daca ar fi sa aleg pe unul din ei,cred ca nu ash putea sa ma decid...:(((

Postat pe 24 Aprilie 2009 12:41
La tribunal: - Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu s?ge rece. De ce ai facut-o?
- Nevasta-mea mi-a zis...
- Cum poti sa spui asa ceva, sotia ta ?i iubea foarte mult mama!
- Asa e, da' ?ainte de a pleca, ? ziua respectiva, mi-a zis:
"Ionele, daca ? timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!"
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:41
ce sa mai mananc azi? dati si voi o idee ceva...
missalexandra
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:42
De la: smigal, la data 2009-04-24 12:41:56La tribunal: - Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu s?ge rece. De ce ai facut-o?
- Nevasta-mea mi-a zis...
- Cum poti sa spui asa ceva, sotia ta ?i iubea foarte mult mama!
- Asa e, da' ?ainte de a pleca, ? ziua respectiva, mi-a zis:
"Ionele, daca ? timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!"

missalexandra
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:43
va faceti de cap fara nasa... cum plec nitelusi gata topaiti...si auzi mergeti si la produs... cei aici bordel?
pamela_1
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:43
mincam nimik azi ...post negru
pamela_1
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:44
au intrat peste noi cu prosti astia vedeti fetelor ma cam plictisesc asti ce vor sa traim cu ei in pat ma iubeste nu ma iubeste
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:45
De la: pamela_1, la data 2009-04-24 12:43:36va faceti de cap fara nasa... cum plec nitelusi gata topaiti...si auzi mergeti si la produs... cei aici bordel?

noi nu! doar parasuta noastra cea mica... macar aduce si el un ban in barul asta...
missalexandra
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:45
Care este punctul cel mai fierbinte al femeii?
-Podul palmei: cum ii pui un ban cum il topeste !!!
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:46
De la: smigal, la data 2009-04-24 12:45:27au intrat peste noi cu prosti astia vedeti fetelor ma cam plictisesc asti ce vor sa traim cu ei in pat ma iubeste nu ma iubeste

nici aici nu scapam!
missalexandra
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:47
Ma numesc XXXXXXXXX, am 34 ani, trebuia sa am 39, dar nevasta-mea mi-a mancat 5 ani din viata. Intelectual de rasa, am liceul inceput si facultatea terminata si un fizic deosebit de atragator; obiecte ca : farfurii, linguri, carti efectiv se lipesc de mine, este adevarat, asta si pentru ca ma spal destul de rar.
Nu-mi este frica de munca, dorm langa ea si sunt o persoana foarte comunicativa, cand vorbesc de la telefonul firmei.
Am o experienta semnificativa in vanzari, de mic copil obisnuiam sa vand lucrurile parintilor din casa, sunt o fire foarte dinamica, dar dupa orele de program; pana acum nu am avut antecedente penale si sper ca pana ma voi angaja la firma d-vs nici sa nu am.
Autodidact in marketing, sunt un fin observator al oricarei investitii, eliminand din start orice fel de cheltuieli colaterale sau fara rezultate.
Spre exemplu, eu am ami trimis o scrisoare de intentie + CV si firmei XYZ din Constanta. Daca raspunsul dvs este pozitiv si ma angajati, inseamna ca automat banii pe care i-am investit pentru a trimite faxul la Constanta i-am pierdut si asta se intampla acum doi ani, cand leul era mai puternic. Nu mai vorbesc de faptul ca iata, eu am terminat scrisoarea, iar dvs. nu m-ati chemat pentru interviu. Mie aceste lucruri imi dau de gandit si nu pot sa nu sesizez anumite tertipuri la care dvs. apelati; va folositi de massmedia ( dati anunturi prin ziare ), este clar un atac la adresa mea.
In primul rand nici nu ma cunoasteti si in al doilea rand nici nu sunt obligat sa ma angajez la firma dvs. in speranta ca v-am facut sa zambiti putin ( lucru care in procesul de vanzare reprezinta un atuu important), daca vreti sa va las fara clienti, n-aveti decat sa ma angajati!

Ma puteti suna la.....

PS. M-ar interesa daca se poate sa imi dati concediul de odihna la inceput.
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:48
De la: pamela_1, la data 2009-04-24 12:44:31mincam nimik azi ...post negru

cum post?! s-a terminat cu postul! mie foameeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
missalexandra
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:48
De la: missalexandra, la data 2009-04-24 12:47:23
De la: smigal, la data 2009-04-24 12:45:27au intrat peste noi cu prosti astia vedeti fetelor ma cam plictisesc asti ce vor sa traim cu ei in pat ma iubeste nu ma iubeste

nici aici nu scapam!
cred ca nu mai nene astia nu stiu sa traiasca tre sa le spuna alti cum sa faca ce stiu ca doar nu traim cu ei in casa asta e culmea
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:49
De la: smigal, la data 2009-04-24 12:48:10Ma numesc XXXXXXXXX, am 34 ani, trebuia sa am 39, dar nevasta-mea mi-a mancat 5 ani din viata. Intelectual de rasa, am liceul inceput si facultatea terminata si un fizic deosebit de atragator; obiecte ca : farfurii, linguri, carti efectiv se lipesc de mine, este adevarat, asta si pentru ca ma spal destul de rar.
Nu-mi este frica de munca, dorm langa ea si sunt o persoana foarte comunicativa, cand vorbesc de la telefonul firmei.
Am o experienta semnificativa in vanzari, de mic copil obisnuiam sa vand lucrurile parintilor din casa, sunt o fire foarte dinamica, dar dupa orele de program; pana acum nu am avut antecedente penale si sper ca pana ma voi angaja la firma d-vs nici sa nu am.
Autodidact in marketing, sunt un fin observator al oricarei investitii, eliminand din start orice fel de cheltuieli colaterale sau fara rezultate.
Spre exemplu, eu am ami trimis o scrisoare de intentie + CV si firmei XYZ din Constanta. Daca raspunsul dvs este pozitiv si ma angajati, inseamna ca automat banii pe care i-am investit pentru a trimite faxul la Constanta i-am pierdut si asta se intampla acum doi ani, cand leul era mai puternic. Nu mai vorbesc de faptul ca iata, eu am terminat scrisoarea, iar dvs. nu m-ati chemat pentru interviu. Mie aceste lucruri imi dau de gandit si nu pot sa nu sesizez anumite tertipuri la care dvs. apelati; va folositi de massmedia ( dati anunturi prin ziare ), este clar un atac la adresa mea.
In primul rand nici nu ma cunoasteti si in al doilea rand nici nu sunt obligat sa ma angajez la firma dvs. in speranta ca v-am facut sa zambiti putin ( lucru care in procesul de vanzare reprezinta un atuu important), daca vreti sa va las fara clienti, n-aveti decat sa ma angajati!

Ma puteti suna la.....

ai inceput sa te repeti draga... ni l-ai mai spus odata!
missalexandra
De la: smigal, la data 2009-04-24 12:48:10Ma numesc XXXXXXXXX, am 34 ani, trebuia sa am 39, dar nevasta-mea mi-a mancat 5 ani din viata. Intelectual de rasa, am liceul inceput si facultatea terminata si un fizic deosebit de atragator; obiecte ca : farfurii, linguri, carti efectiv se lipesc de mine, este adevarat, asta si pentru ca ma spal destul de rar.

Ma puteti suna la.....

missalexandra
De la: missalexandra, la data 2009-04-24 12:48:22
De la: pamela_1, la data 2009-04-24 12:44:31mincam nimik azi ...post negru

cum post?! s-a terminat cu postul! mie foameeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
spaghete
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:50
De la: missalexandra, la data 2009-04-24 12:49:50

Ma puteti suna la.....

euuuuuuuuuuuu poate alt cineva sau am imbatranit si mi am pierdut mintile
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:51
Sir o f**ea pe Lady. John tinea lumanarea. Dupa 15 min Sir:
-Lady, esti multumita.
-Nu, Sir.
John tinea in continuare lumanarea. Dupa alte 15 min:
-Lady, esti multumita.
-Nu, Sir.
John tinea in continuare lumanarea. Tot asa pana ce Sir oboseste si schimba locul cu John.
Dupa 5 min. Lady urla ca este multumita. La care Sir:
-Vezi John cum se tine lumanarea.
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:58
da 2 oua eu...dar oua sa fie...
pamela_1
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:01
pamela_1
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:02
De la: pamela_1, la data 2009-04-24 13:02:52
zi
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:03
unul il dai lu nasa...ca se ocupa ea de el
pamela_1
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:05
mi-am gasit mascul..aviator nu vezi...mi-am pus ochelaRI
pamela_1
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:05
mai cheliosule...acum vazui poza ta..unde fugisi..asa gatit?
la produs?....ia vino sa iti zic doua vorbe
pamela_1
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:07
De la: pamela_1, la data 2009-04-24 13:05:50mi-am gasit mascul..aviator nu vezi...mi-am pus ochelaRI
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:08
zi-i nasica zii!
missalexandra
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:09
De la: pamela_1, la data 2009-04-24 13:07:27mai cheliosule...acum vazui poza ta..unde fugisi..asa gatit?
ce
dontworibehapi
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:09
De la: dontworibehapi, la data 2009-04-24 13:09:55
De la: pamela_1, la data 2009-04-24 13:07:27mai cheliosule...acum vazui poza ta..unde fugisi..asa gatit?
ce
mai vrei sau ti a ajuns
smigal
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:10
dontworibehapi
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:11
De la: smigal, la data 2009-04-24 13:10:51
De la: dontworibehapi, la data 2009-04-24 13:09:55
ce
mai vrei sau ti a ajuns
dontworibehapi
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
EL sau MAMA??? 11 De la: pamela_1 17 Iunie 2009 12:53
un sfat ..daca puteti sa imi dati 17 De la: felicias72 18 Iunie 2010 13:08
buna 17 De la: kudika017520 6 Iulie 2009 18:37
CLUBUL FEMEILOR 16 De la: felixcat 8 Decembrie 2009 00:42
Fetelor,care au fost cele mai frumoase declaratii de dragoste primite? 3 De la: SweetHappyButterfly 25 Martie 2009 14:47