tije metalice-se detecteaza???help pls

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:

manu08 Avatarul lui manu08

19 mesaje
Oras: bucuresti

Buna.Eu sunt operata de scolioza si am tije metalice si suruburi ...Stie careva dak se detecteaza cu detectorul de metale la aeroport??Vreau sa plec din tara si nu stiu dak imi trebuie ceva de la medic sau vreo dovada k am tije si nu altceva...Pls
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
credeam ca ti s-a raspuns... de ce e nevoie sa deschizi si alte topice?
sau nu esti multumita de raspunsurile primite?
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive
manu08 Avatarul lui manu08

19 mesaje
Oras: bucuresti

Voiam sa flu mai multe pareri draga...mai ales de la persoanele care eventual au tije si au trecut prin asta,nu doar o simpla parere in necunostinta de cauza.Dar poti sa ignori topicul dak te deranjeaza.
Fosta membra Kudika.ro
De la: manu08, la data 2009-03-14 17:57:10Voiam sa flu mai multe pareri draga...mai ales de la persoanele care eventual au tije si au trecut prin asta,nu doar o simpla parere in necunostinta de cauza.Dar poti sa ignori topicul dak te deranjeaza.

si draga crezi ca daca deschizi vreo 2 gramezi de topice pe zi o sa ti se raspunda altfel????

you can kiss my kitty ass
Fosta membra Kudika.ro
De la: manu08, la data 2009-03-14 17:57:10Voiam sa flu mai multe pareri draga...mai ales de la persoanele care eventual au tije si au trecut prin asta,nu doar o simpla parere in necunostinta de cauza.Dar poti sa ignori topicul dak te deranjeaza.

mea culpa ca ti-am raspuns la subiect in alt topic si ca n-am tije
fii sigura ca tie n-o sa-ti mai raspund never ever
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive
PurpleDreams Avatarul lui PurpleDreams

62 mesaje

Buna scumpo.. Raspunsul e Da, se detecteaza.. trebuie sa iti faci un certificat care sa ateste ca esti purtatoare de..
iti spun in cunostiinta de cauza. de 3 ani sunt cu tije cuie si suruburi in mine..