Setari Cookie-uri

Am nevoie de sfatul vostru...

Sa va zic povestea mea..sunt cu R (24 ani )de 1an si 4 luni..dar asta vara l-am cunoscut pe un prieten de al lui....si ne-am indragostit unul de altul fara sa vrem.Nimeni nu este de acord cu relatia noastra ne vedem pe ascuns..si ne iubim enorm..Dar el are iubita lui..eu iubitul meu si actualii nostri nu stiu de noi..In plus mama mea a aflat intr-un timp si a zis k doar peste cadavrul ei noi 2 vom fi impreuna..:(... dar nu ma pot despartii nici de actualul ...Nu mai stim ce sa facem ....:P.S ..eu am 16 ani..iar baiatu pe kre il iubesc J are 26...
alexutza_92
Postat pe 16 Martie 2009 00:48
mmmm,,,,,,,e groaznica sitzuatzia ta,mai ales knd mama ta se opune cu tarie relatziei voastre. .in lokul tau, m-as despartzi de actualul iubit/i-as spune si lui sa se desparta de iubita lui ,,,,si nu mi-ar mai pasa de ceea ce lumea spune pt k il ioobescc,nu?
PuNkY_LuV__PiNk
Postat pe 17 Martie 2009 15:49
Eeeee....dilemele astea ale adolescentei
Eu sincer nu le inteleg pe fetitele de 15-16 ani care renunta asa usor la copilarie.
Mai bine va ocupati de scolala sa va faceti o cariera,decat de baieti
Dar in fine.....oi fi eu mai demodata
andreea1976
Postat pe 17 Martie 2009 15:56
sa stii k lumea s-a schimbat mult Deci ..ai spus bine Astea sunt problemele adolescentzei si ppakt k putzini ne mai inteleg in ziua de aiz Asta chiar nu inseamna ca nu ne vedem de scl Vreau sa zikk..eu am un prieten Si e primul meu prieten ,pt k am inceput saa simt ceva frumos pentru el Da pentru asta,la mine scoala e scoala si baietzii fac parte dintr-o cu totul alta poveste Si dak am prieten ,nu inseamna ca nu mai stiu ce inseamna scoala ,pt k nu vreau sa ma laud ,am media 9.88 Na ,ce sa-i faci..Varsta deprimanta ,adolscentza..
PuNkY_LuV__PiNk
Postat pe 17 Martie 2009 16:13
corect andreiutza :)
amin
e sunt si ele disperate
blue07scorpion
Postat pe 18 Martie 2009 01:31
De la: PuNkY_LuV__PiNk, la data 2009-03-17 16:13:26sa stii k lumea s-a schimbat mult Deci ..ai spus bine Astea sunt problemele adolescentzei si ppakt k putzini ne mai inteleg in ziua de aiz Asta chiar nu inseamna ca nu ne vedem de scl Vreau sa zikk..eu am un prieten Si e primul meu prieten ,pt k am inceput saa simt ceva frumos pentru el Da pentru asta,la mine scoala e scoala si baietzii fac parte dintr-o cu totul alta poveste Si dak am prieten ,nu inseamna ca nu mai stiu ce inseamna scoala ,pt k nu vreau sa ma laud ,am media 9.88 Na ,ce sa-i faci..Varsta deprimanta ,adolscentza..



M-am ingrozit ...emotzionati-va deprimati mici de ce sunteti ..ca uite asa sfarsiti prin tomberoane sau prin te miri ce lacuri si pubele taiatzi julien ...ca aveti probleme, dileme si nu va intelege nimeni ...neintelesilor..de parca aia care au 30 de ani nu au avut si ei 15 ...ar trebui sa bagati capul la loc in pamant ...ca va shade mai bine akolo ...dati-i dracu de baieti ...ce sa vada ala de 26 de ani l ao pustoaica de 15 -16 ani ...de abia intrata la liceu care de-abia are par pubian ...scuzati expresi par ...hai ca deja mi se face greatza ..si akuma ca ne -ai spus de media ta generala ...ne-ai dat pe spate ..!!!! Ce ne spui noua, n-ai parinti ???? ..Si iti mai iei si nasul la purtare si ii spui Andreei ca s-au schimbat lucrurile ...ca ea nu si-a dat singura seama ..sa ajungi si tu sa faci ce au facut altii si apoi sa vorbesti ...ciocu mic si joc de glezne !
Dracu te-a pus sa postezi aberatii cu varsta deprimanta....
__LL__
Postat pe 18 Martie 2009 02:36
De la: alexutza_92, la data 2009-03-16 00:48:15Sa va zic povestea mea..sunt cu R (24 ani )de 1an si 4 luni..dar asta vara l-am cunoscut pe un prieten de al lui....si ne-am indragostit unul de altul fara sa vrem.Nimeni nu este de acord cu relatia noastra ne vedem pe ascuns..si ne iubim enorm..Dar el are iubita lui..eu iubitul meu si actualii nostri nu stiu de noi..In plus mama mea a aflat intr-un timp si a zis k doar peste cadavrul ei noi 2 vom fi impreuna..:(... dar nu ma pot despartii nici de actualul ...Nu mai stim ce sa facem ....:P.S ..eu am 16 ani..iar baiatu pe kre il iubesc J are 26...



i-ai facut varza ...la'' doua'jde' '' ani o sa fii spaima vestului ...
__LL__
Postat pe 18 Martie 2009 02:37
Da' ce avetzi ma?ya lasatzi-o balta si nu va mai luatzi de parile noastre.Sunt pur si simplu niste opinii.Si fiecare are dreptul la opinia lui. DAMN! In loc sa vb si voi frumos nu sa datzi comentarii rautacioase..
PuNkY_LuV__PiNk
Postat pe 18 Martie 2009 11:18
a bine.....aici ai drepatate .La faza asta nici eu nu inteleg ce sa vada o pustoaica de 15-16 ani la unu' de 26 .............Nu va luatzi si de mn k mie imi place unu de 14 alexutza....vezitzi de viatza ta k ala isi bate jok de tn :(OMG deci am mai citit odata tot de la inceput si akm vad k tipu' are 26 de ani mnasol...
PuNkY_LuV__PiNk
Postat pe 18 Martie 2009 11:22
24*, sorry
PuNkY_LuV__PiNk
Postat pe 18 Martie 2009 11:22
De la: PuNkY_LuV__PiNk, la data 2009-03-18 11:18:55Da' ce avetzi ma?ya lasatzi-o balta si nu va mai luatzi de parile noastre.Sunt pur si simplu niste opinii.Si fiecare are dreptul la opinia lui. DAMN! In loc sa vb si voi frumos nu sa datzi comentarii rautacioase..


adevarul este ca ce stim noi ce inseamna viata?!
eu iti propun sa ii dai inainte cu relatia si neaparat daca nu ai facut sex este cam tarziu mai fata ca nu esti in rand cu fetele de varsta ta ele au inceput pe la 12 ani asa...deci esti fata batrana...
si asa ca un extra sfat invata sa scrii corect nu a la messenger...ca doar nu ai degeaba 9.88 adica nu te lauzi....
coffeeta
Postat pe 18 Martie 2009 11:28
bravo luky! sa mai ia aminte astia mici, ca doar nu e un secol de cand am avut si noi 15 ani.
mai fetitelor , ca doar asta sunteti, tigancusele se marita de la 10 ani si nu mai sunt coplesite de dileme. Ca doar de cand e lumea sunt aceleasi discutii, doar altii care le discuta.
sau poate vrei sa zici tu solutia la care a fost intai oul sau gaina???
azalis
Postat pe 18 Martie 2009 11:33
hmmmm....acu cativa ani am avut si eu o relatie exact de genu tau,eu 16 si el 26 si ne-am inteles de stul de bine,in cazu tau nu stiu ce sa zic,ramai cu cel pe care il iubesti si nu asculta de nimeni,indiferent cine ce zice,mama,tata,preteni,etc....Poate te lasi influentata de gurile rele si mai tarziu o sa-ti para rau,dar sincer nici situatia in care esti nu e prea buna,va inselati reciproc(ma refer la amant)....eu zic sa ramai cu cel pe care il iubesti
alexandra_love1
Postat pe 18 Martie 2009 11:39
De la: alexutza_92, la data 2009-03-16 00:48:15Sa va zic povestea mea..sunt cu R (24 ani )de 1an si 4 luni..dar asta vara l-am cunoscut pe un prieten de al lui....si ne-am indragostit unul de altul fara sa vrem.Nimeni nu este de acord cu relatia noastra ne vedem pe ascuns..si ne iubim enorm..Dar el are iubita lui..eu iubitul meu si actualii nostri nu stiu de noi..In plus mama mea a aflat intr-un timp si a zis k doar peste cadavrul ei noi 2 vom fi impreuna..:(... dar nu ma pot despartii nici de actualul ...Nu mai stim ce sa facem ....:P.S ..eu am 16 ani..iar baiatu pe kre il iubesc J are 26...



Hai sa te lamuresc putin de ce nu e bine ceea ce faci.
In primul rand actualul tau prieten,cu care esti de un an si 4 luni (deci aveai aproape 15 ani cand a inceput relatia voastra) e pasibil de pedeapsa.
De ce? citeste urmatoarele

Art. 198 din Codul Penal prevede ca :actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a implinit varsta de 15 ani, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.
Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex intre 15-18 ani, daca fapta este savarsita de tutore sau curator ori de catre supraveghetor, ingrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosindu-se de calitatea sa, ori daca faptuitorul a abuzat de increderea victimei sau de autoritatea ori influenta sa asupra acesteia.
Daca actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a implinit varsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de catre faptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este inchisoarea de la 3 la 12 ani si interzicerea unor drepturi.
Daca faptele prevazute in alin. 1-3 au fost savarsite in scopul producerii de materiale pornografice, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi, iar daca pentru realizarea acestui scop s-a folosit constrangerea, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 18 ani si interzicerea unor drepturi.
Cand fapta prevazuta in alin. 1 a fost savarsita in imprejurarile prevazute in art. 197 alin. 2 lit. b) ori daca faptele prevazute in alin. 1-4 au avut urmarile prevazute in art. 197 alin. 2 lit. c), pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 18 ani si interzicerea unor drepturi.


Eu ti-am redat legea.
Cred ca tipul ala nu are minte daca are de gand sa inceapa o relatie cu tine.
Si nici tu pt ca il expui pericolului de a savarsii,poate o fapta penala.
andreea1976
Postat pe 18 Martie 2009 17:54
pt autoarea topicului si pt funky tralalala whatever your name is in primul bai copilo de tot rahatul infect cu okii ce esti , ce MM aveti ? va arde jos ? care e treaba ?
in primul rand asta e forum de oameni mari nu de kiki miki ca voi care s-io trageau cu bastonul din clasa a doua prin n tomberoane ca e coool
in loc sa va ganditi la cine stie ce , va arde dupa barbati , asta va e in cap ?
instrumentul de trageri ?
fir ar creierele voastre ale dreaq :| sa va fie deprimatelor , viitoare sguadrinele ce sunteti :|
si 2 iau literalmente foc cand ii zici surioarei mele ca vremurile sa skimba ,e uite ce zic eu acum
marsh in mm

scuza -ti limbajul obscen dar m a enervat , mrrrrrrrrrrrrrrrr)
blue07scorpion
Postat pe 18 Martie 2009 22:57
De la: blue07scorpion, la data 2009-03-18 22:57:11pt autoarea topicului si pt funky tralalala whatever your name is in primul bai copilo de tot rahatul infect cu okii ce esti , ce MM aveti ? va arde jos ? care e treaba ?
in primul rand asta e forum de oameni mari nu de kiki miki ca voi care s-io trageau cu bastonul din clasa a doua prin n tomberoane ca e coool
in loc sa va ganditi la cine stie ce , va arde dupa barbati , asta va e in cap ?
instrumentul de trageri ?
fir ar creierele voastre ale dreaq :| sa va fie deprimatelor , viitoare sguadrinele ce sunteti :|
si 2 iau literalmente foc cand ii zici surioarei mele ca vremurile sa skimba ,e uite ce zic eu acum
marsh in mm

scuza -ti limbajul obscen dar m a enervat , mrrrrrrrrrrrrrrrr)


deci prea tareeee...scorpion ai si dreptate, cum dracu la 15-16 ani poti sa zici k iubesti pe x si y knd nici macar nu stii cei aia viata????
ScorpiutsA
Postat pe 18 Martie 2009 23:05
De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-18 23:05:10
De la: blue07scorpion, la data 2009-03-18 22:57:11pt autoarea topicului si pt funky tralalala whatever your name is in primul bai copilo de tot rahatul infect cu okii ce esti , ce MM aveti ? va arde jos ? care e treaba ?
in primul rand asta e forum de oameni mari nu de kiki miki ca voi care s-io trageau cu bastonul din clasa a doua prin n tomberoane ca e coool
in loc sa va ganditi la cine stie ce , va arde dupa barbati , asta va e in cap ?
instrumentul de trageri ?
fir ar creierele voastre ale dreaq :| sa va fie deprimatelor , viitoare sguadrinele ce sunteti :|
si 2 iau literalmente foc cand ii zici surioarei mele ca vremurile sa skimba ,e uite ce zic eu acum
marsh in mm

scuza -ti limbajul obscen dar m a enervat , mrrrrrrrrrrrrrrrr)


deci prea tareeee...scorpion ai si dreptate, cum dracu la 15-16 ani poti sa zici k iubesti pe x si y knd nici macar nu stii cei aia viata????


Ma duc sa-mi cumpar niste bere ca floricelele le-am facut! tineti-o tot asa ca-mi place show-ul

P.S pentru autorea topicului: la 16 ani ar trebui deja sa-ti pregatesti cariera de star porno, ca la cata dragoste ai pentru baietii aia + ca ai si experienta in relatii "profunde"
InDark
Postat pe 18 Martie 2009 23:09
De la: InDark, la data 2009-03-18 23:09:17
De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-18 23:05:10
De la: blue07scorpion, la data 2009-03-18 22:57:11pt autoarea topicului si pt funky tralalala whatever your name is in primul bai copilo de tot rahatul infect cu okii ce esti , ce MM aveti ? va arde jos ? care e treaba ?
in primul rand asta e forum de oameni mari nu de kiki miki ca voi care s-io trageau cu bastonul din clasa a doua prin n tomberoane ca e coool
in loc sa va ganditi la cine stie ce , va arde dupa barbati , asta va e in cap ?
instrumentul de trageri ?
fir ar creierele voastre ale dreaq :| sa va fie deprimatelor , viitoare sguadrinele ce sunteti :|
si 2 iau literalmente foc cand ii zici surioarei mele ca vremurile sa skimba ,e uite ce zic eu acum
marsh in mm

scuza -ti limbajul obscen dar m a enervat , mrrrrrrrrrrrrrrrr)


deci prea tareeee...scorpion ai si dreptate, cum dracu la 15-16 ani poti sa zici k iubesti pe x si y knd nici macar nu stii cei aia viata????


Ma duc sa-mi cumpar niste bere ca floricelele le-am facut! tineti-o tot asa ca-mi place show-ul

P.S pentru autorea topicului: la 16 ani ar trebui deja sa-ti pregatesti cariera de star porno, ca la cata dragoste ai pentru baietii aia + ca ai si experienta in relatii "profunde"


daca esti draguts iami si mie te rog
ScorpiutsA
Postat pe 18 Martie 2009 23:13
De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-18 23:13:56
daca esti draguts iami si mie te rog


Cu placere
InDark
Postat pe 18 Martie 2009 23:14
Blue,eu nu am vrut sa fiu asa de dura,de asta i-am pus legea sub ochi
andreea1976
Postat pe 18 Martie 2009 23:16
pt scorpiutsa ,, poate oi fi fost prea dur dar asa e
dar in realitate o jukam in piciaore daca ii vbea surioarei mele cu asa tupeu si ii mai aprindeam si o lumanare , x(x(x(x(x(
copile fara creier
sa vedem ca mai comenteaza ceva ca sa vezi ce ma iau de harfele lor , mamaaaaaa , de zic ca le transform in emo , sau le dezlipesc foita creierului sa vada intradevar ce e aia iubire sau nu

blue07scorpion
Postat pe 18 Martie 2009 23:16
De la: blue07scorpion, la data 2009-03-18 23:16:45pt scorpiutsa ,, poate oi fi fost prea dur dar asa e
dar in realitate o jukam in piciaore daca ii vbea surioarei mele cu asa tupeu si ii mai aprindeam si o lumanare , x(x(x(x(x(
copile fara creier
sa vedem ca mai comenteaza ceva ca sa vezi ce ma iau de harfele lor , mamaaaaaa , de zic ca le transform in emo , sau le dezlipesc foita creierului sa vada intradevar ce e aia iubire sau nu

te pup scorpio !!!
__LL__
Postat pe 18 Martie 2009 23:19
De la: blue07scorpion, la data 2009-03-18 23:16:45pt scorpiutsa ,, poate oi fi fost prea dur dar asa e
dar in realitate o jukam in piciaore daca ii vbea surioarei mele cu asa tupeu si ii mai aprindeam si o lumanare , x(x(x(x(x(
copile fara creier
sa vedem ca mai comenteaza ceva ca sa vezi ce ma iau de harfele lor , mamaaaaaa , de zic ca le transform in emo , sau le dezlipesc foita creierului sa vada intradevar ce e aia iubire sau nu



nu..prea dur nu, pt k unele atat de rupte de realitate sunt in viata asta de nuti vine sa crezi...eu la 20 de ani si nu pot sa zic k am iubit vreodata desi am avut o relatie de 3 ani jumate si copilitse deastea de 15-16 ani iubesc 2 deja....pai le-ar trebui o batuta buna poate se trezesc un pic la realitate, sa le vad eu la 25-30 de ani cu iubirea lor cu tot dak de acum au inceput....sa le fie de cap si de ciolane(cum zice bunica mea )
ScorpiutsA
Postat pe 18 Martie 2009 23:23
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-18 23:19:01
De la: blue07scorpion, la data 2009-03-18 23:16:45pt scorpiutsa ,, poate oi fi fost prea dur dar asa e
dar in realitate o jukam in piciaore daca ii vbea surioarei mele cu asa tupeu si ii mai aprindeam si o lumanare , x(x(x(x(x(
copile fara creier
sa vedem ca mai comenteaza ceva ca sa vezi ce ma iau de harfele lor , mamaaaaaa , de zic ca le transform in emo , sau le dezlipesc foita creierului sa vada intradevar ce e aia iubire sau nu

te pup scorpio !!!


lucky nush dak era pt mine sau pt blue pupicul...da eu te pup oricum
ScorpiutsA
Postat pe 18 Martie 2009 23:25
pt funkyy ...........
te a intrebat cineva care e media ta ? sau o zici sa te maresti in fata noastra ? ahm ?
9.88 parca am vazut bine = 5 in stiinta mea
asa ca , mai invata fatuca , si sa te stergi la .........................................
dupa meri dupa barbatoi in toata puterea cuvantului
aaaa si sfat numai va uita-ti dupa ora 12 la filme xxxx si voi aveti gresita impresie ca , ceea ce face-ri voi va vor face femei ?
=))
va vor face material de centura :|
pt un sofer statut
da mna copile fara creier
blue07scorpion
Postat pe 18 Martie 2009 23:34
De la: blue07scorpion, la data 2009-03-18 23:34:34pt funkyy ...........
te a intrebat cineva care e media ta ? sau o zici sa te maresti in fata noastra ? ahm ?
9.88 parca am vazut bine = 5 in stiinta mea
asa ca , mai invata fatuca , si sa te stergi la .........................................
dupa meri dupa barbatoi in toata puterea cuvantului
aaaa si sfat numai va uita-ti dupa ora 12 la filme xxxx si voi aveti gresita impresie ca , ceea ce face-ri voi va vor face femei ?
=))
va vor face material de centura :|
pt un sofer statut
da mna copile fara creier


blue dragule .........calmeazate k nu are rost pt niste copile prostute fara minte sati manci nervii aiurea....dak ma-sa nui da o batuta buna so trezeasca de ce sa te strofoci tu...dale draq k doar atat stiu si doar atat vad....dastia cu mintea ingusta are romanica noastra cat incape si o sa mai fie inca pe atat( aaaa pardon ele s-au emancipat draga k s-au schimbat vremurile, suntem noi de moda veche)
ScorpiutsA
Postat pe 18 Martie 2009 23:44
De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-18 23:44:23
De la: blue07scorpion, la data 2009-03-18 23:34:34pt funkyy ...........
te a intrebat cineva care e media ta ? sau o zici sa te maresti in fata noastra ? ahm ?
9.88 parca am vazut bine = 5 in stiinta mea
asa ca , mai invata fatuca , si sa te stergi la .........................................
dupa meri dupa barbatoi in toata puterea cuvantului
aaaa si sfat numai va uita-ti dupa ora 12 la filme xxxx si voi aveti gresita impresie ca , ceea ce face-ri voi va vor face femei ?
=))
va vor face material de centura :|
pt un sofer statut
da mna copile fara creier


blue dragule .........calmeazate k nu are rost pt niste copile prostute fara minte sati manci nervii aiurea....dak ma-sa nui da o batuta buna so trezeasca de ce sa te strofoci tu...dale draq k doar atat stiu si doar atat vad....dastia cu mintea ingusta are romanica noastra cat incape si o sa mai fie inca pe atat( aaaa pardon ele s-au emancipat draga k s-au schimbat vremurile, suntem noi de moda veche)


Se pare ca actiunea s-a terminat

That was fun! We should do it more often!
InDark
Postat pe 19 Martie 2009 00:17
De la: alexandra_love1@yahoo.com, la data 2009-03-18 11:39:11hmmmm....acu cativa ani am avut si eu o relatie exact de genu tau,eu 16 si el 26 si ne-am inteles de stul de bine,in cazu tau nu stiu ce sa zic,ramai cu cel pe care il iubesti si nu asculta de nimeni,indiferent cine ce zice,mama,tata,preteni,etc....Poate te lasi influentata de gurile rele si mai tarziu o sa-ti para rau,dar sincer nici situatia in care esti nu e prea buna,va inselati reciproc(ma refer la amant)....eu zic sa ramai cu cel pe care il iubesti


Uite asta e un raspuns pe care il ador! Sunt de acord cu tine... Cum naiba sa asculti de parintii tai la 15 ani? Te duci frumusel la ei, cu bocceaua facuta, o mana pe clanta.. si le spui "Ori ca mine, ori nu ma mai vedeti in veci! F U C K ALL OF U!! Desigur, nu astepti sa-si revina din stupoare si o tai frumusel catre parintii iubitului de 26 de ani care, cu siguranta, te asteapta cu usa si bratele deschise.

Jesus Christ!!!

"" nu asculta de nimeni,indiferent cine ce zice,mama,tata,preteni,etc.""


btw.. era un sfat???
rashela
Postat pe 19 Martie 2009 04:33
De la: rashela, la data 2009-03-19 04:33:39
De la: alexandra_love1@yahoo.com, la data 2009-03-18 11:39:11hmmmm....acu cativa ani am avut si eu o relatie exact de genu tau,eu 16 si el 26 si ne-am inteles de stul de bine,in cazu tau nu stiu ce sa zic,ramai cu cel pe care il iubesti si nu asculta de nimeni,indiferent cine ce zice,mama,tata,preteni,etc....Poate te lasi influentata de gurile rele si mai tarziu o sa-ti para rau,dar sincer nici situatia in care esti nu e prea buna,va inselati reciproc(ma refer la amant)....eu zic sa ramai cu cel pe care il iubesti


Uite asta e un raspuns pe care il ador! Sunt de acord cu tine... Cum naiba sa asculti de parintii tai la 15 ani? Te duci frumusel la ei, cu bocceaua facuta, o mana pe clanta.. si le spui "Ori ca mine, ori nu ma mai vedeti in veci! F U C K ALL OF U!! Desigur, nu astepti sa-si revina din stupoare si o tai frumusel catre parintii iubitului de 26 de ani care, cu siguranta, te asteapta cu usa si bratele deschise.

Jesus Christ!!!

"" nu asculta de nimeni,indiferent cine ce zice,mama,tata,preteni,etc.""


btw.. era un sfat???




coffeeta
Postat pe 19 Martie 2009 09:30
cand o sa am copii o sa i cresc pe LUNA!!!!!!!!
catch_a_fire
Postat pe 19 Martie 2009 11:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Revelion 2 De la: metal 22 Decembrie 2008 16:05
ce sa fac? 22 De la: kudika025722 1 Iunie 2009 08:48
EU SCORPIOANCA ...EL BALANTA...OARE SA MEARGA??!!! 7 De la: sas_adrian80 18 Mai 2010 02:57
vedete insarcinate 8 De la: _dulcik_ 27 Martie 2009 13:21
oare vrea o relatie cu mine? 10 De la: zaharica 13 August 2010 16:36