De la: oana27dub, la data 2009-04-07 14:49:28eu am tinut dieta asta si am tinut-o strict.am slabit 6 kg dar le-am pus la loc in scurt timp...ba chiar un pic mai mult...nu stiu ce sa spun ...la unele persoane chiar a mers mai bine...merita totusi incercata...
eu acum am auzit de dieta 309 dar nu o gasesc nicaieri...daca poate cineva sa mi-o trimita la urmatoarea adresa oana_nechita83@yahoo.com
Cura 309 este o formula revolutionara care elimina, odata pentru totdeauna, problema obezitatii, problema de care sufera 33% din populatia europeana si americana.
Nimeni nu a explicat pana acum de ce apare obezitatea sau cum sa luptam impotriva acestui fenomen cu o influenta atat de nefasta asupra vietii a milioane de persoane din intreaga lume.
Astazi au fost izolati, dupa multi ani de studiu, cei trei factori care duc la obezitate.
3 factori interconectati
1. Dereglarea metabolismului.Organismul oamenilor care imbatranesc si in special al femeilor la premenopauza sau menopauza reactioneaza mai greu. Noua formula revolutionara continuta in cura 309 reactiveaza metabolismul.
2. Stresul, problemele. Exista multe persoane care se ingrasa cand trec prin perioade dificile. De asemenea, studii realizate de mai bine de 10 ani au demonstrat ca somnul linistit este un factor esential pentru buna functionare a metabolismului. Cura 309 actioneaza prin reglarea nivelului seratoninei. Aceasta cura de slabire este in acelasi timp si o cura de bunastare.
3. Regimul. Corpul nostru este dotat cu memorie. Daca veti tine un regim corpul va forma depozite de rezerva, pentru urmatorul regim. Organismul nu vrea sa duca lipsuri si singurul mod in care stie sa riposteze este sa stocheze grasime. Astfel inceperea unui regim presupune aparitia efectului yo-yo si orice metoda de slabit care nu permite o dieta normala si echilibrata nu va duce la obtinerea unor rezultate de durata. Cura 309 exclude orice regim, deoarece ataca kilogramele in plus chiar de la radacina. Chiar daca necesita o mica adaptare, aceasta nu dureaza mai mult de 3 zile.
Cunoasterea acestor 3 factori a dus la realizarea curei 309, o cura bazata pe reprogramarea metabolismului. Cercetarile au pus in evidenta molecula necesara acestei refaceri, care urmeaza sa reechilibreze nivelul de seratonina reprogramand astfel organismul. Substanta optima pentru aceasta refacere este un aminoacid numit triptofan.
De ce cura 309 ?
Cura 309 inseamna 3 zile de cura. 0 regim. 9 kilograme slabite in cele 12 zile urmatoare curei. Acesta este motivul pentru care cura se numeste 309. Cel mai rapid si usor mod de a slabi.
www.309.ro/