Setari Cookie-uri

E condamnabil?

Buna,
sriu si eu pentru prima data aici, dupa ce am tot citit marturiile voastre... imi fac curaj de data aceasta pentru ca ma afl intr-o situatie ciudata si as vrea sa va aflu parerea. Am iubit foarte mult in viata mea, am avut vreo 2 iubiri care m-au consumat mult si doar eu am pierdut in urma relatiilor. Sunt o tipa frumoasa, placuta, cautata, insa mereu mi-a trebuit ce era mai greu accesibil, parca as fi cautat provocarile vietii fara sens... in ianuarie am iesit dintr-o ultima relatie nu foarte lunga insa care a fost extrem de concentrata. Nu m-am bagat insa niciodata in viata altor femei, adica nu m-am bagat in relatia nimanui si de obicei mi-am gasit barbati singuri insa care mi-au vazut mai mult partea materiala si nu pe mine. Mai grav e ca oarecum stiam asta si accentuam situatia de frica de a nu-i pierde. De ce? nu stiu nici eu, doar am zis sunt chiar frumoasa si nu sunt singura care sustine acest lucru. Chiar m-au iubit barbati deosebiti insa nu m-am uitat eu la ei, era pre simplu. Insa acum mai bine de o saptamana am cunoscut pe cineva care imi place nebuneste...am simtit din prima ca si el ma place, cred ca a fost dragoste la prima vedere, e un tip dintr-o familie foarte buna, manierat si deosebit. Ne-am cunoscut la o petrecere, dupa care el a facut rost de numarul meu si m-a sunat a doua zi, ne-am vazut am povestit, mi-a zis ca are o relatie mai veche care nu prea merge insa nu poate sa-mi spuna ca sigur vrea sa o termine. Ne-am vazut aproape zilnic, ne-am culcat de vreo 3 ori in aceeasi saptamana, dorm la el, povestim de toate, de la job-urile noastre pana despre parinti si planuri de vacanta. Nu cred ca s-ar fi vazut cu ea de cand ne tot vedem noi ca nu ar avea cand... Ne intelegem chiar extraordinar de bine, intr-o seara insa i-am zis ca ma simt prost ca accept o asemenea situatie si stau de fapt sa ma intreb ce crede el si la care mi-a zis ca sunt foarte ok, ca nu are rost sa-mi fac ganduri aiurea... Prietenii nostri comuni stiu ca ne vedem, pe ea nu o stiu deloc, insa acum am ajuns la faza in care nu-mi doresc din relatia asta doar asa o aventura... as vrea sa stiu ca sunt eu prietena lui, oficiala, si singura! Nu mai sunt inca altele 100 pe langa mine, chiar mi-a zis si el ca vrea mai mult dar asta e situatia acum. Nu am insistat pe tema asta sa nu-l indepartez, insa ma voi indragosti lulea de el... daca nu sunt deja. De asta va intreb daca e condamnabil ca ma complac in situatia asta... totusi a trecut doar o saptamana si ceva... ma gandeam ca poate va simti si el la fel si isi va dori sa fie cu mine si doar cu mine! Imi pare rau ca pt prima data ma bag in relatia cuiva, insa mereu cineva s-a bagat in a mea, mereu am fost personajul pozitiv... ce se intampla daca o data o sa fiu cel negativ si imi iese si mie bine? Nu vreau sa renuntz la el... dar cum sa procedez sa-l tin langa mine si doar pentru mine? Astept parerile voastre... si va rog nu-mi spuneti sa renuntz pt ca nu mai pot acum:)
Kitty_the_cat
Postat pe 5 Aprilie 2009 19:02
Buna. Cred ca el este cel de condamnat, pt ca se bucura de voi amandoua, in acelasi timp. Chiar daca tu crezi ca ei nu s-au vazut in aceasta perioada, eu tind sa cred ca da, si chiar daca nu ar fi avut nici un contact fizic, psihic el tot cu ea este (intr-o relatie)...iar cu tine se simte bine si nu-i trebuie angajament. Nu? ar trebiui sa vorbesti cu el, sa ii observi cat mai bine comportamentul, ce vrea de la tine, in ce stadiu este relatia lui cu ea, etc. Daca te lasa "in coada de peste" inseamna ca nu e decat un aventurier. Realizezi ca acum esti pe post de amanta..
mrskattousa
Postat pe 5 Aprilie 2009 20:10
stiu, insa nu pot sa ma plang ca nu isi ocupa timpul cu mine, atat noaptea cat si ziua!... pana la urma cu mine doarme in fiecare seara si langa mine se trezeste.. pe mine ma suna cand vrea sa vb cu cineva si nush... ce pot sa fac mai bun? adica decat sa-l stresez sau presez cu intrebari si altele... mai bine ii sunt alaturi si poate singur isi va da seama ca eu sunt langa el nu ea. Stiu ca sunt un fel de amanta acum, cu toate ca el este certat cu ea si nu se vad, mi-a zis foarte clar acest lucru.
Kitty_the_cat
Postat pe 6 Aprilie 2009 15:31
De la: Kity_kat, la data 2009-04-06 15:31:58stiu, insa nu pot sa ma plang ca nu isi ocupa timpul cu mine, atat noaptea cat si ziua!... pana la urma cu mine doarme in fiecare seara si langa mine se trezeste.. pe mine ma suna cand vrea sa vb cu cineva si nush... ce pot sa fac mai bun? adica decat sa-l stresez sau presez cu intrebari si altele... mai bine ii sunt alaturi si poate singur isi va da seama ca eu sunt langa el nu ea. Stiu ca sunt un fel de amanta acum, cu toate ca el este certat cu ea si nu se vad, mi-a zis foarte clar acest lucru.


pai dc te multumesti cu atat... atat primesti.....
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 6 Aprilie 2009 18:04
eu zic sa-ti vezi de viata in continuare si sa lupti pt ceea ce vrei
daca ar fi avut o relatie ok, nu se mai vedea cu tine, asa ca.....da-i inainte
ionutcosmin2003
Postat pe 6 Aprilie 2009 18:27
First : daca nu e casatorit tipul nu ai cum sa fii amanta !
Second : nu poti cere din prima saptamana sa-si puna viata la picioarele tale !
Lasa omu sa va observe pe amandoua si sa faca alegerea EL, cand va fi pregatit si va dori ceva serios de la tine iti va spune .

Pana una alta Carpe Diem si mai departe vezi tu ce va fi !
iris_4_ever
Postat pe 6 Aprilie 2009 18:28
De la: Kity_kat, la data 2009-04-05 19:02:27Am iubit foarte mult in viata mea, am avut vreo 2 iubiri

Cam mult intr-adevar! Vezi ca e Mitica pe forum care zice ca nu poti iubi decat odata un barbat, odata un catel si etc.
Iubeste-l tu si pe asta, ce mai stai pe ganduri!

Postat pe 6 Aprilie 2009 19:26
waiiii merci de raspunsuri.... chiar as fi vrut sa fiu incurajata sa continui, nu-i insurat si pana la urma chiar de ce sa nu lupt pentru ceea ce vreau:)... vreau sa ma indragostesc si sa imi pierd capul dupa barbatul asta... e asa de minunat:X:X:X:X..
Kitty_the_cat
Postat pe 8 Aprilie 2009 00:09
De la: iris_4_ever, la data 2009-04-06 18:28:07First : daca nu e casatorit tipul nu ai cum sa fii amanta !
Second : nu poti cere din prima saptamana sa-si puna viata la picioarele tale !
Lasa omu sa va observe pe amandoua si sa faca alegerea EL, cand va fi pregatit si va dori ceva serios de la tine iti va spune .

Pana una alta Carpe Diem si mai departe vezi tu ce va fi !


Daca nu se poate numi amanta...atunci ce? "cealalta"? Nu e musai sa fie casatorit.
Referitor la ce a spus iris, parerea mea e ca de la inceput o relatie trebuie sa porneasca "curat"...este de apreciat faptul ca el i-a spus ca este intr-o relatie deja, fie ca merge sau nu, dar nu sunt de acord cu neputinta lui de a lua o decizie, si mai mult de atat cu acceptul ei de a-l astepta. Iris, sincer, fraza asta: Lasa omu sa va observe pe amandoua si sa faca alegerea EL, cand va fi pregatit si va dori ceva serios de la tine iti va spune . n-as considera-o sfat.
Cum adica CAND va fi pregatit? Dar ce ea e pusa asa in standby mode...si-i da el play cand are chef? Aha...CAND VA DORI CEVA SERIOS...mda...asta explica totul.
mrskattousa
Postat pe 8 Aprilie 2009 00:40
De la: Kity_kat, la data 2009-04-08 00:09:19waiiii merci de raspunsuri.... chiar as fi vrut sa fiu incurajata sa continui, nu-i insurat si pana la urma chiar de ce sa nu lupt pentru ceea ce vreau:)... vreau sa ma indragostesc si sa imi pierd capul dupa barbatul asta... e asa de minunat:X:X:X:X..


Eu zic ca ti l-ai pierdut deja de mult... ..
Nu va mai uitatzi ma fetelor la telenovele ca va afecteaza judecata, vi-o stramba, covrig vi-o face , o altereaza la maximum! Cum crezi tu ca te vede el pe tine daca tu ai acceptat sa fia a 2-a roata de la droaga ???Cred ca e'' in limba dupa tine'' ...gandeste-te ca maine, sau saptamana viitoare gaseste alta mai frumoasa, mai desteapta cu mai multi bani etc etc ...si o sa patesti si tu ce a patzit si sarmana aia cu care e el akum oficial.... !Nu a zis nimeni ca tre' sa-si lase viatza lui pentru tine ..dar cum poate tati sa se haules baules cu tine si p-aia sa o tzina de mascota Robingo ..eu zic asa ..intalnesti pe cineva, iti place ...astepti te cunosti vezi merge nu merge ..daca merge ramai cu noua cucerire si ii redai libertatea fostei ..nu le ametzesti pe amandoua ca vezi Doamne tu esti ''Sulea Spataru'', ''Don Juan de Carton presat'' si iti tre' ragaz sa te gandesti ...ce sa fie oare ..este doua peshte ! Ai zis ca esti frumoasa ca ai bani ca ai tot ce-ti trebuie si stai dupa prohabul unui barbat care e cu alta, un om corect nu face asa ceva ...poate sa fie el din cea mai nobila familie, e apa de ploaie ...e minunat pana in tinda ..mi-e ca o sa cazi de nu o sa-ti revii vreo 2 luni de durere de dos ...ca e distantza mare de pe norishorul tau pana pe Terra
Aproape sigur ca ai pana in 23 de ani !
Ah, daca tot te apuci si-ti place omu' ...te simtzi bine cu el si te tzine sa fii rece si sa nu te implici emotzional ..fii amanta, simte-te bine si ura si la gara ( ca sa fii amanta nu trebuie el sa fie neaparat casatorit ) a se vedea aici :
AMÁNT, -Ã, amanþi, -te, s.m. ºi f. Persoanã care întreþine relaþii de dragoste cu o persoanã de alt sex fãrã a fi cãsãtorit cu aceasta; (pop.) iubit, ibovnic. – Din fr. amant, lat. amans, -ntis.
In alta ordine de idei,fii personajul negativ dar ai grija sa nu te manance alt ''pradator'' mai mare ...
Bafta si fir intins !
__LL__
Postat pe 8 Aprilie 2009 00:42
De la: __LL__, la data 2009-04-08 00:42:20
De la: Kity_kat, la data 2009-04-08 00:09:19waiiii merci de raspunsuri.... chiar as fi vrut sa fiu incurajata sa continui, nu-i insurat si pana la urma chiar de ce sa nu lupt pentru ceea ce vreau:)... vreau sa ma indragostesc si sa imi pierd capul dupa barbatul asta... e asa de minunat:X:X:X:X..


Eu zic ca ti l-ai pierdut deja de mult... ..
Nu va mai uitatzi ma fetelor la telenovele ca va afecteaza judecata, vi-o stramba, covrig vi-o face , o altereaza la maximum! Cum crezi tu ca te vede el pe tine daca tu ai acceptat sa fia a 2-a roata de la droaga ???Cred ca e'' in limba dupa tine'' ...gandeste-te ca maine, sau saptamana viitoare gaseste alta mai frumoasa, mai desteapta cu mai multi bani etc etc ...si o sa patesti si tu ce a patzit si sarmana aia cu care e el akum oficial.... !Nu a zis nimeni ca tre' sa-si lase viatza lui pentru tine ..dar cum poate tati sa se haules baules cu tine si p-aia sa o tzina de mascota Robingo ..eu zic asa ..intalnesti pe cineva, iti place ...astepti te cunosti vezi merge nu merge ..daca merge ramai cu noua cucerire si ii redai libertatea fostei ..nu le ametzesti pe amandoua ca vezi Doamne tu esti ''Sulea Spataru'', ''Don Juan de Carton presat'' si iti tre' ragaz sa te gandesti ...ce sa fie oare ..este doua peshte ! Ai zis ca esti frumoasa ca ai bani ca ai tot ce-ti trebuie si stai dupa prohabul unui barbat care e cu alta, un om corect nu face asa ceva ...poate sa fie el din cea mai nobila familie, e apa de ploaie ...e minunat pana in tinda ..mi-e ca o sa cazi de nu o sa-ti revii vreo 2 luni de durere de dos ...ca e distantza mare de pe norishorul tau pana pe Terra
Aproape sigur ca ai pana in 23 de ani !
Ah, daca tot te apuci si-ti place omu' ...te simtzi bine cu el si te tzine sa fii rece si sa nu te implici emotzional ..fii amanta, simte-te bine si ura si la gara ( ca sa fii amanta nu trebuie el sa fie neaparat casatorit ) a se vedea aici :
AMÁNT, -Ã, amanþi, -te, s.m. ºi f. Persoanã care întreþine relaþii de dragoste cu o persoanã de alt sex fãrã a fi cãsãtorit cu aceasta; (pop.) iubit, ibovnic. – Din fr. amant, lat. amans, -ntis.
In alta ordine de idei,fii personajul negativ dar ai grija sa nu te manance alt ''pradator'' mai mare ...
Bafta si fir intins !



LL
mrskattousa
Postat pe 8 Aprilie 2009 00:46
mrskattousa
__LL__
Postat pe 8 Aprilie 2009 00:47
fetelor din pacate ieri a fost el mai rece cu mine.... si aseara mi-a zis ca spera ca am inteles ca el mai are prietena... ca eu sunt ok si e mai bine sa ramanem friends... asa din senin... sa nu va mai zic ca nu am dormit toata noaptea:(((
no comment, chestia asta se numeste lucru manual....
Kitty_the_cat
Postat pe 8 Aprilie 2009 11:00
Eh...tot raul spre bine...nu-i bai!
mrskattousa
Postat pe 8 Aprilie 2009 14:19
De la: mrskattousa, la data 2009-04-08 00:40:26
De la: iris_4_ever, la data 2009-04-06 18:28:07First : daca nu e casatorit tipul nu ai cum sa fii amanta !
Second : nu poti cere din prima saptamana sa-si puna viata la picioarele tale !
Lasa omu sa va observe pe amandoua si sa faca alegerea EL, cand va fi pregatit si va dori ceva serios de la tine iti va spune .

Pana una alta Carpe Diem si mai departe vezi tu ce va fi !


Daca nu se poate numi amanta...atunci ce? "cealalta"? Nu e musai sa fie casatorit.
Referitor la ce a spus iris, parerea mea e ca de la inceput o relatie trebuie sa porneasca "curat"...este de apreciat faptul ca el i-a spus ca este intr-o relatie deja, fie ca merge sau nu, dar nu sunt de acord cu neputinta lui de a lua o decizie, si mai mult de atat cu acceptul ei de a-l astepta. Iris, sincer, fraza asta: Lasa omu sa va observe pe amandoua si sa faca alegerea EL, cand va fi pregatit si va dori ceva serios de la tine iti va spune . n-as considera-o sfat.
Cum adica CAND va fi pregatit? Dar ce ea e pusa asa in standby mode...si-i da el play cand are chef? Aha...CAND VA DORI CEVA SERIOS...mda...asta explica totul.



Stii care-i faza ?
Sunt o multime de oameni care nu-s in stare sa iasa dintr-o relatie de frica de singuratate , din cauza obisnuintei sau alte motive de genul .

Fraza care te-a ,,deranjat'' pe tine este special pentru acel tip de oameni .....tipul este implicat intr-o relatie si nu prea .....dupa mine , in mod sigur o va alege pe kitty dar una e sa faca el alegerea si alta sa fie obligat sa aleaga .

Plus ca fata stia deja ca e implicat intr-o alta relatie asa ca e clar ca alegerea ii va apartine lui.
Sfatul a fost sa nu-l impinga de la spate sa se decida pentru ca exista riscul ca tipul sa se sperie de insistentele ei si sa-i dea papucii de frica sa nu se aleaga cu vreo femeie geloasa !

iris_4_ever
Postat pe 8 Aprilie 2009 14:54
De la: Kity_kat, la data 2009-04-08 11:00:50fetelor din pacate ieri a fost el mai rece cu mine.... si aseara mi-a zis ca spera ca am inteles ca el mai are prietena... ca eu sunt ok si e mai bine sa ramanem friends... asa din senin... sa nu va mai zic ca nu am dormit toata noaptea:(((
no comment, chestia asta se numeste lucru manual....


Imi pare rau pentru tine dar tind sa cred ca pe undeva ai gresit cu ceva .....adica , pana mea , ca sa ti-o tragi cu una nu tre sa ajungi sa-ti faci planuri de vacanta impreuna cu ea asa cum ziceai in primul mesaj .

Zici despre tine ca esti frumoasa,placuta,ai succes la barbati si iti plac provocarile ....o femeie careia ii plac provocarile stie sa ,,citeasca'' un barbat si sa-l cucereasca
iris_4_ever
Postat pe 8 Aprilie 2009 15:04
__LL__
Postat pe 8 Aprilie 2009 15:45
da, clar am gresit crezand ca totul va fi bine... ideea e ca nu l-am presat cu nimic, stia ca sunt libera si ca nu imi cautam ceva neaparat, dar de asemenea i-am zis ca imi place ca-mi petrec timpul cu el si ca ne este bine asa cum este situatia acuma... dar ca probabil voi dori mai mult... asta i-am zis dupa primele zile de relatie si el mi-a zis ca vrea mai mult.
in rest nu am insistat cu nimic, tocmai am zis sa nu-l stresez si sa incerc sa fiu aproape de el fara insistente sau alte chestii...
insa de la ultima discutie am mai vorbit de vreo 2 ori si nu ne-am mai vazut deloc, nu ma cauta, nu ma suna, nimic, in astea 2 ori l-am sunat eu sa vad ce face si sa-l intreb de un dosar...
eu sunt foarte certat cu un amic bun de-al lui si stiu ca ala incerca sa faca tot posibilul sa nu se mai vada cu mine, dar nu l-a luat niciodata in seama, imi zicea ca ma cunoaste cat de cat si nu sta sa se gandeasca la ce zic altii....
totusi, nu ne mai vedem, mie imi sta gandul numai la el si nu stiu ce sa fac... sincer habar nu am! nu insist ca nu sunt genul sa stau acum si sa-l presesz aiurea, insa am vorbit cu prietenul lui cel mai bun pe care il stiu bine si era suparat ca prietenul lui mai sta in relatia aia ca imi zicea ca tipa il termina, il suna, il ameninta, face crize... eu cred ca langa mine a gasit oarecum linistea... si totusi acum nu mai vb... ii cunosc bine si parintii si stiu ca in toate serile astea de cand nu ne-am vazut, o singura data s-a vazut cu ea insa a dorit acasa la el fara ea.
nu stiu ce sa cred sau ce sa zic.. daca il sun imi vorbeste frumos si ma intreaba ce mai fac cum sunt dar nimic altceva... foarte brusc... nu stiu ce sa cred
tot ce stiu e ca nu vreau sa renunt ;la el insa niciodata nu imi place sa ma umilesc sau asa...
Kitty_the_cat
Postat pe 9 Aprilie 2009 16:48
Ce dracu' e in capul tau?! Pai asa ai pornit o relatie? Nu vezi ca el te tine de proasta? Se culca cu tine si atat! Chiar nu e cazul sa te indragostesti de el, nu merita, daca te vroia pe tine, rupea vechea relatie si era cu tine, daca intr-adevar mergea prost si ar fi vrut sa se desparta! El vrea si una si alta! Nici o problema: asta iti ofera, asta sa primeasca: poti sa st distrezi cu el, dar in acelasi timp nu trebuie sa te limitezi la el! Intalneste-te si cu alti barbati, gusta-i, simte-te bine cu ei! Tu sa fii cea care alege pt propria satisfactie!
darksukkubus69
Postat pe 9 Aprilie 2009 21:32
Si inca ceva: nu fii prea disponibila! Esti cu el cand vrei tu, nu cand vrea el!
darksukkubus69
Postat pe 9 Aprilie 2009 21:34
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-09 21:32:56Ce dracu' e in capul tau?! Pai asa ai pornit o relatie? Nu vezi ca el te tine de proasta? Se culca cu tine si atat! Chiar nu e cazul sa te indragostesti de el, nu merita, daca te vroia pe tine, rupea vechea relatie si era cu tine, daca intr-adevar mergea prost si ar fi vrut sa se desparta! El vrea si una si alta! Nici o problema: asta iti ofera, asta sa primeasca: poti sa st distrezi cu el, dar in acelasi timp nu trebuie sa te limitezi la el! Intalneste-te si cu alti barbati, gusta-i, simte-te bine cu ei! Tu sa fii cea care alege pt propria satisfactie!


Sa-i guste ???
__LL__
Postat pe 9 Aprilie 2009 21:38
De la: Kity_kat, la data 2009-04-06 15:31:58stiu, insa nu pot sa ma plang ca nu isi ocupa timpul cu mine, atat noaptea cat si ziua!... pana la urma cu mine doarme in fiecare seara si langa mine se trezeste.. pe mine ma suna cand vrea sa vb cu cineva si nush... ce pot sa fac mai bun? adica decat sa-l stresez sau presez cu intrebari si altele... mai bine ii sunt alaturi si poate singur isi va da seama ca eu sunt langa el nu ea. Stiu ca sunt un fel de amanta acum, cu toate ca el este certat cu ea si nu se vad, mi-a zis foarte clar acest lucru.


tu asteptzi sa-tzi faca ala statuie sau ce? poi sa fii tu sigura ca esti decat o gaura lg el si atata. sa nu iei tot de bune, dak ala doarme lg tine??
sa-tzi dau un shfat..barbatzii te iau drept carpa de sters pe jos, nu aia care le e alaturi si la bini si la greu. GROW UP mama
cristi_nne
Postat pe 10 Aprilie 2009 11:23
De la: Kity_kat, la data 2009-04-08 00:09:19waiiii merci de raspunsuri.... chiar as fi vrut sa fiu incurajata sa continui, nu-i insurat si pana la urma chiar de ce sa nu lupt pentru ceea ce vreau:)... vreau sa ma indragostesc si sa imi pierd capul dupa barbatul asta... e asa de minunat:X:X:X:X..


tu esti ca aia...cat mai multe pasarici dupa el cu atat mai bine? suferi de complexul de superioritate??
cristi_nne
Postat pe 10 Aprilie 2009 11:28
si cam cat timp mai ai de gand sa accepti k esti a 3-a roata la carutza??
bruneagra25
Postat pe 10 Aprilie 2009 11:33
ok.. stiu ca asa e! dar cum as putea sa schimb situatia? ce sa fac? sa las acuma totul balta... ar fi ca si cum a avut ce a vrut si eu raman cu buza umflata... macar sa ramana el.. oricum de preferat era sa raman eu cu el..:(.. nah.. in fine.. nush am si cazut intr-o stare naspa... nu ma simt capabila de nimic:(
Kitty_the_cat
Postat pe 10 Aprilie 2009 16:39
De la: Kity_kat, la data 2009-04-10 16:39:34ok.. stiu ca asa e! dar cum as putea sa schimb situatia? ce sa fac? sa las acuma totul balta... ar fi ca si cum a avut ce a vrut si eu raman cu buza umflata... macar sa ramana el.. oricum de preferat era sa raman eu cu el..:(.. nah.. in fine.. nush am si cazut intr-o stare naspa... nu ma simt capabila de nimic:(



nu trebuie sa cazi in nici o faza nashpa ..ce a fost a fost ...cand ai acceptat nu te-ai gandit la orgolii, la buze umflate , la etc..de ce ai incepe akum ?????
bafta
___LL___
Postat pe 11 Aprilie 2009 01:50
merci, stiu ca nu m-am gandit.... insa deja incep sa am nopti nedormite...uneori imi vine sa ma razbun pe situatie...alteori imi vine sa fac ceva sa-l cuceresc... insa nu ma simt capabila de nimic, sunt in cea mai proasta strare!
Kitty_the_cat
Postat pe 11 Aprilie 2009 16:26
Ar trebui sa fii capabila sa-i faci vant, asta ar trebui! Tu nu vezi ca nu are de gand sa se comporte ca un barbat?! Ce-ti pierzi timpul cu el?!
darksukkubus69
Postat pe 12 Aprilie 2009 18:02
au trecut si sarbatorile si a fost plecat 4 zile din tzara.. eu nu am mai vb cu el de o saptamana...
totusi nu pot sa renunt. ce sa fac?
Kitty_the_cat
Postat pe 21 Aprilie 2009 03:03
Sa faci ce ti-am zis eu mai sus!
darksukkubus69
Postat pe 21 Aprilie 2009 18:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafenea fara restrictii... 1646 De la: miss_darine 2 Februarie 2010 20:30
Eu nu-mi dau cu rimel 13 De la: hystria1 17 Octombrie 2010 15:02
chiar am nevoie de un sfat!!! 5 De la: Elif22 20 Mai 2010 02:32
vreau si eu o parere 8 De la: sirena22 4 Martie 2009 19:49
salut 26 De la: yumy 18 Aprilie 2011 09:16