Setari Cookie-uri

homosexualitate

desii pare un subiect destul de ocolit, avem in preajma noastra barbati/femei, castatoriti/necasatoriti care apartin acestei colectivitati. Oare cum reusim sa recunoastem daca cineva este sau nu homosexual? in ce masura ne afecteaza, sau, daca ne afecteaza aceasta? Daca aflam, poate, ca tocmai cel mai bun prieten al nostru,sot, sotie, iubit, iubita, cu care ne imparteam, pareri, ganduri, vise, este bisexual sau homosexual? Ne va oprii ceva sa-i iubim ca si pana atunci? Reactiile pot fi diverse si inclinate spre adversitate, dar oare vom fi drepti in aprecierea noastra? Oare stim exact daca este sau nu este NATURA UMANA?
van_zyl09
Postat pe 7 Aprilie 2009 23:22
esti cumva homosexual??
Diavolyta_
Postat pe 7 Aprilie 2009 23:23
nici vorba, este vorba de un subiect sau poate ca o idee, cine stie?
van_zyl09
Postat pe 7 Aprilie 2009 23:32
inca ma gandesc
Diavolyta_
Postat pe 7 Aprilie 2009 23:49
De la: van_zyl09, la data 2009-04-07 23:22:25desii pare un subiect destul de ocolit, avem in preajma noastra barbati/femei, castatoriti/necasatoriti care apartin acestei colectivitati. Oare cum reusim sa recunoastem daca cineva este sau nu homosexual? in ce masura ne afecteaza, sau, daca ne afecteaza aceasta? Daca aflam, poate, ca tocmai cel mai bun prieten al nostru,sot, sotie, iubit, iubita, cu care ne imparteam, pareri, ganduri, vise, este bisexual sau homosexual? Ne va oprii ceva sa-i iubim ca si pana atunci? Reactiile pot fi diverse si inclinate spre adversitate, dar oare vom fi drepti in aprecierea noastra? Oare stim exact daca este sau nu este NATURA UMANA?


N-am absolut nimic cu persoanele de alta orientare sexuala.
Asa cum nu am nimic cu cei care au tot felul de "metode" de a se simti bine (uro, scato etc etc). Problema mea apare doar in momentul cand asemenea persoane ma trag de maneca intr-un mod ostentativ .. pentru a le urma exemplu, sau pentru a-mi demonstra cat de minunant este. Abia atunci incepe sa ma deranjeze.
Nu am avut prieteni homosexuali (sau nu am stiut eu), dar cu siguranta ca nu i-as trata altfel si nici nu s-ar schimba sentimentele mele fata de ei doar pentru ca am aflat peste noapte ca un barbat saruta un barbat si o femeie saruta o femeie. Daca nu te uiti pe gaura cheii dormitorului sau nu cauti in cosul de gunoi sa vezi ce a mancat la cina.. n-ai cum sa afli. Si heterosexualitatea mea... imi apartine si nu dau socoteala nimanui despre asta.

Cum ii recunosti? Cu siguranta nu au nici o "buba" pe fata, nu se transmite.. si daca se imbraca si comporta firesc (potrivit sexului din pantaloni adica).. nu-i poti recunoste. Prin urmare ei decid daca vor sa fie recunoscuti ca fiind mai....... aparte sau nu. Si eu le respect decizia.
rashela
Postat pe 8 Aprilie 2009 02:27
Ba chiar din contra...se vede de lao posta ca sunt gay...si n-am nimic cu ei, sunt oameni ca noi toti, ba chiar mai buni decat multi dintre noi. In Ro inca mai e subiect tabu...dar in afara sunt cu miile si nu se ascund, nu sunt discriminati, sunt respectati si nu deranjeaza pe nimeni.
mrskattousa
Postat pe 8 Aprilie 2009 02:32
De la: van_zyl09, la data 2009-04-07 23:22:25desii pare un subiect destul de ocolit, avem in preajma noastra barbati/femei, castatoriti/necasatoriti care apartin acestei colectivitati. Oare cum reusim sa recunoastem daca cineva este sau nu homosexual? in ce masura ne afecteaza, sau, daca ne afecteaza aceasta? Daca aflam, poate, ca tocmai cel mai bun prieten al nostru,sot, sotie, iubit, iubita, cu care ne imparteam, pareri, ganduri, vise, este bisexual sau homosexual? Ne va oprii ceva sa-i iubim ca si pana atunci? Reactiile pot fi diverse si inclinate spre adversitate, dar oare vom fi drepti in aprecierea noastra? Oare stim exact daca este sau nu este NATURA UMANA?


Daca un prieten de-al meu ar fi sau nu homosexual ..nu cred ca m-ar afecta pe mine cu nimic,dar cu ABSOLUT NIMIC, este dreptul lui sau al ei ( in caz ca se face referire la femei ..folosesc termenul homosexualitate si pt barbati si pt femei pentru o simplificare a discursului ), nu as incerca sa-l judec sau sa-l influentzez cumva, este viatza lui si nu ma va opri nimic sa-l iubesc si sa-l respect..atata timp cat este OM, are toata consideratzia mea...stim exact ca este natura umana ...documentati-va si o sa aflati ca este genetic, nu e ''buba la cap''..asa s-au nascut ei ..pe cine sa dam vina ??? Dar are cineva o vina ???Este asta o vina ???
Cred ca avem nevoie de mai multa tolerantza atata timp cat sunt inofensivi pentru societate si pentru ceilalti indivizi, nu ar trebuie discriminatzi.
Sunt diferitzi dar si heterosexualii sunt diferitzi dar cine a zis ca normalul este bun ...si ce este normalul pana la urma ...?
__LL__
Postat pe 8 Aprilie 2009 02:39
Nu ma deranjeaza homosexualii ,cred ca as putea sa ma obisnuiesc ca cineva pe care il cunosc sau care imi e drag e homo.Dar nu sunt de acord cu felul lor ostentativ .Se afiseaza in public si chiar fac tot posibilul sa iasa in evidenta.Asta nu mi se pare corect si normal,parca s+ar lauda ca sunt gay,se cred speciali.Sunt intr+adevar dar nu asa cum se cred ei !!
diana1981
Postat pe 8 Aprilie 2009 22:27
De la: diana1981, la data 2009-04-08 22:27:24Nu ma deranjeaza homosexualii ,cred ca as putea sa ma obisnuiesc ca cineva pe care il cunosc sau care imi e drag e homo.Dar nu sunt de acord cu felul lor ostentativ .Se afiseaza in public si chiar fac tot posibilul sa iasa in evidenta.Asta nu mi se pare corect si normal,parca s+ar lauda ca sunt gay,se cred speciali.Sunt intr+adevar dar nu asa cum se cred ei !!


Vezi tu, eu cred ca "afisarea in public" nu prea are nicio legatura cu dorintele lor. Si ma refer aici doar la homosexualii care traiesc in Romania. Nu stiu daca media le face publicitate pentru audienta sau pentru schimbarea mentalitatii, dar ma indoiesc ca un homosexual oarecare, vecin de-al nostru, intra in magazin si in loc de Buna ziua! spune. Hi, I´m gay, si vreau 3 paini...
Imi aduc aminte ca se vorbea in presa si in culise de Leonard Miron si Miruna Coca-Cozma ca ar fi homosexuali. Erau persoane publice si lucrand amandoi in TVR ar fi putut foarte usor sa-si faca publicitate singuri. N-o faceau ei.. ci altii, gratuit si nu cu bune intentii. In schimb, vedetele porno. vin ostentativ pe ecrane si declara performantele lor sexuale cu nonsalanta. Si noi ne amuzam doar pentru sunt heterosexuali.. si nu ni se pare nimic iesit din comun, nu? Ala e gay...... wow!! dar i-auzi la fata asta.. vrea record cu 100 de barbati!!! Bravo ei!
rashela
Postat pe 8 Aprilie 2009 22:58
te simti cu musca pe caciula baiete,,,,sus in deal e o casa ear acolo e mindra mea
nikhifor78
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:40
buna
Cassey
Postat pe 15 Mai 2009 14:14
De la: mrskattousa, la data 2009-04-08 02:32:28Ba chiar din contra...se vede de lao posta ca sunt gay...si n-am nimic cu ei, sunt oameni ca noi toti, ba chiar mai buni decat multi dintre noi. In Ro inca mai e subiect tabu...dar in afara sunt cu miile si nu se ascund, nu sunt discriminati, sunt respectati si nu deranjeaza pe nimeni.

Let me tell you,k nu se vede pe fiecare,daca este sau nu gay.Asta consta in atitudine.Daca te intereseaza ca se uita lumea la tine si pt a nu avea o impresioe proasta despre tine te abtii.Iar daca te doare in cot de ei...wtf?Let it go!Dar sunt la care nu le sta in caracter sa se afiseze.
DirrrtyBM
Postat pe 7 Iulie 2009 16:34
nu deranjeaza pe nimeni cu nimic orientarea cuiva, dar cred eu ca daca ar fi discreti si nu s-ar afisa decat in cercul lor de prieteni unde sunt acceptati ar fi ok. E greu sa stii ce e normal, sau e usor sa judeci si sa condamni pe celalalt...parerea mea e ca fiecare ar trebui sa ne vedem de viata personala si nu de ce face celalalt. Discretie din partea lor si toleranta din partea celorlalti asta ar fi solutia ideala, oricum e un soc pentru un prieten apropiat sa vada dragostea in ochii a doi barbati ( exemplu aleator) cand pana cu 5 minute mai devreme jurai ca este hetero.......viata cu surpize...si daca il iubesti inveti sa nu vezi latura respectiva si sa il iubesti ca inainte.
kudika027322
Postat pe 5 August 2009 09:01
Multi ii condamna , zic ca pacatuiesc ca isi schimba natura si orientarea ...dar oare nu pacatuiesc mai mult cei care ii judeca?
RxiRose
Postat pe 5 August 2009 11:17
ce face fiecare in dormitor e treaba fiecaruia, asta chiar nu ma intereseaza: ce face, cu cine, cum si in ce fel... e alegerea fiecaruia... si o respect... chiar daca nu inteleg...
e adevarat ca societatea noastra este putin reticenta in ce priveste homosexualitatea, dar ar tb sa intelegem ca nu toti si-au dorit asta si ca pentru multi dintre ei este o adevarata drama...
eu una nu ii judec... nu am de ce ... nu pentru asta... poate pentru altele ... pentru care i-as judeca pe toti: rautate, nepasare, etc...
ali_me
Postat pe 5 August 2009 11:41
fata de alte timpuri homosexualitatea este acceptata!! personal, nu am nimic cu homosexualii cum nu am nici cu hetero. Atata timp cat pastrezi discretia si nu iti calaresti de-a dreptul partenerul in public e totul ok. Cel mai greu e sa discuti cu pers in varsta despre preferintele sexuale.... dar in rest treptat, nu are de ce sa te respinga familia. Exista si exceptii dar in modul general, nu e ceva iesit din comun sa fii "gay". Si nu ma injurati sunt 100% straight! pur si simplu toti suntem oameni si avem dreptul la libertatea alegerilor
dyzzuk04
Postat pe 1 Iunie 2010 14:58
sincer....feritzi-va,sunt homofob si'o sa va sparg in bot ultimu model de cocktail molotov...
gay_sexxy
Postat pe 24 Iunie 2010 11:03
... homosexuali si homesexualitatea erau pina de curind definti ca o BOLNAVI si o BOALA pina cind s-a descoperit ca asa se poate reduce din unele ''specii'' ... cu ajutorul unor influienti poponari (se poate mai ales printre cei care nu prea stiu ce inseamna MUNCA) s-a hotarit sa li se dea si lor un aspect mai social atita timp cit nu fac crime !!! ... doar ca nu s-au multumit cu atit si astazi asistam la o campanie de ''promovare'' a unei maladii ... iar primul si cel mai important ''succes'' sint chiar raspunsurile de mai sus, de gen - nu ma deranjeaza, e treaba lor, nu ma uit ... mai urmeaza o alta campanie pentru definirea ''obligatorie'' a unei perioade de ''descoperire sexuala'' - adica o poponeala aproape obligatorie cu scuza de a arata ca esti ''educat'' si civilizat'' ...

... obiceiul nu e nou dar un lucru e usor observabil in istorie ... aparitia acestei boli a coincis cu inceperea declinului acelei societati ... si exemple sint multe ...

marco918
Postat pe 15 Iulie 2010 03:17
De la: marco918, la data 2010-07-15 03:17:50... homosexuali si homesexualitatea erau pina de curind definti ca o BOLNAVI si o BOALA pina cind s-a descoperit ca asa se poate reduce din unele ''specii'' ... cu ajutorul unor influienti poponari (se poate mai ales printre cei care nu prea stiu ce inseamna MUNCA) s-a hotarit sa li se dea si lor un aspect mai social atita timp cit nu fac crime !!! ... doar ca nu s-au multumit cu atit si astazi asistam la o campanie de ''promovare'' a unei maladii ... iar primul si cel mai important ''succes'' sint chiar raspunsurile de mai sus, de gen - nu ma deranjeaza, e treaba lor, nu ma uit ... mai urmeaza o alta campanie pentru definirea ''obligatorie'' a unei perioade de ''descoperire sexuala'' - adica o poponeala aproape obligatorie cu scuza de a arata ca esti ''educat'' si civilizat'' ...

... obiceiul nu e nou dar un lucru e usor observabil in istorie ... aparitia acestei boli a coincis cu inceperea declinului acelei societati ... si exemple sint multe ...



mai, de acord ca nu e chiar ok...adica, de-aia suntem facuti cu organe sexuale compatibile, si personalitati complementare...dar on the other hand, nu ti-ai imaginat niciodata sa asisti la o partida de...amor, intre doua femei?
mergand pe acest principiu... mie imi place ideea de homosexualitate. dar nu afisata in mod ostentativ.
fiecare e liber sa simta ce vrea, dar nu sa ne bage in ochi asta.
eu am un foarte bun prieten gay. un om extraordinar, de care am fost socata sa aflu ca e homosexual. de cand si-a adus iubitul la un party al companiei, crede-ma, toata lumea se comporta acum altfel fata de el, si el saracul este in continuare fix acelasi om. in cazul acesta, mi se pare ca si noi gresim de multe ori.
grasshopper
Postat pe 16 Iulie 2010 01:06
De la: marco918, la data 2010-07-16 18:46:52
De la: grasshopper, la data 2010-07-16 01:06:58
De la: marco918, la data 2010-07-15 03:17:50... homosexuali si homesexualitatea erau pina de curind definti ca o BOLNAVI si o BOALA pina cind s-a descoperit ca asa se poate reduce din unele ''specii'' ... cu ajutorul unor influienti poponari (se poate mai ales printre cei care nu prea stiu ce inseamna MUNCA) s-a hotarit sa li se dea si lor un aspect mai social atita timp cit nu fac crime !!! ... doar ca nu s-au multumit cu atit si astazi asistam la o campanie de ''promovare'' a unei maladii ... iar primul si cel mai important ''succes'' sint chiar raspunsurile de mai sus, de gen - nu ma deranjeaza, e treaba lor, nu ma uit ... mai urmeaza o alta campanie pentru definirea ''obligatorie'' a unei perioade de ''descoperire sexuala'' - adica o poponeala aproape obligatorie cu scuza de a arata ca esti ''educat'' si civilizat'' ...

... obiceiul nu e nou dar un lucru e usor observabil in istorie ... aparitia acestei boli a coincis cu inceperea declinului acelei societati ... si exemple sint multe ...



mai, de acord ca nu e chiar ok...adica, de-aia suntem facuti cu organe sexuale compatibile, si personalitati complementare...dar on the other hand, nu ti-ai imaginat niciodata sa asisti la o partida de...amor, intre doua femei?
mergand pe acest principiu... mie imi place ideea de homosexualitate. dar nu afisata in mod ostentativ.
fiecare e liber sa simta ce vrea, dar nu sa ne bage in ochi asta.
eu am un foarte bun prieten gay. un om extraordinar, de care am fost socata sa aflu ca e homosexual. de cand si-a adus iubitul la un party al companiei, crede-ma, toata lumea se comporta acum altfel fata de el, si el saracul este in continuare fix acelasi om. in cazul acesta, mi se pare ca si noi gresim de multe ori.




... scuze ca nu sint pe aceiasi lungime de unda dar nu vad nici o placere sa vad 2 femei lingindu-se ... poate doar sa ma excite ca barbat dar nici vorba de ''placere'' ... nu asta e o ''placere'' in viata ...

... faptul ca iti place ideea de homosexualitate confirma ce am scris mai sus ... in plus tie iti place de amaritul ala ca persoana si nu cred ca ti-ar place sa ii vezi pompindu-se in dos ... cred ca e cel putin o incompatibilitate majora deja pe care nu o realizezi ... nu pot sa spun ca am ceva cu cineva (mai ales bolnavii de genul asta) dar imi este scirba ca un barbat capabil (cel putin in aparentza), responsabil si social sa isi traiasca viata intr-o MIZERIE pe care o intelege si el in loc sa fie la bratul unei femei cu care sa aiba niste copii frumosi ...

... si social acesti poponici sint un dezastru ... oamenii sint fiinte foarte sociale (toate speciile de succes au reusit printr-un anumit grad de socializare) iar asta presupune niste relatii de un anumit fel (nu ca altele ar fi imposibile) pentru a supravietui si a evolua ... homosexualitatea inseamna deja o ruptura a capacitatii sociale ale acelor persoane indiferent cit ar forta ele persoanele normale din jur sa le accepte ...



adevarul e ca e ceva destul de penibil in a vedea doi oameni de acelasi sex de mana pe strada...

grasshopper
Postat pe 17 Iulie 2010 16:12
Eu nu am nici o problema cu homosexualii,nici nu-i pup dar nici nu-i judec.Fiecare are dreptul sa aleaga ce vrea....
Barbie30
Postat pe 17 Iulie 2010 16:17
nu ma deranjeaza homosexualii,in romania sunt inca putini care-si recunosc optiunile,sunt interesanti ca obiect de studiu,si ei si familiile din care fac parte
utad
Postat pe 17 Iulie 2010 16:20
marco918,
nu pot sa nu remarc cat de informat esti pe aceasta tema, cat de bine intelegi problema homosexualitatii si cat de mult te preocupa acest lucru.
bineinteles ca pun tot acest interes pe seama dorintei tale de a face un bine societatii in care traim.
cata noblete din partea ta.
iti multumim.

dar fara sa vreau, citind posturile tale, imi vin in minte niste articolele de psihologie in care se spunea ca cei mai inversunati homofobi sunt ei insisi homosexuali refulati sau, in orice caz, au o anumita nesiguranta legata de masculinitatea lor. criticand dur homosexualitatea ei incearca de fapt sa creeze o distanta inttre persoana lor si acest subiect.
adica... hotul neprins e negustor cinstit ;-)
utilizator1
Postat pe 29 August 2010 18:43
De la: utilizator1, la data 2010-08-29 18:43:42marco918,
nu pot sa nu remarc cat de informat esti pe aceasta tema, cat de bine intelegi problema homosexualitatii si cat de mult te preocupa acest lucru.
bineinteles ca pun tot acest interes pe seama dorintei tale de a face un bine societatii in care traim.
cata noblete din partea ta.
iti multumim.

dar fara sa vreau, citind posturile tale, imi vin in minte niste articolele de psihologie in care se spunea ca cei mai inversunati homofobi sunt ei insisi homosexuali refulati sau, in orice caz, au o anumita nesiguranta legata de masculinitatea lor. criticand dur homosexualitatea ei incearca de fapt sa creeze o distanta inttre persoana lor si acest subiect.
adica... hotul neprins e negustor cinstit ;-)


utilizatorule cu numar 1, poate ca psihologii aia de au facut cercetarile, sunt ei insisi iubareti de aceiasi parte sexuala.
ma gandesc totusi ca ei cauta explicatii din piatra seaca!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 29 August 2010 19:17
De la: utilizator1, la data 2010-08-29 18:43:42marco918,
nu pot sa nu remarc cat de informat esti pe aceasta tema, cat de bine intelegi problema homosexualitatii si cat de mult te preocupa acest lucru.
bineinteles ca pun tot acest interes pe seama dorintei tale de a face un bine societatii in care traim.
cata noblete din partea ta.
iti multumim.

dar fara sa vreau, citind posturile tale, imi vin in minte niste articolele de psihologie in care se spunea ca cei mai inversunati homofobi sunt ei insisi homosexuali refulati sau, in orice caz, au o anumita nesiguranta legata de masculinitatea lor. criticand dur homosexualitatea ei incearca de fapt sa creeze o distanta inttre persoana lor si acest subiect.
adica... hotul neprins e negustor cinstit ;-)

Mestere hai sa-ti zic si eu cum sta treaba...nu aveam absolut nimic cu ei pana cand unul din astia m-a acostat si mi-a zis niste mizerii inimaginabile(cel putin pentru mine).Inutil sa zic ca a primit ce a meritat...De atunci numai cand aud de unul din astia mi se zburleste paru in cap.
The_Exile
Postat pe 21 Octombrie 2010 17:34
De la: Tharr, la data 2010-10-21 17:34:25
unul din astia m-a acostat si mi-a zis niste mizerii inimaginabile

poate ca nu a stiut cum sa ajung la inima ta...
cine stie poate ...data viitoare , va fi cu noroc

glumesc
battleofwits
Postat pe 21 Octombrie 2010 17:38
De la: battleofwits, la data 2010-10-21 17:38:21
De la: Tharr, la data 2010-10-21 17:34:25
unul din astia m-a acostat si mi-a zis niste mizerii inimaginabile

poate ca nu a stiut cum sa ajung la inima ta...
cine stie poate ...data viitoare , va fi cu noroc

glumesc


No chance doode , I do not swing that way.
By the way , did you try it and found it pleasant second time???
The_Exile
Postat pe 21 Octombrie 2010 18:10
De la: grasshopper, la data 2010-07-17 16:12:22
adevarul e ca e ceva destul de penibil in a vedea doi oameni de acelasi sex de mana pe strada...



Da, da... ca tu nu mergeai de manuta cu cea mai buna prietena pe strada in tineretile tale...

Or was it just me?

ontopic:
nu stiu ce sa spun, sincer... n-am avut ocazia sa cunosc niciun gay... am avut o colega la gradinita pe care o mai vad in trecere din cand in cand si care e sigur ori trans ori dyke... Dar ea e asa de cand o stiu.... si relatia dintre noi a fost si inca e doar de buna-pa... nici macar o vorbulita mai mult nu schimbam. XD

Dar in metrou vezi vrute si nevrute... pot sa fac topuri inca...

Imi place sa citesc manga si comics, mai ales foacute de amatori... si in ultima vreme e un trend sa deseneze cupluri gay, asa ca am dezvoltat o cultura destul de bogata in privinta asta... Am o prietena care e inca fana inraita, si intr-o vreme faceam pariuri in privinta unor profi ca st sau nu gay... was waaaaay fun!

Personal ma amuza cand ii vad... acum vreo 3 zile era un tip in metrou de citea ziarul cu picioarele incrucisate... kept my mind busy with very unnecessary thoughts... XD
SfDuminica
Postat pe 21 Octombrie 2010 18:47
De la: Tharr, la data 2010-10-21 18:10:13
De la: battleofwits, la data 2010-10-21 17:38:21
De la: Tharr, la data 2010-10-21 17:34:25
unul din astia m-a acostat si mi-a zis niste mizerii inimaginabile

poate ca nu a stiut cum sa ajung la inima ta...
cine stie poate ...data viitoare , va fi cu noroc

glumesc


No chance doode , I do not swing that way.
By the way , did you try it and found it pleasant second time???


parca dumneata n-ai incercat niciodata... sau ma insel?
SfDuminica
Postat pe 21 Octombrie 2010 18:48
De la: SfDuminica, la data 2010-10-21 18:48:34
De la: Tharr, la data 2010-10-21 18:10:13
De la: battleofwits, la data 2010-10-21 17:38:21
De la: Tharr, la data 2010-10-21 17:34:25
unul din astia m-a acostat si mi-a zis niste mizerii inimaginabile

poate ca nu a stiut cum sa ajung la inima ta...
cine stie poate ...data viitoare , va fi cu noroc

glumesc


No chance doode , I do not swing that way.
By the way , did you try it and found it pleasant second time???


parca dumneata n-ai incercat niciodata... sau ma insel?

Te inseli.
Ia zi-mi trebuie neaparat sa incerci ceva ca sa vezi daca nu-ti place?
Incearca sa-ti bati un cui in talpa,mai stii poate-ti place,de ce nu incerci?
The_Exile
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AJUTOR!!!! 17 De la: kudika049051 19 Octombrie 2009 16:15
... 9 De la: ironia 11 Februarie 2011 09:49
boala venerica?! 7 De la: happy_face 5 Aprilie 2010 17:01
am mers la muti ginecologi si tot nu-mi trece! 46 De la: pusha2 30 August 2009 19:47
hello 56 De la: zmeu 13 Ianuarie 2012 11:58