Mai multe
sunt o "noutate" p-aici...deci trata-ti-ma ca atare... vreau sa va cer si eu un sfat...ca tot vine vara...am primit un link...de la kudika...cu niste oferte...zic eu avantajoase...la sedinte cu vacuum...n-am facut niciodata asa ceva...dar este mare nevoie...dupa o iarna luuungaa...daca are cineva timp si de un copil amarat ca mine poate imi da un bobarnac...sau macar un sfat! o zi buna sa aveti...toate...
|
||
|
ginaciolpan Postat pe 8 Aprilie 2009 11:09 |
||
|---|---|---|
De la: ginaciolpan, la data 2009-04-08 11:09:47sunt o "noutate" p-aici...deci trata-ti-ma ca atare... Da unde vrei sa-ti bagi vacuum ? Sau trebuie scos de undeva?
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 8 Aprilie 2009 13:59 |
||
si io,si io dar numa daca e vb de bagat,altfel nu de scos nu scot nimik
|
||
|
|
||
|
matracucu Postat pe 8 Aprilie 2009 14:24 |
||
...sincer...nici eu nu stiu ce e... dar din cate am inteles...e un fel de masaj anticelulitic...pe baza de vacuum...cred ca e terapia chinezeasca cu tubulete...cred...si actioneaza pe punctele de celulita chiar in interiorul lor...am sunat azi la clinica sa intreb...si mi-a dat mai multe detalii...ca sedintele se fac in functie de textura pielii....nivelul adipos din organism...si ca s-ar pierde foarte mult dupa sedinta...chiar prima....am facut o programare pt vineri....e o consultatie...sa vada de ce am nevoie...mai exact....daca vrei...te tin la curent...abia astept sa vad despre ce e vorba
|
||
|
ginaciolpan Postat pe 8 Aprilie 2009 16:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce parere aveti despre.... | 4 | De la: miss_darine 26 August 2010 21:17 |
| Inselat cu ...internetul | 17 | De la: kudika_15918 24 Decembrie 2012 13:20 |
| Un sfat, o parere ,va rog mult... | 8 | De la: 2 Ianuarie 2013 16:24 |
|
|
||
| Iubita de 2 prieteni ... | 10 | De la: pamela_1 14 Iulie 2009 11:03 |
| violenta, vanatai si sentimente | 19 | De la: sakura_7777777 1 Aprilie 2010 03:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.