Mai multe
|
inteleg sentimentele! Buna! Am intrat pe acest site pentru ca am nevoie de sfaturi, sfaturi cat mai multe, pentru a lua o decizie corecta! Problema mea: nu stiu ce mai simt...:(..Sunt cu un baiat de 3 ani de zile,eu sunt la facultate la Bucuresti, el nu este aici pentru ca nu a putut da la facultate( din motive financiare mai ales). Relatia noastra nu a fost una perfecta, ne-am certat mult...dar ne impacam mereu, pentru ca iubirea era mai mult decat suficienta. Acum 5 luni, ne-am despartit pentru 3 luni, eu simteam ca nu mai pot continua relatia la distanta si eram dezamagita ca el nu facea la fel de multe eforturi ca mine pentru a veni la Buc, si sa ne mutam impreuna. In aceasta perioada de 3 luni, eu am fost cu un baiat din camin cam o luna, un baiat cu care m-am inteles f. bine, mai ales ca amici, iar atractia era foarte mare. Doar ca am decis sa nu mai continuu pentru ca el e foarte fustangiu si nu era genul de relatie pe care o vroiam. Recunosc, m-as fi putut indragosti de el, asa ca mai bine sa tai raul din radacina decat sa sufar mai tarziu. Am ramas amici ca inainte. La o luna dupa asta m-am impacat cu prietenul meu, ne-am reintalnit, am simtit ca am gresit mult si ca mi-era dor de el. Am decis sa facem totul pentru a veni si el la Bucuresti si sa fim fericiti. Totul a fost perfect pana acum vreo 2 luni...cand au inceput iar certurile, crizele de gelozie, problemele in comunicare si iar acel sentiment aiurea cum ca nu face nimic pentru a veni langa mine. In camin ma simt foarte bine si din pacate, colegul meu de camin cu care am fost, de fiecare data cand bea un pic incepe sa-mi acorde o atenite sporita, si sa zica lucruri care m-au facut sa ii acord si eu atentie sporita(precizez ca nu am facut nimic sa-l insel pe prietenul meu, consider ca o relatie de 3 ani implica respect si nu as putea sa-l insel). Acum problema mea: nu mai stiu ce simt pentru iubitul meu, simt ca nu ne mai leaga mai nimic, distanta ne-a schimbat pe amandoi, eu sunt o fire careia ii place sa iasa, sociabila iar el nu sta decat in casa, nici nu-mi mai amintesc de cand nu am mai iesit impreuna in oras sau pur si simplu sa ne plimbam intr-un parc. Iar faptul ca nu imi doresc sa imi inchid viata intr-o casa in fata tv-ului, asa cum s-ar intampla daca am locui impreuna ma debusoleaza. Credeam ca va fi barbatul vietii mele, dar nu mai sunt sigura de asta...pentru ca eu consider ca daca e "the one" ar trebui sa-i pot spune tot ce simt, toate gandurile, discutii nu numai pe tema: ce faci, bine,ce-ai facut si alte chestii banale. iar cu el nu le pot vorbi....am incercat, dar nu merge. Nu stiu ce sa fac, pentru ca pe de o parte nu vreau sa-l ranesc, dar stiu ca-i fac mai mult rau daca sunt cu el fara a-l iubi. Dar nici asta nu stiu daca il mai iubesc sau nu asa cum ar trebui, iar sentimentele confuze si pe care nu mi le doresc pentru acest baiat din camin ma debusoleaza. Sunt geloasa cand il vad ca se uita dupa altele, desi asta e stilul lui...cat l-am cunoscut eu cred ca nu e chiar asa cum vrea sa para...si chiar el mi-a zis ca ii place f mult de mine pentru ca il inteleg, simte ca imi poate spune orice. Dar ar fi putut minti...nu mai stiu ce sa ma fac. Vine acum Pastele, ma voi duce acasa, si nu stiu cum sa ma comport cu prietenul meu, nu stiu daca ar fi bine sa ne despartim sau sa mai astept o perioada pana imi clarific sentimentele. Stiu ca va durea oricum, si imi va fi foarte greu si fara el. Cu tipul din camin nu voi fi, iar sentimentele mele pentru prietenul meu nu au legatura cu acest lucru, poate doar in masura in care m-au facut sa ma gandesc: daca ar fi el cel cu care imi voi petrece viata, de ce simt atractie fata de un altul si de ce imi pun intrebari in privinta iubirii pentru el? Iubirea se simte, fara intrebari, fara confuzie si fara dorinta de a avea pe altcineva. Va rog, astept raspunsurile voastre...am scris mult, dar sper ca nu v-am plictitisit. Va multumesc anticipat! |
||
|
Postat pe 13 Aprilie 2009 22:22 |
||
|---|---|---|
De la: Eu_love, la data 2009-04-13 22:22:39Credeam ca va fi barbatul vietii mele, dar nu mai sunt sigura de asta...pentru ca eu consider ca daca e "the one" ar trebui sa-i pot spune tot ce simt, toate gandurile! Incep cu asta..Fosta mea soacra imi spunea ca barbatul trebuie sa te stie doar de la brau in jos ! Adica nu e bine sa spui chiar tot...Majoritatea trecem prin perioade cand avem indoieli si suntem pusi in situatia in care sa alegem una sau alta.Parerea mea este ca o relatie la distanta nu prea functioneaza...daca intelegi tu.Sunt tentatii de ambele parti,voi sunteti tineri...etc.Pe de alta parte nici colegul de camin nu este tocmai varianta buna.Probabil ca esti tu si inca vreo doua ...in viata lui.Sunt anumite persoane care vor sa-si confirme lor ca au calitati de cuceritor si atunci "nu iarta nimic"... Stiu ca nu ti-am spus nimic ,cred ca numai tu poti face alegerea...Eu una as astepta !Cu siguranta timpul isi va spune cuvantul .Probabil ca in final va aparea un al treilea!
|
||
|
ella_c Postat pe 14 Aprilie 2009 07:29 |
||
|
off. in primul rand , the one cum il vad eu este exact ceea ce ai spus si tu. este cel caruia ii spui tot, cel cu care faci absolut tot si te complketezi. so..parerea mea este ca ar trebui sa stai despartita de actualul si sa bagi distanta de colegul de camin. itzi spun ca gelozia e normala, parerea mea, vis-a-vis de el. este omeneste sa simti asa pentru k este un fapt neimplinit. in ceea ce-l priveste pe actualul tau , diferentele nu se simt atunci cand iubesti, dar mai tarziu se vad si te vor deranja. itzi spun din experienta. gandeste-te cum ar fi sa te duci la munte? itzi dau un ex:tu sa urci pe munte-el sa stea la tv in camera? si este un singur exemplu.doare o despartire, mai ales dupa 3 ani, in care ai investit destule, dar cel mai intelept pentru tine, vad eu lucrurile, ar fi sa te desparti. si asta nu spun usor pentru ca te inteleg prin ce treci. capul sus si incearca sa traiesti viata din facultate si vei vedea ca altfel vezi lucrurile pune mana si fa ceva pentru tine.k?
|
||
|
|
||
|
cristi_nne Postat pe 14 Aprilie 2009 07:56 |
||
|
"in ceea ce-l priveste pe actualul tau , diferentele nu se simt atunci cand iubesti, dar mai tarziu se vad si te vor deranja. itzi spun din experienta. gandeste-te cum ar fi sa te duci la munte? itzi dau un ex:tu sa urci pe munte-el sa stea la tv in camera? si este un singur exemplu" dar crezi ca vor ajunge la munte?sau in alta patre nu ar face decat sa stea inchisi in casa si eventual sa vina prieteni de ai lui in vizita si toate cunostintele ei sa dispara din peisaj una cate una... parerea mea ia-ti o pauza fi singura o perioada de timp in care sa-ti poti limpezi gandurile si sa poti sa faci alegerea fara regrete. |
||
|
dodora Postat pe 14 Aprilie 2009 11:50 |
||
|
Va multumesc mult pentru sfaturi si pareri. Asa cum ati spus voi...diferentele se simt in timp...asa cum si-au facut simtita prezenta de ceva timp in relatia cu prietenul meu. Si asa cum ati spus...de foarte mult timp prietenii mei nu mai exista ci doar prietenii lui. Sa va dau un exemplu: de 1mai vroiam sa mergem la mare cu mai multi din camin, inclusiv prietenele mele cele mai bune....si i-am propus acest lucru, pentru ca ar fi fost o ocazie sa-mi cunoasca amicii, oamenii langa care am stat un an de zile zi si noapte si vrand-nevrand s-au creat relatii chiar foarte puternice! dar...raspunsul lui a fost...nu stiu! Iar acest "nu stiu" dupa cum il cunosc va fi sigur un "nu". Si asa probabil nu voi merge la mare, pentru ca nu ma pot duce fara el....dar asta simt ca va fi inca un minus in relatia noastra. simt cum prietenii lui sunt mereu prioritari, eu ma inteleg foarte bine cu ei....dar si prietenii mei sunt importanti.... Oricum cu tipul din camin nu voi fi, oricat imi face el avansuri, pentru ca asa cum am spus nu merita, sau sa spunem eu sigur merit ceva mai bun decat el. Din partea lui probabil e doar faptul ca vrea ce nu poate avea, pentru ca eu il refuz mereu si nu intelege raceala asta, avand in vedere ca am fost impreuna. Asa ca el nu va fi niciodata o solutie! Trebuie sa ma gandesc foarte bine la ce voi face, pentru ca depinde de asta viitorul meu dar si viitorul prietenului meu. E o decizie cu bataie lunga pe care nu o pot gresi...Si ella_c...voi incepe sa mai fac lucruri si pentru mine! ?It's a promise..
|
||
|
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce vrea de la mine.. | 19 | De la: yumy 22 Noiembrie 2011 18:28 |
| am cautat-o singura | 72 | De la: kudika065941 4 Septembrie 2009 09:16 |
| am nevoie d ajutorul vostru:( | 14 | De la: Cristinakitty 21 Ianuarie 2010 18:53 |
|
|
||
| O dilema in iubire... | 5 | De la: Shhh 30 Iunie 2010 10:01 |
| il vreau inapoi | 14 | De la: _Cryssa_ 12 Martie 2011 10:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.