Mai multe
Da acum cateva saptamani vam scris ca ce ar fi sa ma mut cu prietenul meu cu care ieri am facut 5 ani si ca am 18 ani dar din pacate ieri ne-am si despartit am aflat ca ma insala a venit supt de gat la mine si zicea ca sa zgariat....ne-am despartit.....dar mie foarte greu.....mai vrea sa ne intalnim sa vormib dar mie cam frica:((:(( ce sa fac sal mai iert? a si nui prima data cand ma insala!
|
||
|
Editzi_X Postat pe 22 Aprilie 2009 14:35 |
||
|---|---|---|
la 18 ani esti tanara poti sa iei oricand viata de la capat
|
||
|
eu_noi_doi_tu Postat pe 22 Aprilie 2009 14:37 |
||
| pai daca incepi de pe acum cu compromisuri , mai tarziu ce mai faci? esti prea tanaa sa treci cu vederea infidelitatea si de asemenea sa te muti cu un barbat ......parerea mea .... | ||
|
|
||
|
Petek Postat pe 22 Aprilie 2009 19:27 |
||
| editzi..fara nici o suparare..dar unii baieti sunt chiar badarani..ai 18 ani..gandeste-te ca ai toata viata inainte..si nu este singurul baiat din lume..sunt cu miile..si poate ca acest baiat nu te merita..nu are rost sa suferi..gandeste te in primul rand la tine...sa-ti fie tie bine :) | ||
|
lilone Postat pe 22 Aprilie 2009 19:32 |
||
Ai doar 18 ani si o viata intreaga de trait...lasa'l incolo de nesimtit...mai bine gandeste-te sa faci ceva pt tine,pt viata ta...o facultate ceva,caci nu se paote trai din iubire
|
||
|
happy_face Postat pe 22 Aprilie 2009 19:40 |
||
mai bine renunti acum...mai tarziu va fi mult mai greu
|
||
|
deelisha Postat pe 22 Aprilie 2009 19:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ma autodistrug ... | 49 | De la: kudika_33716 18 Iulie 2013 08:32 |
| Ce credeti despre asta? Vi s-a intamplat? | 16 | De la: rain75 15 Octombrie 2009 14:47 |
| Aventuri 24 ore - Cum a fost | 11 | De la: Iris4ever 2 Decembrie 2008 00:40 |
|
|
||
| fete | 9 | De la: Titanika 4 Martie 2012 12:46 |
| Oare imi sabotez singura relatia sau chiar nu merge? | 46 | De la: Radu_Simy28 28 Octombrie 2011 12:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.