Mai multe
|
||
|
elissabeth Postat pe 26 Aprilie 2009 16:13 |
||
|---|---|---|
|
Sa inteleg ca la un pahar nu mai conteaza care de unde este influentat si mai ales de catre cine? Bachus este cela care dicteaza? |
||
|
jenesaispas Postat pe 26 Aprilie 2009 23:26 |
||
..chiar esti amuzant....tu chiar crezi ca am nevoie de un pahar ca sa zic ceva?..se pare ca da...si aici imi permit sa te contrazic...IN VINO VERITAS..e din latina daca nu stii:))..numai ca nu se aplica si in cazul meu..am suficienta inteligenta sa deschid gura si fara vin sau bere...uite special ptr tine ca mai mult ca sigur se aplica in cazul tau ..foata fata te-a dar de gol...numai bine sa sanatate
|
||
|
|
||
|
elissabeth Postat pe 27 Aprilie 2009 18:11 |
||
De la: elissabeth, la data 2009-04-27 18:11:05..chiar esti amuzant....tu chiar crezi ca am nevoie de un pahar ca sa zic ceva?..se pare ca da...si aici imi permit sa te contrazic...IN VINO VERITAS..e din latina daca nu stii:))..numai ca nu se aplica si in cazul meu..am suficienta inteligenta sa deschid gura si fara vin sau bere...uite special ptr tine ca mai mult ca sigur se aplica in cazul tau hic..da-mi voie sa te contrazic..hic, sunt bolnav, doctorul a zis sa nu mai beau apa de la robinet...hic..deh, ce stiu eu, sa-l contrazic pe om? Acum ca s-a dezlegat misterul cu zodiacul, il ceri de la mamicuta lui? |
||
|
jenesaispas Postat pe 28 Aprilie 2009 23:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce fac acum,,,? | 54 | De la: kudika_34170 24 Aprilie 2013 19:32 |
| Prietena?....SAU .....AMANTA ?........ | 27 | De la: kudika_972424 19 August 2014 00:32 |
| Predictii pe - eUniversum | 1 | De la: gabriel32 23 Ianuarie 2012 14:13 |
|
|
||
| prietenie intre o fata si un baiat | 36 | De la: miss_darine 23 Noiembrie 2009 20:58 |
| Melodii pentru prieteni :) | 11 | De la: MissMe2 10 Decembrie 2009 16:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.