Mai multe
|
Chiar dac� vi se par desuete �n secolul 21. V� asigur c� nu sunt defel desuete. Unele femei pot suporta prezen�a al�turi de ele a neciopli�ilor, dar o fac deoarece sunt disperate. Majoritatea fetelor "bine" taxeaz� instant �i dur absen�a manierelor. Nu uita�i s� v� ridica�i de pe scaun atunci c�nd o reprezentant� a sexului opus se afl� �n picioare! �i nu v� a�eza�i dec�t dup� ce s-a a�ezat aceasta. Nu monopoliza�i conversa�ia! Aceasta este prima Lege �nv��at� de un ofi�er de informa�ii. Nici nu �ti�i c�te informa�ii se pot afla dac� ascul�i mai mult dec�t vorbe�ti. �i pentru b�rba�i exist� celebrele Reguli. Care se aplic� at�t �n via�a sentimental� c�t �i �n cadrul celei profesionale. Nu uita�i de aceste Reguli �i ve�i avea numai de c�tigat! |
||
|
ileanaadrianastan Postat pe 4 Mai 2009 07:26 |
||
|---|---|---|
alt topic de rahat
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 11 Iunie 2009 11:54 |
||
De la: ileanastan, la data 2009-05-04 07:26:50Chiar dac� vi se par desuete �n secolul 21. V� asigur c� nu sunt defel desuete. Unele femei pot suporta prezen�a al�turi de ele a neciopli�ilor, dar o fac deoarece sunt disperate. Majoritatea fetelor "bine" taxeaz� instant �i dur absen�a manierelor. Nu uita�i s� v� ridica�i de pe scaun atunci c�nd o reprezentant� a sexului opus se afl� �n picioare! �i nu v� a�eza�i dec�t dup� ce s-a a�ezat aceasta. Nu monopoliza�i conversa�ia! Aceasta este prima Lege �nv��at� de un ofi�er de informa�ii. Nici nu �ti�i c�te informa�ii se pot afla dac� ascul�i mai mult dec�t vorbe�ti. daca se poate as vrea si eu sa stiu cateva reguli ce se aplica in cadrul vietzii sentimentale,multzumesc |
||
|
|
||
|
desteapta_si_frumoasa Postat pe 11 Iunie 2009 12:05 |
||
| ai o viata sentimentala activa sau e doar asa..... periodica? | ||
|
geo_x Postat pe 11 Iunie 2009 12:07 |
||
cate putzin din fiecare
|
||
|
desteapta_si_frumoasa Postat pe 11 Iunie 2009 12:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am nevoie de un sfat | 5 | De la: ples_anca 11 Iulie 2009 18:35 |
| Bac 2009 | 23 | De la: Laura1 7 Iulie 2009 22:00 |
| Ajutor!!!!!!!!!!!!! | 21 | De la: ba_byd_oll 18 Mai 2010 14:44 |
|
|
||
| sunt studenta la master.. si cu toate aste.. foarte greu imi gasesc un loc de munca adecvat | 25 | De la: cristinxxx 6 Februarie 2010 13:36 |
| cum cedam dreptul de autor? | 1 | De la: kudika145147 14 Martie 2010 23:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.