Setari Cookie-uri

B�rba�i, nu uita�i bunele maniere!

Chiar dac� vi se par desuete �n secolul 21. V� asigur c� nu sunt defel desuete. Unele femei pot suporta prezen�a al�turi de ele a neciopli�ilor, dar o fac deoarece sunt disperate. Majoritatea fetelor "bine" taxeaz� instant �i dur absen�a manierelor. Nu uita�i s� v� ridica�i de pe scaun atunci c�nd o reprezentant� a sexului opus se afl� �n picioare! �i nu v� a�eza�i dec�t dup� ce s-a a�ezat aceasta. Nu monopoliza�i conversa�ia! Aceasta este prima Lege �nv��at� de un ofi�er de informa�ii. Nici nu �ti�i c�te informa�ii se pot afla dac� ascul�i mai mult dec�t vorbe�ti.
�i pentru b�rba�i exist� celebrele Reguli. Care se aplic� at�t �n via�a sentimental� c�t �i �n cadrul celei profesionale. Nu uita�i de aceste Reguli �i ve�i avea numai de c�tigat!
ileanaadrianastan
Postat pe 4 Mai 2009 07:26
alt topic de rahat
Diavolyta_
Postat pe 11 Iunie 2009 11:54
De la: ileanastan, la data 2009-05-04 07:26:50Chiar dac� vi se par desuete �n secolul 21. V� asigur c� nu sunt defel desuete. Unele femei pot suporta prezen�a al�turi de ele a neciopli�ilor, dar o fac deoarece sunt disperate. Majoritatea fetelor "bine" taxeaz� instant �i dur absen�a manierelor. Nu uita�i s� v� ridica�i de pe scaun atunci c�nd o reprezentant� a sexului opus se afl� �n picioare! �i nu v� a�eza�i dec�t dup� ce s-a a�ezat aceasta. Nu monopoliza�i conversa�ia! Aceasta este prima Lege �nv��at� de un ofi�er de informa�ii. Nici nu �ti�i c�te informa�ii se pot afla dac� ascul�i mai mult dec�t vorbe�ti.
�i pentru b�rba�i exist� celebrele Reguli. Care se aplic� at�t �n via�a sentimental� c�t �i �n cadrul celei profesionale. Nu uita�i de aceste Reguli �i ve�i avea numai de c�tigat!

daca se poate as vrea si eu sa stiu cateva reguli ce se aplica in cadrul vietzii sentimentale,multzumesc
desteapta_si_frumoasa
Postat pe 11 Iunie 2009 12:05
ai o viata sentimentala activa sau e doar asa..... periodica?
geo_x
Postat pe 11 Iunie 2009 12:07
cate putzin din fiecare
desteapta_si_frumoasa
Postat pe 11 Iunie 2009 12:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de un sfat 5 De la: ples_anca 11 Iulie 2009 18:35
Bac 2009 23 De la: Laura1 7 Iulie 2009 22:00
Ajutor!!!!!!!!!!!!! 21 De la: ba_byd_oll 18 Mai 2010 14:44
sunt studenta la master.. si cu toate aste.. foarte greu imi gasesc un loc de munca adecvat 25 De la: cristinxxx 6 Februarie 2010 13:36
cum cedam dreptul de autor? 1 De la: kudika145147 14 Martie 2010 23:04