Setari Cookie-uri

B�rba�i, nu uita�i bunele maniere!

Chiar dac� vi se par desuete �n secolul 21. V� asigur c� nu sunt defel desuete. Unele femei pot suporta prezen�a al�turi de ele a neciopli�ilor, dar o fac deoarece sunt disperate. Majoritatea fetelor "bine" taxeaz� instant �i dur absen�a manierelor. Nu uita�i s� v� ridica�i de pe scaun atunci c�nd o reprezentant� a sexului opus se afl� �n picioare! �i nu v� a�eza�i dec�t dup� ce s-a a�ezat aceasta. Nu monopoliza�i conversa�ia! Aceasta este prima Lege �nv��at� de un ofi�er de informa�ii. Nici nu �ti�i c�te informa�ii se pot afla dac� ascul�i mai mult dec�t vorbe�ti.
�i pentru b�rba�i exist� celebrele Reguli. Care se aplic� at�t �n via�a sentimental� c�t �i �n cadrul celei profesionale. Nu uita�i de aceste Reguli �i ve�i avea numai de c�tigat!
ileanaadrianastan
Postat pe 4 Mai 2009 07:27
Ai o mare dreptate . Dar sa iti povestesc o intamplare ;)) lucram undeva intr-un market si langa era un magazin de telefoane ;)) si eu nu faceam prea multe pe acolo ,socializam cu lumea ...ehh si tipa de la magazinul acela s-a suparat cand am vorbit frumos cu ea si ca o respectam .Mai in gluma mai in serios a zis ca ma bate daca o fac sa se simta in varsta. Avea aceeasi varsta ca si mine.Doar ca nu o cunosteam decat de 2 ore sa zic...Ti se pare ca greseam vorbindu-i elegant si finut ? Astept un raspuns ,mersi ,si inca odata bine punctat subiectul asta
kily17ro
Postat pe 29 Septembrie 2009 10:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vrei bani? 6 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:41
un sfat.. 4 De la: pappy 10 Iulie 2009 15:01
Am nevoie de un sfat sau o parere 9 De la: Diana_2187 15 Ianuarie 2012 22:03
Vreti sa castigati cate 200-300$ pe luna? arunca o privire e ft simplu 2 De la: the_O 27 Februarie 2010 11:39
Atestat informatica, recunoastere sa 1 De la: pinkoana 25 Octombrie 2011 14:06