Setari Cookie-uri

Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara

SUPER SUPER!!! Sunt albastre, comode si frumoase!!! ...Lucrez pe litoral la un super hotel , Dorna din Mamaia si ... s-ar potrivi super tare ... Sunt comode. Votez SLOW AND FURIOUS. FACETI SI VOI LA FEL!!! DA, DAR IN FINAL CINE VA CASTIGA??? DUMNEZEU VA DECIDE! BAFTA TUTUROR!
dnunik
Postat pe 7 Mai 2009 20:51
Deobicei nu particip la concursuri pentru ca nu sunt o persoana norocoasa insa vazand perechea superba de sandale din link-ul alaturat http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/ m-am gandit ca merita incercarea.Mi-i doresc din suflet ...insa ma bucur foarte mult ca macar mi-am clatit ochii cu astfel de minunatii. Culorile sunt foarte dulci si ar fi minunat sa port acest gen de sandale.
alina26985
Postat pe 7 Mai 2009 21:00
fabulezi...
BeTheOne
Postat pe 7 Mai 2009 21:02
http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/
sunt eleganti dar in acelasi timp foarte chill :P .. sunt exact genul de papucei pe kre orice fata cu stil vrea sa ii aiba. cine i-a creat a fost super inspirat .. plus ca titlul care ii completeaza e unul original si bine punctat :D .. WE ARE NOT MADE IN CHINA :P
playboy_bebe
Postat pe 7 Mai 2009 21:07
De la: lady_starlight, la data 2009-05-07 18:01:48am cautat pe mii de siteuri... dar in zadar. nu ceream prea mult.imi doream pe cineva vesel,deschis,puternic dar totodata delicat,care sa ma faca sa ma simt cu adevarat sexy. insa tot ce am gasit a fost ba prea scund,ba prea inalt.ba prea sobru,ba prea nebun.

credeam ca voi ramae asa toata viata.. singura...desculta... fara aparare...

intr-un final..intru pe mail... click kudica.ro
udeva in inima mea stiam ca aici imi voi gasi perechea...

cand.. pe papucei.ro...apar ei.. electrizanti...vii...atat de delicati si atat de durabili..

m-am indragostit pe loc.

http://www.papucei.ro/sandale_toc_verzi-2871/ -papuceii care te scapa de singuratate,care te fac sa te simti femeie. (ne alina cand barbatii "uita" sa o faca sau sunt la bere


fabulezi...nu suntem intr-o poveste wake up!
BeTheOne
Postat pe 7 Mai 2009 21:08
http://www.papucei.ro/pantofi-cu-toc-inalt-eleganti-moderni-3159/
Imi plac la nebunie! Dupa cum le spune si numele, au desenat un pian splendid pe botul pantofului. Cand o sa merg cu ei prin ploaie sau vant, pe viscol sau arsita, la orice eveniment monden o sa fiu pe val si sigura pe mine pentru ca am pantofii mei 'cantaciosi'
Adynna_adu
Postat pe 7 Mai 2009 21:20
http://www.papucei.ro/sandale-joase-negre-3234/

este o sandaluta foarte draguta... se potriveste exact cu caracterul meu .. si poate da un aer misterios oricarei persoane care o va incalta ...
este foarte feminina, eleganta , dar in acelasi timp par comode

si cel mai important .. in curand voi merge la cununia/ nunta unei prietene .. deci s-ar potrivi perfect cu rochita mea :) ...

sper din tot sufletul sa castig ... as fi cea mai fericita ..

carmen_catalina
Postat pe 7 Mai 2009 21:21
In aceasta primavara incaltamintea mea preferata sunt balerinii. Mai precis, balerinii Hey Mouse http://www.papucei.ro/balerini-in-forma-de-soricel-din-piele-3161/ . Acest tip de incaltaminte pune in evidenta o latura neglijata a femeii de azi: feminitatea. Cand sexul frumos tinde sa devina tare, sa isi uite originile incercand sa capete o pozitie sociala egala barbatului, e bine sa ne amintim ca ceea ce este definitoriu pentru o femeie trebuie sa fie delicatetea. Nu doar balerinelor le este dat sa fie feminine, delicate si senzuale, ci si noua, femeilor de rand. Sa coboram, asadar, de pe tocuri si sa dezbracam costumul barbatesc office in favoarea unor balerini plini de discretie si delicatete si a unei rochite vaporoase.
Si cand copilul din tine vrea sa joace sotron, nu-l inhiba. Spiritul tanar si activ va fi mereu in tendinte, la fel ca si balerinii Hey Mouse. Inovatori, originali, jucausi, fara a uita sa fie delicati si sofisticati, acesti balerini imi garanteaza o zi buna. Si daca mai punem la socoteala si materialul natural din care sunt confectionati, atunci e lesne de inteles de ce sunt ei preferatii mei.
eva_ptrm
Postat pe 7 Mai 2009 21:46
Buna seara, eu am ales acesti pantofi negri,eleganti deoarece fac parte din look ul pe care vreau sa mi l creez,adica vreau sa ma reinventez.Aceste incaltari au pe langa frumusete o urma de mister,ar fi pantofii perfecti pe care o protagonista dintr un film romantic i ar putea purta cu usurinta deoarece sunt foarte feminini si sexy.
Intotdeauna am fost fascinata de acest tip de pantofi si ar fi o bucurie imensa pentru mine daca i as primi.









http://www.papucei.ro/pantofi-eleganti-negri-terraplana-3218/
AlexGi
Postat pe 7 Mai 2009 21:48
Nu stiu altele cum sunt, dar mie imi plac la nebunie acest tip de adidas, mai ales cea de piele lacuita neagra, deoarece sunt comozi si discreti. Consider ca aceasta incaltaminte nemaipomenita imi evidentiaza personalitatea si starea de spirit. Mi-as dori tare mult sa fiu posesoarea acestor "papucei" foarte superbi si sunt sigura ca mi-ar face viata mai frumoasa. Sper din tot sufletul sa fiu castigatoarea! Va pup!

http://www.papucei.ro/adidasi-maro-de-dama-3211/
doraaa
Postat pe 7 Mai 2009 21:51
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/ he he imi plac sandalutzele astea la maxim,ce pot sa zic,normal ca mi le-as dori,m caracterizeaza tocul,culoarea si inclusiv faptul ca imi place sies oarecum din anonimat.le-as purta la.....FACULTATEEEE sa le fac in ciuda la toate apoi la film sau la intalnirile cu iubitu,la cumparaturi nu le-as lua ca li se duce flecul degeaba ,si clar...nici la sport in rest ....peste tot,nu le-as neglija aproape deloc,le-as ingriji mereu,ma rog...vor fi ale mele!
alexutza_dlagutza
Postat pe 7 Mai 2009 21:52
http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/

Intr-un cuvant as spune ca sunt papucei(sau sandalute) de Bucuresti :) Sunt comozi,dar sexi,au o forma simpla,dar culori puternice,sunt rebeli si in acelasi timp dulcei.Sunt pantofii mei perfecti pentru o dupa-amiaza de vara la o plimbare cu iubitul meu prin Herastrau!
Alexandruski
Postat pe 7 Mai 2009 22:00
buna seara! http://www.papucei.ro/balerini-cu-danteluta-2370/ Kudika e o lume a femeilor care ma ajuta sa ma autoapreciez,ma face sa ma simt femeie,imi da incredere in mine pt ca are intotdeauna lucruri noi,sfaturi utile,concursuri tentante de oferit ( desi nu am castigat pana acum nimic..inca sunt optimista! )

Mi am ales balerini galbeni (38 ar fi marimea ) cu dantela pt ca mi se pare eleganti,culoarea le da o nota speciala mai ales daca ar fi o seara deosebita la care iau parte unde majoritatea doamnelor si domnisoarelor ar miza poate pe ceva alb sau negru in materie de incaltaminte iar eu as putea fi speciala cu o culoare vie! Imi place mult combinatia cu dantela neagra,pt ca ador dantela mi se pare atat de feminin sa combini o piesa vestimentara cu dantela de bun gust!

Orice femeie care stie sa se respecte,se simte bine in pielea ei intotdeauna va fi cea mai frumoasa!

O seara frumoasa sau somn usor !!!
mardusha
Postat pe 7 Mai 2009 22:16
http://www.papucei.ro/sandale-joase-lant-3237/

Pentru ca sunt o persoana activa si mai tot timpul " pe drumuri" am ales sa pun in topul preferintelor aceasta pereche de sandale. Nu m-a atras doar designul de tip gothic, foarte in trend in aceasta perioada, ci, in special faptul ca designul simplu dar totodata sofisticat imi inspira comoditatea imbinata cu acel fler care atrage atentia asupra modelului sandalutelor.
Trebuie sa recunosc ca si denumirea pe care stilista a ales-o pentru acestea, "Pursuit of happiness" mi-a atras atentia, iar pentru cei care au vazut filmul lui Will Smith stiu ca fericirea se poate atinge si cu lucrurile simple, nu foarte sofisticate. Sunt sigura ca purtandu-le, sandalele "ma vor conduce pe calea in care voi gasi atat confortul fizic, comoditatea in deplasare cat si sentimentul ca, incaltamintea pe care o port imi ofera un plus de frumusete, eleganta, unicitate si un "mangent " pentru privirile celor din jur, deci calea spre "fericirea deplsarii continue".
Concluzia, raportul confort/frumos/simplu/trend nu iti poate oferi decat o atitudine demna de invidiat!
Andreutzini
Postat pe 7 Mai 2009 22:21
http://www.papucei.ro/cizme_piele_alba_blana_talpa_crem-876/..........

DELICATETE SI SIGURANTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aceste doua cuvinte se imbina intr-o armonie perfecta ,ceea ce duce la DORINTA !!!
Din acest motiv le-am ales !

kudika018924
Postat pe 7 Mai 2009 22:23
Sunt foarte frumosi toti papuceii!!!!!! Eu mi-as dorii foarte foarte mult botinele de vara acelea bej din pilele întoarsã. Sunt SUPERBE! Sunt foarte trandy ºi la modã. Îmi place foarte mult forma, culoarea ºi mai ales decupajele. Sunt perfecte pentru a le purta la rochiþe sau la fustiþe de geanºi. Îmi plac mult de tot ºi aº fi foarte fericitã dacã le-aº câºtiga.
mamicuta
Postat pe 7 Mai 2009 22:27
http://www.papucei.ro/balerini-bej-prelucrati-manual-2312/ sau Feeling U, Feeling Me este modelul care m-a atras cel mai mult pentru ca sunt simpli si in acelasi timp deosebiti. au acel ceva special pe care il intalnesc rar, sunt eleganti, feminini si totusi sunt simpatici asa, eu una cand ma incalt cu astfel de balerini am o stare de voie buna si multa energie ;)) si mai ales pentru ca sunt fan al pink-ului in combinatie cu culori deschise, cum ar fi alb, bej, gri :D
RobertaMissy
Postat pe 7 Mai 2009 22:28
Heeey .. eu sunt Kriss, am 17 ani si imi place sa fiu in trend. Stiu k in acest sezon se poarta pantofii/ sandalele cu platforme iar eu am ales acesti "papucei" kre indeplinesc toate cerintele Doamnei Moda: au tocu` inalt, pt. a subtia silueta si pt.a ne face sa parem mai inalte (stiti cum se spune ..tocurile sunt bucuria piticilor ), sunt utilizate 3 materiale diferite ceea ce le da o nota aparte fata de ceilalti, iar decupajul din fata ne permite expunerea unei chipese pedichiuri . Mi doresc atat de mult deoarece eu nu am posibilitatea financiara, iar un pantof frumos poate schimba intreaga aparitie a unei femei prin simplu fapt k o face sa pare mai inalta si mai supla. In plus, sunt genul de pantofiori kre merg purtati in orice anotimp, fara a tine cont de vreme sau locatie. Multumesti pt fabulosii pantofi. Pupici
http://www.papucei.ro/pantofi-bej-cu-toc-inalt-3243/
iulianacris
Postat pe 7 Mai 2009 22:37
http://www.papucei.ro/balerini-rosii-cu-inimioara-2327/..mda...perfecti pentru o zi de munca: si eleganti si practici in acelasi timp...mi-ar placea sa-i am
oltytzuk
Postat pe 7 Mai 2009 22:40
De la: marinica4u, la data 2009-05-07 16:52:35http://papucei.ro/cizme_negre_lac_elastic-3086/
http://papucei.ro/sandale-joase-negre-3234
http://papucei.ro/pantofi-negri-decupati-eleganti-3167/
http://papucei.ro/botine_elegante_velur_negru-3044/
http://papucei.ro/adidasi-albi-cu-strasuri-2436/
.........greu tare sa alegi din toate perechile....am ales cinci perechi care mi s-ar potrivi de minune...stil si frumusete.....n-as renunta la botine si cizme niciodata, ma simt super in ele, fie cu toc sau fara toc, dar cum nu e dupa voia mea si adidasii si pantofii sau sandalutele sunt superbe. cel mai mult imi plac sandalutele: http://papucei.ro/sandale-joase-negre-3234 deoarece sunt simple iar floarea le da acel aer de vara care ne dorim sa il simtim, iar lejeritatea lor face ca mersul pe ele sa nu fie povara orelor de serviciu si nici chinul plimbarilor lungi prin oras dupa cumparaturi. sunt superbissimi si mi i-as dori tare cat despre pantofiorii decupati http://papucei.ro/pantofi-negri-decupati-eleganti-3167/ putin roz putin mai bine nu? e minunata senzatia ca lumea sa intoarca privirile dupa tine oriunde ai fi si sa te simti la inaltime...in orice situatie.



baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa numa' o pereche n'auzi???
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 22:44
nervozata mea
ralu_zar
Postat pe 7 Mai 2009 22:48
Buna seara,
Sunt indragostita , la propriu , de sandalutele prezentate aici , insa mi-au sucit mintile aceste sandalute fucsia cu toc inalt si mi-ar placea sa fie ale mele. Deja ma imaginez incaltata in ele http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/
claudetteup
Postat pe 7 Mai 2009 22:49
lasa fata meaa ca iti cumparr yo papuceiii mancatassssss
thadoog
Postat pe 7 Mai 2009 22:50
http://www.papucei.ro/pantofi-eleganti-albi-2383/
Acestia sunt pantofii mei preferati, rosii sau chiar albi. Sunt clasici, dar in acelasi timp moderni si eleganti si ofera un plus de originalitate unei tinute, dupa parerea mea. Mi-ar placea mult sa iii achizitionez de aceea sper sa castig un voucher:D
nicole_tdnl
Postat pe 7 Mai 2009 22:51
http://www.papucei.ro/adidasi-eleganti-albastri-fuxia-3155/ Buna! Ma numesc Ioana. Initial am intrat pe paucei.ro din curiozitate si mi-a atras atentia o pereche de papucei albastri ce se numesc ''Allways on my mind'' foarte dragut...ce mai pot adauga la o denumire asa de inspirata...si intradevar, dupa ce i-am vazut prima data nu mi-am mai putut lua gandul de la ei, atat de proaspeti, de primavaratici si de feminini...ma gandeam acum in timp ce scriam ce cochete suntem noi romancele, chiar daca stim ca o pereche finuta de pantofi nu sunt pentru gropile, praful si baltile din Romania, tot vrem sa fim bine incaltate, ei da asa e, cu toate astea si eu ii vreau deja ma vad incaltata cu ei. Va pupsi i ubesc papucei.ro!

Promit solemn ca daca mi-i dati, atunci cand ma incalt cu ei nu ma urc in autobuz, sa nu mi-i calce cineva
current
Postat pe 7 Mai 2009 22:58
http://www2.topsanatate.ro/img/db/news/027/892/641072s.png?ts=1233064680


m'am indragostit de ei.... mor dupa eiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 23:00
De la: ralu_zar, la data 2009-05-07 22:48:19 nervozata mea


Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 23:00
De la: thadoog, la data 2009-05-07 22:50:14lasa fata meaa ca iti cumparr yo papuceiii mancatassssss


cui dog??? zi acu'
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 23:01
De la: oana_bilbie@yahoo.com, la data 2009-05-07 16:53:11http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/
sunt stilul meu si cred ca mi-se potrivesc


Ti se pare.... Nu ti se potrivesc deloc
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 23:02
De la: Alinaso, la data 2009-05-07 18:01:45 Buna ziua la toata lumea!


Ai castigattttttttttttttttttttttttttttt Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Diavolyta_
Postat pe 7 Mai 2009 23:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga o geanta GUESS 1446 De la: concursKudika 18 Decembrie 2013 16:58
Castiga unul dintre cele 3 ceasuri oferite de Oxette! 805 De la: concursKudika 5 Martie 2012 11:31
Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance 731 De la: concursKudika 27 Noiembrie 2009 17:53
Mistica.ro te premiaza! 41 De la: concursKudika 20 Mai 2014 13:43
Castiga una dintre cele 21 de bratari Diva Universal! - saptamana 2 243 De la: kudika169140 18 Octombrie 2013 16:53