x_andra_symon
16 mesaje
Oras: baia mare
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 00:23
buna seara....as dori si eu sa ma ajutati cu o parere sau un sfat pentru ca am o foarte mare nelamurire....eu timp de 3 ani am avut cuclu regulat... luna aceasta mia venit mult mai rapid decat trebuuia si adica cu 14 zile mai rapid....totusi e de precizat ca mia venit in timpul unui act sexual cand nici nu ma asteptam....si ma tinut doar o zi si as mai vrea sa precizez si ca a doua zi eu am luat pastila de urgenta deoarece iubitul meu a reusit performanta de a exacula la intrtarea in vaginul meu si ma gandeam ca exista posibilitatea sa raman...si mai precizez ca nu mam protejat nici inainte
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 00:25
De la: x_andra_symon, la data 2009-05-07 00:23:22buna seara....as dori si eu sa ma ajutati cu o parere sau un sfat pentru ca am o foarte mare nelamurire....eu timp de 3 ani am avut cuclu regulat... luna aceasta mia venit mult mai rapid decat trebuuia si adica cu 14 zile mai rapid....totusi e de precizat ca mia venit in timpul unui act sexual cand nici nu ma asteptam....si ma tinut doar o zi si as mai vrea sa precizez si ca a doua zi eu am luat pastila de urgenta deoarece iubitul meu a reusit performanta de a exacula la intrtarea in vaginul meu si ma gandeam ca exista posibilitatea sa raman...si mai precizez ca nu mam protejat nici inainte
fati un test de sarcina si vezi care e treaba.
Wenn Sie ein Idiot besser den Mund halten.
Diavolyta_
7696 mesaje
Oras: iasi
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 00:25
cumpara'ti un test de sarcina sau mai bine du'te la un doctor
Sweet Little Devil