sarcina sau dereglare menstruala?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:

x_andra_symon Avatarul lui x_andra_symon

16 mesaje
Oras: baia mare

buna seara....as dori si eu sa ma ajutati cu o parere sau un sfat pentru ca am o foarte mare nelamurire....eu timp de 3 ani am avut cuclu regulat... luna aceasta mia venit mult mai rapid decat trebuuia si adica cu 14 zile mai rapid....totusi e de precizat ca mia venit in timpul unui act sexual cand nici nu ma asteptam....si ma tinut doar o zi si as mai vrea sa precizez si ca a doua zi eu am luat pastila de urgenta deoarece iubitul meu a reusit performanta de a exacula la intrtarea in vaginul meu si ma gandeam ca exista posibilitatea sa raman...si mai precizez ca nu mam protejat nici inainte
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: x_andra_symon, la data 2009-05-07 00:23:22buna seara....as dori si eu sa ma ajutati cu o parere sau un sfat pentru ca am o foarte mare nelamurire....eu timp de 3 ani am avut cuclu regulat... luna aceasta mia venit mult mai rapid decat trebuuia si adica cu 14 zile mai rapid....totusi e de precizat ca mia venit in timpul unui act sexual cand nici nu ma asteptam....si ma tinut doar o zi si as mai vrea sa precizez si ca a doua zi eu am luat pastila de urgenta deoarece iubitul meu a reusit performanta de a exacula la intrtarea in vaginul meu si ma gandeam ca exista posibilitatea sa raman...si mai precizez ca nu mam protejat nici inainte

fati un test de sarcina si vezi care e treaba.
Wenn Sie ein Idiot besser den Mund halten.
Diavolyta_ Avatarul lui Diavolyta_

7696 mesaje
Oras: iasi

cumpara'ti un test de sarcina sau mai bine du'te la un doctor
Sweet Little Devil