Setari Cookie-uri

vreau permis

Un sfat pentru "inteleptii" de pe topicul asta.Nu mai vorbiti daor ca sa auziti.Faptul ca esti miop nu-ti afecteaza abilitatil de sofer. Sotul meu este miop, poarta ochelari de cind avea 3 ani, dioptriile lui? nu vreti sa stiti.Conduce doar cu doua viteze : repede si foarte repede dar in limita bunuli simt totusi atita vreme cit nu a cauzat nici un accident in peste 20 de ani de sofat.
Si nu conduce in Rom. si are o "rabla" de masina japoneza un pic mai sigura decitin Ferrari.

Asa ca nu ochelarii sunt problema ci alte abilitati pe care persoana trebuie sa le aiba, iar persoane cu puterea de decizie mai bine ar testa nu vazul unui miop cu ochelari ci puterea de reactie a unui posibil sofer.

Vad aproape in fiecare zi cite un accident sau o situatie de accident si pe cuvint de onoare ca nici unul din acesi teribilisti care isi pun viata lor si a altora in pericol nu poarta ochelari (poate doar de cal).

PS imi pare rau sa aud ca BEBE soferul nu mai este pe forum.Asta nu a fost frumos din partea ta domnisoara.Doar pentru ca poti sterge contul cuiva in viata virtuala nu o sa-ti aduca satisfactie in viata reala.Invata sa lupti infruntind pericolul nu anulindu-l prin tertipuri murdare.
micabis
Postat pe 12 Iunie 2009 18:46
De la: bebe_lush_ul, la data 2009-06-11 23:01:35daca luam foc arata,m asa dar se pare ca D-zeu ia doar oamenii buni ceea ce rezulta ca eu sunt un ce frumoasa e viata asta ma duc la calarie desi e foarte simplu , nu are farmec si adrenalina.
iti dai seama 1 calut putere
cat sa fuga'?

daca luai foc aratai mai bine ca acum!
anca0704
Postat pe 12 Iunie 2009 21:21
micabis...imi pare rau ca nu am toate mesajele private sa le postez aici pe forum.....domnul despre care vb.....pe linga faptul ca vb foarte urit ...si este mitocan....pina la urma a facuto cu mina lui...si apropoo nu sunt domnisoara....draga mea....si nu trebuie sa imi dai tu lectii de viata..intelegi?!....sa sti ca kudica nu doarme cind vede asa specimene de oameni care vin aici sa batjocoreasca in loc sa se distreze...si sa vorbeasca frumos....marea decizie este a site"ul kudica draga mea...si alegerea a fost facuta perfect ....sunt multi ca el....totul are limita
pamela_1
Postat pe 13 Iunie 2009 17:11
De la: pamela_1, la data 2009-06-12 10:35:19ella...nu te mai supara..aces om ..omulet zis bebelushul....a fost si este un nesimtit de multa vreme pe acest forum....el jigneste....orice fata......mai ales cind da private ca vrea adresa de mesinger...sau vreo intilnire..si este refuzat....daca vrea mai multe sa sune la matrimoniale eventual....


Pamela, nu m-am suparat .Rar ma supar...
Doar i-am scris parerea mea .Si am apreciat ca nu mi-a raspuns, sincer vorbind...Nu-mi place sa intru in polemici.
Adica nu m-a atacat in nici un fel si nici nu mi-a dat vreun mesaj pe privat.Ceea ce mie imi spune multe...
Imi pare rau daca ai facut vreun demers sa i se steaga contul , cred ca se putea rezolva problema si in alt mod.
ella_c
Postat pe 13 Iunie 2009 17:22
De la: micabis, la data 2009-06-12 18:46:49PS imi pare rau sa aud ca BEBE soferul nu mai este pe forum.Asta nu a fost frumos din partea ta domnisoara.Doar pentru ca poti sterge contul cuiva in viata virtuala nu o sa-ti aduca satisfactie in viata reala.Invata sa lupti infruntind pericolul nu anulindu-l prin tertipuri murdare.


Micabis , din cate stiu exista optiunea "raporteaza abuz de limbaj" .Cred ca asta s-a intamplat, nu a apelat la "tertipuri murdare"...
Si cred ca se uita cineva cand trimiti un astfel de raport...in sensul ca nu ii stergea nimeni contul daca nu exista vreun motiv Probabil ca mesajele pe care le trimitea pe privat nu erau tocmai decente..
Si pana la urma , cine il retine sa-si faca un nou cont?
ella_c
Postat pe 13 Iunie 2009 17:30
Da Ella, ai dreptate.M-am ambalat cam repede.
Ideea la ce am vrut sa spun este :e OK, raportezi un cont de pe forum pentru ca ti-a vorbit trivial (desi ma gindesc ca trivialitatile nu ar fi aparut daca nu se oferea ocazia) si asta dispare. Cum procedeaza persoana care a raportat in viata reala insa? Acolo cum face ca sa dispara cineva care nu-i este pe plac? Asta imi dpvedeste mie ca e vorba de muuulta superficialitate, dar vorba Pamelei "cine sunt eu sa disec situatii si sa dau sfaturi"

Pamela doamna, pentru a evita atacurile eu zic ca mai intii trebuie sa te uiti in ograda ta: ce faci tu de esti atacata? Iti spun eu: provoci.

O data restrictionat un cont de la o adresa de email nu se mai poate deschide.Trebuie sa ai alta adresa de email pentru asta.Si stiu asta pentru ca acum citeva luni de zile o domnisoara/doamna isterica care era certata cu gramatica limbii romane mi-a raportat contul si a trebuit sa scriu la adminii de la Garbo ca sa-mi pot deschide altul.

Forumul in sine are o lista de cuvinte murdare care daca apar intr-un mesaj, mesajul in sine nu este afisat.Adica e sters automat. Iar raportarea contului se poate face de catre orice "printesa" sau "macho" care nu agreeaza comentariile cuiva.

Mare pacat ca Kudika (iertata sa-mi fie cacofonia) care nu doarme la astfel de specimene de barbati doarme la specimene de femei care habar nu au sa scrie romaneste si isi dau aere de victime in public.
micabis
Postat pe 13 Iunie 2009 18:31
in primul rand buna dimineatza si bine VAM(CUM AR SCRIE PAMELA) GASIT.
...............................bebe_lush_ul.....................................................................................................
buna Pami ......... sunt baiatul care IAI(PAMI) FACUTO(OPAMI) observ ca ai acelasi stil gramatical adik de mahala fetitzoooooooooooooooo invata sa SCRII nu sa SCRI agramat0OOOOOOOOOOO-()PAMI
SI vreau sa-mi cer scuze de rusinea ce am suportat-(pami o) pentru ca am fost trecut la ignor .
Sunt foarteb suparat pe d-ra Kudik , ea mi-a taiat macaroana nestiind ca Dobitoacaaaaaa de Pamela , (si imi cer scuze de fANI) e o catea in calduri care IAM cerut id de mess fiind V.I.P.
EA RASPUNZANDU-MI ca nu poate ca tre sa-i zica sotului , atunci eu am Raspuns : ''DA CE DRAGA ESTI PROPRIETATEA LUI?
cum adik sa-i ceri voie ? aiurea...............Prietena mea a ras ironic si a zis sa o las in pace ca traim in jungla si barbatul e Leul , da ce credea ca ma culc cu ea virtual?
m-am balacarit cu ea timp de o luna dupa care saptmana trecuta iar s-a bagat in seama si a inceput cu jignirile si i-am raspuns fiind foarte agitat?
esti o catea ............ incearca sa ma ignori ce ........ te bagi mereu in seama ? ceva de genu asta.
iar ea Cateaua ca altfel nu o pot numi (KUDICA POATE IAR SA-MI TAIE CRACA , CA NU MA INTERESEAZA CA SI CNA-UL PROCEDEAZA LA FEL )a trimis AVERSTISMENT cna-ului :) .
am ajuns istorie pentru aceasta fata care observ ca gramatica din clasa II ii e straina si i-am recomandat sa faca un copil si asa invata si ea sa scrie .
E penibila si de aceea o provoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cum :? : sa ataseze toate discutiile noastre dupa privat si sa tragem o concluzie desi asta trebuia sa faca Kudik nu sa-mi reteze craca ca ultimul criminal.
sa puna cateaua toate discutiile si replicile ei sa vedeti voi USA BISERICEASCA intrukipata.
oricum eu sunt principalul vinovat ca MAM PUS :)) la mintea unei gaini care are doar o clasa si nu inteleg pwe kudik cum poate sa lase o manelista cu 2 clase ca numai de Guta vorbea si de DiACIONESCU CA A STAT PANA LA 6 DIMINEATZA si vorba aia mai era o ora si incepea in Gura Presei poate asa intelegea si ea mai multe.
In sfarsit sa revenim la Obraznica asta care se crede VIP si ea :) la mintea ei va DATI (P) seama are poze numai cu Pamela o fi oare Pamela ?
auziti :''' acest om jigneste cand vrea id de mesinger:)))))) saraca e atat de concentrata ca nici nu vede cat scrie de mare , adik ea nu vrea sa copieze , nu poate fetitzooooooooo- MESSENGER YAHOO MESSENGER.
astept replik cu discutiile noastre si sa stiti ca voi reveni sub alt id ca cacofonia kudika sigur iar imi taie craca cu drujba .

Pupici la toate Kudicutzele si ma oftic .
stiti de ce?
tocmai voiam sa dau o petrecere Kudikareasca numai cu kudicutze , dar asta e alt subiect si va promit ca vom face o petrecere Kuducareasca cat pot organiza de repede.
Nici nu mai stiu sa mai scriu in pana mea . offfffffffffffffff auziti : hai sa va zic culmea culmilor : Pami asta dupa ce ca e paralela cu Limba si Literatura Romana imi zice intro zi da ma intro am scris bine intro care e problema MAM GRABIT mI-A ZIS :)))))))) EU LA MINE LA servici unde sotul meu e patronul eu vorbesc numai in engleza :)))))))))))))))))) bai e penibila.
in cinstea voastra.
pupici
Bebe_lush_ul si nu soferul cum a zis o d-ra mai sus Arhitect in Agramate de Meserie.

Postat pe 15 Iunie 2009 09:21
vreau sa lamuresc aceasta situatie...de 2 luni acest om...zis bebelusul...a intrat in privat sa ai dau mesingerul....sa ne cunoastem mai bine...sa ne intilnim...eu politicos ca o femeie maritata ce sunt am refuzat evident...spunind ca nu pot pt ca sunt maritata...si de aici au pornit toate....ca ma tine sotul sechestrata...ca nu stiu sa imi traiesc viata....ca sunt inculta,analfabeta....ca el are firma....si bani...si multe altele....ok....iam zis ca nu ma intereseaza.....a continuat ca are iubita care il lasa cu altele sa vorbeasca....sa se intilneasca.....pur si simplu iam zis ca nu sunt de acord si eu nu mi-as insela barbatul niciodata....de aici au inceput jignirile....si tot felul....de lucruri urite....eu doar am raportat mesajele private...pt ca ele au fost multe la numar..si kudika stie cind si cum sa stearga un cont....sunt draguti si mereu urmaresc tot ce se intimpla pe forum...nu sunt eu cu mot aici sa sterg conturi ..nu am cum...intelegeti?....o zi buna va doresc
pamela_1
Postat pe 15 Iunie 2009 09:52
micabis....crezi ce vrei.....insa daca ai primii mesaje private de jignire cred ca ai raporta cu siguranta.... mai mult chiar nu am de ce sa iti dau explikatii......kudika este cu ochii pe noi zi de zi....deci nus dumnezeu sa am puteri magice.....cu frumosul nu a mers....ultima solutie am apelat la site...
pamela_1
Postat pe 15 Iunie 2009 09:55
esti obsedat baiete...rau de tot.... si din momentul de fata chiar nu am de ce sa mai dau explikatii....
pamela_1
Postat pe 15 Iunie 2009 10:01
sincer cred ca el e de vina , dar cred ca l-ai provocat si tu si daca esti asa corecta ataseaza discutiile ca suna interesant.
e chiar tare site-ul asta.
deci sa inteleg ca nu mai vrei sa raspunzi.............suspect in sfarsit voi stiti mai bine......
Solstitiu77
Postat pe 15 Iunie 2009 14:18
s-a bagat si cu mine in seama . dar nu mi-a cerut id de mess si nici nu a jignit. chiar parea de treaba si nu cred ca e obsedat .
sa ai o zi buna
Solstitiu77
Postat pe 15 Iunie 2009 14:21
bebelushul e super ok...nu mai fiti rele cu el...poate daca a'ti vb altfel, a'ti vedea asta... si pt bebel
inna_1688
Postat pe 15 Iunie 2009 14:38
e super ok????????????????????
anca0704
Postat pe 15 Iunie 2009 16:14
Uite, eu astept sa va mai linistiti copilashi ca ati luat-o pe aratura.
Cind deveniti normali mai vorbim de masini, de carnete de conducere si de ce vreti voi, OK?

Va certati ca la piata si macar de ati vinde o legatura de marar sau altceva.
micabis
Postat pe 15 Iunie 2009 20:34
De la: anca0704, la data 2009-06-15 16:14:28e super ok????????????????????



eu vb cu el pe mess de ceva timp si nu m'a deranjat niciodata si e chiar amabil :) de'aia ziceam sa nu se mai certe oamenii astia ca nu e frumos si avem toti o varsta :) io va pup pe toti
inna_1688
Postat pe 16 Iunie 2009 10:37
si eu il cunosc si mai stiu ca OBSEDATUL asta care e as LOOOOOKO cum zice d-ra agramata stiu ca are un servici stabil unde se dau 3 psihologice pe luna fiind eliminatoriu (adik si-ar pierde serviciul ) si mai stiu ca lucreaza la un program pentru protejarea cainilor maidanezi si de aceea ii iau apararea .

sunt o gramajoara de fete pe aici ; m-am orientat si am observat ca 15% nu prea STIE SA SCRI de aceea le pot recomanda profesorul fetitei mele :

Eugen Mardare , meditator gramatica , romana si engleza , cls I - VIII , TEL : 021 . 240 . 40 .11
zona Pantelimon , Titan , Muncii , Obor.
are pret bun pe sedinta .
e un site interesant si cred ca o sa mai ma uit pe aici .
andrei80
Postat pe 16 Iunie 2009 11:09
pamela_1
Postat pe 16 Iunie 2009 12:00
Pamela daca imi mai trimiti mesaj fa-o te rog aici nu pe privat ca d-aia exista forum.

Si auzi ce zice tipa asta cica lucreaza la un program de protejare a cainilor si el te face ''catea''
probabil ca vrea sa te protejeze si pe tine de cineva
hai ca asta e buna : serios.
Ma simt ca intr-un banc cu blonde :)))))))


Un rus, un american si o blonda


Un rus, un american si o blonda discuta. Rusul spune:
- Noi am fost primii care am ajuns in spatiu!
Americanul:
- Noi am fost primii care am ajuns pe luna!
Blonda:
- Noi vom fi primele care vom ajunge pe Soare!
Rusul si americanul:
- Nu se poate ajunge pe Soare. Veti arde inainte de a ajunge acolo.
Blonda:
- Dar ce, crezi ca suntem asa de proaste, ne vom duce noaptea...

Solstitiu77
Postat pe 16 Iunie 2009 13:24
asta e bunicel bancul : hai sa-ti trimit eu unul tare : am ras 40min
O blonda, o bruneta si o roscata, toate trei gravide, se intalnesc in sala de asteptare a unui cabinet ginecologic. Bruneta spune:
- Cred ca al meu va fi baiat!
- De ce? intreaba roscata si blonda.
- Pentru ca am stat deasupra cand l-am conceput si se spune ca atunci va fi baiat.
- Ooo, zise roscata, atunci eu voi avea o fetita pentru ca a stat el deasupra!
Blonda se gandeste si, cu o privire ingrijorata, intreaba:
- Al meu va fi ied?

andrei80
Postat pe 16 Iunie 2009 13:33
catele sunt cele care ma musca ..de dos pe mine .... adica cei care nu au loc de mine ..de ceva vreme...
folositi limbajul corespunzator...altfel va duceti dupa prietenul vostru...
pamela_1
Postat pe 16 Iunie 2009 14:24
mona ce rautacioase sunteti...de unde sti tu ce sa intimplat...
aa normal esti probabil prietena buna cu el...ok insa nu te baga daca nu sti ce sa intimplat...si cuvintul "catea"este foarte urit sa il pronunti...unei persoane care nu t-ia facut nimik...de ce esti rea acum?....si bati cimpii la adresa lui pam?....pe bune este penibila...
ali_alina
Postat pe 16 Iunie 2009 14:35
De la: kudika039040, la data 2009-06-16 11:09:33 sunt o gramajoara de fete pe aici ; m-am orientat si am observat ca 15% nu prea STIE SA SCRI de aceea le pot recomanda profesorul fetitei mele :

e un site interesant si cred ca o sa mai ma uit pe aici .


Noroc cu tine ,zau asa...Daca ai de facut analize pe text si corecturi mergi mai bine pe un site specializat ,unde persoanele destepte(asa ca tine..) sunt apreciate la adevarata lor valoare .


ella_c
Postat pe 16 Iunie 2009 14:37
draguto, nici tu nu stii sa scrii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 16 Iunie 2009 14:40
De la: kudika032667, la data 2009-06-16 14:40:18draguto, nici tu nu stii sa scrii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


uite ca m-ai intristat...
Ti-am spus , mare noroc cu tine .

Sa fiu sincera , imi pasa de parerea ta doar 3 secunde...draguto !


ella_c
Postat pe 16 Iunie 2009 14:44
ma refeream la Kudika 040 la coada dar a aparut aiurea mesajul

Postat pe 16 Iunie 2009 14:47
ella nu lasa toti frustatii sa iti strice buna dispozitie zau nu se merita...si ca fapt divers kudika ...este de fapt aceasi persoana care supara mai multe persoane pe forum....
ali_alina
Postat pe 16 Iunie 2009 14:49
nu trebuie ...sa bagam in seama totul
ali_alina
Postat pe 16 Iunie 2009 14:51
De la: bebe_lush_ul, la data 2009-06-11 10:07:13200? hmmmmmmmmm
279 km /h radar bucuresti - pitesti - craiova - turnu severin -(24km care se merge cu 30 km/h) - timisoara
drumul bucuresti - urziceni - buzau ----.> deviatie Iasi.-312 km /h
se p[oate crede-ma.
la 400 km /h decoleaza un avion cu 200 pasageri.
daca ii pui aripi zbori puiule zbori :)))))))
Apropo imi e teama ssa zbor cu avionul.


Ce cretin. Uite unul pe care daca l-as vedea l-as palmui repetat.
Kathara
Postat pe 16 Iunie 2009 14:59

kathara ai un pupic de la mine
pamela_1
Postat pe 16 Iunie 2009 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Problema de "frictiune" in timpul actului sexual 10 De la: johnny_blaze 9 Februarie 2009 17:48
totul se prabuseste... 13 De la: cckitty 17 Aprilie 2009 21:41
revista cosmopolitan 6 De la: mirela1989 20 Aprilie 2010 12:25
buna...am si eu o nelamurire...poate sa traiasca un barbat in aceeasi casa cu sotia,sa doarma in acelasi pat insa sa nu faca dragoste....? 64 De la: kudika029282 1 Septembrie 2010 16:23
Fetisul picioarelor-deviatie de comportament? 39 De la: kudika349057 10 Ianuarie 2012 06:34