Setari Cookie-uri

sexul cu animale!!!!

De la: mitura, la data 2010-10-14 21:34:44

Scumpa sfanta Duminica,nu -ti face sange rau cu tombice de-astea..sunt niste facaturi d`ale kudikoaselor

Sper... dar asa am sperat eu si cand mi-a zis vara-mea (6 ani at the time) ca prietenii ei (de gradinita) isi fac felatii prin tufisuri cand nu e atenta educatoarea (probabil si ea cu vreo felatie
SfDuminica
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:43

Scumpa sfanta Duminica,nu -ti face sange rau cu tombice de-astea..sunt niste facaturi d`ale kudikoaselor

Sper... dar asa am sperat eu si cand mi-a zis vara-mea (6 ani at the time) ca prietenii ei (de gradinita) isi fac felatii prin tufisuri cand nu e atenta educatoarea (probabil si ea cu vreo felatie
SfDuminica
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:45

Sper... dar asa am sperat eu si cand mi-a zis vara-mea (6 ani at the time) ca prietenii ei (de gradinita) isi fac felatii prin tufisuri cand nu e atenta educatoarea (probabil si ea cu vreo felatie), si m-am trezit ca de fapt chiar asa era. (initial am crezut ca a auzit si ea ceva de la frati-su si inventeaza ca sa imi arate ea ce mare, desteapta, si superioara copiilor de varsta ei este)... Tx goodness I didn't have to see it or I'd have died of sleep deprivation in days. (matusa mi-a confirmat cand stateam la o cafea >..<

[edit] nu vrea sa posteze tot OTL!
SfDuminica
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:46
De la: SfDuminica, la data 2010-10-14 21:46:30

Sper... dar asa am sperat eu si cand mi-a zis vara-mea (6 ani at the time) ca prietenii ei (de gradinita) isi fac felatii prin tufisuri cand nu e atenta educatoarea (probabil si ea cu vreo felatie), si m-am trezit ca de fapt chiar asa era. (initial am crezut ca a auzit si ea ceva de la frati-su si inventeaza ca sa imi arate ea ce mare, desteapta, si superioara copiilor de varsta ei este)... Tx goodness I didn't have to see it or I'd have died of sleep deprivation in days. (matusa mi-a confirmat cand stateam la o cafea >..
thadoogback
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:49
ce zici
thadoogback
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:50
De la: thadoogback, la data 2010-10-14 21:50:45ce zici

Ah, am uitat de tine, lol!

Freaks blowing my mind and all...
SfDuminica
Postat pe 14 Octombrie 2010 21:56
Prima data cand am citit chestia asta...voiam sa-ti zic sa te duci sa te futa dracii; dar gandindu-ma mai bine daca unul din ala(teoretic) e un umanoid cu coarne ,coada si copita ,rosu, paros ... asta e partenerul ideal pt tine...
Apuca-te de o invocatie LOL
The_Exile
Postat pe 15 Octombrie 2010 20:13
cine face sex cu animalele,e considerat animal!deci animal cu animal!urasc aceste persoane!
gya29
Postat pe 15 Octombrie 2010 20:30
De la: gya29, la data 2010-10-15 20:30:47cine face sex cu animalele,e considerat animal!deci animal cu animal!urasc aceste persoane!

credeam ca-i zice zoofil... ca animal cu animal era okay last I've checked. XD
Why waste feelings like that? Fie-ti mila ca asta e o dereglare mintala!
SfDuminica
Postat pe 15 Octombrie 2010 20:34
am citit atatea jigniri si cuvinte urate pe aici , cat nu am vazut toata viata pe net. cei care sustin ca sunt bolnavi psihic cei care agreeaza sexul cu animale , e problema lor...chestia e ca multi din cei care arunca cu pietre s-au gandit poate si ei la asemenea fantezii , dar nu ar recunoaste nici sub tortura . si deasemenea e adevarat ca ff multe persoane ( mai ales femei) o fac efectiv. dar traind in romania si spunand asta , iti dai foc singur la valiza. oricum , noi nu avem valiza , asa ca recunoastem : suntem un cuplu casatorit , am vrea sa incercam cu un caine si daca am gasi o doamna care sa aiba unul ( antrenat) , nu am spune nu unei partide , ci dimpotriva :)
aurel76
Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:37
Interesant subiectul
alexo88
Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:39
De la: alexo88, la data 2011-01-23 08:39:03 Interesant subiectul

Nu mai intru aici
alexo88
Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:39
De la: aurel76, la data 2011-01-23 08:37:41am citit atatea jigniri si cuvinte urate pe aici , cat nu am vazut toata viata pe net. cei care sustin ca sunt bolnavi psihic cei care agreeaza sexul cu animale , e problema lor...chestia e ca multi din cei care arunca cu pietre s-au gandit poate si ei la asemenea fantezii , dar nu ar recunoaste nici sub tortura . si deasemenea e adevarat ca ff multe persoane ( mai ales femei) o fac efectiv. dar traind in romania si spunand asta , iti dai foc singur la valiza. oricum , noi nu avem valiza , asa ca recunoastem : suntem un cuplu casatorit , am vrea sa incercam cu un caine si daca am gasi o doamna care sa aiba unul ( antrenat) , nu am spune nu unei partide , ci dimpotriva :)

Ai facut mata recensamantul de ai constatat ca sunt multi si multe cei si cele care o fac cu animale?
Ti se pare o practica normala ? Eu zic sa te duci fugutza si tu si toti zoofilii la psihiatru.
Bietele animale , le plang de mila !

Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:41
De la: aurel76, la data 2011-01-23 08:37:41am citit atatea jigniri si cuvinte urate pe aici , cat nu am vazut toata viata pe net. cei care sustin ca sunt bolnavi psihic cei care agreeaza sexul cu animale , e problema lor...chestia e ca multi din cei care arunca cu pietre s-au gandit poate si ei la asemenea fantezii , dar nu ar recunoaste nici sub tortura . si deasemenea e adevarat ca ff multe persoane ( mai ales femei) o fac efectiv. dar traind in romania si spunand asta , iti dai foc singur la valiza. oricum , noi nu avem valiza , asa ca recunoastem : suntem un cuplu casatorit , am vrea sa incercam cu un caine si daca am gasi o doamna care sa aiba unul ( antrenat) , nu am spune nu unei partide , ci dimpotriva :)

Am un lup de toata frumusetea dar nu l-as chnui pentru nimic in lume obligandu-l sa se cotzaie fortat cu animale ca voi.

Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:43
dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" . daca am facut un recensamant? nu..inca . dar am vb cu multe persoane pe net care in particular au recunoscut asta , desi nu o vor face niciodata in public. inainte de a arunca cuvinte grele , priviti-va in oglinda !
aurel76
Postat pe 23 Ianuarie 2011 11:23
o doamna cu un catel antrenat?...un pitbull antrenat in luptele de strada
miss_darine
Postat pe 23 Ianuarie 2011 11:26
De la: aurel76, la data 2011-01-23 11:23:12dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" . daca am facut un recensamant? nu..inca . dar am vb cu multe persoane pe net care in particular au recunoscut asta , desi nu o vor face niciodata in public. inainte de a arunca cuvinte grele , priviti-va in oglinda !

Fantezii .. ? Toti au mai mult ca sigur acum de ce or tine acele fantezii e problema lor , dar e o problema daca o si PUI IN PRACTICA si daca ar include animale,copii s.a.m.d .
Eu am avut cu un pachet de tigari azi noapte nah spuneti ceva
alexo88
Postat pe 23 Ianuarie 2011 11:30
De la: aurel76, la data 2011-01-23 11:23:12dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" . daca am facut un recensamant? nu..inca . dar am vb cu multe persoane pe net care in particular au recunoscut asta , desi nu o vor face niciodata in public. inainte de a arunca cuvinte grele , priviti-va in oglinda !

Ma deranjeaza ca va fluturati anormalitatea chiar cu mandrie as zice? Romanul a ajuns sa se mandreasca cu toate scarboseniile din lume.Sunteti jalnici, scursura unei societati iesita la suprafata.noi astia normali trebuie sa ne ferim de toti ciudatii.

Postat pe 23 Ianuarie 2011 12:09

Eu zic sa cauti un armasar pentru ea si pentru tine o iapa.Ca sa fie si mai palpitant e bine sa-i nimeresti mai naravasi,inainte si dupa partide sa va mai dea si cate o copita.
Barbie30_
Postat pe 23 Ianuarie 2011 12:12

Fantezie interzisa ? Da am una : Sa fac ce a facut Hitler cu o anume etnie ....sa va extermin.

Postat pe 23 Ianuarie 2011 12:19
De la: scorpio67, la data 2011-01-23 12:19:48

Fantezie interzisa ? Da am una : Sa fac ce a facut Hitler cu o anume etnie ....sa va extermin.

zauuuu???!!! si cine te opreste "neculai viteazu" ce esti? apropo...incultura va face sa fiti atat de "indignati" . hitler a INCERCAT , nu a REUSIT sa extermine o rasa :) . si inca ceva : multi din cei care spun " vaiiii...mi-e scarba , nu ma pot nici macar gandi...sunteti jalnici" , revin constant aici sa citeasca ce se mai scrie . daca ar fi cum spuneti , nici macar nu ati mai accesa tema .
aurel76
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:14
De la: aurel76, la data 2011-01-23 17:14:42

zauuuu???!!! si cine te opreste "neculai viteazu" ce esti? apropo...incultura va face sa fiti atat de "indignati" . hitler a INCERCAT , nu a REUSIT sa extermine o rasa :) . si inca ceva : multi din cei care spun " vaiiii...mi-e scarba , nu ma pot nici macar gandi...sunteti jalnici" , revin constant aici sa citeasca ce se mai scrie . daca ar fi cum spuneti , nici macar nu ati mai accesa tema .

Nu m-am referit la evrei, am spus etnie nu rasa mai cultura pana la genunchiul cainelui. Bou incaltat nu mai insinua tu ce vesezi noaptea .Daca am fantezii le am vis-a-vis de oameni nu de animale.Numai neterminatii ca tine pot sa-si inchipuie ca fac sex scarbos( am dat in patima lui 282) cu un biet animal.

Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:34

...sa inteleg ca esti interesat de tema?
kudika195501
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:42

...sa inteleg ca esti interesat de tema?
kudika195501
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:42
eu nu te-am jignit in nici un fel...pana acum....dar taranii ca tine trebuie sa se defuleze cumva , nu?:) apropo...invata sa scrii corect.....ai optiunea PREVIZUALIZARE pt a-ti corecta greselile...dar oricum sunt sigur ca nici acum nu le vezi.
aurel76
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:55
Pentru cei cu animalele ,mi-as fii dorit sa mai avem si in zilele noastre T-rex ca pe ala vi-l dadeam .
alexo88
Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:15
De la: aurel76, la data 2011-01-23 17:55:49eu nu te-am jignit in nici un fel...pana acum....dar taranii ca tine trebuie sa se defuleze cumva , nu?:) apropo...invata sa scrii corect.....ai optiunea PREVIZUALIZARE pt a-ti corecta greselile...dar oricum sunt sigur ca nici acum nu le vezi.

Macar greselile mele sunt inofensive dar erorile ca tine sunt mai greu de sters.
Cata vreme nu-ti retagi insinuarile despre asa zise fantezii puse pe seama altora, tot bou incaltat ramai.

Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:20
De la: aurel76, la data 2011-01-23 17:55:49eu nu te-am jignit in nici un fel...pana acum....dar taranii ca tine trebuie sa se defuleze cumva , nu?:) apropo...invata sa scrii corect.....ai optiunea PREVIZUALIZARE pt a-ti corecta greselile...dar oricum sunt sigur ca nici acum nu le vezi.

Macr taranii ca mine sunt sanatosi la cap nu greseli ale naturii ca tine.

Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:22
mda....alte greseli de ortografie:) ma rog...ne retragem la garaj...nu merita sa stricam cerneala pt a arunca injurii sau sa judecam gresit . scuze pt cuvantul taran....nu am de unde sa stiu daca esti asa sau nu...pur si simplu am presupus din cuvintele pe care le-ai scris . asta nu inseamna neaparat ca asa esti . o seara buna tuturor.
aurel76
Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:36
mda....alte greseli de ortografie . ma rog...cer scuze pt cuvantul taran...nu pot vb fara sa cunosc . o seara buna :)
aurel76
Postat pe 23 Ianuarie 2011 19:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
edtrfghwe 12 De la: Rolec2000 9 Aprilie 2009 22:01
sex talk in dormitor 109 De la: kudika330602 5 Decembrie 2010 22:02
fantezie ciudata. 28 De la: denis_roxana 17 Februarie 2011 11:56
Marire penis 254 De la: kudika_1037813 9 Iulie 2019 09:13
Retardatul kudicii 12 De la: dandanaua_reloaded 13 Octombrie 2008 16:19