Mai multe
De la: mitura, la data 2010-10-14 21:34:44 Sper... dar asa am sperat eu si cand mi-a zis vara-mea (6 ani at the time) ca prietenii ei (de gradinita) isi fac felatii prin tufisuri cand nu e atenta educatoarea (probabil si ea cu vreo felatie |
||
|
SfDuminica Postat pe 14 Octombrie 2010 21:43 |
||
|---|---|---|
De la: mitura, la data 2010-10-14 21:34:44 Sper... dar asa am sperat eu si cand mi-a zis vara-mea (6 ani at the time) ca prietenii ei (de gradinita) isi fac felatii prin tufisuri cand nu e atenta educatoarea (probabil si ea cu vreo felatie |
||
|
SfDuminica Postat pe 14 Octombrie 2010 21:45 |
||
De la: mitura, la data 2010-10-14 21:34:44 Sper... dar asa am sperat eu si cand mi-a zis vara-mea (6 ani at the time) ca prietenii ei (de gradinita) isi fac felatii prin tufisuri cand nu e atenta educatoarea (probabil si ea cu vreo felatie), si m-am trezit ca de fapt chiar asa era. (initial am crezut ca a auzit si ea ceva de la frati-su si inventeaza ca sa imi arate ea ce mare, desteapta, si superioara copiilor de varsta ei este)... Tx goodness I didn't have to see it or I'd have died of sleep deprivation in days. (matusa mi-a confirmat cand stateam la o cafea >..< [edit] nu vrea sa posteze tot OTL! |
||
|
|
||
|
SfDuminica Postat pe 14 Octombrie 2010 21:46 |
||
De la: SfDuminica, la data 2010-10-14 21:46:30De la: mitura, la data 2010-10-14 21:34:44 |
||
|
thadoogback Postat pe 14 Octombrie 2010 21:49 |
||
| ce zici | ||
|
thadoogback Postat pe 14 Octombrie 2010 21:50 |
||
De la: thadoogback, la data 2010-10-14 21:50:45ce zici Ah, am uitat de tine, lol! Freaks blowing my mind and all...
|
||
|
SfDuminica Postat pe 14 Octombrie 2010 21:56 |
||
|
Prima data cand am citit chestia asta...voiam sa-ti zic sa te duci sa te futa dracii; dar gandindu-ma mai bine daca unul din ala(teoretic) e un umanoid cu coarne ,coada si copita ,rosu, paros ... asta e partenerul ideal pt tine... Apuca-te de o invocatie LOL
|
||
|
The_Exile Postat pe 15 Octombrie 2010 20:13 |
||
| cine face sex cu animalele,e considerat animal!deci animal cu animal!urasc aceste persoane! | ||
|
gya29 Postat pe 15 Octombrie 2010 20:30 |
||
De la: gya29, la data 2010-10-15 20:30:47cine face sex cu animalele,e considerat animal!deci animal cu animal!urasc aceste persoane! credeam ca-i zice zoofil... ca animal cu animal era okay last I've checked. XD Why waste feelings like that? Fie-ti mila ca asta e o dereglare mintala! |
||
|
SfDuminica Postat pe 15 Octombrie 2010 20:34 |
||
| am citit atatea jigniri si cuvinte urate pe aici , cat nu am vazut toata viata pe net. cei care sustin ca sunt bolnavi psihic cei care agreeaza sexul cu animale , e problema lor...chestia e ca multi din cei care arunca cu pietre s-au gandit poate si ei la asemenea fantezii , dar nu ar recunoaste nici sub tortura . si deasemenea e adevarat ca ff multe persoane ( mai ales femei) o fac efectiv. dar traind in romania si spunand asta , iti dai foc singur la valiza. oricum , noi nu avem valiza , asa ca recunoastem : suntem un cuplu casatorit , am vrea sa incercam cu un caine si daca am gasi o doamna care sa aiba unul ( antrenat) , nu am spune nu unei partide , ci dimpotriva :) | ||
|
aurel76 Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:37 |
||
Interesant subiectul
|
||
|
alexo88 Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:39 |
||
De la: alexo88, la data 2011-01-23 08:39:03 Interesant subiectul Nu mai intru aici
|
||
|
alexo88 Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:39 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 08:37:41am citit atatea jigniri si cuvinte urate pe aici , cat nu am vazut toata viata pe net. cei care sustin ca sunt bolnavi psihic cei care agreeaza sexul cu animale , e problema lor...chestia e ca multi din cei care arunca cu pietre s-au gandit poate si ei la asemenea fantezii , dar nu ar recunoaste nici sub tortura . si deasemenea e adevarat ca ff multe persoane ( mai ales femei) o fac efectiv. dar traind in romania si spunand asta , iti dai foc singur la valiza. oricum , noi nu avem valiza , asa ca recunoastem : suntem un cuplu casatorit , am vrea sa incercam cu un caine si daca am gasi o doamna care sa aiba unul ( antrenat) , nu am spune nu unei partide , ci dimpotriva :) Ai facut mata recensamantul de ai constatat ca sunt multi si multe cei si cele care o fac cu animale? Ti se pare o practica normala ? Eu zic sa te duci fugutza si tu si toti zoofilii la psihiatru. Bietele animale , le plang de mila ! |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:41 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 08:37:41am citit atatea jigniri si cuvinte urate pe aici , cat nu am vazut toata viata pe net. cei care sustin ca sunt bolnavi psihic cei care agreeaza sexul cu animale , e problema lor...chestia e ca multi din cei care arunca cu pietre s-au gandit poate si ei la asemenea fantezii , dar nu ar recunoaste nici sub tortura . si deasemenea e adevarat ca ff multe persoane ( mai ales femei) o fac efectiv. dar traind in romania si spunand asta , iti dai foc singur la valiza. oricum , noi nu avem valiza , asa ca recunoastem : suntem un cuplu casatorit , am vrea sa incercam cu un caine si daca am gasi o doamna care sa aiba unul ( antrenat) , nu am spune nu unei partide , ci dimpotriva :) Am un lup de toata frumusetea dar nu l-as chnui pentru nimic in lume obligandu-l sa se cotzaie fortat cu animale ca voi. |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:43 |
||
dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" . daca am facut un recensamant? nu..inca . dar am vb cu multe persoane pe net care in particular au recunoscut asta , desi nu o vor face niciodata in public. inainte de a arunca cuvinte grele , priviti-va in oglinda !
|
||
|
aurel76 Postat pe 23 Ianuarie 2011 11:23 |
||
o doamna cu un catel antrenat?...un pitbull antrenat in luptele de strada
|
||
|
miss_darine Postat pe 23 Ianuarie 2011 11:26 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 11:23:12dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" Fantezii .. ? Toti au mai mult ca sigur acum de ce or tine acele fantezii e problema lor , dar e o problema daca o si PUI IN PRACTICA si daca ar include animale,copii s.a.m.d . Eu am avut cu un pachet de tigari azi noapte nah spuneti ceva
|
||
|
alexo88 Postat pe 23 Ianuarie 2011 11:30 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 11:23:12dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" Ma deranjeaza ca va fluturati anormalitatea chiar cu mandrie as zice? Romanul a ajuns sa se mandreasca cu toate scarboseniile din lume.Sunteti jalnici, scursura unei societati iesita la suprafata.noi astia normali trebuie sa ne ferim de toti ciudatii. |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2011 12:09 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 11:23:12dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" Eu zic sa cauti un armasar pentru ea si pentru tine o iapa.Ca sa fie si mai palpitant e bine sa-i nimeresti mai naravasi,inainte si dupa partide sa va mai dea si cate o copita.
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 23 Ianuarie 2011 12:12 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 11:23:12dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" Fantezie interzisa ? Da am una : Sa fac ce a facut Hitler cu o anume etnie ....sa va extermin. |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2011 12:19 |
||
De la: scorpio67, la data 2011-01-23 12:19:48De la: aurel76, la data 2011-01-23 11:23:12dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" zauuuu???!!! si cine te opreste "neculai viteazu" ce esti? apropo...incultura va face sa fiti atat de "indignati" . hitler a INCERCAT , nu a REUSIT sa extermine o rasa :) . si inca ceva : multi din cei care spun " vaiiii...mi-e scarba , nu ma pot nici macar gandi...sunteti jalnici" , revin constant aici sa citeasca ce se mai scrie . daca ar fi cum spuneti , nici macar nu ati mai accesa tema .
|
||
|
aurel76 Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:14 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 17:14:42De la: scorpio67, la data 2011-01-23 12:19:48De la: aurel76, la data 2011-01-23 11:23:12dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" Nu m-am referit la evrei, am spus etnie nu rasa mai cultura pana la genunchiul cainelui. Bou incaltat nu mai insinua tu ce vesezi noaptea .Daca am fantezii le am vis-a-vis de oameni nu de animale.Numai neterminatii ca tine pot sa-si inchipuie ca fac sex scarbos( am dat in patima lui 282) cu un biet animal. |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:34 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 17:14:42De la: scorpio67, la data 2011-01-23 12:19:48De la: aurel76, la data 2011-01-23 11:23:12dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" ...sa inteleg ca esti interesat de tema?
|
||
|
kudika195501 Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:42 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 17:14:42De la: scorpio67, la data 2011-01-23 12:19:48De la: aurel76, la data 2011-01-23 11:23:12dap...suntem zoofili care e problema ?? cu ce te deranjeaza? ai tu o viata mai rea daca suntem noi asa cum suntem ?? de ce trebuie sa arunci cu noroi si sa ne faci animale? sa scrii o jignire nu costa nimic nu? dar e posibil ca printre cei care au citit si au spus vorbe urate sa fie oameni care au fantezii cu copii ...sau sunt hoti de buzunare...violatori , etc! fiecare avem pacatele noastre , nimeni nu e fara pata . si mai mereu , cu cat te arati mai indignat , cu atat e clar ca ai si tu o fantezie "interzisa" ...sa inteleg ca esti interesat de tema?
|
||
|
kudika195501 Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:42 |
||
| eu nu te-am jignit in nici un fel...pana acum....dar taranii ca tine trebuie sa se defuleze cumva , nu?:) apropo...invata sa scrii corect.....ai optiunea PREVIZUALIZARE pt a-ti corecta greselile...dar oricum sunt sigur ca nici acum nu le vezi. | ||
|
aurel76 Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:55 |
||
| Pentru cei cu animalele ,mi-as fii dorit sa mai avem si in zilele noastre T-rex ca pe ala vi-l dadeam . | ||
|
alexo88 Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:15 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 17:55:49eu nu te-am jignit in nici un fel...pana acum....dar taranii ca tine trebuie sa se defuleze cumva , nu?:) apropo...invata sa scrii corect.....ai optiunea PREVIZUALIZARE pt a-ti corecta greselile...dar oricum sunt sigur ca nici acum nu le vezi. Macar greselile mele sunt inofensive dar erorile ca tine sunt mai greu de sters. Cata vreme nu-ti retagi insinuarile despre asa zise fantezii puse pe seama altora, tot bou incaltat ramai. |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:20 |
||
De la: aurel76, la data 2011-01-23 17:55:49eu nu te-am jignit in nici un fel...pana acum....dar taranii ca tine trebuie sa se defuleze cumva , nu?:) apropo...invata sa scrii corect.....ai optiunea PREVIZUALIZARE pt a-ti corecta greselile...dar oricum sunt sigur ca nici acum nu le vezi. Macr taranii ca mine sunt sanatosi la cap nu greseli ale naturii ca tine. |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:22 |
||
| mda....alte greseli de ortografie:) ma rog...ne retragem la garaj...nu merita sa stricam cerneala pt a arunca injurii sau sa judecam gresit . scuze pt cuvantul taran....nu am de unde sa stiu daca esti asa sau nu...pur si simplu am presupus din cuvintele pe care le-ai scris . asta nu inseamna neaparat ca asa esti . o seara buna tuturor. | ||
|
aurel76 Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:36 |
||
mda....alte greseli de ortografie . ma rog...cer scuze pt cuvantul taran...nu pot vb fara sa cunosc . o seara buna :)
|
||
|
aurel76 Postat pe 23 Ianuarie 2011 19:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| edtrfghwe | 12 | De la: Rolec2000 9 Aprilie 2009 22:01 |
| sex talk in dormitor | 109 | De la: kudika330602 5 Decembrie 2010 22:02 |
| fantezie ciudata. | 28 | De la: denis_roxana 17 Februarie 2011 11:56 |
|
|
||
| Marire penis | 254 | De la: kudika_1037813 9 Iulie 2019 09:13 |
| Retardatul kudicii | 12 | De la: dandanaua_reloaded 13 Octombrie 2008 16:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.