Setari Cookie-uri

Concurs: Care este povestea alunitei tale?

EU AM MULTE ALUNITE PE CORP,DAR CELE MAI INTERESANTE SUNT: UNA CHIAR IN COLTUL GURII , TREI PE UMARUL DREP SI TREI PE ANTEBRATUL DREPT (SUNT GRUPATE CA UN MANUNCHI).
kudika010912
Postat pe 19 Mai 2009 10:30
Buna!
Am peste 15 alunite pe tot corpul, pe sani, pe abdomen, pe brate , pe gat si pe spate.Sunt mandra cu alunitele mele in primul rand pentru ca asa ma aseaman cu ceva cu tatal meu, care din pacate este departe de mine si in al doilea rand sunt mandra cu ele, deoarece sunt niste semne din nastere pe care le mostenesc si nu am nevoie de alte semne(tatuaje), asa sunt deosebita de ceilalti.Nu am avut probleme, chiar daca am exagerat cateodata vara cu plaja.
bambucik
Postat pe 19 Mai 2009 10:32
Am o alunita foarte mare pe spate, este cat un bob de fasole. imi da batai de cap deoarece s-a rupt un pic si este pozitionata in mijlocul spatelui chiar pe coloana si cand ma sprijin de ceva ma lovesc si ma doare ingrozitor. As scoate-o dar mi-e un pic teama. Nu am protejat-o in nici un fel pana acum, recunosc, deoarece nu i-am dat foarte mare importanta dar acum, ca e rupta sunt un pic ingrijorata si urmeaza sa merg la un dermatolog...problema e ca nu am foarte mult timp liber. dar sanatatea ar trebui pusa pe primul loc si voi face un efort deosebit sa ajung la medic.

Postat pe 19 Mai 2009 10:49
eu am foarte multe alunite-unele din nastere si multe mi-au aparut cu timpul-probabil din cauza soarelui pentru ca am fosrte multe pe zona decolteului precum actritele mexicane din telenovele.mi-e foarte frica cu alunitele pentru ca bunica mea a murit de cancer si tot din cauza unei alunite care a fost mica la inceput si apoii s-a marit... imi place sa stau la soare ,iubesc vara dar stiu ca e periculos pentru alunite!
andreea_3
Postat pe 19 Mai 2009 10:52
Buna.Eu nu am foarte multe alunite in schimb am un semn mare pe mana care m-a complexat multa vreme.Arata ca o petala de trandafir rosie si cand mi-e frig se face mov.Cand eram mai mica ma deranja foarte tare si umblam mai mereu in bluza cu maneca lunga pentru ca toata lumea ma intreba ca ce am patit.Dar cu timpul m-am obisnuit si acum sotul imi spune mereu ca nu ma poate pierde si ca sunt unicata cu semnul asta.La sore nu am probleme din cauza ei,oricum folosesc creme pentru protectie solara.
swwety25f397
Postat pe 19 Mai 2009 11:19
si eu am foarte multe alunite.imi era teama pentru ele. imi faceam chiar ganduri negre. in februarie am fost la medic si mi-a spus ca totul e in ordine, dar trebuie sa le suraveghez.inainte de a merge la medic vroiam sa scap de ele, acum m-am linistit si vreau sa traim impreuna. pentru linistea voastra mergeti la consultatie. doar un specialist va poate lua o piatra de pe inima. va doresc numai sanatate.
kudika016641
Postat pe 19 Mai 2009 11:22
mi se pare extraordinara campania facuta de avene si cu siguranta o sa ma programez si eu daca se desfasoara in toata tara. Povestea mea ar fi urmatoarea: cand eram micuta eram foarte bucuroasa ca am alunite multe deoarece se spune ca oamenii cu alunite sunt foarte norocosi si nu ma intelegeti gresit, bucuroasa sunt si acum, imi plac foarte mult, unele sunt foarte sexi (una deasupra sanului drept, una deasupra buzei, sub ochiul stang alta ...ehhh am cateva preferta :P) dar ma si ingrijoreaza cateva, destul de marisoare si care continua sa creasca am observat. La alunitele mele fragile se mai adauga si o piele foarte alba, deci vara am invatat sa ma protejez foarte bine, cu creme cu protectie solara ridicata. Nu pot renunta sa ma duc la plaja, vara o piele bronzata se vede foarte frumos, nu mai spun ce distractiv este sa te duci cu prietenii la mare :) In concluzie cu siguranta o sa ma duc la un consult si cu ocazia asta il programez si pe iubi meu, si el un norocos :P cu multe alunite si daca este necesar, desi o sa-mi fie foarte greu pentru ca m-am atasat de toate alunitele mele, o sa mi le scot pe cele periculoase pentru ca viata este intotdeauna mai importanta decat orice altceva.

Postat pe 19 Mai 2009 12:00
eu am foarte multe alunite, din care o mare parte pe fata. sincer nu le protejez in mod deosebit, pentru ca nu au cerut niciodata o atentie sporita, doar ma mai anunta din cand in cand sa le bag in seama- vara cand ma prajesc la plaja, sau iarna cand se face tare frig, in rest sunt niste "dragute" si ma impodobesc intr-un mod deosebit. bafta mea ca am o piele care ma ajuta si niste alunite intelegatoare, chiar si cele noi care mai apar de la an la an pe maini si pe picioare.
2dream4
Postat pe 19 Mai 2009 13:16
A fost odata ca niciodata....o alunita.Ea s-a nascut odata cu o mica fetita si a inceput sa creasca odata cu ea. Era atat de frumoasa si pozitionata intr-un loc atat de vizibil incat era imposibil sa nu o observi. Din mijlocul fruntii, ca la indience, parca privea toata lumea de sus. Si celelalte alunite erau dragute, dar nu erau asa de vizibile. Aceasca fetita a crescut si se mandreste cu alunita ei!
P.S Eu sunt acea fetita.
Cu drag, Cristina
valentin01
Postat pe 19 Mai 2009 13:28
Buna. Povestea mea legata de alunite incepe inca de la varsta de 10-12 ani, cand am observat ca au inceput sa se inmulteasca, mai ales cele de pe spate. De ceva timp au inceput sa imi apara si pe gat si mai grav, este faptul ca nu mai pot sa port lantisor deoarece mi se agata in ele si mi-e teama sa nu se rupa vre-una. La rubrica "alunite care imi fac probleme" se mai gaseste o alunita mai maricica din zona inferioara a abdomenului, care este mereu "sacaita" de cureaua pantalonilor si arata destul de dubios....O alta alunita cu probleme mai am si in zona inghinala si nici ea nu sta linistita prea mult timp, din cauza slipului. Mai am si alte alunite "problematice", dar nu as vrea sa plictisesc pe nimeni cu ele, ci sa inchid mica mea povestioara cu o alunita de culoarea pielii care se gaseste la comisura gurii si care se intinde pe o portiune destul de mare si care ma face sa ma jenez cand imi atrage cineva atentia ca "sunt murdara la gura", fara a sti de fapt despre ce este vorba. Oricum, incerc pe cat posibil sa imi protejez pielea si alunitele de razele solare, folosind creme protectoare, indiferent de anotimp.....

Postat pe 19 Mai 2009 13:44
Am destule alunite.Am una aproape de genunchiul drept din nastere.Mai am alunite pe maine,pe spate,pe picioare dar cea mai interesanta cred k este cea din buric si cea mai mare.Nu ma deranjeaza dar mi'e frica atunci cand fac baie sa nu o lovesc cu buretele.Este iesita in afara si niciodata nu am stat sa o acopar daca se vedea.Niciodata nu mi'am protejat alunitele cu creme protectoare sau altceva,dar am avut grija sa nu ma lovesc la ele.O alta alunita mai mare am langa umarul drept la care ma lovesc mereu cand ma scarpin sau ma imbrac.Doua-trei alunite mai am in spanceana si imi e frica cand ma pensez sa nu agat vreuna cu penseta.Am alunite si pe fata dar nu ma deranjeaza.
CrAzY_GiRl_AnDrEuTzA
Postat pe 19 Mai 2009 14:50
Pot vorbi de alunitele sotului meu? Are multe alunite pe spate si un ten mai deschis la culoare. Vara il dau bine cu crema deoarece mi-e teama pentru el. Chiar cred ca pentru una din ele ar avea nevoie de consultatie dermatologica....
Mitzi76
Postat pe 19 Mai 2009 15:02
eu nu am multe alunite...din ce vad eu sunt doar vreo 4-5 si sunt micute si nu foarte pline de culoare.
singura care nu imi prea plae este cea de pe sanul stang, nu e mare dar mi se pare ca a mai crescut in timp. e ca o brobonita si e rosie si nu stiu daca prezinta pericol mare dar pe mine ma cam streseaza lucrul asta si de aceea evit sa stau mult la soare sau la soare puternic cu artea acea. in rest fac plaja stau la soare cu moderatie si alunitele mele se comporta foarte bine...nu am avut probleme cu ele si sper sa nici nu am
miki_ella
Postat pe 19 Mai 2009 15:09
Buna
Eu am multe alunite pe corp, dar , dintre acestea doar cateva sunt mobile; de acestea am o grija deosebita cand ma imbrac sa nu se rupa, iar la expunerea la soare, dau locul din jurul alunitelor cu crema de protectie solara cu factor 50, pe cand , pentru restul corpului folosesc o crema cu un factor de protectie mai mic, adica 30;
shazada
Postat pe 19 Mai 2009 15:19
eu am cateva alunite pe care le protejez de soare si lovituri. dincolo de latura estetica, am grija sa nu degenereze, sa nu isi modifice aspectul.Folosesc produse pentru protectie solara, AVENE si VICHY sunt foarte foarte bune...
oraniabarbosu
Postat pe 19 Mai 2009 15:39
Ca toata lumea: am si eu alunite. Am una mai mare pe piciorul stang(nu foarte mare si nu iese in relief) pe care o folosesc ca reper pentru lungimea fustelor, daca se vede inseamna ca fusta este prea scurta . Mai am doua pe gat , iarna ma cam deranjeaza, dar incerc sa nu le deranjez eu pe ele, am grija sa nu le agat. Si mai am una in barba, tot partea stanga pe care ma gandesc sa ma duc sa o scot. Si cam atat. Vara folosesc crema cu spf 30 . Aaaa, iar pe spate nu am nici una.
danuzzta
Postat pe 19 Mai 2009 16:43
Nu am prea multe alunite pe corp. Cele mai importante se afla pe obrazul stang si intr-o zona mai delicata. Nu vreau sa intervin asupra lor...
opreagheorghe
Postat pe 19 Mai 2009 16:45
Alunitele mele sunt putine si foarte discrete. Nu am probleme la acest capitol, deci nu prea am ce povesti despre ele. In schimb am o piele sensibila pe care trebuie sa o protejez in permanenta.
nanuana
Postat pe 19 Mai 2009 16:55
Buna,

Eu am cateva alunite, nu foarte vizibile. In schimb, in urma cu cativa ani m-am speriat vazand ca cateva alunite pe spate si una pe san, de care eram foarte mandra, pentru ca ma nascusem cu ele, cresteau si isi schimbau culoarea. Am fost la medic, iar in locul acestor alunite au aparut niste mici cicatrice...da, a trebuit sa ma operez, sa le scot, pentru a nu risca sa fac cancer de piele!! Ce sa-i faci, cand iubesti soarele faci sacrificii, iar eu in acele momente nu realizam cat e de periculos sa te expui asa...acum sunt bine, si cel mai important, e ca am realizat ca viata merita traita, si asta inseamna nu neaparat distractie si nebunii, cat grija pentru corpul nostru, pentru sanatatea noastra, si implicit a copiilor nostri!! De aceea e bine sa avem grija de noi, si chiar daca "raul" consta numai in cateva melanoame ( alunite ), sa-l eliminam din radacini!! va pup si multa sanatate si grija pentru voi!!
andreaelena
Postat pe 19 Mai 2009 17:28
Sunt purtatoarea catorva alunite ,nu foarte multe insa majoritatea se mostenesc.Eu de la mamica mea si fiul meu cel mare de la mine.Una este la ceafa,iar cealalta pe coapsa.Destul de discrete...insa una este destul de jenanta,cea de la ceafa Din pacate nu am ajuns la un control de specialitate dar sper ca o voi face in curand.Insa...vara intotdeauna imi protejez pielea impotriva razelor solare folosind crema protectoare.
mcmarimar2002
Postat pe 19 Mai 2009 18:59
eu am catebva alunite de care sunt foarte mandra de ele
iubitului meu ii plac la nebunie
iuliaiulia
Postat pe 19 Mai 2009 19:06
Eu am un total de 4 alunite pe corp dupa cum urmeaza : una pe barbie , una pe fund , 2 pe maini. Cel mai mult imi place cea de pe barbie. E speciala pentru ca atrage atentia...este o alunitza mica ca un punctuletz...si are un aer de eleganta.O iubesc !!!! In general cand merg la plaja folosesm crema pentru a-mi porteja fatza si in special alunitza.
aurra
Postat pe 19 Mai 2009 20:46
Fericite sunt cele care isi pot numara alunitele, pentru ca mie mi-ar trebui foarte mult timp pentru a face acest lucru. Am alunite pe fata, pe brate, pe piept, pe spate... Azi am citit si eu despre consulturile care se vor face - am sa incerc sa ma programez si eu.
christa64
Postat pe 19 Mai 2009 21:49
nu stiu cate sunt pentru ca nu l-am numarat dar am incercat vara sa ma protejez la plaja cu creme cu factor de protectie ridicat nu merg la solarsi intr-un cuvant protectie si am grija sa beau vara suc de morcov si mere,este nevoie si o protecite interna.

Postat pe 19 Mai 2009 23:13
am destul de multe alunite... nu maderanjeaza foarte tare insa stiu ca nu este deloc indicat sa le expun la soare!uneori imi este imposibil sa le ascund de afurisitele de UV dar... cel putin ma straduiesc!
am si o latnita secreta.. este pe sanul drepr e f mica si e vizibila in costum de baie! nu trece niciodata neobservata!
filipancayony
Postat pe 20 Mai 2009 10:00
Pe mana mea stanga sunt doua alunite mici, dispuse in diagonala fata de linia bratului... Le am de cand ma stiu, au fost mereu cuminti, nu au crescut sau si-au modificat forma... ele sunt cele doua puncte care imi definesc mana stanga... Cand eram mai mica si invatam sa fac deosebirea dintre stanga si dreapta ele imi erau de mare ajutor... (si acum cand nu sunt sigura imi verifica mainile ). Cand trebuia sa fac ceva plictisitor sau sa stau sa ascult vreo predica a parintilor mei desenam cu mintea modele ce le includeau neaparat si pe cele doua puncte ale mele. Si acum cand ma uit la ele imi amintesc cu drag despre copilarie. Intre timp mi-au aparut alte alunite, altele au mai crescut, doar ele arata la fel ca intotdeauna, iar in momentul in care imi privesc mana stanga pot sa imi inchipui ca sunt inca copil.
sinziananro
Postat pe 20 Mai 2009 10:18
hmmm pai am ceva alunite poate 15 si mai bine :)) micute dar vara la soare se simt la fel de bine ca si mine:)) nu am probleme cu ele ma dau cu crema si asta e tot asa ca debea astept sa merg la plaja:))...
oana_stelutza
Postat pe 20 Mai 2009 10:39
salut, pai alinutele mele ;;) pe mana dreapta am cateva si o inimioara pe picior , sunt mandra de aceea inimioara , ma reprinzinta si ma face sa ma simt intotdeauna indragostita. Unii isi fac tatuaje inimioare , eu o am de la mama natura bineinteles k le ador , pentru ca fac parte din mine.
bulinutza4000
Postat pe 20 Mai 2009 10:58
salutare norocoaselor ! se spune ca daca ai alunite pe corp ai si noroc in viata.daca este asa sau nu eu cred ca sunt fffffffffffffoarte norocoasa.nu cred ca exista regiune a corpului unde sa nu am macar o alunita, intre firele de par ale scalpului , la nivelul pavilionului urechii, in vecinatatea ombilicului ,etc.le am de foarte mult timp si sunt de diferite tipuri. au inceput sa apara tot mai multe dupa accidentul de la Cernobal.unele dintre ele au inceput sa se usuce la suprafata ca si cum ar imbatrani.dar stati linistite dragele mele confidente am fost la medic si mi-am extirpat una din ele care era crescuta precum o ciuperca si ma jena fiind situata in apropierea sutienului si uneori o mai traumatizam .este adevarat ca cicatricea este putin inestetica dar sa fim serioase ce este mai importanta ca sanatatea? sfatul meu este sa nu asteptati malignizarea si transformarea alunitelor in cancerul de piele(melanomul malign)
alinadarvas
Postat pe 20 Mai 2009 11:08
Imi plac alunitele mele, dar am grija de ele, sunt consienta ca nu trebuie sa ignor vreo modificare de aspect. Le protejez cu crema cand merg la plaja, nu insist cu prosopul cand ma sterg, nu le irit.
psihofericire
Postat pe 20 Mai 2009 11:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga bijuterii marca Pilgrim! 323 De la: wienablackdiamond 15 Mai 2011 02:17
Castiga un abonament Your Personal Best, in valoare de 500 lei, oferit de LadyFIT! 29 De la: concursKudika 21 Noiembrie 2014 17:37
Concurs Kudika si Ligo 7035 De la: concursKudika 9 Martie 2013 14:46
Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! 676 De la: concursKudika 24 Iunie 2013 17:23
Concurs: Charm te rasfata cu bijuterii Swarovski! 1614 De la: concursKudika 21 Aprilie 2010 14:40