Mai multe
|
Om normal cu o viata sociala dezvoltata, un cer larg de cunostinte si adepta relatiilor...cu toate astea sunt singura de multa vreme si nu ma pot apropia de cineva mai mult decat un simplu flirt. De la ultima relatie nimeni nu mi se pare porivit ! Nu mai am nici un sentiment pt ce a fost, vreau sa ma indragostesc , sa traiesc , sa ma implic ...si totusi nu intanlesc pe nimeni de care sa-mi placa suficient de mult incat sa am o relatie , fie ea si deschisa. De ce ? Imi pun intrebarea asta mai bine de un an ! |
||
|
kudika028766 Postat pe 23 Mai 2009 11:54 |
||
|---|---|---|
| poate evenimentele din viata ta te influenteaza | ||
|
yumy Postat pe 23 Mai 2009 11:57 |
||
Las' sa mai treaca un an si apoi sigur ai sa stii raspunsu'
|
||
|
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 23 Mai 2009 12:17 |
||
car un magnet dupa mine...
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 23 Mai 2009 12:21 |
||
De la: roz5bule6lila7, la data 2009-05-23 12:21:03car un magnet dupa mine... Fi atenta cand treci pe sub firele de electricitate ca te transformi in motor electric sau in vibrator! |
||
|
Postat pe 23 Mai 2009 14:21 |
||
| E o chestie mai mult de feeling nu de sex. | ||
|
kudika028766 Postat pe 23 Mai 2009 14:33 |
||
|
||
|
Cassey_ Postat pe 24 Mai 2009 13:37 |
||
De la: kudika028766, la data 2009-05-23 11:54:38Om normal cu o viata sociala dezvoltata, un cer larg de cunostinte si adepta relatiilor...cu toate astea sunt singura de multa vreme si nu ma pot apropia de cineva mai mult decat un simplu flirt. De la ultima relatie nimeni nu mi se pare porivit ! Nu mai am nici un sentiment pt ce a fost, vreau sa ma indragostesc , sa traiesc , sa ma implic ...si totusi nu intanlesc pe nimeni de care sa-mi placa suficient de mult incat sa am o relatie , fie ea si deschisa.cand afli raspunsul sa-mi spui si mie.
|
||
|
dana_mv Postat pe 24 Mai 2009 15:39 |
||
De la: kudika028766, la data 2009-05-23 11:54:38Om normal cu o viata sociala dezvoltata, un cer larg de cunostinte si adepta relatiilor...cu toate astea sunt singura de multa vreme si nu ma pot apropia de cineva mai mult decat un simplu flirt. De la ultima relatie nimeni nu mi se pare porivit ! Nu mai am nici un sentiment pt ce a fost, vreau sa ma indragostesc , sa traiesc , sa ma implic ...si totusi nu intanlesc pe nimeni de care sa-mi placa suficient de mult incat sa am o relatie , fie ea si deschisa. Cel mai probabil ai probleme de orientare!Chiar daca esti inconjurata de posibili parteneri , nu faci alegerile bune!Incearca sa nu mai compari fostul iubit cu noii barbati din viata ta , fiecare om e altfel , cred ca asta e marea ta gresala , te intorci in trecut! |
||
|
Amora Postat pe 24 Mai 2009 19:33 |
||
| aceeasi intrebare mi-o pun si eu...cu aceeasi problema "ma lupt si eu" :( am lasat sa treaca timpul,sa-mi revin si sa nu-mi pierd speranta k intr-o zi nu voi mai fi singura....:(:(:( vreau numai sa-ti spun k nu esti singura si dak gasesti vreo solutie sau dak primesti vreun sfat ceva te rog sa-mi spui si mie k deja am corabile inecate:( | ||
|
sweetangel_emy Postat pe 23 Iulie 2009 10:00 |
||
gaseste un tip care sa corespunda oarecum asteptarilor tale si da-i 1 sansa...adica sa va cunoasteti mai bine. daca nu ajungeti mai departe, macar ti-ai mai facut inca 1 amic. si sigur o persoana de sex opus iti va trezi anumite feelinguri nu e nevoie sa ajungeti la sex, ci doar o discutie mai putin formala intre 2 persoane de sexe diferite.curaj, nu-i greu sa auzim de bine! |
||
|
sycorax Postat pe 24 Iulie 2009 12:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| scurgeri maronii | 10 | De la: kokomic 29 Septembrie 2011 08:59 |
| Eu rac el sagetator | 3 | De la: jony_57 25 Iulie 2010 14:08 |
| eu fecioara el gemeni credeti ca ne potrivim | 9 | De la: brad71 27 Aprilie 2009 16:33 |
|
|
||
| mai mult despre zodii | 2 | De la: diana1981 16 Martie 2009 18:19 |
| KARISSA | 1 | De la: Claudia_Maier_1 15 Martie 2011 16:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.