Setari Cookie-uri

Free Caffe 2(un regalo ai miei amici)

hallooouuuu cafenea

nasicaaaaa
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:06
http://www.lacoquette.ro/
numele meu e Angelo si tin sa va anunt pe aceasta cale ca in sfarsit , dupa 11 ani de experienta,6 ani petrecuti in cele mai luxoase si pretentioase spa_uri din lume ca hairstylist si spa manager, de luni o7/09 2009 voi face tot ce pot,ajutat de experienta mea pentru a va ajuta sa aratati si sa va simti cat mai bine in propia voastra piele.http://www.lacoquette.ro/ acesta e salonul meu de infrumusetare,unde eu ma voi ocupa de parul vostru, iar colegele mele vor fi alaturi de voi in legatura cu orice necesitati aveti, pentru a va simti excelent in propia piele. in sfarsit,dupa atatia ani, acesta e primul meu salon,unde veti fi rasfatate din prima clipa cand intrati ,primul salon din bucuresti unde veti fi tratate asa cum vi se cuvine,asa cum toti dorim atunci cand e vorba de trupul nostru si de frumusetea noastra.asa cum toti vrem sa fim tratati cand e vorba de banii nostri munciti pierzand ore pretioase din vietile noastre.

de preturi nu va preocupati deoarece sunt ideale pentru vremurile dificile in care traim in ziua de azi.vor fi periodic promotii,promotii de care puteti anunta pe toti cei cu care doriti sa impartasiti tratamentele si momentele deosebite traite alaturi de noi,pe aceasta cale,pe messenger sau oriude doriti ,puteti transmite acest mesaj. orarul va fi de la ora 9A.M pana la ora 8 P.M. adresa si modalitatea de-a ne gasi este pe site unde consider ca va va face placere sa admirati locatia.

nu uitati!!! averea noatra e mintea dar si frumusetea ajuta considerabil:))

http://www.lacoquette.ro/ tel. 0767972682

mai multe detalii aici http://www.kudika.ro/comunitate/micnegrusiurat4/poze/show/1/39037/numai- pentru-voi-fetelor.html

cer scuze daca voi ocupa patratelul vostru mov din coltul monitorului cu acest mesaj dar am nevoie de publicitate serioasa
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:08
http://www.lacoquette.ro/
numele meu e Angelo si tin sa va anunt pe aceasta cale ca in sfarsit , dupa 11 ani de experienta,6 ani petrecuti in cele mai luxoase si pretentioase spa_uri din lume ca hairstylist si spa manager, de luni o7/09 2009 voi face tot ce pot,ajutat de experienta mea pentru a va ajuta sa aratati si sa va simti cat mai bine in propia voastra piele.http://www.lacoquette.ro/ acesta e salonul meu de infrumusetare,unde eu ma voi ocupa de parul vostru, iar colegele mele vor fi alaturi de voi in legatura cu orice necesitati aveti, pentru a va simti excelent in propia piele. in sfarsit,dupa atatia ani, acesta e primul meu salon,unde veti fi rasfatate din prima clipa cand intrati ,primul salon din bucuresti unde veti fi tratate asa cum vi se cuvine,asa cum toti dorim atunci cand e vorba de trupul nostru si de frumusetea noastra.asa cum toti vrem sa fim tratati cand e vorba de banii nostri munciti pierzand ore pretioase din vietile noastre.

de preturi nu va preocupati deoarece sunt ideale pentru vremurile dificile in care traim in ziua de azi.vor fi periodic promotii,promotii de care puteti anunta pe toti cei cu care doriti sa impartasiti tratamentele si momentele deosebite traite alaturi de noi,pe aceasta cale,pe messenger sau oriude doriti ,puteti transmite acest mesaj. orarul va fi de la ora 9A.M pana la ora 8 P.M. adresa si modalitatea de-a ne gasi este pe site unde consider ca va va face placere sa admirati locatia.

nu uitati!!! averea noatra e mintea dar si frumusetea ajuta considerabil:))

http://www.lacoquette.ro/ tel. 0767972682

mai multe detalii aici http://www.kudika.ro/comunitate/micnegrusiurat4/poze/show/1/39037/numai- pentru-voi-fetelor.html

cer scuze daca voi ocupa patratelul vostru mov din coltul monitorului cu acest mesaj dar am nevoie de publicitate serioasa
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:08
De la: Fructis, la data 2009-09-09 17:04:58hello people

ooops!!!!.........e rost de...zmotoceala...
aici e de mine...se pare!!!
ovidiu_42
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:09
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-09-09 17:06:38hallooouuuu cafenea

nasicaaaaa

doar mieeee ????..........wowwww......... ........ce fin iubaret am !!..........
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:12
De la: ovidiu_42, la data 2009-09-09 17:06:31
De la: etta, la data 2009-09-09 17:04:23
De la: danutza_new, la data 2009-09-09 16:54:06ia...mai da...ca si asa...nu te costa nik!!!!

ge dai ???.........pentru bonus ???......... cauta el ceva

se pare ca nu mai vrea bonus Ovi !!........ ........da' io-i dau asa......pe gratis....ca doar e criza mare !!!..........

sar`na...etta....primesc...tot ce e de luat!!

si eu voi ramane darnica.........ca asa mi-e felul !!.......
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:15
De la: Fructis, la data 2009-09-09 17:04:58hello people

bine ai venit !!!........... ...........se vede ca si tu esti darnica !!............
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:17
De la: etta, la data 2009-09-09 17:15:33
De la: danutza_new, la data 2009-09-09 16:54:06ia...mai da...ca si asa...nu te costa nik!!!!

se pare ca nu mai vrea bonus Ovi !!........ ........da' io-i dau asa......pe gratis....ca doar e criza mare !!!..........

ce fete dulci pe aici!!!
sa tot vii...aici!!
ovidiu_42
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:18
dragilor...eu va pup....ca am ceva treburi......ca-i si Lionu' 2 zile in concediu !!!.......... ..........

poate ne mai auzim ....mai pe seara !!.......... ........siiii.......SA VA PUPACITI....BINE !!!...........
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:19
De la: ovidiu_42, la data 2009-09-09 17:18:37
De la: etta, la data 2009-09-09 17:15:33

ce fete dulci pe aici!!!
sa tot vii...aici!!

credeam ca stii de mult.....cat is de dulce !!!...........
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:20
De la: etta, la data 2009-09-09 17:19:23 dragilor...eu va pup....ca am ceva treburi......ca-i si Lionu' 2 zile in concediu !!!.......... ..........

poate ne mai auzim ....mai pe seara !!.......... ........siiii.......SA VA PUPACITI....BINE !!!...........

moaaaaaaaaammmaaaaaaaaaa............ce ne-am mai....alea alea...p`aci!!!
vroiam sa zic de...pupacit!!!
ovidiu_42
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:21
dragilor...eu va pup....ca am ceva treburi......ca-i si Lionu' 2 zile in concediu !!!.......... ..........

poate ne mai auzim ....mai pe seara !!.......... ........siiii.......SA VA PUPACITI....BINE !!!........cum sa nu ...
danutzza_stefi
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:30
cred ca a intrat ceva ....virusi...p-acilea p'in cafenea !!........a intrat....ca e sub 50 !!......... .........pai iara .....nimenika ??????????...........

'na seara.......ca ma si uitat sa spui !!....de suparare ......... ...........

imi pun un Bacardi-Cola......... ..........si ce sa fac???...........iar va astept !!..........
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:09
De la: danutza_new, la data 2009-09-09 17:30:34 dragilor...eu va pup....ca am ceva treburi......ca-i si Lionu' 2 zile in concediu !!!.......... ..........

poate ne mai auzim ....mai pe seara !!.......... ........siiii.......SA VA PUPACITI....BINE !!!........cum sa nu ...

Paiiiiiiiiiiiii....Danutza......cum ramase cu "cum sa nu"-ul ala ?????........... ...........aaaaa.........cred ca v-ati bagat la privata !!!...........ahaaaaaaaaaa......am inteles miscarea acuma !!!!..........
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:10
buna seara cafenea.....in sfarsit si eu pe aicisha ....
ce mai faceti???.......
multi pupici de la moi
aish
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:15
De la: aish, la data 2009-09-09 21:15:12buna seara cafenea.....in sfarsit si eu pe aicisha ....
ce mai faceti???.......
multi pupici de la moi

..........Aicheaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........credeam ca ai dat coltul ,fatoooooooooooooooo !!.......... ...........sa urmaresti un gagiu,nu de altceva !!.......... ..........bine ai revenit !!...........
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:21
BUNA SEARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EU AS BEA CEVA....VOI NU???
monaq
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:21
De la: ovidiu_42, la data 2009-09-09 17:21:32
De la: etta, la data 2009-09-09 17:19:23 dragilor...eu va pup....ca am ceva treburi......ca-i si Lionu' 2 zile in concediu !!!.......... ..........

moaaaaaaaaammmaaaaaaaaaa............ce ne-am mai....alea alea...p`aci!!!
vroiam sa zic de...pupacit!!!

.......alea-alea !!!.........io stiu doar ce-s alilalate....de alea-alea.......... ...........n-am stiinta !!........
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:22
De la: monaram, la data 2009-09-09 21:21:29 BUNA SEARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EU AS BEA CEVA....VOI NU???

Monaaa-Monaaaaa....de ce mintiiiiii...........ca ai da tu printreeeee dinnntiiiiiiiiii........cand io n-am decattttttttttt......absiiiinnntiiiiiiiiiiiiii ?????............. ............traiasca absintullllllllll........ca transforma visele in realitate !!...........
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:25
De la: etta, la data 2009-09-09 21:21:10
De la: aish, la data 2009-09-09 21:15:12buna seara cafenea.....in sfarsit si eu pe aicisha ....
ce mai faceti???.......
multi pupici de la moi

..........Aicheaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........credeam ca ai dat coltul ,fatoooooooooooooooo !!.......... ...........sa urmaresti un gagiu,nu de altceva !!.......... ..........bine ai revenit !!...........

eeeeeii.....da` nu scapati de mine bre.....fusai si io sa ma relaxez ca omu`....si ma mai duc....acum am trecut asa rapid sa va salut pe toti si sa va pupacesc dulce dulce....
aish
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:30
De la: etta, la data 2009-09-09 21:25:38
De la: monaram, la data 2009-09-09 21:21:29 BUNA SEARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EU AS BEA CEVA....VOI NU???

Monaaa-Monaaaaa....de ce mintiiiiii...........ca ai da tu printreeeee dinnntiiiiiiiiii........cand io n-am decattttttttttt......absiiiinnntiiiiiiiiiiiiii ?????............. ............traiasca absintullllllllll........ca transforma visele in realitate !!...........

MOAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ce ma stii..... pai ce facem ne bagam???
monaq
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:31
ce mai faceti???.......
multi pupici de la moi

OMG mai aish da mai traiesti???
monaq
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:32
De la: monaram, la data 2009-09-09 21:31:32
De la: etta, la data 2009-09-09 21:25:38

MOAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ce ma stii..... pai ce facem ne bagam???

auzi,fata mea.....da' zi si lu' moa........sa nu mor ....prostuza......... .........ce dreaq e absintu' asta ????.......
etta
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:35
Absinthe-ul a fost considerat un elixir cu caracteristici deosebite cu mult inainte de a fi consumat in cafea. Atunci cand Madame de Coulanges, una dintre cele mai importante prezente feminine ale secolului al XVII-lea, a baut o licoare care continea pelin, prescrisa de medic pentru a-i calma durerile, ea a spus ca acest “absinthe” poate fi considerat remediul pentru orice boala.

Numele bauturii provine de la denumirea latina a plantei. Insa si aceasta pare sa aiba radacini in greaca, 'apsínthion', insemnand “de nebaut”. Absinthe-ul este un distilat, foarte bogat in alcool, cca. 70%. Dar cu adevarat special la Absinthe este aroma si gustul care se obtin din planta medicinala numita Artemisia absinthium, cunoscuta popular ca pelin. Bautura are culoarea verde, fiind obtinuta natural sau prin adaugare de coloranti.
In mod traditional Absinthe-ul trece printr-un adevarat ritual de preparare. Acesta se toarna intr-un pahar special, pe a carui gura se asaza o lingurita cu un design aparte, avand rolul unei site. Pe lingurita se asaza un cubulet de zahar, deasupra caruia se picura apa rece ca gheata. In acest fel, zaharul incepe sa se dizolve si sa curga in Absinthe, fara insa ca impuritatile din zahar sa treaca in bautura. Continutul din pahar se dilueaza pana ajunge la o proportie intre 3:1 pana la 5:1. Dupa indulcire si diluare, bautura isi schimba nuanta, din verde devenind opaca, cu o textura apropiata de cea a laptelui. Taria licorii obtinute nu depaseste ce cele mai multe ori pe cea a vinului.

O alta forma de indulcire care insa nu este la fel de folosita, dar poate fi considerata “exotica”, este topirea cubului de pe lingurita cu ajutorul focului, pentru ca zaharul caramelizat sa curga in Absinthe.
Multe persoane prefera totusi sa il consume sec, fara adaos de apa si zahar. Aceasta forma nu este recomandata din cauza gustului extrem de amar pe care licoarea il are in forma primara. Nici distileriile care il produc nu recomanda consumul lui simplu.

Absinthe-ul s-a folosit foarte mult si in prepararea cocktail-urilor, atat in Anglia cat si in Statele Unite si continua sa fie si astazi un ingredient pentru acestea. Una dintre cele mai renumite astfel de combinatii era amestecarea intr-un pahar cu sampanie a 30 ml de Absinthe cu sampanie inghetata. Acestea se amestecau pana cand bautura devenea laptoasa.
Controversele despre Absinthe au aparut in momentul in care s-a sustinut ca ar avea efecte negative. Multi spuneau ca este halucinogena, insa acest lcuru nu a putut fi dovedit stiintific niciodata. Totusi, uleiul de pelin este extrem de toxic, lucru demonstrat prin intermediul unui experiment in cadrul caruia un porc de Guineea a fost expus vaporilor de alcool , iar altul vaporilor de ulei de pelin. Cel de-al 2-lea a a fost afectat mult mai rau decat primul. Prin acest experiment insa nu s-a demonstrat posibilitatea aparitiei efectelor nocive ale bauturii, deoarece cantitatea de ulei de pelin este infima.
De-a lungul timpului au fost intalnite mai multe cazuri de manifestari bizare in urma consumului de Absinthe. Boche este renumit pentru ca, aflandu-se sub influenta Absinthe-ului, s-a dezbracat in strada Saint-Martin si a murit in timp ce dansa Polka. In anul 1905, Jean Lanfray si-a ucis familia si a incercat sa se sinucida, dupa ce a baut doua pahare cu Absinthe. Mai mult de 82.000 de oameni au semnat atunci o petitie pentru ca bautura sa fie interzisa in Elvetia.
In scurt timp Absinthe-ul a devenit ilegal in Belgia si Brazilia. Dupa cativa ani, exemplul a fost urmat in majoritatea tarilor europene, acest lucru generand inevitabil dezvoltarea unor retele subterane care faceau contrabanda cu “licoarea interzisa”.
monaq
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:40
De la: monaram, la data 2009-09-09 21:32:39
ce mai faceti???.......
multi pupici de la moi

OMG mai aish da mai traiesti???

daaaaa....
am fost putin plecata..pe alte taramuri.....si mai plec iarasi...insa acum mai stau putin si pe-acasa.....
pupici
aish
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:44
buna seara!
Nuovamente_Robertina
Postat pe 9 Septembrie 2009 22:03
si pupici.......
vad prieteni mai vechi....on.....si ma bucur ca au revenit pe forum!
Nuovamente_Robertina
Postat pe 9 Septembrie 2009 22:09
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-09 22:03:48buna seara!

buna searaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
monaq
Postat pe 9 Septembrie 2009 22:10
mona.... si.... pentru ca am uitat sa-ti multumesc....,cand mi-ai trimis cafeluta
Nuovamente_Robertina
Postat pe 9 Septembrie 2009 22:12
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-09 22:12:33mona.... si.... pentru ca am uitat sa-ti multumesc....,cand mi-ai trimis cafeluta

nu-i pbma.....la cat esti de ocupata ma mir cum de ai avut timp sa-ti vf mail-ul
monaq
Postat pe 9 Septembrie 2009 22:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt ele reprezentative? 5 De la: _Cryssa_ 2 Februarie 2011 14:47
PORTRETE LA COMANDAAAA...vrea cineva?... 27 De la: lil_devil 18 Martie 2009 19:53
Cum credeti ca ar trebui sa fie o fata(femeie) ca sa fie considerata 'buna'? 2 De la: Full_Metal_Jacket 19 Mai 2009 19:48
FEMEIA INDEPENDENTA 46 De la: gya29 13 Februarie 2012 19:29
Mary kay 2 De la: Lucia38 21 Februarie 2011 18:58