Setari Cookie-uri

Free Caffe 2(un regalo ai miei amici)

De la: anamaria_brunetik, la data 2009-09-15 11:04:13
De la: anybody, la data 2009-09-15 11:01:02neatza cafenea ..................o cafelutza dina aia speciala primesc si eu si as mai vrea ceva pentru nervi ca de-o tzin in ritmul asta imi bag ceva in Kudika si o sa-mi sterg contul

....ai o cafelutza de la mine.....caci se vede ca te-ai integrat pe Kudika....si ai invatat ...in sfarsit ....sa si citezi !!............ ..........GO...GO...GOOOOOOOOOOO......
etta
Postat pe 15 Septembrie 2009 11:10
De la: etta, la data 2009-09-15 11:09:18
De la: anybody, la data 2009-09-15 11:01:02neatza cafenea ..................o cafelutza dina aia speciala primesc si eu si as mai vrea ceva pentru nervi ca de-o tzin in ritmul asta imi bag ceva in Kudika si o sa-mi sterg contul

vineeeeeeeeeeeeeeeeeeee....specialaaaaaaaaaaaa....pentru o minune ....specialaaaaaaaaaa !!....... .........

si nu-ti mai baga nimika.......si incearca si tu sa fii mai relax,baby !!...........parca te educasem mai eficient !!..........

multzam de cafea etta este exact asa cum o vroiam...............specialaaaaaaaaa.....................partea interesanta este ca nu poci se pare ca am devenit alergica la.........................nu mai conteaza
anybody
Postat pe 15 Septembrie 2009 11:13
De la: anybody, la data 2009-09-15 11:13:17

vineeeeeeeeeeeeeeeeeeee....specialaaaaaaaaaaaa....pentru o minune ....specialaaaaaaaaaa !!....... .........

si nu-ti mai baga nimika.......si incearca si tu sa fii mai relax,baby !!...........parca te educasem mai eficient !!..........

multzam de cafea etta este exact asa cum o vroiam...............specialaaaaaaaaa.....................partea interesanta este ca nu poci se pare ca am devenit alergica la.........................nu mai conteaza

alergia ....se trateaza !!.......... ...........ca de' nu .....am io remediu....si stii bine ca am ....mereu....si pentru oricine !!........... .........si incep cu astia !!............
etta
Postat pe 15 Septembrie 2009 11:15
De la: etta, la data 2009-09-15 11:15:52
De la: anybody, la data 2009-09-15 11:13:17

alergia ....se trateaza !!.......... ...........ca de' nu .....am io remediu....si stii bine ca am ....mereu....si pentru oricine !!........... .........si incep cu astia !!............

s-o fi tratand nu zic ba dar eu una nu mai vreau se pare ca am devenit mai rautacioasa si cred ca si putzin egoista
anybody
Postat pe 15 Septembrie 2009 11:22
minuneeeeeeeeeee....vezi??.......NU MAI VREI !!!...........caci stii tu....DACA VREI....POTI !!!............ .........ia la mama colea o ....TARIE ....sa te calmezi oleaca !!!.......... ............ca io tot....TE IUBESC !!.........
etta
Postat pe 15 Septembrie 2009 11:27
buna ziua ,,,,,poop nu inainte de toate
si ofer eu azi cafeluta de zi cu zi ,,,dupa cum am mai zis aici am baut cafea si m-am distrat cel mai bine ,,,,va imbratisez de aici din indepartare si ma bucur foarte mult ca va-m cunoscut ,nu stau sa insir nume acum, dar va poop pe toate si pe baieti ii salut
ii multumesc persoanei care mia zis de acest forum ,
va las si vreau s-a va vad peste cativa ani la fel de vesele si de veseli ,,,
MA BUCUR CA V-AM CUNOSCUT ,,SINCER ,,,SI NU VRED CA AM SA VA POT UITA

VA LAS CAFEA PANA AM SA MAI INTRU EU ,,,DESI NU STIU CAND (PESTE CAT TIMP)
PUPICI
sarutama
Postat pe 15 Septembrie 2009 12:25
De la: sarutama, la data 2009-09-15 12:25:14buna ziua ,,,,,poop nu inainte de toate
si ofer eu azi cafeluta de zi cu zi ,,,dupa cum am mai zis aici am baut cafea si m-am distrat cel mai bine ,,,,va imbratisez de aici din indepartare si ma bucur foarte mult ca va-m cunoscut ,nu stau sa insir nume acum, dar va poop pe toate si pe baieti ii salut

PUPICI

sarutama ce-i cu tine? si tu esti intr-o pasa proasta ca si mine?.................pfuaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii chiar se duce d r a q u forumul asta
anybody
Postat pe 15 Septembrie 2009 12:38
De la: sarutama, la data 2009-09-15 12:25:14buna ziua ,,,,,poop nu inainte de toate

PUPICI

Te-ai trezit azi si ai realizat ca asa virtual sau real ai ajuns sa te intelegi cu niste oameni fiecare diferiit in felul lot si asta e fain,nu ?
Daca stim sa ne respectam intodeauna va fi fain.
Pupici
fluturas_
Postat pe 15 Septembrie 2009 12:45
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-15 10:30:24'neata fetelor!
lucia,anot,bestiuta....
las aici si pentru cei care inca dorm
sa aveti o zi minunata!

bestiutza_relouded
Postat pe 15 Septembrie 2009 12:57
As fi spus neatza pt ca abia m-am trezit dar cum ar fi cam 13:00 ceasul o sa spun buna si va doresc o zi insorita.O zi lejera,fara nervi sau alte incidente.

Nu stiu cine mai bea cafea la ora asta dar ca sa respect traditia eu o las aici
Si las si pupicii
fluturas_
Postat pe 15 Septembrie 2009 12:59

PUPICI

Kisssmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................ma lasi tu pe mine asaaaaaaaaaa...............tanara si nelinistitaaaaaaaaaaa ?????...........te desparti tu de cantaretii meiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............atat de rariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????..................poti tu sa traiesti fara mine.....O DOAMNA ATAT DE PERVERSAAAAAAAAAAAAAAAA ?????................. ............

poate ca astia te vor readuce la linia de plutire !!..............
etta
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:07
pretttyyyyyyyyyyy...fluturasssssss......sa aveti o zi frumoasaaaaaaaa.....asa ca voiiiiiiiiii !!..........
etta
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:14
De la: etta, la data 2009-09-15 13:14:51 pretttyyyyyyyyyyy...fluturasssssss......sa aveti o zi frumoasaaaaaaaa.....asa ca voiiiiiiiiii !!..........

La fel..
fluturas_
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:38

PUPICI

daca indraznesti sa pleci de pe acest forum inaintea mea,te prind si iti tabacesc fundul
ia vino sa te tzuc o leaca si sa vorbim ca oamenii.....ce se intampla?
pleci undeva....departe??????
neshte explicatzii...ceva???
matracucu
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:54
ziua buna fetelor o cafea cu cine beau si eu ca mor de somn
danutzza_stefi
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:55
De la: danutza_new, la data 2009-09-15 13:55:11ziua buna fetelor o cafea cu cine beau si eu ca mor de somn

Fata noi am baut-o de dim nu acum la ora asta

Dar eu te acompaniez daca vrei.Sper sa suporti fumul de tigara
fluturas_
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:02
De la: danutza_new, la data 2009-09-15 13:55:11ziua buna fetelor o cafea cu cine beau si eu ca mor de somn

uite si de la mine o cafelutza !!..........ca se pare ca ai nevoie !!.........
etta
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:06
ma lamureste careva ce se intampla cu saruta-ma??? pliiiiiiizzzz
matracucu
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:06
De la: just_laura, la data 2009-09-15 13:54:24

PUPICI

daca indraznesti sa pleci de pe acest forum inaintea mea,te prind si iti tabacesc fundul
ia vino sa te tzuc o leaca si sa vorbim ca oamenii.....ce se intampla?
pleci undeva....departe??????
neshte explicatzii...ceva???

revine el sigur,matroanooooooo......ca nu se poate dezlipi de noi !!........ .........a zis ca pleaca....nu ca-si sterge contul !!.......... .........deci,probabil ca face o pauza !!!............are si omu' nevoi !!.........
etta
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:08
De la: just_laura, la data 2009-09-15 14:06:28 ma lamureste careva ce se intampla cu saruta-ma??? pliiiiiiizzzz

cred ca merit florile alea.......si daca nu...io tot le-am luat !!.........
etta
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:09
PUPICI

asta zice el..:P

si eu am facut pauze dastea indiferent ca m-a deranjat ceva aici sau au fost altele.

:)
fluturas_
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:10

De la: danutza_new, la data 2009-09-15 13:55:11

ziua buna fetelor o cafea cu cine beau si eu ca mor de somn

Fata noi am baut-o de dim nu acum la ora asta

Dar eu te acompaniez daca vrei.Sper sa suporti fumul de tigara ptr tine suport ce nu fac eu ptr fetele mele
danutzza_stefi
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:13
De la: etta, la data 2009-09-15 14:06:25

uite si de la mine o cafelutza !!..........ca se pare ca ai nevoie !!.........
multumesc vezi daca lucrez noaptea
danutzza_stefi
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:14
De la: bestiutza_relouded, la data 2009-09-15 12:57:53
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-15 10:30:24'neata fetelor!
lucia,anot,bestiuta....
las aici si pentru cei care inca dorm
sa aveti o zi minunata!

va pupicesc pe amandoua odata
danutzza_stefi
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:15
kiss unde te duci dragule ,de ne lasi asa si mi-ai promis ca ne astepti la aeroport mai stii .....pe mine si pe sefa :
danutzza_stefi
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:20
De la: bestiutza_relouded, la data 2009-09-15 10:17:11neatza

buna

nu mai bea atat actimel ca toata ziua topai. tu nu obosesti ?
fluturas_
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:20
De la: danutza_new, la data 2009-09-15 14:20:11kiss unde te duci dragule ,de ne lasi asa si mi-ai promis ca ne astepti la aeroport mai stii .....pe mine si pe sefa :

unde la aeroport ? ca poate va astept si eu
fluturas_
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:21
va pup.....again!
Nuovamente_Robertina
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:31
De la: fluturas_, la data 2009-09-15 14:21:39
De la: danutza_new, la data 2009-09-15 14:20:11kiss unde te duci dragule ,de ne lasi asa si mi-ai promis ca ne astepti la aeroport mai stii .....pe mine si pe sefa :

unde la aeroport ? ca poate va astept si eu
la el acolo iubita
danutzza_stefi
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:31
De la: Nuovamente_Robertina, la data 2009-09-15 14:31:26va pup.....again!
danutzza_stefi
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
2012 7 De la: ana18 28 August 2009 02:36
Bijuterii Hand Made. Bijuterii fantezie. 1 De la: BonBons 9 Septembrie 2010 16:50
Chestionar pentru proiect de diploma 26 De la: miss_darine 6 Ianuarie 2011 13:36
Buna 2 De la: yrtdssdd 8 Iulie 2009 01:12
buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare 52 De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43