Setari Cookie-uri

Oare relatia sexuala ne va indeparta?

pai fa-o , du-te get wild
blue07scorpion
Postat pe 1 Iunie 2009 13:53
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-01 13:53:08pai fa-o , du-te get wild

huh???
l_diana_c
Postat pe 1 Iunie 2009 13:54
dia sa se duca in cluburi , get wild with the girls , u know
blue07scorpion
Postat pe 1 Iunie 2009 13:55
la profil scire k ai 19 ani...el cat are?? chiar nu vreau sa ma bag aiurea sau sa-ti dau sfaturi aiurea parca ai scris la inceput k esti cu el de 3 ani,sau am retinut eu aiurea?? in fine ideea e k la 19 ani tre sa te distrezi si sa cunosti lumea!!! nu sa stai intr-o rel de care nici macar nu esti mutumita!!! ai timp pt relatii o viata, nu sta niciodata intr-o relatie care te nemultumeste!!! nici dak ai 19 sau 30 de ani...sfatul meu e sa te distrezi cat mai ai timp, pt k vei ajunge la 30 de ani si iti va parea rau k la 19 nu ai stiut sa-ti traiesti viata!!! esti la varsta la care iti permiti sa spui dak ma accepti cum sunt bine dak nu iar bine....
bruneagra25
Postat pe 1 Iunie 2009 13:55
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-01 13:55:35dia sa se duca in cluburi , get wild with the girls , u know

aha.................................................................
l_diana_c
Postat pe 1 Iunie 2009 13:56
bine spus bruneta , da chiar voi faceti numa sex , comunicare nu e intre voi ? ia stai asa azi discutam despre , x maine despre y si toate cele ,
blue07scorpion
Postat pe 1 Iunie 2009 14:00
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-01 14:00:09bine spus bruneta , da chiar voi faceti numa sex , comunicare nu e intre voi ? ia stai asa azi discutam despre , x maine despre y si toate cele ,

nu toate cuplurile sunt asa cum ar trebui. pentru unii "a discuta"= "ce-ai facut azi la munca?" "nimic!" "a...bine. mananci?" " da! " si "noapte buna". pentru ca pentru a putea discuta cu adevarat, iti trebuie si un minim de inteligenta!
l_diana_c
Postat pe 1 Iunie 2009 14:06
Eu nu am citit toate postarile dar parerea mea e sa nu faci nimik pana cand nu te incalzeste el cat vrei tu de mult si spune-i ca nu esti destul de excitata ca sa te penetreze...nu-l lasa sa te penetreze pana nu iti face sex oral...chiar daca renunta...si nu mai vrea sa faca nimik...Sa nu crezi ca o sa gaseasca chiar asa fete pe toate drumurile...Discuta cu el...intreaba-l ce il deranjeaza...Ii spui si tu sec ca o sa faci dragoste cu el in momentul in care o sa se simta destul de barbat ca sa te satisfaca si pe tine...asa cum iti doresti...Chestiile astea se rezolva de obicei dar iti trebuie tact ca sa stii cum sa-l iei...Spune-i cum te simti tu mai bine si ce ai vrea sa-ti faca el cu limba...Incercati pozitia 69 poate o sa fiti amandoi satifacuti...si o sa se simta destul de barbat...
camelusha83
Postat pe 1 Iunie 2009 14:08
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-01 14:00:09bine spus bruneta , da chiar voi faceti numa sex , comunicare nu e intre voi ? ia stai asa azi discutam despre , x maine despre y si toate cele ,

Nu .aproape tot timpul ne imbratisam, mergem sa ne plimbam, stam la el acasa, la mine acasa, ne uitam la film( caruia nu ii vedem finalul ca ne apucam de o alta chestie ) ....Si cand am o problema el ma ajuta, ma sfatuie, daca vede ca cineva incerca sa ma ia de proasta el imi zice cum sa fac sa nu ma ia pe mine de proasta, ca asa o sa pierd in viata.El m-a ajutat mult sa ma ridic moral din cauza familiei mele despartite, din cauza erorii ce am avut-o ca primul baiat din viata mea m-a inselat cu sora mea.M-a facut sa vad viata asa cum e, nu sa fiu visatoare cum eram inainte.El e persoana care stie sa si cheltuie( in special sa dea dedicatie mie la lautari ) dar stie si cum sa stranga bani( din cate am vazut , si cate mi-a povestit el ) , pe cand eu nu prea pot sa strang bani, si m-a si sfatuit sa imi strang ca cu tatal meu nu stau prea bine, si sa am bani pusi deoparte, M-a sfatuit sa vad fetele persoanelor exact cum sunt, si asa e, tot timpul, ceea ce imi zice dinainte ca asa se va intampla in legatura cu unele probleme asa se intampla....Este deschis, si istet , se descurca, e respectat de cei din jur ( am vazut si eu ) Este de casa ( ca am vazut ca el cumpara si pt casa lucruri-)..Isi doreste si un copil........Am vazut ca ii si plac ca are un nepotel si aproape tot timpul cand mergem la el acasa vedeam ca ii dadea nepotelului ciocolata, biscuiti, si altele....are multe calitati....Dar si unele defecte ( ca era la el in vizita cu fratele lui si cumnata )

Postat pe 1 Iunie 2009 14:11
De la: l_diana_c, la data 2009-06-01 14:06:59

nu toate cuplurile sunt asa cum ar trebui. pentru unii "a discuta"= "ce-ai facut azi la munca?" "nimic!" "a...bine. mananci?" " da! " si "noapte buna". pentru ca pentru a putea discuta cu adevarat, iti trebuie si un minim de inteligenta!
_diana_
Postat pe 1 Iunie 2009 14:17
De la: _diana_, la data 2009-06-01 14:17:24
De la: l_diana_c, la data 2009-06-01 14:06:59

thank u
l_diana_c
Postat pe 1 Iunie 2009 14:20
De la: r_girl, la data 2009-06-01 13:28:28catwomen iar ai plecat?

Si e adevarat poate ca ii e sila( ca am fost prima fata ) si nu a facut niciodata , da rsi mie imi era sila la inceput dar tot i-am facut doar de dragul lui, si din iubire, cateodata mi-era chiar sila....DAR il vedeam ca isi dorea si ii faceam......Si sincer stiu ca nu e f placut sa faci sex oral, dar din iubire se face.Si imi si aduc aminte cand incepusem sa ii fac , la un moment dat i-am zis ca nu ii mai fac.Si el a zis: dar de ce? Ti-e sila? Nu trebuie sa iti fie sila de barbatul tau......Deci intrebarea asta se pune doar la mine? dar la el nu?..ATUNCI LUI DE CE SA II FIE SILA DACA SUNT FEMEIA LUI?
Mai esti pe forum CATWOMEN???????????iN LEGATURA CU CE TI-AM MAI RASPUNS ca tu mi-ai zis ca lui e greata poate ca nu a mai facut......( dar oricum sa zic ca mi-a facut de cateva ori, si ar fi trebuit sa se obisnuiasca...asa cum m-am obisnuit si eu

Postat pe 1 Iunie 2009 14:43
De la: r_girl, la data 2009-06-01 13:10:11
De la: just_heaven, la data 2009-06-01 13:02:29
De la: r_girl, la data 2009-06-01 12:59:00Desi il iubesc atat de mult, pe langa altele care nu pot trece( greselile lui ) care inca ma doare, nu pot trece nici peste asta...Ma refer ca imi doream sa ma marit cu el ( desigur dupa mai multi anii) , dar nu vreau ca toata viata mea sa fiu frustata. si sa ajung sa il insel.....

pui sexul pe primul loc ...si nu e bine........

Sa mor eu ca daca nu aflam ca m-a inselat, si mi se pare ca nu doar odata ( nu garantez ) , si ca nu m-a mintit asa de mult , si ca nu a jucat odata teatru in fata mea dupa care l-am descoperit in fata , si ca nu ma jignea in ultimul hal de 2 ori cand ne-am certat rau, si ca eram linistita langa el....Nu ma mai interesa lucrul asta......Dar oricum daca el nu imi face nu ii fac nici eu...Dar vreau sa zic ca nu mai ma gandeam ca daca ma marit cu el toata viata nu o sa am parte de sex oral...Dar din cauza ca s-au adunat atatea in sufletul meu, si in mintea mea, ma macina orice mica greseala, si orice nu e bine ..ca .intr-o relatie

Baiatul acesta are ceva bun?......Fugi cat poti de departe
valivieru96
Postat pe 1 Iunie 2009 19:46
sexul conteaza intr-o relatie...dar...o relatie nu sta intr-un sex oral!!!! te macina prea mult lucrul asta...iar faza k nu-mi face nu-i fac...lasa de dorit.....
bruneagra25
Postat pe 2 Iunie 2009 08:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
In timpul SEXULUI, de ce femeile gem mereu , iar barbatii aproape niciodata? :-? 150 De la: riimaruca 12 Decembrie 2012 21:19
sexul oral este necesar ori ba? 52 De la: kittycrys 17 Aprilie 2010 21:27
Ajutor ! Sex neprotejat in perioada fertila 3 De la: kudika_1007509 28 Martie 2016 15:23
very confused :( 17 De la: dandanaua_reloaded 24 Octombrie 2009 19:41
O fantezie 162 De la: Micael 16 Noiembrie 2010 11:59