Mai multe
![]() |
||
adrianacarabas Postat pe 3 Iunie 2009 20:49 |
||
---|---|---|
Incearca sa vb cu el.....poate il convingi....daca vezi ca nu se poate puneti-va de acord...sau fa-l sa inteleaga ca si tu esti importanta sau mai bine zis ca o decizie se ia in doi nu de unul singur....eu nu pot sa zic ce as face...pt ca am un temperament mai dur si de fiecare data a iesit cum am vrut eu... ![]() |
||
Maddallena Postat pe 17 Iunie 2009 19:29 |
||
Intr-un fel are si el dreptate..nu stiu ce studii are prietenul tau sau cu se ocupa el..in mom de fata nu e foarte usor sa iti gasesti de lucru in TM...trebuie sa te gandesti ca o chirie pt 1 camera e cel putin 150 euro...+ intretinere, etc.. Ai putea sa ii sugerezi sa isi depuna CV-ul in TM si sa vada ce optiuni ar avea, sa va faceti socotelile in functie de asta..nu poti renunta la un loc de munca pana nu ai ceva sigur in mana! multa bafta! |
||
|
||
lorelei83 Postat pe 22 Iunie 2009 11:58 |
||
si ce propui?sa stea langa ala,care se crede ralizat,si ma tarziu sa'i scoata ochii,ca o intretine el ![]() fugi fato cat te tin picioarele,dute si fati un viitor,daca asta iti doresti,nu esti obligata sa stai langa el ![]() ![]() ![]() |
||
scorpyoW Postat pe 22 Iunie 2009 12:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
a aruncat poza cu mine din portofel | 59 | De la: Barbie30_ 30 Martie 2011 12:49 |
Totzi barbatii din zodia rac sunt gelosiiii?? | 11 | De la: bubulutza 13 Noiembrie 2009 17:07 |
oare sunt insarcinata? | 9 | De la: broscoiu 27 Octombrie 2011 11:28 |
|
||
Nu pot continua relatia | 12 | De la: healthy013396 31 Iulie 2010 22:09 |
salut! am si eu nevoie de un sfat.... | 6 | De la: kudika164844 21 Aprilie 2010 20:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.