Setari Cookie-uri

am nevoie de ajutor,nu stiu ce sa fac

chiar e grea situatia ta...desi pare firesc sa nu mai stai cu el ptr ca te.a lovit, cine a avut o relatie de lunga durata, stie ca nu e usor sa renunti...exista amintiri...obisnuinta...friica de singurate si nu in ultimul rind comoditatea, care fara sa ne dam seama, prinde radacini puternice...
Ideea e ca asta e viata, cu bune cu rele, probabil nici tu nu poti lasa de la tine...dar trecind peste toate sunt sigura ca ptr fiecare exista ceva mai bun pe pamint.
nanuc1980
Postat pe 27 Iunie 2009 19:31
Eh, nu ai unde te duce. Da ce, esti sechestrata pe undeva? Nu mai exista apartamente in afara de cel unde stai cu el? Nu ai rude/prieteni? Nu muncesti, nu faci bani? Nu poti sa ti inchiriezi un apartament?
Eu cred ca lucrurile sunt ffffff simple. Ai 2 variante clare ca buna ziua:
1) TE TIREZI PANA NU TE BAGA IN SPITAL!
2) Stai cu el si te obisnuiesti cu bataia!
Tu alegi! Bafta! Sper sa faci alegerea cea mai buna pt tine.
inamina
Postat pe 27 Iunie 2009 22:48
offf.....iubirea asta.......deodata ce da in tine .....e logic ca omul s-a plictisit de tine si s-a obisnuit sa deide in tine pentru ca tu i-ai permis si te-ai impakat inapoi.......gandeste- te mai bine acuma ce faci .mai bine acuma decat mai tarziu eu nu cred ca ai vrea toata viata sa stai cu el si sa te bata mai ales sa te amriti cu el ..sincer dac nu te desparti de el esti cea mai slaba fiinta si el o sa te foloseasca cum vrea el si tu ai sa zici ca te iubeste si ca din gelozie face asta:))lasa-l akuma baieti mai sunt..si ce daca stai cu el de 5 ani ..o sa fie foarte naspa pentru inceput dar daca esti tare de fire o sa gasesti tu pe cineva care sa te iubeasca asa cum meriti si sa aprecieze acest lucru la tine..iti doresk numai bafta si nu-ti fie teama de ce zic ai tai spune-le adevarul ca sa nu te gaseasca pe tine vinovata si sa-sti skoata okii,,,,ai grija de tine ..mult norok
ktyy
Postat pe 28 Iunie 2009 12:22
Buna,nu cred ca e cazul sa spui "e vine mea trebuie sa suport"NU,nu e vina ta,chiar daca era ceva care nu i-ar fi placut nu ar fi ajuns asa de departe,cum sa te loveasca?e ff grav,parerea mea! iti este groaznic de greu ma gandesc,mai ales ca esti si departe de casa,dar asta nu inseamna ca trebuie sa suporti si sa te chinui asa,nu!Pune piciorul in prag si i-a decizii radicale,gandeste-te la tine in primul rand,iar in ceea ce priveste familia,nu cred ca ei ar fi mai incantati sa auda ca te chinui ca suferi ca esti batuta,si pana la urma tu esti stapana pe viata ta si atata timp cat iti este tie bine ii este bine si familiei.
Fii tare si lasa-l sa-si vada de viata lui,gandeste-te la tine ,vei trece peste momentele urate,taie raul de la radacina!
bufica
Postat pe 28 Iunie 2009 12:24
s-a exagerat cam mult in ultimele comentarii care s-au facut.Multumesc pt sfaturi dar e mai bn sa cititi ce am scris eu si dupaia sa imi spuneti parerile voastre decat sa vb intre voi.multumesc oricum dar unele comentarii chiar nu ma ajuta deloc
situatia este acum sub control
eu am luat deja o hotarare si mie ffffff bn
kudika023720
Postat pe 28 Iunie 2009 20:59
Cum frica? Mortii si ranitii....Cum adica un barbat sa dea inr-o femeie si apoi eventual sa vrea sa mai faca dragoste cu ea? Paraseste-l, draga mea, caci mai tarziu va fi mai rau. Deja te manipuleaza, se joaca cu mintea ta. Sa nu-ti fie frica de nimeni pe lumea asta
Steauademare
Postat pe 29 Iunie 2009 00:15
SA TE GANDESTI IN PRIMUL RAND LA TINE, NU LA CE VOR ZICE CEILALATI."GURA LUMII N O ASTUPA DECAT PAMANTUL" SPUNEAU BUNICII NOSTRI SI MARE DREPTATE AVEAU.
NU PLECA IN VIATA SPRIJININD PE UMARUL TAU NEPUTINTA SI FRUSTARILE CEILULALT, TREBUIE SA TE AJUTE NU SA TE DOBOARE.SINGURA VEI FI DOAR UN TIMP PANA ALTCINEVA VA INTRA IN VIATA TA, INDIFERENT CE VARSTA AI, NU FACE COMPROMISURI DE GENUL ASTA, VEI REGRETA FOARTE TARE MAI TARZIU SI POATE VA FI DEGEABA.
NU CU BATAI SE TINE O RELATIE, NU POTI IUBI UN ASTFEL DE OM, SI URANDU L ( CAT DE CURAND DACA INCA N AI FACUT O) NU NPOTI PASI LANGA EL IN VIATA.
RUPE TE DE EL CAT DE REPEDE POTI, CAPUL SUS, TRAIESTE FIECARE CLIPA CA SI CUM AR FI ULTIMA!
BAFTA MULTA!
misha_4_u_all
Postat pe 29 Iunie 2009 08:14
Vad ca ai 22 de ani si esti cu el de 7 ani. Ti-e greu tie, in primul rand, sa te desparti de el, si cauti ca scuza "gura lumii". Tu ce faci in Spania? Ce muncesti, in ce grup esti? Chiar nu poti pleca de langa el? Ai cautat variante de a te descurca singura? Cauta, fii hotarata, si vei vedea ca poti trai si fara el, si chiar vei trai mult mai bine. Curaj ! Te-ai uitat la perspectiva de viitor? Asa un barbat iti doresti toata viata langa tine? Cum va fi viata ta cu un astfel de barbat? Te va bate si pe tine si pe copil ! Chiar merita sa stai cu el? Eu zic ca nu merita de cand te-a lovit prima data. Barbatul de langa tine trebuie sa-ti fie alaturi, sa fie un partener de viata, nu un stapan care isi poate lovi sclavii dupa bunul plac. Nu mai ai la ce te gandi. Actioneaza ! Curaj! Pleaca de langa el, pur si simplu !
Mult noroc !
Cer_instelat
Postat pe 29 Iunie 2009 09:42
De la: Steauademare, la data 2009-06-29 00:15:18Cum frica? Mortii si ranitii....Cum adica un barbat sa dea inr-o femeie si apoi eventual sa vrea sa mai faca dragoste cu ea? Paraseste-l, draga mea, caci mai tarziu va fi mai rau. Deja te manipuleaza, se joaca cu mintea ta. Sa nu-ti fie frica de nimeni pe lumea asta


Acum observ ca ai luat deja o hotarare si ti-e f. bine.
Care este hotararea care ai luat-o?
Meritam si noi sa stim, daca tot ai deschis acest topic !
Cer_instelat
Postat pe 29 Iunie 2009 09:44
De la: kudika023720, la data 2009-06-28 20:59:29s-a exagerat cam mult in ultimele comentarii care s-au facut.Multumesc pt sfaturi dar e mai bn sa cititi ce am scris eu si dupaia sa imi spuneti parerile voastre decat sa vb intre voi.multumesc oricum dar unele comentarii chiar nu ma ajuta deloc
situatia este acum sub control
eu am luat deja o hotarare si mie ffffff bn


Acum observ ca ai luat deja o hotarare si ti-e f. bine.
Care este hotararea care ai luat-o?
Parca... mi se arata... ca ai hotarat sa ramai cu el...
Meritam si noi sa stim, daca tot ai deschis acest topic .
Noi iti spunem parea noastra, tu faci ce vrei cu viata ta !
Cer_instelat
Postat pe 29 Iunie 2009 09:50
stii..e ff greu de dat sfaturi,dar un lucru e sigur,trebuie sa te gandesti la tine sau in primul rand la tine..ce spun altii ar trebui sa fie mai putin important.eu cred ca ar trebui sa va despartiti o vreme sa vedeti daca va mai iubiti.oricum bataia nu are ce cauta intr-o relatie,daca asa face acuma ..asa va face tot timpul, tu trebuia sa ripostezi atunci cand te-a lovit prima data..pur si simplu sa pleci...tu esti femeie nu sac de box,nu stiu multe detalii ,de la ce se porneste cearta,poate are pe alta..trebuie sa fii precauta...sa nu suporti asemenea umilinte..viata e frumoasa....nu e perfecta dar nici sa fii umilita..de ce?ce ai facut asa de grav?
kudika045700
Postat pe 29 Iunie 2009 10:18
Hey ! Nici o fata sau femeie nu ar trebuie sa accepte vreodata asa ceva, nu are importanta ce spune lumea, cea mai importanta persoana pe lumea asta trebuie sa fii tu pentru tine. Mai poate fi importanta doar persoana care te merita cu adevarat , te iubeste si se poarta frumos cu tine. Daca nu te iubeste si pretuieste asa cum meriti paraseste-l, meriti sa fii fericita, singura sau langa altcineva ! Succes!
kudika044711
Postat pe 29 Iunie 2009 18:06
De la: kudika023720, la data 2009-06-06 19:44:37sun cu prietenul meu de 7 ani si de 5 locuim impreuna.Problema e ca de un timp ne certam mereu si mai grav e ca a dat in mine de multe ori "ca sami inchida gura"cel putin asa zice el.Nu stiu ce sa fac,mie frica sa fiu sg.mie frica de ceo sa zica ceilalti(familie,prieteni)si totusi nu mai vreau sa traiesc asa.Ce sa fac????????????????????????



Este f greu sa pui in aplicare,dar invingeti teama de a o lua de la inceput si de a le spune celorlalti ce ti se intampla.Daca ai discutat cu el si nu s-a remediat nimic,lasa-l,cand vor aparea copii si vor incepe sa planga,ce v-a face?le va inchide si lor gura?
Ai grija de tine!
cami_goanga10
Postat pe 26 Martie 2010 19:59
Sfatul meu este sa te desparti de el cat de repede posibil si sa te gandesti ca mai sunt alte sute, mii, milioane de barbati in lumea asta, care poate cauta o femeie ca tine, si tu stai si-ti pierzi tineretea si anii langa un om care cu timpul, poate deveni si mai agresiv decat e acum, si cine stie cate alte laturi vei mai descoperi la el cu trecerea anilor, laturi de care tu pana acum habar nu aveai! Stop violentei, traieste sanatos si frumos!!! Mai bine singur(a) decat intr-o astfel de companie, gandeste-te bine, deoarece ai o singura viata si meriti sa fii iubita, rasfatata si respectata totodata de catre omul iubit! O zi frumoasa:)
Ellena_Elle
Postat pe 15 Ianuarie 2011 12:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mare dilema! 10 De la: pamela_1 24 Iunie 2009 14:21
Cadou pentru un taur ! Help 11 De la: nefertiti2002 30 Aprilie 2010 10:39
Daca un baiat place o fata dar el intra in concediu doua saptamani isi va gasi pe alta? 5 De la: Achillesluv 12 Iulie 2015 15:44
2012 inceputul unei ''lumii noi ''sau sfarsitul inceputului? 180 De la: kudika312403 3 Ianuarie 2011 18:53
o parere......... 12 De la: summermoon 13 Septembrie 2010 16:51